سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - 11 Jun 2024
 
۰

اقدام کور تروریست‌ها

محمد صالح جوکار
پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۰:۰۹
کد مطلب: 525125
حوادث تروریستی و تحرکات ایذایی، هیچ خللی در عزم راسخ مردم و مسئولین برای حرکت به سمت آرمان‌های بلند انقلاب ایجاد نخواهد کرد و نه تنها از اراده ملی در جهت صیانت از ارزش‌های نظام اسلامی نخواهد کاست، بلکه همه اقشار و گروه‌ها با وحدت و هم‌دلی، راه تروریست‌ها را همچون همیشه سد خواهند کرد.
جهان نيوز - محمد صالح جوکار: حادثه تروریستی روز گذشته در حرم امام خمینی(ره) و ساختمان فرعی مجلس شورای اسلامی که به شهادت و جراحت تعدادی از هموطنان‌مان منجر شد، نشان می‌دهد که ایران اسلامی به عنوان کانون مبارزه با تروریسم در منطقه و کشوری که دشمنان این مرز و بوم، سال‌ها به دنبال فتنه‌انگیزی و آتش‌افروزی در آن بوده‌اند، همچنان هدف کینه‌توزی‌ها قرار دارد و خصومت‌ حامیان جنگ و خونریزی با ایران اسلامی ادامه دارد. عملیات پادوهای ورشکسته ارتجاع منطقه و استکبار در تهران البته برای ملت مقاوم ایران، تازگی ندارد و مشابه آن را در ترورهای کور در دهه 60 تجربه کرده‌ایم. در آن سال‌ها، حمایت قدرت‌های منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای نقش مؤثری در گسترش و تداوم اقدامات تروریستی منافقین ایفاء کرد و در سال‌ها اخیر نیز تحرکات گروه‌های تکفیری با حاتم‌بخشی همان جماعت گسترش یافت، به نحوی که بحران تروریسم خودساخته غربی – عبری - عربی، اکنون دامن خود آن‌ها را گرفته و به یک مشکل جهانی مبدل شده است.
با وجود اینکه داعش و دیگر گروه‌های مورد پشتیبانی عربستان و آمریکا از روز اول بسیار کوشیدند که در کشورمان رخنه کنند ولی با هوشیاری نیروهای امنیتی مواجه شده و بارها تیرشان به سنگ خورد. عرض اندام آن‌ها در روز گذشته نیز به اهداف مورد نظر آن‌ها ختم نشد و ناکام ماند، چراکه بر اساس گزارش‌های معتبر، تروریست‌ها قصد داشتند صدها تن از شهروندان را شهید و مجروح کنند تا از این طریق، چهره ایران اسلامی در تأمین امنیت را مخدوش جلوه دهند، ولی ناکام ماندند.
یادآور می‌شود؛ سفر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در کسوت بزرگ‌ترین حامی و تامین‌کننده مالی تروریسم در جهان به عربستان، کشوری که مهد پرورش خشونت و جنگ است، با اهداف مختلفی از جمله ایجاد اجماع علیه ایران صورت گرفت که حادثه اخیر را نمی‌توان و نباید بی‌ارتباط با این سفر دانست و با این مبنا، سبعیت روز گذشته تکفیری‌ها ناشی از روحیه ایجاد شده در آن‌ها بر اثر سیاست‌های منطقه‌ای آمریکا است که برای آن‌ها هم جنبه تبلیغاتی داشت و هم پوششی بود برای جبران شکست‌های کمرشکن داعش در عراق و سوریه.
در حالی که روزانه شاهد انفجارهای انتحاری در کشورهای همسایه و ناامنی در غرب هستیم، مجاهدت‌های خاموش حافظان امنیت کشور، چالش‌های بزرگی که هدف آن بر هم زدن آرامش این مرز و بوم است را خنثی کرده و امنیتی مثال زدنی را برای کشور به ارمغان آورده است. گرچه این تحرک مذبوحانه موجب شد که داغدار چند تن از هموطنان‌مان شویم اما در عین حال، نشان‌دهنده میزان آمادگی بالای پاسداران امنیت و تلاش‌های شبانه روزی نیروی‌های امنیتی بود که از جان خود برای حفظ آرامش و ثبات کشور هزینه می‌کنند.
نکته قابل توجه اینکه تحرکات تروریستی دیروز در مدت کوتاهی فیصله یافت اما همان‌گونه که مقامات امنیتی و نظامی کشور هشدار داده‌اند این ثبات و آرامش برای برخی از رژیم‌های منطقه و حامیان غربی آن‌ها پذیرفتنی نیست و خود را برای برهم زدن نظم و امنیت کشور آماده کرده‌اند. با این حال، ایران اسلامی موفق شده است به روش‌های گوناگون در برابر خطر گروه‌های تروریستی از خود محافظت کرده و به جزیره ثبات در منطقه پرآشوب غرب آسیا تبدیل شود.
نتیجه‌ای که از دو حادثه اخیر و عدم تاثیرگذاری جدی تحرکات تکفیری‌ها بر روند با ثبات کشور می‌توان گرفت این است که هر جا افرادی با نیت خالصانه و انقلابی در عرصه‌های امنیتی، نظامی و اطلاعاتی حضور پیدا کردند، نباید از وقوع مشکلات نگران بود چرا که انسان‌های از جان گذشته همچون سدی مستحکم از کشور دفاع کرده و پاسخ دندان‌شکنی به هر نوع ماجراجویی خواهند داد. تروریست‌ها و حامیان آنها باید دانسته باشند که ایران اسلامی با برخورداری از عناصر برجسته اقتدار، با همه کشورهای منطقه متفاوت است، در مقابل بحران‌سازی، پاسخ سختی به آن‌ها خواهد داد و چنانچه تصور می‌کنند که با ایجاد ناامنی و تشنج خواهند توانست لطمه‌ای به پیکره قدرتمند کشور وارد کنند، باید بدانند که این آرزو هرگز محقق نشده و آن را به گور خواهند برد.
از سوی دیگر باید توجه داشت که دشمنان نظام و انقلاب با این توهم که شاید با ایجاد ناامنی بتوانند پایه‌های نظام را متزلزل کنند در آرزوی تعبیر این خواب آشفته بوده و در حال طراحی‌ نقشه‌های بعدی هستند، لذا نقش «وحدت ملی» و «انسجام عمومی» بیش از هر زمان دیگری برای تأمین امنیت کشور، ضروری به نظر می‌رسد. در شرایطی که آرزوی نظام سلطه، تفرقه و دودستگی در میان مردم است، «وحدت ملي»، باعث ناامیدی دشمنان خواهد شد و هويت منسجمي را ايجاد می‌کند که نظام را در مقابله و عبور از بحران‌ها ياري می‌دهد؛ ضمن اینکه از نظر علم جامعه شناسی، اتحاد و وحدت ملي زيربناي امنيت است و نقش مهمي در تأمين اطمينان خاطر  براي فعالیت‌های روزمره و برنامه‌ ریزی براي آينده دارد.
افزون بر این، نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی صحیح و فارغ از علقه‌های سیاسی از اهمیت بسزایی برخوردار است و همه فعالان این عرصه باید به ویژگی‌های حرفه‌ای اطلاع رسانی از جمله عدم «برجسته سازی»، «جلوگیری از گسترش شایعات»، «تسریع در اطلاع رسانی»، «روشنگری اجتماعی» و «ارائه تصویری واقعی از اقتدار کشور» در مقطع کنونی ملتزم باشند.
و بالاخره باید گفت که حوادث تروریستی و تحرکات ایذایی، هیچ خللی در عزم راسخ مردم و مسئولین برای حرکت به سمت آرمان‌های بلند انقلاب ایجاد نخواهد کرد و نه تنها از اراده ملی در جهت صیانت از ارزش‌های نظام اسلامی نخواهد کاست، بلکه همه اقشار و گروه‌ها با وحدت و هم‌دلی، راه تروریست‌ها را همچون همیشه سد خواهند کرد.
منبع:حمایت

 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *