چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 12 Jun 2024
 
۳
۶

اعلام‌حداقل حقوق‌لازم برای یک‌خانواده ۴نفره

چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۴۲
کد مطلب: 400409
نتایج بررسی های جدید از وضعیت معیشت کارگران نشان می دهد هزینه ماهیانه هر خانوار ۴ نفره حداقل به ۳.۱ و حداکثر به ۳.۶ میلیون تومان افزایش یافته و خوراک و مسکن نیز دارای بالاترین سهم در سبد هزینه ها است.
به گزارش جهان به نقل از مهر، نتایج جدیدترین بررسی های میدانی و مطالعات کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران نشان می دهد هزینه ماهیانه یک خانوار ۴ نفره کارگری در کشور به ۳ میلیون و ۶۰۹ هزار و ۱۹۴ تومان افزایش یافته است.

همچنین در صورتی که بخواهیم هزینه ها را به صورت قیمت های دولتی کالاها و اجناس حساب کنیم، هزینه ها از ۳ میلیون و ۱۸۳ هزار و ۴۰۸ تومان در ماه کمتر نخواهد شد. در جدول ارائه شده از سوی نمایندگان کارگران، هزینه مربوط به خوراکی ها و مسکن بالاترین میزان است.

طبق محاسبات انجام شده هزینه خوراکی یک خانوار ۴ نفره در آذرماه امسال به نرخ های آزاد یک میلیون و ۲۳ هزار و ۵۹۷ تومان و هزینه مربوط به مسکن نیز یک میلیون و ۲۰۱ هزار و ۵۱۳ تومان اعلام شده است.

سهم اقلام گوناگون از هزینه ماهیانه کارگران

به صورت کلی محاسبات صورت گرفته در ۱۲ بخش از خوراکی ها، دخانیات، مسکن، کفش و پوشاک، اثاثیه، بهداشت و درمان، حمل و نقل، ارتباطات، امور فرهنگی و تفریحی، تحصیل، رستوران و هتل و کالاها و خدمات متفرقه صورت گرفت.

سهم خوراکی ها در سبد هزینه های خانوار کارگری کشور دارای ۲۷.۳۸ درصد، سهم مسکن ۳۲.۸۲ درصد، سهم بهداشت و درمان ۶.۹۸ درصد، حمل و نقل ۹.۸۷ درصد، خرید اثاثیه منزل ۵.۱۳ درصد و کفش و پوشاک نیز ۴.۹۴ درصد است. سهم مابقی اقلام به مراتب کمتر از ارقام ذکر شده است.

بر پایه این گزارش، آخرین محاسبات صورت گرفته از سوی کارگران مربوط به وضعیت هزینه های زندگی کارگران در آبان ماه امسال بوده که به نرخ دولتی ۲ میلیون و ۸۶۸ هزار و ۴۲۴ تومان و به نرخ آزاد نیز ۳ میلیون و ۲۹۸ هزار و ۶۸۸ تومان اعلام شده بود.

هزینه مربوط به خوراک یک خانوار ۴ نفره از ۹۰۳ هزارتومان در ماه یک میلیون و ۲۳ هزارتومان و هزینه مسکن نیز از یک میلیون و ۴۴ هزارتومان به یک میلیون و ۲۰۱ هزارتومان افزایش یافته است.

در جدول زیر سهم هر یک از اقلام مورد نیاز خانوارهای کارگری به قیمت های دولتی و آزاد و مقایسه آن با نرخ های محاسبه شده در آبان ماه امسال ارائه شده است.

جدول جدید محاسبات کارگران درباره افزایش هزینه معیشت


نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


اگراین اعدادوارقام صحیح باشد پس حقوق بگیران وکارگران عزیز ادای زنده ها را درمیاورند .پس دولت چگونه افزایش حقوق کارمندانرا 14 درصد قرار داده است . گرانی عاملی که دیگرنمیتوان فرزندان خودرا صحیح تربیت کرد هرروز درگیری وتنش درخانواده ها بی دادمیکند وپدرازعهد این تقاضاهای معمولی فرزندان برنمی اید .لطفا ایات اعظام قشر حقوق بگیر را درردیف افراد واجدشرایط که بانها خمس تعلق میگیرد قراردهند.
ممد
United Kingdom
وقتی علی رقم کار کردن ،درامد حاصله کفاف زندگی معمولی را ندهد اوضاع درامدی و زندگی بیکاران و کار کنان گاه به گاهی و از کار افتادگان واقعا وخیم خواهد بود توزیع کار و ثروت بصورت عادلانه ضامن عزتمندی جامعه است
Iran, Islamic Republic of
پس یعنی الن ما که ماهی هفتصد تومن میگیریم چی هستیم؟؟؟؟؟
دقیقا خط فقر کجای ماست یا ما کجای اونیم!!!
Iran, Islamic Republic of
ضریب اهمیت خانواده ی 4 نفره ی من به سرپرستی 1 نفر:
خوراکی شامل:
1-نان:10%
2- میوه1%(پول خریدشو ندارم)
3-الباقی 12%(اگه داشتم میخورم نداشتم نه)
مسکن:
57%(هرچی دارم باید یا اجاره بدم یا پس انداز برای خرید یا قسط برای وام مسکن)
4-تحصیل3%(در مدارس دولتی)
5-کفش و پوشاک2%
6-آب وبرق و سوخت و ارتباطات و... 7%
7- حمل ونقل4 %(ی موتور سیکلت دارم اگه ازم نگیرن)
8- اثاثه 4%
9- الباقی صفففر
محمد حسین
این ارقام به چه دردی میخوره وقتی من که از کار بیکار شدم و دارم ماهی ششصد هرار تومان بیمه بیکاری میگیرم.
Iran, Islamic Republic of
من استاد دانشگاه با مدرک دکترا که 10 سال سابقه تدریس و پژوهش دارم با یک خانواده چهار نفری مقدار دریافتی ماهانه ام از این رقم کمتر است و کلا هم فقط قادر به گذران زندگی روزمره هستم بدون امکان پس انداز یا تعویض خودروی به خرج افتاده یا ساخت و یا حتی تعمیر خانه. پی بنده رسما فقیر هستم.