مدیران خودرو
پنجشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۳۴
داغ کنيد+ ۹
رئیس جمهور در حالی که در سال ۹۴ عاشورا را درس تعامل و مذاکره عنوان می کرد این روزها عاشورا را درس استقامت و پایداری می خواند.
آقای روحانی! بالاخره درس عاشورا استقامت بود یا مذاکره؟/ عاشورای ۹۴ با ۹۷ برای دولت تفاوت دارد؟
گروه سیاسی جهان نیوز، امیر حمزه نژاد: دیروز در جلسه هئیت دولت رئیس جمهور با اشاره به روز دوم محرم و ورود کاروان سرور و سالار شهیدان به کربلا به ذکر مصیبت در رثای مصائب حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و اهل بیت آن حضرت پرداخت. در رسانه‌ها هم فیلم روضه خوانی حسن روحانی و حزن و اندوه اعضای هیئت دولت که لحظاتی پاستورنشینان در حال گریه در این مجلس نشان می داد، منتشر شد.

روحانی (سال 97): واقعه عاشورا درس استقامت و فداکاری بود
روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیأت دولت گفت: ماه محرم همواره برای ما یادآور فداکاری و ایثار سالار شهیدان و یاران باوفای آن حضرت است.این صفحه ماندگار تاریخ هرساله برای ما درس‌آموز است که چگونه باید در برابر پیچیدگی‌ها و مشکلات بزرگی که برای جامعه اسلامی و مردم مسلمان پیش می‌آید، ایستادگی، استقامت و فداکاری کرده و چگونه می‌توانیم پیروزی بزرگ فرهنگی و سیاسی ابدی را کسب کنیم.

وی خاطر نشان کرد: امام حسین(ع) پیروز دائمی تاریخ است و هیچ‌کس در تاریخ وجود ندارد که میدان کربلا و عاشورا را قضاوت کند و پیروزی مطلق را برای امام حسین(ع) نداند و چه مسلمان و چه غیرمسلمان و هر کسی که این تاریخ را بخواند در برابر عظمت امام حسین(ع) سر فرود خواهد آورد.

روحانی( سال 94): درس کربلا تعامل سازنده و مذاکره است
رئیس جمهور در حالی امروز درس عاشورا را درس مقاومت و پایداری می‌خواند که بسیاری هنوز صحبت های وی در سال 94 درباره نهضت عاشورا که جنجال ایجاد کرد را فراموش نکردند.

روحانی در روز چهارشنبه 30 مهر 93، حسن روحانی در اجتماع مردم زنجان در ورزشگاه کارگران این شهر سخنرانی کرد و در بخشی از سخنان خود تصریح کرد: درس و پیام امام حسین(ع) درس برادری، وحدت، گذشت و قبول توبه از یکدیگر است و درس کربلا هم درس تعامل سازنده و مذاکره در چارچوب منطق و موازین می‌باشد.

رییس جمهور افزود: در شب تاسوعایی که شما مردم زنجان بزرگترین مراسم گرامیداشت را برای آن برگزار می‌کنید به طوری که مایه افتخار و غرور همه ایرانیان است، امام حسین(ع) خیمه‌ای برپا کرد و عمر سعد را به مذاکره دعوت نمود؛ امامی که آگاه است که فردا او و یارانش توسط همین عمر بن سعد و یاران نادانش به شهادت خواهند رسید، اما خواست که با دنیا اتمام حجت کند و از همین‌رو در آن شب، ساعت‌ها با عمر سعد مذاکره کرد، تا نتیجه رویارویی آنان به جنگ ختم نشود.

روحانی اظهار داشت: این به معنای آن نیست که امام حسین(ع) از شهادت می‌ترسید، بلکه امام حسین(ع) از شهادت استقبال هم می‌کرد اما با این حرکت خود به ما یاد داد که حتی با دشمن خود باید به گونه‌ای رفتار کنیم که دنیا منطق ما را در صحنه مذاکره پیروز بداند.

رهبر انقلاب: امام حسین(ع) با عمربن‌سعد، مذاکره به معنای امروز نکردند بلکه نهیب زدند
کمتر از یک سال بعد، در 15 مهر 94، فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از خانواده های آنان و همچنین خانواده های شهدای این نیرو به دیدار مقام معظم رهبری رفتند.

در این دیدار، حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به طرح برخی مسائل از جانب افراد سهل انگار درخصوص مذاکره با آمریکا، گفتند: این افراد می گویند چگونه است که حضرت علی علیه السلام و حضرت امام حسین علیه السلام با دشمنان خود مذاکره کردند اما اکنون با مذاکره با آمریکا مخالفت می شود؟

ایشان در پاسخ به این شبهه افزودند: چنین تحلیلی درخصوص مسائل تاریخ اسلام و مسائل کشور، نهایت ساده اندیشی است زیرا حضرت علی علیه السلام با زبیر و حضرت امام حسین علیه السلام با عمر بن سعد، مذاکره به معنای امروز یعنی معامله نکردند بلکه هر دوی این بزرگواران به طرف مقابل خود نهیب زدند و آنها را نصیحت به خداترسی کردند.

سیاست دولت در «امید آفرینی» و امر به معروفی به نام امید
همچنین در چند ماه اخیر که مشکلات اقتصادی مردم ایران با توجه به گرانی نرخ دلار و رکورد شکنی آن مضاعف شده است، دولتمردان همواره سعی می کنند موضوع را با امید دادن به مردم در سطح افکارعمومی مدیریت کنند. مسئله ای که پیشتر از سوی کارشناسان با موضوع «حرف درمانی» دولتمردان مورد انتقاد قرار می گرفت که در کنار حرف باید عملکرد نتیجه بخش هم وجود داشته باشد. این روزها حتی کارشناسان سیاسی از جمله افرادی که حامی دولت هستند «امید درمانی» را راه علاج مشکلات جامعه نمی دانند و بیان می کنند که دولت بایستی از خود شروع کند.

عباس عبدی، تحلیلگر اصلاح طلب با بیان اینکه امیدوار کردن مردم با سخنرانی وظیفه دولت نیست، خاطرنشان می کند:«سیاستی با عنوان امید درمانی دولتی وجود ندارد که حال بخواهیم صرفا با صحبت‌کردن جامعه را امیدوار کنیم. متاسفانه ما شاهد اختلافات گسترده در دولت هستیم. در کدام دولت این حجم از اختلافات وجود داشت؛ وزیر بهداشت علیه یک وزیر دیگر صحبت می‌کند، وزیر راه علیه دیگری است و این داستان در اکثر موارد ادامه دارد. آیا این دولت امید دارد که حالا قصد تزریق امید به جامعه را دارد. این دولت نیاز به یکسری تغییرات اساسی در درون خود دارد.»

این درحالی است که حسن روحانی با استفاده از واقعه عاشورا و اصل اساسی این قیام یعنی امر به معروف و نهی از منکر امیدآفرینی را معروف بزرگ این روزها خواند. رئیس جمهور با اشاره به اینکه  راه امام حسین(ع) راه امر به معروف و نهی از منکر بود، اظهار داشت: «امروز معروفی بالاتر از امید دادن به مردم در مسیر استقامت و منکری بیشتر از ایجاد هراس و اضطراب در دل مردم آن هم به طور نابجا و غلط وجود ندارد.»

 روحانی با همین موضوع از رسانه ها خواست امیدآفرینی را هدف کار خود قرار دهند و گفت: «امروز صاحبان تریبون، رسانه‌دارها و کسانی که ندا و صدایشان در کشور قابل شنیدن است، یک رسالت و وظیفه سنگینی برعهده دارند، چرا که امروز در یک آزمایش بسیار بزرگ قرار گرفته‌ایم و تمام رسانه‌های حقیقی و مجازی و همه مسئولان و کسانی که قدرت دارند به ملت بزرگ ایران کمک کنند، بار بسیار سنگینی بر دوش دارند.»
https://jahannews.com/vdccxxqei2bq018.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

عباس گودرزی
سلام ، درس عاشورا احیای امر به معروف و نهی از منکر بود ، ایستادن جلوی مفسدان و احرای عدالت اجتماعی ، گرفتن مالیات از اشراف رانت خور و تقویت قدرت خرید عامه مردم و جلوگیری از اجحاف به فقرا ، توجه به نامه 20 حضرت علی ع به فرماندار ش و ... نصایح امام حسین ع به یارانش . چرا پیامبر ص ابولهب را نفرین کرد تا مسئولین با تناب فاسد و پوسیده نزدیکانشان به جهنم نروند
...
...
.....
...
ما هم متوجه نشدیم...
ابولولو
جناب نویسنده محترم امروز با 1400 سال پیش خیلی فرق فوکوله !!!
مردم خیلی ناراهنگ گن
با شکم گرسنه نمی شود استقامت کرد.
نه بابا! استقامت یعنی سیر ودر رختخواب تخت قو و با موبایل در شبکه های اجتماعی چرخ بزنی !
...
...
...
سینا
می شود و هشت سال استقامت کردیم
نمیشه رفیق که با کل دنیا جنگید
باید کوتاه بیایم بالاخره
مهدی
...
اینا در تنگنای قافیه ، قافیه را باخته اند.
برجام نافرجام عزت ملت ما را خدشه دار کرد.
درس عاشورا هیهات منا الذله بود نه مذاکره !
یک برنده هرگز تسلیم نمی شود.
اگر قراره برنده باشیم نباید تسلیم بشیم برجام به معنای تسلیم شدن ایران در مقابل شیطان بزرگ و غرب بود.
علی اصفهانی
از قدیم گفته اند سیاست پدر ومادر نمی شناسد .امروز سیم از اینور می وزد اینگونه می گوییم فرداجوری دیگر.
باش تا صبح دولتد بدمد : کین هنوز از نتایج سحر است.
كارها و تفكرات اين جماعت ,سياست نيست,...
یادش بخیر روحانی می گفت: بذارید مردم نشاط داشته باشند، چه طور همیشه گریه کنیم بد نیست یه ذره بخندیم اشکال داره؟
هیئت دولت که اشک مردمو در میاره با گرانی ها شام هم که نمی ده!
حامد
منظورش این است که درس عاشورا این است که به این دولت انتقاد نکنید و تعریف و تمجید کنید. بزرگ ترین منکر انتقاد از دولت و جزای آن جهنم است. و بزرگ ترین معروف تعریف از دولت است.

و اگر ایشان حرف از استقامت و مقاوم می زند یعنی برگشته به شعار جلیلی و قالیباف و رئیسی
حسن
جهان واقعا بیشعور هستید . مثل مگس ها بر نقطه خاصی از بدن که زخمی است می نشینید . درس عاشورا اول تعامل سازنده بود و امام تا اخرین لحظه قبل از شروع تاسوعا و عاشورا در خواست میکرد من با شما کاری ندارم و نصیحت میکرد و دعوت به پیوستن به امام حسین ع که خودشان دعوت نموده بودند میکرد و حتی در حین جنگ و شهادت یارانش دست از دعوت نمی کشبد و حتی یک نفر هم احتمال هدایت داشت . ثانیا درس استقامت است تا اخرین قطره خون یارانش مقاومت نمودند و در تاریخ ماندگار شدند. پس بی خود جهان التهاب ایجاد مکن .
درود بر آن خاندانی که حتی در برابر تحریم آب هم تسلیم نشد
اگر امام حسین(ع) اهل سازش و تعامل با دشمن بود در صحرای کربلا شهید نمی شد و همسر و فرزندانش اسیر دشمن نمی شدند.
سلام
بی زحمت به تاریخ عاشورا یک سری بزنید؟ امام حسین علیه السلام را خوب بشناسید، بعد بنویسید. امام علیه السلام از ابتدای شروع قیام در مدینه و سپس در مکه و در بین راه همیشه از احیای اسلام میگفت و از انهدام اسلام در صورت خلافت کسی مثل یزید می گفت. شما چگونه و از کدام بخش تاریخ عاشورا به این رسیده اید که ایشان در پی تعامل بودند! جهان نیوز هم گویا بدش نمی آید انحرافات تاریخ عاشورا را انعکاس بدهد!
یعنی میخواستن جان کری و شرمن وموگرینی رو دعوت به پیوستن به ایران بکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وبه خاطر انها حاضربودن که 55 لقب به مردم کشور خودشون بدهند و راهی جهنمشون بکنند!
...
حامد
مگه ما در این 40 سال آمریکا رو داریم موشک باران می کنیم؟ مگه روحانی در مذاکرات داشت آمریکا رو نصیحت می کرد و می گفت به ما بپیوندید؟
ظریف و روحانی این جور با آمریکا مذاکره می کردند؟ به قصد هدایت و نصیحت؟ یا می رفتن می گفتن باشه فعالیت های علمی و هسته ای رو متوقف می کنیم تا شما مقداری از دلارهای ما را بازپس دهید!

راستی فعالیت هسته ای که تعطیل شد و بتن ریزی شد. اما چه خبر از دلارها؟ اگر گرفتند چرا به مردم ندادند اگر نگرفتند پس برجام په فایده ای داشت.
....
درسهای عاشورا فراوان است عاشورا جمع اضداد بود بسوی هرچه زیباییست
اضداد یعنی حق وباطل .بعد چطوری اینها با هم جمع شدند واین جبهه حق بود که به مسلخ برده شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
این اقایون بفرمایند از جضور زینب در جلسه یزید ضرر کردیم؟
...
هاشمی : جناب ۱۸:۱
مگه حضرت زینب به میل خود به مجلس یزید رفت
که می پرسی ضررکردیم یانه
حالا میخوای از حضور حضرت زینب در مجلس یزید مثلا درس مذاکره با دشمن استخراج کنی ؟!
حضرت زینب وقتی ناخواسته به مجلس یزید برده شد با آن خطبه بی نظیر یزید را بی آبرو کرد
ولی دیپلماتهای ما.... !!!!!!!!!!
حامد
حضرت زینب رو به اسارت گرفته بودند. جضرت زنیب نرفته بود برای گرفتن چند دینار عزتش رو بده...
کاری که اینا کردند. عزت رو دادند. هسته ای رو دادند. دشمن رو جری کردند. در آخر هم دلاری نصیب ایران نکردند.
مغلطه نکن .
ما از معامله و مذاکره با شیطان اکبر در برجام بی فرجام خیلی متضرر شدیم .
علی
استقامت یعنی استقامت مردم بدبخت فقیر
بابا وصع پولدارا هم به هم ریخته خدایی
...
....
...
چقدر این سه نقطه ها گداشتی سانسورچی
علی
...
اصل حرف آقای رئیس جمهور درست است. اگرچه بنده هم در بسیاری از موارد انتقادات جدی بر عملکرد دولت دارم اما برخلاف دوستان جهان نیوزی که بر اساس ببخشید- هوای نفس- خبر تولید می کنند عرض می کنم که بایستی هم نقاط قوت را دید و هم ضعف. اساساً مشکل از آنجایی شروع می شود که شیطان حاکم بر قوای عقلی و رفتاری می شود و بجای نصب العین قرار دادن حسین زمان که فرمود جدول دشمن را پر نکنید و عمله دشمن نشوید به یاری مسوولین اجرایی اعم از قضایی و مجریه و سایرین می شتافتیم و آنگاه می دیدیم که با نیت و اخلاص چه مشکل ها مرتفع و چه برادری ها تشیید می گردید اما امان از نفس اماره و جلوه گیری های شیاطین.
.......
...
السلام علیک یا اباعبدالله
...
اولا امام حسین (ع)به قول آقا مذاکره نکرد نهیب زد وروشنگری کرد واتمام حجت اگر قرار به مذاکره بود که بایستی در مقابل مواضع خود قدری کوتاه بیاید وآنها هم از جنگ با او منصرف شوند ولی امام از اول تا آخر حتی یک قدم هم از مواضع خود کوتاه نیامدند زیرا یزید را نه شایسته می دانستند ونه قابل اعتماد وما هم باید امروز امریکا ودوستانش را یزید زمان بدانیم زیرا آنها در پی نابودی اسلام هستند وایران را بزرگترین مانع می بینند و از هیچ کوششی در این راه دریغ نخواهند کرد و مذاکره با آنها جز ضرر خیری ندارد.