دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - 17 Jun 2024
 
۴
۴۰

نگاهی به واکنش فضای مجازی به عروسی لاکچری پسر آقای سفیر/ آقایان انقلابی لاکچری نمی‌شوند؟!

شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۴۶
کد مطلب: 629803
پسر سفیر دانمارک هم در یکی از استوری‌های اینستاگرامش در پاسخ به همه اعتراضات و ناراحتی‌ها در پی عروسی لاکچری‌اش مدعی شد برای این عروسی فقط ۵۰ میلیون تومان خرج کرده است و این مبلغ زیادی محسوب نمی‌شود. به تازگی نیز ویدئویی از سوی عروس خانم منتشر شده که در آن عنوان می‌کند که قابلیت برند (کالای ایرانی) در حدی نیست تا بخواهد برایش تبلیغ کند.
نگاهی به واکنش فضای مجازی به عروسی لاکچری پسر آقای سفیر/  آقایان انقلابی لاکچری نمی‌شوند؟!
گروه سیاسی جهان نيوز: یک پست اینستاگرامی از یک فعال فضای مجازی که از قضا طلبه‌ای انقلابی محسوب می‌شود طی روز‌های اخیر به یکی از موضوعات جنجالی فضای مجازی تبدیل شده است. موضوع به مراسم عروسی اشراف‌گونه یک آقازاده برمی‌گردد.

شاید بد نباشد تا سبک زندگی اشرافی در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی به عنوان یک موضوع مهم مورد آسیب‌شناسی جدی رسانه‌ها قرار بگیرد. هر چند رسانه ملی همواره از ورود به این مسئله اکراه داشته و بیشتر ترجیح داده به خنده و سرگرمی اصالت بدهد تا فرهنگ‌سازی، اما در این میان عده‌ای هم پیدا می‌شوند که به صورت خودجوش و آتش به اختیار و بدون آنکه از نهاد یا ارگان خاصی سفارش کار گرفته باشند از امکانات و داشته‌های رسانه‌ای محدودشان در فضای مجازی برای آسیب‌شناسی سبک زندگی برخی آقازاده‌ها در جمهوری اسلامی استفاده کنند.

شاید زمانی که پسر سفیر دانمارک از مراسم عروسی‌اش در فضای مجازی تصویری منتشر می‌شد اصلاً فکرش را هم نمی‌کرد که آن تصاویر آغاز سلسله بحث‌ها و اظهارنظر‌های تازه‌ای از سوی افراد مختلف درباره سبک زندگی اشرافی مسئولان و آقازاده‌ها باشد و به طور جدی پای موضوع به وسط معرکه بیاورد، البته عروسی کذایی فقط به پسر سفیر دانمارک ختم نمی‌شد چراکه عروس آقای سفیر و همسر آقازاده جوان نیز یکی از شاخ‌های اینستاگرام است که چندسالی است در زمینه تبلیغ مد و لباس در اینستاگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی فعالیت دارد و دنبال‌کننده‌های زیادی را هم به خود اختصاص می‌دهد. حضور برخی چهره‌های سیاسی در این مراسم عروسی هم یکی از حاشیه‌های آن بود.

محمد آهنگران از جمله افرادی است که معمولاً در مراسم‌هایی از این دست دیده می‌شود. آقازاده سفیر، اما نسبت به این موضوع ساکت نماند و به سرعت واکنش نشان داد. او عنوان کرد که مراسم عروسی او در شهرک غرب خیلی هم پرهزینه نبوده و صرفاً ۵۰ میلیون تومان خرج دربرداشته است. او حتی گفت که پدرش از جزئیات این مراسم اطلاعی نداشته و در عمل انجام شده قرار گرفته است.

موج اعتراضات اینستاگرامی به این عروسی پر سر و صدا باعث شد تا عروس سفیر هم در صفحه اینستاگرامش واکنش نشان دهد و بدون اینکه شخص خاصی را مخاطب قرار دهد با ذکر چند حدیث از ائمه (ع) بهتان و تهمت را نکوهش کند. پسر سفیر دانمارک هم در یکی از استوری‌های اینستاگرامش در پاسخ به همه اعتراضات و ناراحتی‌ها در پی عروسی لاکچری‌اش مدعی شد برای این عروسی فقط ۵۰ میلیون تومان خرج کرده است و این مبلغ زیادی محسوب نمی‌شود. به تازگی نیز ویدئویی از سوی عروس خانم منتشر شده که در آن عنوان می‌کند که قابلیت برند (کالای ایرانی) در حدی نیست تا بخواهد برایش تبلیغ کند.

سیدمحمدمهدی صدراساداتی هم بلافاصله بعد از واکنش‌های این زوج، با انتشار پست دیگری با اشاره به قیمت بالای کیف و ساعت گرانبهای خانم عروس نوشت: «من فقط یک سؤال پرسیدم که آیا چنین عروسی‌ای در این وضعیت حرکت به سمت کاخ‌نشینی است یا نه؟ همین... شاید اصلاً مجانی بوده باشد، کاری به آن ندارم، حتی می‌تواند تمام برند‌هایی که ایشان آن‌ها را می‌پوشد و در صفحه پابلیک خود تبلیغ حجاب می‌کند و اصرار دارد فیک نیستند نیز هدیه باشد. در مورد ۵۰ میلیون هزینه هم نظری ندارم، دوستان خودشان می‌توانند به پیج تالار مجلل... رجوع کنند و بپرسند آیا قیمت این است یا خیر.»،

اما واکنش کاربران فضای مجازی به این جنجال درباره سبک زندگی نیز در نوع خود جالب توجه است. «نگاه ما به سبک زندگی شما نه نگاه حسرت است و نه نگاه حسادت، چون ما قرآن می‌خوانیم و می‌دانیم امکانات دنیا عمرش به اندازه غنچه‌ای بیش نیست و می‌دانیم سرنوشت قارون را. «فَخَرَجَ عَلی قَوْمِهِ فی زِینَتِهِ قَالَ الَّذِینَ یرِیدُونَ الْحَیوةَ الدُّنْیا یالَیتَ لَنَا مِثْلَ مَا أُوتی‌َ قَارُونُ إِنَّهُ لَذُو حَظٍّ»؛ آراسته به زیور‌های خود در برابر قومش ظاهر شد، آن‌ها که خواهان زندگی دنیا بودند، گفتند: «ای کاش همانند آنچه به قارون داده شده است ما نیز داشتیم! به راستی که او بهره عظیمی دارد!»

این کاربر در ادامه می‌نویسد: ما صفحه شما را اتفاقی می‌دیدیم و با حس دلسوزی به این فکر می‌کردیم که چطور می‌شود به شما کمک کرد و می‌گذشتیم. در جامعه اسلامی نگاه اکثریت مردم به متظاهران اشرافیت، نگاه دلسوزانه است و نه نگاه حسرت، البته وقتی وزیر بهداشت آن جامعه با افتخار بگوید ماشین من پورشه فلان مدل است و وزرا و رئیس‌جمهورش در مناطق گران‌قیمت بالاشهر زندگی کنند، نگاه مردمش هم از نگاه دلسوزانه تبدیل به نگاه حسرت می‌شود و اشرافی‌گری از یک ضدارزش تبدیل به ارزش می‌شود، اما حالا فرق می‌کند. حالا با عکس شما پست می‌گذاریم و از صفحه و زندگی‌تان به راحتی عبور نمی‌کنیم، چون شما الان عروس سفیر جمهوری اسلامی ایران در دانمارک، آقای مرادیان هستید. شما الان دیگر فقط خودتان نیستید.(1)

*انقلابی لاکچری نمی‌شود/ نقد رزونامه جوان به گزارش های خبرگزاری مهر

اخیراً خبرگزاری مهر گزارش‌هایی با محوریت سوژه‌ای تحت عنوان انقلابی‌های اشرافی! تولید می‌کند؛ ترکیبی که جمع نقیضین است و اگر سفارش‌دهنده این گزارش‌ها از به کار بردن این عبارت قصد کنایه دارد باز هم راه به خطا برده است.

این گزارش‌ها علی‌الظاهر سعی دارد پدیده‌ای شوم و انحرافی در سبک زندگی برخی منسوبان به مسئولان جمهوری اسلامی را به بوته نقد بگذارد، اما حقیقت مسئله این است که لزوماً همه مسئولان در جمهوری اسلامی را نمی‌توان انقلابی قلمداد کرد چه اینکه بخواهیم منتسبان آنان را هم در این دایره بگنجانیم؛ منتسبانی که حجاب اسلامی و بسیاری از ظواهر را رعایت می‌کنند، اما مدعی این هم هستند که زندگی لاکچری مغایرتی با اسلام و جمهوری اسلامی ندارد. بنابراین اساساً اختراع عبارت انقلابی‌های اشرافی به لحاظ اینکه انقلابی بودن مغایرت جدی با اشرافیگری دارد و طی سه دهه اخیر انقلابی‌ها بیشترین مبارزه نرم را با پدیده اشرافیگری مسئولان از خود نشان داده‌اند ترکیب دقیق و منصفانه‌ای نیست.

در اینکه در برخی جریان‌های سیاسی رسمی که ذیل جمهوری اسلامی فعالیت می‌کنند و بعضاً از طریق انتخابات به قدرت هم راه پیدا می‌کنند قرائت‌های فکری وجود دارد که با روح خط فکری انقلاب اسلامی تناسبی کامل ندارد و در اینکه حضور این جریان‌ها در مقاطع زمانی مختلف در این ۴۰ سال انقلاب اسلامی منجر به زایش طبقه‌ای جدید از اشراف شده است شکی نیست، اما سخن این است که این جریان‌ها با هیچ شاقولی در زمره انقلابی‌ها و حزب‌اللهی‌ها قرار نمی‌گیرند و همواره رویکرد ایشان مورد انتقاد جدی قرار داشته است.

در یکی از گزارش‌های کذایی خبرگزاری سازمان تبلیغات اسلامی آمده: «این روز‌ها در صفحات اینستاگرام ایرانی، به صفحاتی برخورد می‌کنیم که متعلق به جوانانی مذهبی هستند. از انقلاب! و آرمان‌های آن دفاع می‌کنند. یکی در میان عکس‌های رهبری! را می‌گذارند و وابستگی فکری‌شان به نظام را بی‌پروا داد می‌زنند، عکس‌های عاشقانه‌ای در حرم شریف معصومین (ع) منتشر می‌کنند و در عین حال این بخش از زندگی‌شان ارتباطی به جریان روتین زندگی‌شان ندارند. گویی زائده‌ای اضافه شده به جریان زندگی‌شان است؛ یک احساس وظیفه. در این صفحات پرطرفدار اینستاگرامی، عکس‌های جالبی از سبک زندگی گرانقیمت این جوانان مذهبی که در عرف جامعه ایران حزب‌اللهی! خوانده می‌شوند منتشر شده است.

از استخر‌های خصوصی لوکس و ویلا‌های لاکچری شمال تا استفاده از ساعت‌های چند ده میلیونی و کفش‌ها و کیف‌ها و تیشرت‌ها و... که با عنوان «برند» در جامعه ایران شناخته می‌شوند. سبک زندگی مسرفانه آن‌ها به کنار، حس تفاخر آن‌ها به «مصرف» آنچه همه ندارند و آن‌ها دارند، کمی بیش از حد دل‌آزار است. درباره غیراخلاقی‌بودنش حرف نمی‌زنیم. بخشی از جوانان حزب‌اللهی در دهه چهارم انقلاب به این نتیجه رسیده‌اند که زندگی به سبک اشرافی نه تنها هیچ منافاتی با آرمان‌های انقلابی ندارد بلکه جلوه جذاب و جذب‌کننده‌ای از طرفداران دین و انقلاب به مخاطبان بیرونی عرضه می‌کند که «مشتریانش» را هم افزون خواهد کرد.»

به عنوان کسی که سال‌هاست در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مختلف حضور دارم و تا حد زیادی طیف‌بندی‌ها و خط‌کشی‌های مختلف در این فضا را می‌شناسم به جرئت معتقدم انقلابی‌های فعال در این فضا نه تنها زندگی لاکچری و سبک زندگی اشراف‌گونه را ترویج نمی‌کنند بلکه کوچک‌ترین تظاهری در این رابطه از سوی مدعیان انقلابی‌گری به سرعت و به شکلی بی‌رحمانه از سوی جماعت و قشر انقلابی حاضر در فضای مجازی با انتقاد و برخورد مواجه می‌شود.

اساساً آن‌هایی که در جمع انقلابی‌ها حضور دارند می‌دانند که اگر چنین گرایشاتی را ارائه کنند به سرعت از سوی طیف انقلابی پس زده می‌شوند، برای همین سفارش‌دهنده گزارش‌هایی از این دست در خبرگزاری مهر اساساً از فضا، ساختار و گرایشات سیاسی و فکری جمع‌های انقلابی در فضای مجازی و حقیقی اطلاع دقیق و کاملی ندارد.

همواره و در طول انقلاب اسلامی از آغاز تاکنون قشری که به عنوان انقلابی شناخته می‌شوند خصایص و ویژگی‌هایی دارند که با ویژگی اقشاری که سبک زندگی اشرافی را برگزیده‌اند در تضاد کامل است. قلیلی هم که در این وادی برای گمراه کردن دیگران تظاهر به برخی رفتار‌ها یا گفتار‌های انقلابی می‌کنند برای حفظ ظاهر هم که شده نمی‌توانند سبک زندگی اشرافی را انتخاب و ترویج نمایند.

در میان آقازاده‌هایی که زندگی لاکچری برای خود انتخاب کرده‌اند از جمله آقازاده برخی سفرا که تمایل زیادی به نمایش زندگی اشرافی خود دارند، وجه دیگری هم دیده می‌شود، برای مثال در راهپیمایی اربعین شرکت می‌کنند و تصاویرش را هم در فضای مجازی نشر می‌دهند. از سویی حجاب اسلامی را در سفر‌های پرهزینه خود به اروپا رعایت می‌کنند.

برند‌های گران‌قیمت به تن می‌کنند و برخی برای آن تبلیغ هم می‌کنند، اما اینکه تظاهر این عده به دینداری را اطلاق به انقلابی‌های اشرافی کنیم هم ظلم به انقلاب است و هم ستم به انقلابی‌ها. واقعی‌ترین خط‌کشی سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در جریان ۴۰ ساله انقلاب اسلامی اختصاص به مرزبندی میان انقلابی‌ها و غیرانقلابی‌ها دارد. خاستگاه اجتماعی انقلابی‌ها همواره اقشار کم‌درآمد و پایین جامعه بوده است. رمز ماندگاری انقلاب نیز در همین مسئله نهفته است.

انقلابی نمی‌تواند برج عاج‌نشین باشد. او از برج عاج‌نشین‌ها بیشترین ضربه را خورده و بیشترین لطمه را دیده است. اینکه عده‌ای از منتسبان به مسئولان جمهوری اسلامی با پوشش چادر و احیاناً چفیه در برخی محافل حضور می‌یابند و لاکچری‌بازی درمی‌آورند هیچ ربطی به انقلابی‌ها ندارد و اتفاقاً در خط و ربط سیاسی این افراد با مطالبات خط انقلاب، امام و رهبری در عمل و حرف تضاد کامل به چشم می‌خورد، بنابراین عبارت لاکچری‌های انقلابی یا انقلابی‌های اشرافی متوهمانه و متسامحانه است و لازم است به جای آن ترکیب دقیق‌تر و منصفانه‌تری انتخاب شود. انقلابی بودن مقابل اشرافی‌گری است.(2)

پی نوشت:
1)http://www.javanonline.ir/fa/news/918901/
2)http://www.javanonline.ir/fa/news/918900
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


محسن
Iran, Islamic Republic of
بهتر است از این به بعد به اینها بگویید ...
seyed hosein
Iran, Islamic Republic of
ببینید بطور کلی اگر موضوع جذب حداکثری باشد فکر کنم موضع شما قابل نقد است.(البته در مورد این مورد بخصوص کاملا با شما همنظرم) توضیح بیشتر آنکه اگر کسی بدون حیف و میل بیت المال پولدار بود و حالا در این وانفسای جریانات سیاسی، ته دلش هم به انقلاب و رهبری علاقمند بود، نباید کاری کنیم که او تصور کند اگر پولدار است و زندگی مرفه دارد نباید طرفدار رهبر و انقلاب و نظام باشد. این غلط است و نباید اینها را به آنطرف هول داد....
واقعا دلواپس:شهدا خون ندادند که...
Iran, Islamic Republic of
اصلا قضیه این است که چنین جریانی که درصدد تبلیغ مد
است در راس امر نباید باشد چون ضربه اش از منفعتش بیشتر است ما شاه رابیرون نکردیم که اسیر تازه به دوران رسیده هاشویم که مردم مستضعف که درصد زیادی هستند دراین شرایط رنج آور شاهد لبخند ملیح این آقازاده ها باشند جذب حداکثری واقعا باید جذب اکثریت مستضف باشد نه مرفه بی درد...گاه افرادی برخوردار رامی بینیم که از جان ومال دریغ ندارند مثل سردار سلیمانی ...
Iran, Islamic Republic of
چه اشکالی داره؟...
Iran, Islamic Republic of
جوجه فوکلیهای تازه به دوران رسیده
Iran, Islamic Republic of
عشق و حال اقا زاده ها در ديار فرنگ دهن كجي به مردمه كه دارن زير پيش تحريم كمر شون خم ميشه
Iran, Islamic Republic of
همیشه همین بوده و مال امروز و دیروز نیست
انقلاب کردن و حقشونو می خوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iran, Islamic Republic of
اشتباهى مثبت زدم
...
انقلاب و انقلابى بودن وصله نچسبى به اينهاست
واقعا دلواپس
Iran, Islamic Republic of
کی انقلاب کرده؟این چند نفر؟اصل اینست که حق برسد به آنها که از جان دریغ نکردند چه در زندانهای شاه چه در نگهداری انقلاب :درجنگ, در مناطق مرزی آبی خاکی ,درسنگر کار وتولید ,درمعادن نمور وخاک آلود, درکارخانه ها...حالا این آقازاده ها در کجای حفظ انقلاب جادارند؟
علی
Iran, Islamic Republic of
...
یک نفر
Iran, Islamic Republic of
در بررسی موضوع فرزند سفیر و عواقب آن این مقاله حق مطلب را ادا کرده است و فقط چند جمله باقی ماند:
1. تکلیف نوجوانان علاقمند به انقلاب که مدام در معرض نصایح ائمه جمعه و علمای قم و امامان جماعت مساجد مبنی بر عشق به ساده زیستی قرار می گیرند چیست چه کسی مسول سرخوردگی نوجوانان از این همه تناقض حواهد بود؟
2. تکلیف جوانان انقلابی که در آستانه انتخاب شغل و ازدواج و خرید منزل و تهیه جهیزیه و ... هستند با دست خالی شاهد این همه رژه تجمل گرایی در زندگی مقامات و منسوبانشان هستند چیست؟
3. تکلیف مردم ایران و جوانان این مرز و بوم که چشم بر کمک حکومت و دولت بر قدرتمند سازی شان داشتند تا بتوانند در اقتصاد ایران زندگی خوبی دست و پا کنند چیست؟
4. دولت روحانی ثابت کرده است که فامیل.... گراست و هیچ مقام و نهاد حکومتی قصد اصلاح روش سرمایه سالار این دولت را ندارد...
Iran, Islamic Republic of
نظام لیبرال برحرف شما پشیزی قائل نیست
M.sh
Iran, Islamic Republic of
.... چرا هرکسی هر غلطی می کنه پای انقلاب ونظام می نویسین. دقیقا همان چیزی که دشمنان این نظام با کمک پیاده لشگر داخلیشون به دنبالشن.
چوبین
Iran, Islamic Republic of
دمشون گرم.
خوشم اومد. خوب عشق و حال می کنند.
دارندگی برازندگی!
عمار
Iran, Islamic Republic of
رفتار خیلی از این به اصطلاح مسئولین تقصر ما مردم است .چرا که اگر ما در انتخابها ملاک انقلابی گری را در نظر میگرفتیم واینگونه افراد را ترد میکردیم اکنون تعداد آنها اینقدر زیاد نمیشد وبا افتخار زندگی نا متعارف خود را برای مردمی که حقوق 1.200.000تومان میگیرند وچرخ زندگیشان نیم دور هم نمیچرخد تبلیغ نمیکردند.
وصد البته مراجع نظارتی وقضایی ومقننه هم در رسیدگی به امور اموال مسئولین کوتاهی بسیاری داشته اند که باید جبران کنند.
Iran, Islamic Republic of
..
اکبر از تهران
Iran, Islamic Republic of
مردم عزیز توجه فرمایید همه این بلاها نتیجه انتخاب های غلط ماست هوشیارباشیم، مطلبه کنیم و در آینده درست انتخاب کنیم.
Iran, Islamic Republic of
مترفین امروز جامعه ما
United Kingdom
در ایران ارزش زن فقط به زیبایی است
Iran, Islamic Republic of
در ایران و بلکه همه دنیا و در همه تاریخ
Iran, Islamic Republic of
البته در نزد خدا این نیست. مهم آن طرف است که چه چیز را قبول می کنند زیبایی بدون عفت را یا عفت و حجاب را. بزرگی را فردی می خواست تحقیر کند بدو گفت ریش تو ارزشش بیش تر است یا دم این سگ؟ آن عارف بزرگ فرمود هر کدام از پل صراط بگذرد.
مرگ بر آمریکا
Netherlands
مطمئنا منظور نظر شما اینستکه ارزش زنهائی که خود را عرضه می کنند به زیبائی است.
بازار تقاضا باید تربیت شود و آموزش ببیند ، چون حکیمان گفته اند که : همه ثروت ها به یک شب و همه زیبائی ها ( ظاهری ) به یک تب بند است. همچنین : دل بدست آر تا کسی باشی.
انسان هر چه بیشتر درر زندگی خانم فاطمه زهرا ( س ) عمیق شود باز هم فضائل بیشتری مخفی خواهد مانذ و چنین است که خانمها باید کشف شوند نه اینکه مثل موارد خوراکی در موردشان تبلیغ . و این پوشیده بودن زن و تلاش برای کشف معنویات از جانب برادران/ دیگران باید آموزش داده شود.
به امید روزی که اسلامی شویم یا حق
Iran, Islamic Republic of
شاید کسانیکه به این افراد مسولیت و مقام می دهند و این افراد را
انتخاب می کنند خودشان هم همین طرز فکر و تفکر را دارند!!!؟
...
Iran, Islamic Republic of
...
سلام
Iran, Islamic Republic of
اينها بيخودى كه در صنعت نفت استخدام نمى شوند،...
Iran, Islamic Republic of
فقط احمدی نژاد حریف اینا بود.
Iran, Islamic Republic of
اونم یه جور دیگه واداده بود.
اگه گندکاریهای احمدی نژاد نبود، مردم از ترس مارغاشیه به اژدها پناه نمیبردن!
Iran, Islamic Republic of
باسند لطفا بگویید کجا واداده بود فقط خواهشن برید عروسی پسر دکتر محمود احمدی نژادروببینید
برید ببینید خونه احمدی نژاد وفرزندانش کجاست خجالت نمیکشید ازتنها رجال سیاسی این مملکت که دارییها وثروت خودشو اعلام کرد انگ انحرافی زدید
Iran, Islamic Republic of
احمدی نژاد همونی هست که دفترش ولنجکه؟؟؟
احمدی نژاد همونی هست که با ۲۲۰ نفر زن و بچه و دوست و فامیل و زن و بچه دوست و فامیل، اونم در اوج تحریم ها به نیویورک رفت؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
مستند حرف بزنيد كدوم وا دادگي وزير تنبل رو بدون رودربايستي عوض ميكرد بشمار سه
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
...
فقط ميتونم بگم: شاه رفت ولي الان اينها دقيقا نشستند جاشون....
Iran, Islamic Republic of
خدایا می شود دعاهایمان مستجاب شوند؟
این اقازاده های حرامخوار خانه خراب شوند؟
Iran, Islamic Republic of
امام علی(ع) : زبیر همواره با ما بود تا اینکه فرزند شومش عبدالله به دنیا آمد
Iran, Islamic Republic of
ترجمه "حتی بلغ" را "به دنیا آمدن کردی؟!
تازه مسلمان
Iran, Islamic Republic of
سلام واحترام
کشاورزی را میشناسم که با 10 هکتار زمین کشاورزی ، 4 مرداد برای نوه اش که در خانواده کم بضاعت عقدکنانی داشت که کل هزینه اش در دفترخانه با دو انگشتر 4 میلیون رقم خورد .اینست توحید طبقاتی .وای بر شما
امیدوارم بدانید 10 هکتار زمین کشاورزی یعنی چه .؟ وچرا این کشاورز رشد نمی کنه ودلالها وامثال سفیر ها و......وزیرها این بلاها رو سر این مردم میاورند .به خواندن قرآن سفارش تان میکنم.
Iran, Islamic Republic of
سلام و عرض ادب
توجه و عنایت شما را به این نکته جلب می نمایم که یک اصل کلی به این مظنون زیرمی توان تشخیص داد سطح حیات نظام انقلابی مان را:
مبانی مشروعیت ساز هر سیستم سیاسی ضامن بقای آن سیستم است و تغییر مبانی مشروعیت سازباعث اضمحلال آن است
مبانی مشروعیت ساز انقلاب ما معنوی بوده است حالا با این اوصاف که مابین عده ای از مسئولین است حالا چه؟
خیاوی
Iran, Islamic Republic of
من یک سوال دارم اینکه برخی فرزندان مسیولان راه پدررونمیرن علتش چیه ؟ درحالیکه میبینیم پسران امام خمینی یارهبر یا جنتی وبرخی بزرگان ذره ای ازاعتقاد پدرشون بیراهه نرفتن !! علت چیست ؟....
Iran, Islamic Republic of
وخدایی که همین نزدیکیست ... خدایی که قطعا بینا بر نداری خرید یه کفش ۵۰تومنی و بینا بر یک عروسی میلیاردی و حق یه ملت خوردن... ان شاءالله که خداوند خودش همه ما رو هدایت کن