چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
 
۰
۷

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۰۶
کد مطلب: 690041
خزانه‌داری آمریکا در اطلاعیه‌ای که روی وب‌سایت این شرکت قرار گرفته نوشته «عبدالحمید الاسدی»، و «صالح الحسنی» که هر دو تبعه عراق هستند را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
به گزارش جهان نيوز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز چهارشنبه اعلام کرد دو فرد عراقی و یک شرکت مستقر در این کشور را به بهانه ارتباط با ایران به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرد. 

خزانه‌داری آمریکا در اطلاعیه‌ای که روی وب‌سایت این شرکت قرار گرفته نوشته «عبدالحمید الاسدی»، و «صالح الحسنی» که هر دو تبعه عراق هستند را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است. شرکت «منابع ثروت جنوب» که طبق اطلاعات اولیه خزانه‌داری آمریکا در عراق مستقر است نیز تحریم شده است.

خزانه‌داری، شرکت یاد شده را کانال مالی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خوانده و مدعی شده این نهاد و دو فرد مرتبط با آن را در فهرست موسوم به SDGTs قرار داده است. 

«استیون منوشین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار ادعاهای اثبات‌نشده مدعی شده نهاد آمریکایی برای متوقف کردن «شبکه قاچاق سلاح» مرتبط با ایران وارد عمل شده است.  

منوشین از بخش مالی عراق و دنیا خواسته تدابیر لازم برای جلوگیری از تعامل با بخش‌های تحت تحریم ایران را به کار ببندند. 

به موجب این تحریم‌ها تمامی دارایی‌های مربوط به این دو فرد و شرکت که در آمریکا یا تحت تملک اشخاص آمریکایی هستند بایستی بلوکه شده و به دفتر کنترل دارایی‌های خارجی خزانه‌داری گزارش شود. 

علاوه بر این، افرادی که وارد برخی مبادلات خاص با این دو نفر و شرکت شوند خودشان تحریم خواهند شد. 

 دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا جمعه گذشته (۱۷ خرداد/ ۷ ژوئن) هم تحریم‌های جدیدی علیه بخش پتروشیمی ایران اعلام کرد.

دولت آمریکا همچنین روز گذشته (سه‌شنبه) 13 نهاد و 3 فرد مرتبط با سوریه را هم تحریم کرد. برخی منابع گفته‌اند هدف از اعمال این تحریم‌ها ارسال پیام به ایران بوده است. 

دولت آمریکا بعد از خروج از برجام در اردیبهشت‌ماه سال گذشته سیاستی موسوم به «کارزار فشار حداکثری» را علیه ایران در پیش گرفته است. واشنگتن ادعا می‌کند هدف از این سیاست رسیدن به توافقی جدید با ایران است که در آن به همه مسائل مورد اختلاف پرداخته می‌شود.

«برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام، تیرماه سال ۱۳۹۴ میان ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان (موسوم به گروه ۱+۵) حاصل شد. 

دولت آمریکا از نخستین روزهای اجرایی شدن این توافق، کارشکنی‌ها در اجرای آن و تلاش برای کاستن از مزایای اقتصادی ایران از آن را آغاز کرد. با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا این کارشکنی‌ها شدت گرفت و او بارها تهدید کرد کشورش را از توافق هسته‌ای خارج خواهد کرد.

ترامپ سرانجام سه‌شنبه ۸ می (۱۸ اردیبهشت‌ماه) به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج کرد و فرمانی را برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران پس از دوره‌های زمانی ۹۰ و ۱۸۰ روزه امضا کرد.

تصمیم ترامپ برای خروج از برجام و اعمال تحریم‌ها علیه ایران با مخالفت‌های گسترده در جهان رو به رو شده است. علاوه بر این، برخی کارشناسان در داخل آمریکا هشدار داده‌اند توسل مفرط دولت او به تحریم‌ها، بدون مشخص کردن برنامه‌های لازم برای کاستن آنها ممکن است به تضعیف جایگاه دلار و فروپاشی کل نظام تحریم‌ها منجر شود. 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
دولتمردان ما منتظرند که برای رونق اقتصاد کشور از جانب اروپایی‌ها یا آمریکا اتفاقی بیفتد ولی اتفاقی نمی‌افتد. به هر گوشه کشور که نگاه می‌اندازیم شاهد بی‌عملی دولت هستیم. چرا این دولت از خودش اراده‌ای برای کار و فعالیت ندارد؟
Iran, Islamic Republic of
بحث‌های بر سر برجام با ژاپنی‌ها به جایی نخواهد رسید. اگر واقعا ژاپن مایل به همکاری است دولت مدیریت به خرج بدهد و برای نوسازی راه‌آهن و خرید واگن قطار وارد مذاکره با ژاپن بشود.
Iran, Islamic Republic of
با تشکر از یادداشت‌های خوب کیهان، کسانی که توان مدیریت جهادی با اتکای به اقتصاد مقاومتی ندارند برای رضای خدا هم که شده بار مسئولیت را بر دوش کسانی قرار دهند که قادر به انجام امور اجرایی هستند. بنابراین خودشان کنار بروند چرا که فردا باید پاسخگوی تمام اعمال خویش باشند.
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
آمریکا جنایتکارشماره یک ازسال 2001 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک با کمک مالی عربستان سعودی جنایتارشماره یک ، امارات جنایتکارشماره یک و بحرین جنایتکار شماره یک درسایه سکوت سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک در منطقه و دنیا تروریسم به راه انداخته است.
Iran, Islamic Republic of
‌1 - آمریکا جنایتکار شماره یک ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی آشوب‌ها در منطقه است.
‌2 - اروپا جنایتکار شماره یک ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی آشوب‌ها در منطقه است.
‌3 - عربستان جنایتکار شماره یک ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی آشوب‌ها در منطقه است.
‌4 - امارات جنایتکار شماره یک ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی آشوب‌ها در منطقه است.
‌5 - بحرین جنایتکار شماره یک ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی آشوب‌ها در منطقه است.
‌6 - اسرائیل جنایتکار شماره یک ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی آشوب‌ها در منطقه است.
‌7 - سازمان ملل خیانتکار شماره یک ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی آشوب‌ها در منطقه است.
‌8 - شورای امنیت سازمان خیانتکار شماره یک ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی آشوب‌ها در منطقه است
‌9 - شورای حقوق بشرسازمان ملل خیانتکار شماره یک ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی آشوب‌ها در منطقه است.
Iran, Islamic Republic of
امریکا و رژیم صهیونیستی، مظنون اصلی ناامنی در خلیج فارس
سرویس های امنیتی امریکا و موساد ­، مظنون اصلی نا امن کردن صادرات نفت خلیج فارس و دریای عمان هستند.
تاریخ: ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۴۸
حماقت عربستان ، امارات و بحرین نیز آتش افروزی در منطقه را تقویت کرده است .
جمهوری اسلامی ایران با قدرت از منافع ملی اش و ثبات منطقه حمایت ، دشمنان را نا امید و کاخ سفید را به عقب می راند.