جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
 
۳
۲۲

انتقاد جلیلی از تحلیل‌های فلج کننده برخی مسئولین

شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۵۴
کد مطلب: 609339
در راستای سلسله جلسات «دولت سایه» دو نشست تخصصی بررسی وضعیت ارز با حضور سعید جلیلی و جمعی از مسئولان سابق بانک مرکزی و کارشناسان اقتصادی طی دو نشست برگزار شد.
انتقاد جلیلی از تحلیل‌های فلج کننده برخی مسئولین
به گزارش جهان نيوز، عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت: اگر درک صحیح از جنگ اقتصادی علیه خود نداشته باشیم در آینده موفق نخواهیم شد.

در راستای سلسله جلسات «دولت سایه» دو نشست تخصصی بررسی وضعیت ارز با حضور سعید جلیلی و جمعی از مسئولان سابق بانک مرکزی و کارشناسان اقتصادی طی دو نشست برگزار شد.

در این دو نشست محمود بهمنی رییس سابق بانک مرکزی، سرکار خانم مینو کیانی راد معاون ارزی سابق بانک مرکزی، مسعود موحدی معاون اسبق وزیر بازرگانی، مجید کریمی ریزی کارشناس مسایل بانکی، یونس سلمانی کارشناس اقتصادی، مجید شاکری کارشناس مسایل تحریم و ارز، آصفی کارشناس گمرک و نبی زاده کارشناس اقتصادی حضور داشتند.

در ابتدای این جلسه سعید جلیلی گفت: هدف از تشکیل این جلسه بررسی مشکلات موجود در بازار ارز و ارائه راهکار‌های تخصصی و عملیاتی به مسئولین جهت حل مشکل بازار ارز است.

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام تاکید کرد: کسانی که به برکت مسئولیت‌های مختلف در نظام تجارب مختلف کسب کرده اند این تجارب را باید برای اخذ تصمیم درست در اختیار مسئولین فعلی بگذارند.

وی افزود: از آنجایی که کشور در یک «جنگ اقتصادی» است لذا باید برای هر سناریوی دشمن یک برنامه از پیش فکر شده داشت.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: به نظر می‌رسد ترامپ می‌خواهد با استفاده از ظرفیت‌های برجام و غیر برجام، ابزار‌های اعمال فشار بر ایران را زیاد کند و به همین خاطر باید برای چنین فضایی حداکثر پیش بینی و آمادگی را داشت.

وی افزود: ۶ سال قبل نیز مانند امروز کشور با مشکل ارز مواجه بود که در آن زمان مجموعه تدابیری اندیشیده شد که با روی کار آمدن دولت یازدهم، بسیاری از این تجارب و تدابیر کنار گذاشته شد. البته این حق هر دولتی است که یک تدبیر قبل را کنار بگذارد، اما متاسفانه جایگزین شایسته‌ای هم برای این تدابیر ارائه نشد.

جلیلی ادامه داد: امروز پس از ۵ سال از آغاز کار دولت یازدهم نه تنها شاهد ارائه راهکار جدیدی برای حل مشکلات این حوزه نیستیم بلکه شاهد بازگشت دیرهنگام و ناقص به برخی تدابیر گذشته هستیم.

وی تاکید کرد: با شناسایی دقیق مشکلات فعلی باید تلاش کرد تا در آینده شبیه این مشکلات در بازار ارز تکرار نشود. نباید یک تصمیم به ظاهر اقتصادی در یک کشور کوچک، بازار ارز در ایران را دچار نوسان کند. باید آماده باشیم تا اثر این قبیل اقدامات را بر اقتصاد کشور در آینده به صفر برسانیم نه آنکه غافلگیر شویم.

جلیلی گفت: امیدواریم با پیش بینی موارد مشابه در آینده، اقتصاد کشور مجددا غافلگیر نشود. 

وی افزود: اخیرا به نقل از یکی از مسئولین بیان شد که ۸ ماه است جلسات ستاد ویژه اقتصادی را تشکیل نداده اند! و حالا مجددا قصد برگزاری این جلسات را دارند که این نشان می‌دهد تحلیل‌های نادرست و خوش بینی‌های نابجا درباره رفتار دشمن تا چه اندازه غلبه داشته است. برخی تحلیل‌های فلج کننده باعث می‌شود تا برخی مسئولین نسبت به آینده پیش بینی درست نداشته باشند و کشور به لحاظ اقتصادی آسیب پذیر شود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: مرداد ماه سال گذشته در یک نشست تخصصی که پیرامون تحریم‌های جدید امریکا علیه ایران تحت عنوان «کاتسا» تصویب شد، آثار این تحریم‌ها را در آینده بر اقتصاد کشور بیان کردم مگر آنکه مسئولان نسبت به آینده پیش بینی درست و اقدام لازم را از هم اکنون اتخاذ کنند، اما متاسفانه در همان برهه برخی گفتند کاتسا اصلا تحریم جدیدی محسوب نمی‌شود و اثر خاصی هم بر اقتصاد ما نخواهد داشت! کاش آن حرفهایشان درست بود، اما همان‌ها چند ماه بعد حرف خود را پس گرفتند و متوجه شدند.

جلیلی ادامه داد: دشمن دائم علیه ما در حال فعالیت است لذا بهترین کار این است تا یک توصیف صحیح و واقع بینانه از رفتار‌های دشمن داشته باشیم و آن را صادقانه برای مردم نیز توضیح دهیم.

وی افزود: اگر درک صحیح از جنگ اقتصادی علیه خود نداشته باشیم در آینده موفق نخواهیم شد، لذا باید همچون دوران دفاع مقدس یک تصویر واقعی از حجم رفتار‌های دشمن علیه خود به مردم ارائه دهیم تا با کمک ملت و تقسیم کار بین آحاد مردم بتوانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

جلیلی خاطرنشان کرد: علاوه بر فهم درست رفتار‌های دشمن و لزوم پیش بینی صحیح از آینده باید موانع داخلی و سوء مدیریت‌ها را نیز برطرف کنیم و در عرصه اقتصاد یک هم آهنگی و اتحاد کامل بین بخش‌های مختلف اقتصادی کشور وجود داشته باشد تا بتوان بر مشکلات غلبه کرد.

در ادامه این نشست نیز کارشناسان به بیان نکات و نقطه نظرات تخصصی خود پرداختند که اهم آن به شرح ذیل است: برای سیاست گذاری در بازار ارز باید به هر دو محور عرضه و تقاضای ارز توجه شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Canada
واقعا كه چه رو و اعتماد به نفس كاذبى داريد شما مهره هاى سوخته تاريخ مصرف گذشته! ...
Iran, Islamic Republic of
واقعا چه رو و اعتماد بنفس کاذبی دارید شما مهره های غربزده تئوری سوخته واداده که علیرغم نتیجه ای که اینروزها می بینیم هنوز هم دست از درشت گویی بر نمی دارید .
حمید
Iran, Islamic Republic of
واقعا چه بی حیا و مشمئز کننده اند منافقینی که جانبازی چون دکترجلیلی که دلسون مردم ونظامست را مورد توهین قرار میدهند
هادی
Iran, Islamic Republic of
اینجوری باشه که احمدی نژآد هم دلسوز مردم و نظامه برادر...
جلیلی و ایشان در یک جبهه هستن..
Iran, Islamic Republic of
هادی چان به حرف شما می گویند مغلطه ویا قیاس مع الفارق .
Iran, Islamic Republic of
مهره سوخته و تاریخ مصرف گذشته م.خ فتنه گر است .
یادمان باشد
Iran, Islamic Republic of
یادمان باشد : قرآن کریم بالغ بر 500 آیه سیاسی دارد که تعداد زیادی از این آیات درباره ولایت فقیه می باشد.
یادمان باشد : امامان(علیهم السلام) ما همگی شهید سیاست شدند والا اگر می خواستند به نماز و روزه اکتفا کنند کسی به آنان کاری نداشت.
یادمان باشد : آخرین حجت خدا قبل از غیبت فرمودند : " و اما وقایعی که رخ خواهد داد، پس در مورد آنها به راویان احادیث ما ]فقها[ رجوع کنید که آنان حجت من بر شما و من حجت خداوند بر آنان هستم "
Iran, Islamic Republic of
برادرجلیلی عزیزوبزرگوارگفتن مطالب تکراری گره ایی از مشکلات مردم باز نخواهد کرد .ازانسان درعالم ماده انتظار پروازنداشته باشید .توصیه ها و نصایح وپیشنهادها و توبیخ ها و گله مندیها در عرصه اقتصاد که جنگ واقعی ودرگیرکردن مردم برای اظهارندامت تحت عنوان راهبردهای جدی دشمنان به پیش میرود واقعیت انکار ناپذیر است وباپدیده های طبیعی آب وهوایی که ترکیب شده اند .جهانی سرشار از ظلم حاکمیت پبدا کرده است .صرف گفتن وسمیناروگردهمایی وبرزبان آوردن این معنی که کسانیکه دراین نظام ازهمه امکانات کشوری بهره بردندو به علمی رسیده اندکه باید ازمهارتها وعلوم خوددرجهت مبارزه وواکنشهای جدی اقتصادداخلی راسرلوحه کارشان قراردهند بسی شگفت انگیز است .برادرعزیز ودوست داشتنی مقداری ازمتن مردم وبازارگزارش بگیرید وآنچه مشهوداست راه حلی برایش پیدا کنید .
Iran, Islamic Republic of
به نظرم میاد همه این شهرام بهرام هایی که افاضه فرمودید و باید در درجه اول از دولتی انتظار داشته باشید که متأسفانه به خواب زمستانی رفته؛
یا از همین نماینده هایی که از درب منزل به در ماشینشون که رسیدند بعدش از در ماشین شاید تا آوردگاه کارشناسان مجلس هم صد قدمی گز کنند؛ و گرنه که هیچوقت در بین مردم دیده نمی شن و کاملا از نیازهای جامعه بی اطلاعند.
"علی برکت الله"
Iran, Islamic Republic of
ایشان معاون دولت در سایه هستند دوست عزیز ساعت 9-38 گفته شده های شما کاملا صحیح است ولی ایا اگر ایشان رییس جمهور میشد دولت در سایه را تحمل میکرد ان هم بصورت رسمی میگویند دولت در سایه .طبق قانون شما درخواستان را باید از دولت مسقر بخواهید نه دولت در سایه
Iran, Islamic Republic of
دولت سایه یعنی چی?وقتی مردم انتخابتون نکردن واسه خودتون دولت تشکیل میدید،اونوقت چرا???
Iran, Islamic Republic of
دولت در سایه ساخته و پرداخته ذهن نمناک افساد طلبانه؛ هرکس بهشون انتقاد میکنه میخان با یک برچسب و تهمتی دهنشو ببندن.
Iran, Islamic Republic of
((((((در راستای سلسله جلسات «دولت سایه» دو نشست تخصصی بررسی وضعیت ارز با حضور سعید جلیلی و جمعی از مسئولان سابق بانک مرکزی و کارشناسان اقتصادی طی دو نشست برگزار شد))))))دوست عزیز ساخته و پرداخته کسی نیست واقعیت است لطفا در همین مطلب انرا بخوانید
حقیقت یاب
Iran, Islamic Republic of
در ادامه این نشست نیز کارشناسان به بیان نکات و نقطه نظرات تخصصی خود پرداختند که اهم آن به شرح ذیل است: برای سیاست گذاری در بازار ارز باید به هر دو محور عرضه و تقاضای ارز توجه شود!!!!
Iran, Islamic Republic of
ای بابا . کو گوش شنوا ؟
حتما جلیلی هوس چند تا فحش آبدار کرده که از این دولت داره انتقاد میکنه؟ نمیدونه که یه مشت نشستن پای اینترنت و از این دولت حقوق میگیرن تا هر کی از دولت انتقاد کرد بریزن و فحش بارونش کنن؟
Iran, Islamic Republic of
تازه فهمیدیم که مذاکره رو تو میکردی که هم چرخ زندگی میچرخید و هم سانتیفیوژها و هم عزت داشتیم و هم آبرو .
هر چند الان یه مشت جماعت زامبی مجازی میریزن و میخوان بدون حتی یه دلیل منطقی تو رو خراب کنن
Iran, Islamic Republic of
کاش رئیس جمهورمون این بود ، یه بچه حزب اللهی جانبار بی ادعا که صبح تا شب دنبال کار مردم هست و از این استان به اون استان داره بین مردم تردد میکنه و پیگیر کار مردمه
Iran, Islamic Republic of
با تشکر از جهان به علت عملکرد رسانه ای واقعی
(انتشار نظر همه انواع مخاطبان)
جهت اطلاع کسانی که پیوسته از عبارت دولت در سایه نا خرسندند عرض می نماید
در انتخابات 84، مجموع رأی اصولگرایان به عنوان نماد جبهه انقلابی (احمدی نژاد 6 میلیون (نفر اول یا دوم)-قالیباف 4 میلیون (نفر 4 ام)-لاریجانی (2 میلیون- نفر 6 ام)) برابر با حدود 12 میلیون رأی بود یعنی 40 درصد. که این رأی طیفی بود و هسته سخت آن آراء (انقلابی ترین رویکرد) رأی به احمدی نژاد بود.
البته بودند گروهی از معتقدین به انقلاب که هنوز هاشمی را انقلابی می دانستند و به او رأی دادند
یعنی نیروهای انقلابی دست کم 40 درصد آراء را به دست آورده بودند.
مجددا در سال 96 نیروهای انقلابی رئیسی-میرسلیم 40 درصد آراء را به دست آوردند.
اما این رأی بر خلاف گذشته (به علت عملکرد کودکانه روحانی در سوزاندن همه برگه های اختلاف افکنی) اصلا طیفی و قابل فروکاستن نیست (رأی خاکستری ندارد) و هسته سخت آراء جبهه انقلاب به شمار میرود.

در طرف مقابل همه هسته سخت اصلاحات و خاکستری های متمایل به آن در 88 به موسوی رأی دادند (33 درصد) اما هسته سخت رأی اصلاحات، رأی سال 84 مصطفی معین است که 12 درصد آرا را تشکیل میدهد.
به این ترتیب خاکستری های متمایل به اصلاحات 20 درصد هستند.
در مورد دیگر خاکستریها با وجود اینکه در یک انتخابات دو قطبی به احمدی نژاد رأی دادند (24 درصد) ابراز نظر نمی کنیم.
در حالت کلی خاکستریها در دور اول به تغییر و در دور دوم به ثبات رأی می دهند.
امروز که جبهه انقلابی 40 درصد رأی غیر قابل کاهش دارد فقط کافیست در مرحله بعدی به رشد طیفی خود در حد 10 درصد (با یارگیری از 24 درصد متمایل به انقلابیون) بپردازد. در این صورت این طیف در آینده به هسته سخت تبدیل شده و از این پس در همه انتخابات های ریاست جمهوری آینده بدون هر گونه ائتلاف و ترس از مهندسی رقیب و تخلفات گسترده انتخاباتی پیروز قطعی خواهد بود.

حال آنکه اصلاحات ضمن سه سال آینده هسته سخت خود را نادم از مشارکت نموده و تمایل خاکستریهای متمایل به خود را ازدست خواهد داد.
بنابراین
در حقیقت همین امروز هم این 40 درصد، با توجه به اثر برجام و مدیریت بسیار ضعیف دولت فعلی در تغییر ماهیت خاکستریهای جامعه، اثر گذارترین نیروی سیاسی کشور برای آینده به حساب می آیند.
و عبارت دولت در سایه در همه دنیا به ویژه کشورهای دموکراتیک در این مورد استفاده شده و میشود.
Iran, Islamic Republic of
مردم لایق انسانهای دلسوز و متعهد نیستند.خلایق هرچه لایق زمان انتخابات مردم با اگاهی واطلاع از عدم کارائی دولت روحانی به خاطر اینکه ریئسی رای نیاور به او رای داده اند . الان پشیمان هستند رفتار مردمی که به روحانی رای داده اند(انانی که به نیت راطه با امریکا وآزادی)انسان را یاد صدر اسلام می اندازد که چطور خوبان را کنار زده اند.جهان نیوز لطفا منتشر کن
Iran, Islamic Republic of
اینطورا نیست!
Iran, Islamic Republic of
این قطعنامه های فلج کننده بود که وضعیت اقتصاد کشور را به این روز انداخته نه تحلیلهای فلج کننده!
Iran, Islamic Republic of
برادر عزیز اگه مردم این حرفها واین ایده ها را قبول داشتند به حضرتعالی وسید محرومان رای داده بودند.