آمریکا در این اقدام یک نفتکش را که حامل نفت صادراتی ایران بود در آب های دریای عمان مصادره کرد و با انتقال محموله نفت آن به یک نفتکش دیگر آن را به سوی مقصدی نامعلوم هدایت کرد.
به گزارش جهان نیوز، در آستانه یوم الله سیزدهم آبان(تسخیر لانه جاسوسی آمریکا) و روز مبارزه با استکبار جهانی، شبکه خبر سیما خبری از افتخارآفرینی دلاورمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دریای عمان منتشر کرد.
جدال چند ساعته میان سپاه و نیروی دریایی آمریکا/ آمریکا در سرقت نفت ایران شکست خورد
آمریکا در این اقدام یک نفتکش را که حامل نفت صادراتی ایران بود در آب های دریای عمان مصادره کرد و با انتقال محموله نفت آن به یک نفتکش دیگر آن را به سوی مقصدی نامعلوم هدایت کرد.
همزمان دلاورمردان نیروی دریایی سپاه با اجرای عملیات هلی برن بر روی عرشه نفتکش آن را به تصرف خود درآوردند و آن را به سوی آب های سرزمینی ایران هدایت کردند.
در ادامه نیروهای آمریکا با استفاده از چندین فروند بالگرد و ناو جنگی به تعقیب نفتکش پرداختند اما با ورود قاطعانه و مقتدرانه نیروهای جان برکف سپاه ناکام ماندند.
نیروهای آمریکایی مجددا با استعداد بسیار و با استفاده از چند ناو جنگی بیشتر تلاش کردند مسیر حرکت نفتکش را سد کنند که باز هم موفق نشدند.
این نفتکش هم اکنون در آب های سرزمینی کشور عزیزمان است.
اطلاعیه سپاه درباره جزئیات برخورد نیروی دریایی سپاه با ناوهای آمریکایی
روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیهای اعلام کرد: با اقدام به موقع و و مقتدرانه جان برکفان دلاور نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عملیات نیروی دریایی ارتش تروریست آمریکا برای سرقت نفت جمهوریاسلامی ایران در دریای عمان ناکام ماند.
این اطلاعیه می افزاید: امریکاییها در این اقدام یک نفتکش حامل نفت ایران را در آبهای دریای عمان سرقت کردند و با انتقال محموله نفت به یک نفت کش دیگر ، آن را به سوی مقصدی نامعلوم هدایت کردند.
در این اطلاعیه با اشاره به اقدام همزمان دلاورمردان نیروی دریایی سپاه در ناکام سازی این عملیات، آمده است: رزمندگان نیروی دریایی سپاه با اجرای عملیات هلی برن بر روی عرشه نفتکش حامل نفت سرقت شده آن را تصرف و به سوی آبهای سرزمینی ایران هدایت کردند.
این اطلاعیه تصریح کرده است: نیروهای ارتش تروریست امریکا در ادامه با استفاده از چندین فروند بالگرد و ناو جنگی به تعقیب نفتکش پرداختند، اما با ورود قاطعانه و مقتدرانه جان برکفان نیروی دریایی سپاه ناکام ماندند.
در اطلاعیه روابط عمومی کل سپاه با اشاره به تلاش نافرجام مجدد امریکایی ها برای تقویت توان خود با استفاده از استعداد بیشتر و گسیل چندین ناو جنگی دیگر برای سد کردن مسیر حرکت نفتکش آمده است: آمریکایی ها با درک آمادگی و قاطعیت رزمندگان شجاع و غیرتمند نیروی دریایی سپاه برای رویارویی با هر نوع ماجراجویی و تهدید علیه منافع ملت ایران، از ادامه ماجرا منصرف و منطقه را ترک کردند، تاکید کرده است: این نفتکش در ساعت ۸ صبح مورخ سوم آبان ماه ۱۴۰۰ در آب های سرزمینی ایران اسلامی، در لنگرگاه بندر عباس پهلو گرفته است.
روابط عمومی کل سپاه در پایان اعلام کرده است: تصاویر شفاف، گویا و غیر قابل انکار این رخداد تا ساعتی دیگر در اختیار رسانههای گروهی قرار خواهد گرفت.
بعني چي؟
يعني دزد سر گردنه
ببنيد اگر اينطوري با وقاحت تمام نفت را ميدزدند
چه كارهايي با همكاري برخي از دولتهاي عربي منطقه براي دزديدن نفت حوزه هاي مشترك در درياي عمان و خليج فارس گه انجام ندهند
كوفتشون بشه
چرا حرف بی ربط میزنید؟!…. قلدر زورگو داشته اموال مونو میدزدیده، چهارتا با غیرت نذاشتن حالا میگین خدا به داد ملت برسه؟؟!؟…این چه فهم کجیه آخه!
آقا! این داداشمون هر وقت دزد رفت خونشون داشت اموال و دار و ندارش رو با بی شرفی میبرد، خواهشا هیچکس نره کمک و هیچ اقدامی نکنه، که لازم نباشه خدا به داد خانواده ش برسه!!!!!!
وقتی حاج قاسم رو ترور کردن و ما سوله های خالی عین الاسد رو جاش زدیم بایدم آمریکا جرات میکرد چنین کاری بکنه. تاوان ترور حاج قاسم حداقل یک ناو هوایپما بر بود!
دوست عزیز.خود آمریکایی ها همون ابتدا اعتراف کردن که 110 نفر ضربه مغزی ملایم شدن و اخیرا هم در اعترافی مجدد گفتن که ترامپ دستور داده بود آمار تلفات نباید اعلام بشه.اونوقت شما میگی خالی؟؟؟شاید دلتون میخواسته خالی باشه که متاسفانه نبوده و تعداد زیادی از آمریکایی ها به درک رفتن
خیلی دوست دارم ببینم اون لحظه ای رو که
آمریکاییها با نوکران خودشون برای بردن نفتکش ما جشن گرفته بودن که پیکی از راه رسید و به اونا گفته قربان متاسفانه یک نفت کش بزرگمون رو سپاه برده و هرچی زور زدیم نتونستیم بگیریمش ناوهای جنگی و هلیکوپترها و پهبادهامون هم تا یه جاهایی رفتن اما ترسیدن و برگشتن
لیوانهای زهرماری از دست اعضای جشن می افته و سکوت بر همه جا حاکم میشه
الان من بیشتر نگران یک حرکت انحرافی خودفروشان داخلی برای انحراف این خبر غرور آفرین، از سر تیتر رسانه های دنیا هستم. چند موردش را که همه به یاد دارند: جنایت سعودی ها در حج سه سال پیش و حمله به سفارت عربستان سعودی در مشهد، ......