عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به اینكه برخی جریانات تندرو و مخالف نظام به دنبال این هستند تا از هر وسیله ای برای تقابل دولت و مجلس استفاده كنند اظهار امیدواری كرد: دولت فردی را برای وزارت علوم به مجلس معرفی كند كه بدون چالش در مجلس رای بیاورد.
به گزارش جهان، محمد دهقان عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرصت یك ماهه استیضاح كنندگان به فرجی دانا وزیر سابق علوم كه با وساطت حدادعادل و علی لاریجانی ایجاد شده بود گفت: قراربود تا دو روز مانده به استیضاح، وزیر با انتشار اطلاعیه ای دغدغه نمایندگان را برطرف ساخته و برخی معاونانش كه متهم به فعالیت در فتنه سال ۸۸ بودند را بركنار كند تا موضوع استیضاح منتفی شود.
نماینده مردم طرقبه و چناران با بیان اینكه سه روز قبل از استیضاح قرار شد آقایان ابوترابی و باهنر رایزنی هایی با فرجی دانا داشته باشند تا وی به تعهداتی كه داده عمل نماید گفت: در طرف دیگر هم قرار شد بنده و یكی از نمایندگان با استیضاح كنندگان گفتگو تا در صورتی كه وزیر به تعهداتش عمل كرد آنها استیضاح را منتفی كنند.
دهقان با اشاره به اینكه مجلس سعی كرد تا كار فرجی دانا به استیضاح نكشد ادامه داد كه ظاهرا برخی اطرافیان آقای وزیر تصمیم گرفته بودند تا بركناری معاونان فرجی دانا را به روز استیضاح موكول كنند و از طرفی به وسیله برخی بزرگان مجلس زمینه دو دستگی در استیضاح كنندگان را ایجاد كنند تا وزیر را از این طریق ابقا نمایند.
این عضو هیات رئیسه مجلس تاكید كرد: از ابتدا معتقد بودم وضعیت كشور به گونه ای است كه نباید اجازه داد مخالفین نظام به واسطه استیضاح وزیر علوم تقابل بین دولت و مجلس را در افكار عمومی و جامعه القا كنند، به همین خاطر تا دو روز مانده به استیضاح تلاش كردیم تا آقای فرجی دانا با برخی اصلاحات سیاست ها و برکناری معاونانش مشكل را حل كند؛ اما وزیر علوم نخواست یا نتوانست از این فرصت مجلس استفاده كند.
دهقان گفت: فرجی دانا روز استیضاح با حكم قرار دادن رئیس مجلس این شائبه را ایجاد كرد كه می خواهد از این طریق بین استیضاح كنندگان و سایر نمایندگان اختلاف بیندازد. این رفتار آقای فرجی دانا باعث شد تا مجلسی ها احساس كنند جریانی به دنبال ایجاد اختلاف بین نمایندگان و زیر سوال بردن شان مجلس است به همین خاطر حرمت مجلس را در مقابل بازی دیگران حفظ كردند.
وی با بیان اینكه تعامل دولت و مجلس باید دوطرفه باشد و نمی توان انتظار داشت نمایندگان حقوق قانونی خود را نادیده گرفته و نسبت به سرنوشت انقلاب و دانشگاه بی تفاوت باشند گفت كه استیضاح وزرا علاوه بر اینكه حق قانونی مجلس است امری جا افتاده در نظام جمهوری اسلامی ایران است و نباید آن را به تقابل میان دولت و مجلس تعریف كرد.
دهقان با اشاره به اینكه برخی جریانات تندرو و مخالف نظام به دنبال این هستند تا از هر وسیله ای برای تقابل دولت و مجلس استفاده كنند اظهار امیدواری كرد: دولت فردی را برای وزارت علوم به مجلس معرفی كند كه بدون چالش در مجلس رای بیاورد. منبع: تسنیم
آدم هایی مثل جنابعالی با این رفتار های دور از ادب باعث به وجود آمدن اختلاف می شوند هر کسی جای روحانی باشد با عکسالعمل جنابعالی بعد از استیضاح به نفس این کار شک میکند.
دانای دولت یازدهم حرفهای مجلس را زبانی قبول کرده بود اما با تندروها چای می خورد و مجلس به خاطر عدم تطبیق حرف و عمل وی عذر او را خواست برای همین هم تشریف اش را برد.کدام عزت!
آقای دهقان دستان شما به نشانه پیروزی بالا رفت مبارکتان باشد ولی برای بدنه دانشگاهیان روز تلخی بود.شما بدون توجه به نظر غالب دانشجویان و برای جبران عقب ماندگی خود از جریان دانشگاهی به این روش ناپسند روی آوردید. در ضمن رابطه باید بده بستان باشد. نه یک طرفه. شما نسبت به دولت یک حق سئوال دارید و یک حق استیضاح و البته نظارت بر کار آنها که به شدیدترین وجه ممکن دارید انجام می دهید. ولی مردم ناظر کارهای شما هستند و در انتخابات نظر خود را در باره شماها اعلام خواهند کرد و آن روز نزدیک است.
اتفاقا برای ما دانشگاه هیان که شما خبر ندارید بهترین روز بود که دیدیم مجلس چگونه با کسانی که می خواستن دانشگاه ها را محل جولان سیاسی کاری و سیاسی بازی کنند بود درود بر مجلس چه مقدرانه برخورد کرد