مدیران خودرو
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۲۰
داغ کنيد+ ۵
"چهره‌ای که رسانه‌های اروپایی و آمریکایی از مسلمانان منتشر می‌کنند، درست نیست." این سخنانی است که رسانه‌های عربی به نقل از ستاره رئال‌مادرید منتشر کردند.
مسلمانان از نگاه گرانقیمت‌ترین بازیکن فوتبال
به گزارش جهان به نقل از ایسنا، کریستیانو رونالدو چند روز پیش در برنامه تبلیغاتی یک شرکت مخابرات عربستان شرکت کرد تا علاوه بر دریافت یک قرآن نفیس و گرانبها یک میلیون دلار را هم به جیب بزند.

نسخه عربی پایگاه اینترنتی یورو اسپورت به نقل از منابع عربستانی نوشت که رونالدو در سخنانی در حاشیه این مراسم تبلیغاتی از احترام خود به مسلمانان گفت و اعلام کرد، چهره‌ای که از مسلمانان در رسانه‌های اروپایی و آمریکایی ارائه می‌شود، درست نیست.

https://cdn.jahannews.com/images/docs/files/000282/nf00282375-1.jpg

رونالدو در ماه‌های اخیر تیتر بیشتر روزنامه‌های عربی بوده است؛ به ویژه پس از سخنانی که مسوت اوزیل درباره او مطرح کرد. هافبک ترک‌تبار رژمن‌ها از علاقه رونالدو به قرآن کریم و سوره «الفاتحه» گفته بود: "هرگاه با رونالدو غذا می‌خوریم، عبارت «بسم‌الله» را بر زبان می‌آورد."

رونالدو در ادامه سخنان خود در عربستان گفته بود که رابطه خوبی با مسلمانان به ویژه مسوت اوزیل، کریم بنزما و نوری شاهین دارد.
https://jahannews.com/vdcefw8wnjh8vxi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

یونس
اگر جبهه استکبار نیاز داشته باشد، حتی اگر خود رونالدو هم نخواهد، از او یه مسلمان تمام عیار (که کلی روابط غیر اخلاقی دارد و از این روابط نیز صاحب بچه نیز شده است) به همگان ارائه می کند.