محمد خاتمی موفق به خروج از ایران و سفر به اروپا نشد.
به گزارش جهان، خبری جدیدی که چند روز پیش درباره سید محمد خاتمی منتشر شد از عزم او برای خروج از کشور حکایت می کرد.
بر پایه این خبر، رئیس بنیاد باران تصمیم داشت که برای دیدار با فرزندانش به یک کشور اروپایی سفر کند. فرزندان آقای خاتمی در آمریکا و اروپا زندگی می کنند. همچنین شرکت در سمیناری در کشور ایرلند از دیگر برنامه های سفر او بوده است.
خبر جدید حاکی است که آقای خاتمی موفق نشده از کشور خارج شود و برنامه خود را اجرایی کند. گفته شده است که رئیس بنیاد باران ممنوع الخروج است و اجازه ترک ایران را ندارد.
گفتنی است تلاش خاتمی در فروردین سال گذشته هم برای خروج از کشور و سفر به ژاپن ناکام ماند و از همان زمان بود که موضوع ممنوع الخروجی وی رسانه ای شد.
می خواد بره دست ضدانقلاب و اپوزسیون رو بگیره و گرم بفشاره تا راه نجات نشونشون بده خوب.
وقتی اسرار مملکت رو فروختن و خیانت کردن، بعد کی می خواد جواب بده.
آفرین باید این ام الفتنه محاکمه بشه.
راستی خاتمی برای اردو کشی در سال 88 در جریان فتنه که جوونها رو به خیابون کشید از فرزندان خودش مایه گذاشت... اوه ببخشید فرزندان ایشان در اروپا تشریف دارند.
متاسفانه اینها سطح علمی دانشگاه های ایران را قبول ندارند وگرنه آقازاده ها را برای تحصیل به خارج نمی فرستند.
البته اینها غلام چشم و گوش بسته و دلبسته غرب اند و به این غلامی مسرور و مفتخرند.
خلایق هرچه لایق
بابا شاید با عمو جورج سورس یا پادشاه عربستان کار داره! شاید پول کم آورده و می خواد بره دوباره شارژ بشه؟ می دونید که کرایه ها گرون شده و بنده خدا مستاجره!!!!
خوب بیاد برای سرکشی از واحدهای دانشگاه آزاد بره رئیس هیأت امنا هم که پشتیبان این بازدیدهاست!!!
اون آقایونی که در مورد پول گرفتن آقای خاتمی از عربستان و جورج سوروس نوشته اند آخه یکی نیست بگه اهل بصیرت، تبدیل دلار و درهم به ریال آن هم در ابعاد میلیارد کار هر کسی است و وزارت اطلاعات نمی فهمه!
امان از حماقت داعیه داران بصیرت
یکی از بزرگترین ضربه ها رو خاتمی به اسلام و ایران زد....حالا هم منتظر یه فرصته برای فرار...می خوام ببینم مهاجرانی و گنجی و کی و کی در دوران کی دست اندر کار بودن؟؟
وسیعلم الذین ظلموا آی منقلبن ینقلبون...این فتنه گر لابد برای دریافت برنامه ها و رهنمود های جدید قصد خروج از کشور را دارد باید این فتنه گر را به اشد مجزات رساند.
به خاتمی باید حق داد تمام دوستان و همکاران او الان در خارج از کشور هستند و در رادیو بی بی سی و رادیو آمریکا و رادیو فردا و ام آی 6 و موساد و سیا و اینتلجنت سرویس مشغول مبارزه هستند این فتنه گران فقط "خاتمی" را کم دارند بگذارید برود پیش وزیر ارشادش مهاجرانی و مشاورش فریبا داوودی مهاجرو....
دیدار فرزندان بهانه ای بیش نیست این آقا با این ترفند قصد تست نظرات مقامات جمهوری اسلامی را دارد که با دادن اجازه خروج تاییدی برای خود ناچیزش کسب کند بدون اینکه دست از فتنه گری برداشته باشد یا از فتنه گری هایش ابراز ندامت کرده باشد .
در جواب آقایی که گفته:
"امان از حماقت داعیه داران بصیرت"
آره عزیز احتمالا الان عصر تیرکمون سنگیه و مردم هنوز دارن با الاغ و قاطر سفر میکنن خاتمی هم احتمالا با چند تا چمدون پر از پول آل کثیف سعود با بدرقه احوان احشام وارد کشور میشه
و ما برای دریافت پول نفتمون هم باید چند تا کشتی باری بفرستیم پول ها را برامون طی چند ماه بیارن
آخه آدم ساده کسی این روزا با چمدون پول جا بجا نمی کنه حسابدارای بانکها هم احتمالا با نگاه شما باید پولهای واریزی به حسابها را با فرقون بین اشخاص جا به جا کنن
امان از حماقت جلبکها
ممنوع الخروج کردن یکی مثل خاتمی یعنی اینکه طرف دیگه کارش تمومه. از داخل ویران میشه. ضمن اینکه دیگه دشمنهای خارجی هم نمیتونن روش زیاد حساب باز کنن. خیلی کار خوبیه. احسنت
جالبه که فرزندان برخی آقایون اکثراَ در خارج از کشور زندگی میکنن چون از لحاظ امکانات و ... ایران جای مناسبی نیست.
وقتی که مسئولین مملکت ایران را برای زندگی فرزندانشان مناسب نمیدونن خدا به داد مردم برسه. آقایون به کشور با تمدن و اسلامی ایران به عنوان محل کار و کسب نگاه می کنند که باید فقط از اینجا درآمد کسب کنند و به خانه هایشان در آن سوی آبها بروند
اللهم عجل لولیک الفرج
اگر قرار است که خاتمی را با کسی مقایسه کرد باید سراغ خائنان و وطن فروشان و نمک نشناسان و جاسوسها و فتنه گران و امثال یهودا رفت نه قهرمان ملی و از جان گذشته ای همچون امیر کبیر (ره) !!
این نظر /خاتمي امير كبير ايران است.او ابروي ملت ايران است. چشمتون دراد.../
شک نکنید که این نظر را یکی از فک و فامیل خاتمی نوشته است وگرنه ادم انسان عاقل و مصف چنین قیاس جاهلانه ای می کند؟