گودرزی گفت: امیدوارم دولت قبل از هرگونه اقدام عملی توسط مجلس در خصوص استیضاح وزرا، نسبت به ترمیم و تغییرات لازم در جهت بهبود وضعیت کشور اقدام نماید.

گفتگو | سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: امیدوارم دولت قبل از اقدام مجلس به استیضاح وزرا برای ترمیم کابینه اقدام کند
12 آبان 1404 ساعت 15:36
گودرزی گفت: امیدوارم دولت قبل از هرگونه اقدام عملی توسط مجلس در خصوص استیضاح وزرا، نسبت به ترمیم و تغییرات لازم در جهت بهبود وضعیت کشور اقدام نماید.
گروه سیاسی جهان نیوز: عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیس مجلس در گفتگوی کوتاه با جهان نیوز پیرامون لزوم ترمیم کابینه توسط دولت و یا استیضاح توسط مجلس گفت: امیدوارم دولت قبل از هرگونه اقدام عملی توسط مجلس در خصوص استیضاح وزرا، نسبت به ترمیم و تغییرات لازم در جهت بهبود وضعیت کشور اقدام نماید.
گودرزی در گفتگوی اخیر خود نیز بیان کرده بود: من بهعنوان یکی از نمایندگان، چهار استیضاح را امضا کرده و به هیئت رئیسه ارجاع دادهام اما تصمیم نهایی با دولت است که ببیند آیا وضعیت موجود نیازمند تغییر و بازآرایی مدیریتی هست یا خیر.
گفتنی است بحث استیضاح وزرای جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی و نیرو به صورت جدی توسط نمایندگان مطرح شده است.
کد مطلب: 957124