کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

برادر میرحسین موسوی:

برای تصویب FATF نگران نیستم، مثل برجام ۲۰ دقیقه‌ای تصویب می‌شود/ به جز روحانی فرد دیگری را ندیدم که بگوید دولت موفق بوده

25 آذر 1397 ساعت 11:18

در حوزه مشكلات اقتصادي كارشناس خبره‌اي مثل آقاي نيلي گزارشي از وضعيت و مشكلات كشور داده بودند و اين چيزي نبود كه آقاي روحاني نسبت به آن بي‌اطلاع باشد؛ در نهايت ايشان وارد گود انتخابات شد؛ با اين باور كه مي‌تواند اين ‌بار را بردارد و مشكلات را حل كند. اگر توانسته است كه بايد آن را مردم در سفره خود و در زندگي‌شان احساس كنند.


گروه سیاسی جهان نیوز: ميرمحمود موسوي برادر میرحسین موسوی، طی گفتگویی اظهار داشت: من خيلي نگران FATF نيستم و معتقدم تصويب خواهد شد؛ همانطور كه برجام در بیست دقیقه تصويب شد ، به تجربه مي‌گويم لوايح هم تصويب مي‌شود.

به گزارش جهان نیوز، در ذیل گزیده ای از اظهارات میرمحمود موسوی در گفتگو با روزنامه اصلاح طلب اعتماد را می خوانید:

*اگر بخواهيم در مقابل قواعد بين‌المللي كه توسط نمايندگان كشورها از جمله كشور خود ما تدوين مي‌شود ايستادگي كنيم چيزي جز ضرر حاصل كشور نخواهد شد. البته بايد بگويم من خيلي نگران اين لوايح نيستم و معتقدم اين لوايح تصويب خواهد شد و در آن ترديدي ندارم. در واقع همانطور كه برجام در بيست دقيقه در مجلس تصويب شد من به تجربه مي‌گويم اين موضوع هم تصويب مي‌شود.

* با توجه به گفته رييس‌جمهور و وزرا ما داراي مشكلات بسياري هستيم. همين يك مورد كوچك و ناقابل را توجه كنيد. 30 هزار ميليارد تومان از جيب مردم برداشته شده و به موسسات مالي و اعتباري براي پرداخت بدهي صاحبان سپرده اين موسسات داده شده. از كجا اين مقدار پول پرداخت شده است؟ من تصور نمي‌كنم آقاي روحاني اين‌قدر پولدار باشد و فكر هم نمي‌كنم هيچ‌كدام از وزرا نيز اين مقدار پول داشته باشند. الحمدلله همه مردمي هستند. پس سوال اينجاست كه اين پول از كجا و با كدام مجوز برداشت شده است؟ سوال ديگر اينكه اين پول‌ها به چه كساني داده شد و چرا پرداخت شده؟ مهم‌تر از همه آن پول‌هايي كه گم شد كجاست؟ اصل مطلب همين‌جا است كه اين پول‌ها چرا گم شد؟

* ا نشانه‌هاي تلخي است كه مي‌گويد ما سال‌هاست در حوزه فرهنگي وضعيت غريبي داريم. مسوول اين نابساماني‌ها كيست؟ مسووليت آن به عهده دولت است. اگر دولتي در زمان انتخابات، خود را به عنوان فردي عرضه كرد كه مي‌تواند مشكلات را حل كند او از همان زمان مسووليت را به عهده گرفته است. اين نوع سخن‌ها بعد از انتخاب شدن بطور كلي كنار گذاشته مي‌شود. من نمي‌خواهم كسي را به سوء نيت متهم كنم اما به عنوان يك شهروند انتظارم اين است كه دولتي كه با 64 درصد مشاركت و 24 ميليون راي، كشور را مديريت مي‌كند در حوزه‌هاي فرهنگي و اجتماعي بايد توضيح دهد چه كار كرده است. در حوزه اقتصادي كه نياز به توضيح نيست پول جيب‌مان مي‌گويد وضع خوب نيست.

* آقاي روحاني بايد بگويد با شاخص‌هاي روشن و مورد قبول اقتصاد كشور را از نقطه‌اي كه شروع كرده است تا امروز چقدر جلو برده است. ما در هر زمينه شاخص‌هايي داريم از بيكاري، تورم و توليد و صادرات و غيره. در اين شاخص‌ها چه پيشرفتي داشته‌ايم؛ با آمارهاي اميدواركننده‌اي روبه‌رو نيستيم. در زمينه سياسي و اجتماعي اصلا نيازي به تحليل من نيست تنها كافي است دست به يك نظرسنجي بزنيم. در ميان نخبگان هم نظر مساعدي نمي‌بينيم. چند مقاله از دانشگاهي‌ها و نخبگان درباره اينكه دولت موفق بوده‌ است مي‌بينيد؟! من مدت‌ها است به جز سخنراني‌هاي خود آقاي روحاني نديده‌ام كه كسي بگويد دولت‌ موفق بوده‌ است.

* در حوزه مشكلات اقتصادي كارشناس خبره‌اي مثل آقاي نيلي گزارشي از وضعيت و مشكلات كشور داده بودند و اين چيزي نبود كه آقاي روحاني نسبت به آن بي‌اطلاع باشد؛ در نهايت ايشان وارد گود انتخابات شد؛ با اين باور كه مي‌تواند اين ‌بار را بردارد و مشكلات را حل كند. اگر توانسته است كه بايد آن را مردم در سفره خود و در زندگي‌شان احساس كنند.

* در حال حاضر ما هيچ تشكل يا شبه‌تشكلي به نام اصلاح‌طلب با اهداف و روش‌هاي اصلاح‌طلبي واقعي در جامعه نداريم بلكه با مجموعه‌اي از افراد و تشكل‌هاي محافظه‌كار روبه‌رو هستيم. در حال حاضر ما تك و توك نظرات اصلاح‌طلبانه مي‌شنويم اما هيچ‌كدام تشكلي ندارند بلكه تك‌صداها هستند. مواردي، مطلبي يا نكته‌اي از سوي آنها عمدتا هم در فضاي مجازي مطرح مي‌شود اما متاسفانه بايد گفت فقدان يك جريان اصلاح‌طلب واقعي فضا را براي برخي جريانات تندرو در خارج از كشور فراهم كرده است.

* مجموعه رفتارهايي كه از سوي مجموعه اصلاح‌طلبان سنتي مشاهده مي‌شود اين است كه بعد از جريانات دي ماه 96 بيشتر متوجه شده كه نياز به تجديدنظر دارند. آنچه مي‌شنويم به‌طور پراكنده در حد اظهارنظر است. برخي مي‌گويند بايد حمايت از دولت را ادامه دهيم. برخي هم عنوان مي‌كنند روحاني از خودش عبور كرده است. بنابراين يك پراكندگي ديدگاه وجود دارد كه شخص شما به عنوان يك فردي كه خواستار تغيير و اصلاح امور هستيد هنوز نمي‌دانيد به كجا بايد تكيه كنيد. يادمان باشد زمان در حال گذر است و مشكلات زياد است و جامعه منتظر اصلاح‌طلبان نمي‌ماند. يعني جامعه براي هميشه منتظر اين نمي‌ماند كه آقاي روحاني يك روز به خود بيايد و شفافيت داشته باشد؛ جامعه منتظر اين نمي‌ماند كه اصلاح‌طلبان يك روزي به خودشان بيايند و تصميم بگيرند آيا مي‌خواهند در قافله محافظه‌كاري بمانند يا مي‌خواهند از اين قافله خارج شوند و متناسب به نياز‌هاي جامعه رو به تحول و تغيير بياورند. اصلاح‌طلبان اگر مي‌خواهند تغيير ايجاد كنند ابتدا بايد در خودشان و راهبرد‌هاي كلان تغيير ايجاد كنند.


کد مطلب: 658964

آدرس مطلب: https://www.jahannews.com/news/658964/تصویب-fatf-نگران-نیستم-مثل-برجام-۲۰-دقیقه-ای-می-شود-جز-روحانی-فرد-دیگری-ندیدم-بگوید-دولت-موفق-بوده

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com