جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۱۱
۳۴

دفاع تمام‌قد روحانی ازهاشمی و عملکرد هسته‌ای خود در سیما

سه شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۵۸
کد مطلب: 289292
نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با اشاره به بیکاری حدود ۳ میلیون نفر در کشورف تأکید کرد: مسببین وضع اقتصادی موجود باید دادگاهی شوند.
دفاع تمام‌قد روحانی ازهاشمی و عملکرد هسته‌ای خود در سیما
به گزارش جهان به نقل از فارس، حجت‌الاسلام حسن روحانی در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره انگیزه خود برای حضور در انتخابات، اظهار داشت: نیازی به توضیح ندارد وضع کشور و مشکلاتی که هست چیست و همه در روستا، شهر و همه اقشار، پیر، جوان، دانشجو، کارگر و عشایر می‌دانند که امروز با چه مشکلاتی مواجه هستند.
 
وی تصریح کرد: بنده به عنوان فردی که تجربه‌‌هایی در دوران مجلس شورای اسلامی، دفاع مقدس و 8 سال در کنار هاشمی رفسنجانی به عنوان دبیر شورایعالی ملی و 8 سال در کنار خاتمی دبیر شورای امنیت ملی بودم و در مجمع تشخیص و مجلس خبرگان حضور داشتم و همچنین نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی بودم دلم می‌خواست با توجه به تجربیاتم و آنچه کسب کردم در این شرایط حساس خدمتی کرده باشم.
 
روحانی اضافه کرد: بنده می‌خواستم در زمینه آینده کشور شاهد آینده‌ای بهتر بوده و برای رفاه و زندگی مردم تلاش کنم و آنچه در توان دارم در خدمت مردم بگذارم؛ یک اعتدال‌گرا هستم و همیشه با اصولگرایان معتدل و اصلاح‌طلبان معتدل آشنا و نزدیک بودم و فعالیت کردم و امروز نیز همان مسیر را دارم.
 
وی یادآور شد: خوشحالم در این مسیر و فکر تغییر نکرده و افراط‌گر در راست و چپ نبودم و امروز هم می‌خواهم آنهایی که عدالت و اعتدال را دوست دارند نمایندگی کنم.
 
این نامزد ریاست‌ جمهوری یازدهم در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا شعار تدبیر و امید را برای دولت خود نام‌گذاری کرده‌اید و برای حل مشکلاتی که در حوزه‌های اقتصادی و تورم چه برنامه‌ای دارید، گفت: ریشه همه این مشکلات و بخش‌های دیگر به مدیریت و کارآمدی دولت باز می‌گردد.
 
وی بر همین اساس به نحله‌های مختلف در بحث اقتصاد اشاره و تصریح کرد: یک نحله معتقد است که دولت باید پروژه اجرا کند؛ نحله دیگر معتقد است که باید اعتبارات را تقسیم و هر وقت لازم دید دست به جیب بانک‌ها ببرد.
 
روحانی در ادامه به نحله دیگری اشاره کرد که به دنبال خصوصی‌سازی است و اظهار داشت: نحله چهارم نیز بر این باور است که وظیفه اصلی دولت این است که محیط کسب و کار را آماده کند چرا که اگر محیط کسب و کار بهبود یافت، زمانی است که تولید رونق می‌یابد و بخش صنعت، کشاورزی و خدمات فعال می‌شود.
 
این نامزد ریاست ‌جمهوری یازدهم با تأکید بر اینکه موانع تولید با یک تدبیر قابل حل و فصل است، افزود: برخی موارد در کوتاه مدت و بخشی نیز به بلندمدت باز می‌گردد.
 
وی اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 41 هزار واحد صنعتی نیمه‌تمام داریم و اگر 34 هزار میلیارد تومان اعتبار در اختیار این واحدها گذاشته شود، همه کامل و فعال می‌شود و 499هزار نفر را مشغول به کار می‌کند.
 
روحانی با تأکید بر اینکه امروز در بخش‌های مختلف تولیدی اگر مقداری ثبات باشد و مردم بدانند مقررات تغییر نمی‌کند به گونه‌ای که شاهدیم در یک ماه نزدیک به 50 برابر مقررات اقتصادی تغییر می‌کند، همه فعال می‌شوند، گفت:‌ بخش‌های مختلف فعالیت خود را آغاز می‌کند.
 
این نامزد ریاست ‌جمهوری یازدهم با تأکید بر اینکه اگر بتوانیم رونق اقتصادی را درست کنیم مشکل اقتصادی حل می‌شود، گفت: امروز در کشور، 3 میلیون و 300 هزار بیکار داریم.
 
روحانی ادامه داد: برخی منابع دیگر می‌گویند 3 میلیون و 560 هزار بیکار داریم و اگر ما این تعداد را 3 میلیون و 500 هزار میلیون نفر بگیریم یا اصلاً فرض کنیم 3 میلیون نفر بیکارند، اگر این تعداد مشغول به کار شوند، هر کدام به اندازه یک میلیون به تولید خدمت کنند، درآمد کلی این 3 میلیون نفر، 3 هزار میلیارد تومان می‌شود.
 
وی بر همین اساس اضافه کرد: مردم این رقم را به دلیل بروز یک فساد به خوبی به یاد دارند اما فقط فساد مربوط به آن نبود و در دادگاه وجدان مردم، خیلی‌ها باید به دادگاه بروند که چرا کاری نکردند که ما هر ماه 3 هزار میلیارد ضرر کنیم و 3 میلیون نفر بیکار شوند.
 
این نامزد ریاست‌ جمهوری یازدهم با طرح این سؤال که در کدام خانواده بیکار وجود ندارد، یادآور شد: اگر دولتی با تدبیر کار می‌کرد این مشکل حل و فصل می‌شد و شاهد تحول بزرگ در کشور بودیم.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر رشد اقتصادی ما کجاست، افزود: قرار بود در چشم‌انداز 20 ساله حداقل رشد اقتصادی 8درصد باشد اما الآن حدود 3 درصد به‌طور متوسط است؛ کدام کشور در منطقه ما تورم 30 درصدی دارد؟ تورم عربستان 2.9 دهم درصد در سال 92 بوده و ما بالای 30 درصد هستیم و مواد غذایی در 12 ماه گذشته 58 درصد با تورم مواجه بودند و دلیل آن اینست که تولید رونق نداشته است.
 
روحانی با تأکید بر اینکه اگر تولید رونق یابد در بخش‌های مختلف هم بیکاری حل می‌شود و هم وقتی این مسأله افزایش یابد عرضه کالا زیاد می‌شود و در برابر تقاضا تعادل به وجود می‌آید گفت: در این صورت ناچار نمی‌شویم بنجل‌ها را از خارج وارد کنیم و برای کارگر چینی کار درست کنیم.
 
نامزد ریاست جمهوری یازدهم در ادامه سخنان خود به بیکاری جوانان بخصوص دانشجویان اشاره و تصریح کرد: هر ساله از دانشگاه‌‌ها 900 فارغ‌التحصیل که همه اینها با رونق در سایه بهبود کسب و کار امکان‌پذیر است.
 
وی به برنامه‌های خود در دولت «تدبیر و امید» برای ایجاد کسب و کار اشاره و خاطرنشان کرد: اولین قدم در دولت تدبیر و امید بهبود دائمی محیط کسب و کار است که در کوتاه‌مدت بسته‌های تشویقی ویژه‌ای را برای حرکت اقتصادی در جامعه در نظر گرفته شده است.
 
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به مجری برنامه که پرسید اقتصاد مقاومتی در دولت شما چه جایگاهی دارد، به تعریف واژه اقتصاد مقاومتی پرداخت و گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصاد استقامتی که ما باید مقاومت را ادامه بدهیم و این به معنای اقتصاد ریاضتی نیست.
 
روحانی ادامه داد:‌ در اقتصاد مقاومتی باید به دنبال تولید داخل و رشد اقتصادی برویم و خرج‌های بیجای دولت را کم کرده و به جای شعار برنامه‌ریزی و کار کنیم؛ مداوم واردات زیاد نشود و تولیدات آخر ما افزوده شود و با استقامت اهداف اقتصادی از جمله چشم‌انداز را دنبال کنیم.
 
وی معتقد است که قدرت‌مندان جهانی درصدد منزوی کردن ایران در دو حوزه اقتصادی و سیاسی هستند و به گفته وی ایران اسلامی نباید در حوزه اقتصادی منزوی شود و تنها با استقامت و مقاومت است که می‌توان توطئه‌های دشمن را نقش بر آب کرد.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی رفاه را خلق می‌کند، اشاره‌ای نیز به ظرفیت‌های جمهوری اسلامی کرد و یادآور شد: ایران در همه منابع غنی است و سرمایه انسانی عظیمی دارد.
 
وی افزود: سرمایه انسانی که 4 میلیون دانشجو را که متشکل از استاد، متخصص و مدیر هستند می توان با قدری سعه ‌صدر و تدبیر، به کار گرفت.
 
روحانی در مورد هدفمندی یارانه‌ها نیز به طرح پرسشی مبنی بر اینکه آیا الان یارانه‌ها هدفمند شده، پرداخت و تأکید کرد: هدفمندی یارانه‌ها حرکت قشنگی بود و مجلس از برنامه دوم و سوم به دنبال تحقق آن بود. اما ای کاش در اجرا همانطور که مجلس تصویب کرده بود، پیش می‌رفت چرا که قرار بود در هدفمندی‌ها به تولید هم برسیم.
 
وی با بیان اینکه هدفمندی یارانه یعنی علامت درست به تولید دادن، اظهار داشت:‌ هدفمندی یارانه عدالت بود و چون مصوبه مجلس و قانون است باید ادامه پیدا کند اما باید قانون را با دقت اجرا کرد و نواقص گذشته را جبران و اشکالات قبلی را رفع کرد.
 
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت که در دولت تدبیر و امید همراه با یارانه‌های نقدی، یارانه‌های کالایی نیز داده می‌شود تا اقشار ضعیف دیگر دغدغه معیشتی نداشته باشند؛ چرا که اساس اقتصاد دولت من آرامش به مردم و از بین بردن نگرانی است.
 
روحانی اضافه کرد: دولت تدبیر و امید به دنبال این است که آنچنان مردم را از درآمد سرشار کنند که اصلاً به یارانه 45 هزار تومانی نیازی نداشته باشند.
 
وی با بیان اینکه باید زندگی خوب و شغل آبرومند برای مردم افتخار باشد، خاطرنشان کرد: صدقه گرفتن افتخار نیست بلکه صدقه دادن افتخار است؛ باید کار را به جایی برسانیم که به جای اینکه مردم دست‌شان را به سوی دولت دراز کند، دولت دستش را به سوی مردم دراز کند.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به مجری که پرسید دایره فراجناحی شما تا چه حدی قطر دارد، گفت: من از این واژه فراجناحی خیلی خوشم می‌آید چون معتقدم با یک جناح نمی‌شود کشور را اداره کرد.
 
روحانی افزود: روزی دوستانی در مجلس و یک عده سیاست‌مدار می‌گفتند اگر روزی دولت، مجلس و قوه قضاییه در یک خط باشند و کمی نفت هم گران شود چه خواهد شد! چون فکر می‌کردند هماهنگی بیشتری خواهد بود اما ما دیدیم اینگونه نشد و یک جناح نمی‌تواند کشور را اداره کند.
 
وی با تأکید براینکه چه دانشجو و چه هر شخصی دیگری همه سرمایه ملی هستند، خاطرنشان کرد: چپ و راست فرقی نمی‌کند برای مسئولیت فرد متدین، دلسوز و کسی که قانون اساسی را قبول دارد و دلش می‌سوزد را باید به کار گماشت.
 
روحانی ادامه داد: باید فراجناحی کار کرد چرا که هیچ‌کس حق ندارد نیمی از سرمایه مردم را کنار بگذارد و اتوبوسی بیایند و اتوبوسی بروند.
 
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت که با افراطی‌گری میانه‌ای ندارم و آنهایی که افراطی بودند به کشور خدمت نکردند.
 
روحانی افزود: اگر افراط نبود نه شاهد اردوکشی خیابانی بودیم، نه زندان و نه حصر. همه این گرفتاریها افراط است. اگر در مسیر اعتدال باشیم می‌توانیم کشور را خوب اداره کنیم و بنده از تمام کارشناسان و نخبگان استفاده خواهم کرد.
 
وی در مورد عدالت و پیشرفت نیز گفت: پیشرفت چشم‌اندازی 20 ساله است و ایران باید تبدیل به کشوری توسعه یافته و پیشرفته توأم باعدالت شود که این هدف اصلی است.
 
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود به تعریف عدالت پرداخت و اظهار داشت: عدالت یعنی هرچیزی سرجای خودش باشد. یعنی به کسی ظلم نشود و تولیدگر و کارگر به حقشان برسند و هر کسی بتواند انتقاد و حرف خود را بزند که چنین جامعه‌ای، جامعه علوی خواهد بود.
 
روحانی معتقد است که عدالت از اعتدال می‌گذرد چرا که به گفته وی تندروی‌ها باعث می‌شود که به عدالت نرسیم و این عدالت است که می‌تواند به ملتی عزت و سربلندی بخشد.
 
وی ادامه داد: عدالت یعنی یک مسئول یک هواپیمایی برمی‌دارد فقط زن و بچه‌های خود و خبرنگاران را همراه خود به سفری نبرد بلکه کارآفرینان را در آن سفر به همراه داشته باشد؛ باید از ترکیه یاد بگیریم که وقتی مقامی از این کشور به جایی سفر می‌کند 100 تا 200 کارآفرین را همراه خود می‌برند و این به معنای طرفداری از سرمایه‌داری نیست.
 
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود به مفهوم عدالت پرداخت و گفت: عدالت می‌تواند ملتی را به عزت و سربلندی برساند، از ترکیه یاد بگیریم که نخست ‌وزیرش در سفرهای خارجی 100 تا 200 کارآفرین را با خودش می‌برد؛ این یعنی عدالت نه اینکه بستگان را با خود ببریم.
 
وی افزود: اگر یک شرکتی توسعه پیدا کند مهندس و کار وضع‌شان خوب می‌شود تولید و صادرات هم وضع‌شان بهتر می‌شود؛ عدالت و پیشرفت زیبا و قشنگ است اما همه جا عدالت باید برقرار شود.
 
روحانی با انتقاداز صداوسیما، گفت: ای کاش عدالت در صداوسیما هم بود؛ ای کاش اگر نقدی سازنده می شد که ما هم تشکر می‌کردیم از صداوسیما اما اگر تخریب و تهمت بود نه اینکه طرف مرتب زنگ به رئیس سازمان زنگ بزند به او وقت بدهند یا ندهند.
 
روحانی افزود: خوب بود همان شبی که به‌ برخی در صداوسیما تهمت زده و ظلم شد، آنها را صدا می‌کردند و فرصت حرف زدن می دادند؛ خیلی از بزرگان و کسانی که در زندان شاه شلاق خوردند و یار نزدیک امام بودند، به آنها در صداوسیما توهین شد.
 
وی ادامه داد: متأسفانه صدواسیما به عدالت رفتار نکرد، صداوسیما باید پیشرفت داشته باشد، باید کانال‌هاش بیشتر باشد، بیننده‌هاش بیشتر باشد؛ ما می‌ خواهیم صداوسیمایی داشته باشیم که با آن فخر بفروشیم و به دنیا بگوییم این صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران است که اگر به کسی اهانت شد می‌آید در صداوسیما از خودش دفاع می‌کند.
 
روحانی بر همین اساس به رئیس صداوسیما توصیه کرد به کسانی که به آنها توهین می‌شود وقت بدهند که بیایند از خودشان دفاع کنند و حرف بزنند چرا که گاهی ممکن است دشمن ما را توی دام بیاندازد که همه باید مواظب باشیم.
 
وی ادامه داد: زمانی امام به بنده دستور داد اگر پشت تریبون مجلس نماینده‌ای توهین کرد باید به شخص توهین‌ شونده وقت داد تا از خود دفاع کند به رئیس سازمان صداوسیما بگویید که اگر به کسی توهین شد به آن شخص وقت دفاع دهد چرا که نباید سرمایه‌های انقلاب را تلف کنیم.
 
روحانی تأکید کرد: نباید به سادگی نیروهای انقلاب را از دست داد و نباید هرچه بیگانگان می‌گویند گوش دهیم چرا که گاهی دشمنان می‌خواهند ما را به دام بیندازند.
 
عضو شورایعالی امنیت ملی در پاسخ به سؤال مجری گفت‌وگوی ویژه خبری مبنی بر اینکه آیا سیاست خارجی وی مانند زمان 1+5 و ارتباط با سه وزیر اروپایی است یا خیر، گفت: شما نباید در سؤال اشتباه کنید! شکل گیری 1+5 مربوط به دوره پس از ما ولی ارتباط و مذاکره با سه وزیر اروپایی مربوط به دوره ماست.
 
وی افزود: اساس اینست که تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و اگر نشد حداقل تهدید به آسیب و پس از آن به شرایط عادی تبدیل شود تا به تدریج بتوانیم آن را به فرصت تبدیل کنیم.
 
روحانی ادامه داد: در آن 22 ماه سیاست ما تحت نظارت مقام معظم رهبری این بود که تهدید‌ها را دفع کنیم و من به عنوان نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی باید توطئه آمریکا را می‌شکستم، هرجا توطئه آمریکا شکسته می‌شود زیباست و ملت ما لذت می‌برند.
 
وی گفت: آمریکا پرونده هسته‌ای ما را از وین حرکت داد و به نیویورک رسانید، در قطعنامه شهریور 82 طبق ماده 18 قطعنامه شورای حکام را بستند و ما می‌خواستیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و اجازه ندهیم کشور دچار تحریم شود. در صورتی که آمریکا می‌خواست آنچه در فناوری هسته‌ای داریم کامل نشویم و حتی همان که داریم را به آمریکا تحویل دهیم.
 
روحانی افزود: ما به دنبال تکمیل فناوری بودیم و وقتی سه وزیر اروپایی را دعوت کردیم تنها 10 سانتریفیوژ در نطنز داشتیم، تولید کیک زرد و آب سنگنین نیز نداشتیم و می‌خواستیم این فناوری‌ها تکمیل کنیم ولی آمریکا قصد داشت اعلام کند که ما به دنبال بمب هستیم.
 
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری تصریح کرد: ما قصد داشتیم ثابت کنیم که آمریکا دروغ می‌گوید و ایران به دنبال بمب نیست و نخواهد بود زیرا مقام معظم رهبری اعلام کرده است که ساخت بمب حرام است.
 
وی افزود: ایران به دنبال توسعه است و ما با ارشاد مقام معظم رهبری و همت مسئولان این مسئله را ثابت کردیم که به دنبال توسعه و صلح هستیم.
 
وی ادامه داد: یکی از آن سه وزیر اروپایی (فیشر) اعلام کرد که در تهران به ایران قول دادند که اجازه نمی‌دهند پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت برود البته قول‌های دیگری نیز دادندو گفتند که برای جلوگیری از ورود پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت از حق وتو استفاده می‌کنند.
 
روحانی افزود: البرادعی در کتابش نوشت که سه وزیر اروپایی به آنها گفتند که ما برای ایران سپر انسانی شدیم تا آمریکا نتواند به ایران حمله کند، در آن شرایط حساس که آمریکا به افغانستان و عراق حمله کرده بود و بوش با آن وضعیت دیوانگی می‌خواست ایران را نیز اشغال کند ولی ما از آمریکا نمی‌ترسیم.
 
وی ادامه داد: البته تا جایی که می‌توانیم نباید اجازه دهیم که جنگ شود ولی اگر تحمیل شود ما مرد جنگ هستیم، من همان طلبه‌ای هستم که به عنوان سرباز خدمت‌گزار 8 سال جنگ بودم.
 
وی تصریح کرد: ما اجازه ندادیم پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت برود و صلح‌آمیز بودن پرونده هسته‌ای را در یک سال با حضور آمریکا ثابت کردیم به طوریکه در آذر سال 83 شورای حکام فعالیت صلح‌آمیز ایران را تأئید کرد که این مسئله یعنی شکست آمریکا.
 
روحانی گفت: رایس نیز اعلام کرد که ما می‌خواستیم ایران را منزوی کنیم ولی ایران ما را منزوی کرد.
 
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری اظهار داشت: امروز دشمن پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت برده که ما باید پرونده را از شورای امنیت خارج کنیم، باید تلاش کنیم تا تحریم‌های ظالمانه برداشته شود، زیرا این سلطه‌طلبی آمریکاست و ظلم شورای امنیت سازمان ملل به ملت ایران را نشان می‌دهد.
 
روحانی افزود: در آن زمان برای اینکه به اهداف برسیم با وزرا مذاکره می‌کردیم که کم‌کم با رؤسا مذاکره کردیم ولی امروز مذاکرات ما در حد مدیرکل کشورها است که باید به سطح وزیر و رؤسا برسیم، این کار شدنی است ولی باید متحد شویم و پشت مذاکره کننده را خالی نکنیم.
 
به گفته روحانی ما می‌توانیم با درایت مقام معظم رهبری و همت ملت تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
 
در ادامه روحانی در پاسخ به سؤال مجری گفت‌وگوی ویژه خبری مبنی بر توقف قراردادهای سعدآباد، بروکسل و پاریس گفت: شما که می‌دانید این مسائل دروغ است، در سعدآباد اصلاً قراردادی نبود، طرح این مسائل مربوط به بی‌سوادها است، شما که اینها را می‌دانید و اگر در گوشی به شما اطلاع می‌دهند حتماً آنها بلد نیستند که به شما می‌گویند.
 
وی افزود: در بیانیه تهران قطعنامه این بود که همه چیز متوقف شود ولی ما اجازه ندادیم.
 
در ادامه مجری برنامه در رابطه با تعطیلی UCF سؤال کرد که روحانی اظهار داشت: شما آن زمان کجا بودید؟ خوب است که تاریخ را بخوانید، مذاکرات تهران مهر سال 82 انجام شد و UCF فروردین 83 به مرحله اول رسید و مرحله پس از آن پائیز 83 بود و در فروردین 84 نیز تکمیل شد.
 
وی افزود: تولید آب سنگین در تابستان 83 صورت گرفت، تولید کیک زرد زمستان 83 و تکمیل سانتریفیوژ نیز زمستان 83 انجام شد.
 
روحانی گفت: ما هیچ کاری را متوقف نکردیم بلکه فناوری را تکمیل کردیم؛ البته من نه، دانشمندان هسته‌ای ما که دست‌شان را می‌بوسیم که جانشان را نیز نثار کردند که باید به مقام شهدای عزیز ادای احترم کنم، این فناوری را تکمیل کردند.
 
وی افزود: ما فرصت‌ها را ساختیم؛ البته ما که می گویم یعنی رهبری و نظام نه حسن روحانی.
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری تصریح کرد: این مرحله در همان زمانی طی شد که مقام معظم رهبری پس از مذاکرات تهران در تاریخ یازدهم بهمن ماه سال 82 فرمودند در این مذاکرات توطئه آمریکا و اسرائیل شکسته شد و بدون تسلیم و پذیرش حرف زور کار را انجام دادیم.
 
وی گفت‌: این حرف‌ها همان بداخلاقی‌های صداوسیماست که شما نیز در ذهن‌تان جا افتاده است.
 
در ادامه مجری برنامه اعلام کرد که کتاب خاطران هسته‌ای حسن روحانی را 2 بار خوانده است و روحانی هم به او توصیه کرد برای بار سوم نیز آن را بخواند زیرا در آن تصریح شده فناوری‌های هسته‌ای را ما تولید کرده‌ایم تا UCF ، UF4 و UF6 تولید شود.
 
وی گفت: روزی که پرونده را تحویل گرفتیم 150 سانتریفیوژ داشتیم و وقتی پرونده را تحویل دادم به 1500 سانتریفیوژ رسیدیم.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


روحانی بیشتر از خودش تعریف کرد و خطاهایی که هاشمی و خاندانش کردند را نادیده گرفت و هاشمی را مظلوم جلوه داد. ولی از آینده ریاست جمهوری اش چیز خاصی نگفت.
مهدی
Iran, Islamic Republic of
وجود مخالف برای پرشور کردن فضای انتخاباتی لازم است و من از این بابت از آقای روحانی تشکر می کنم و او را دلسوز نظام می دانم هر چند که اشتباهات ایشان را نیز می دانم.
حامد
اصلا هر دولتی هر کار کرده اولا آرمانی حرف نزنید چطور ممکنه همه بیکار ها استخدام بشن بعدش هیچ دولتی مثل احمدی نژاد استخدام نکرد ومسکن درست نکرد بعدش اصلا همه بد شما چه برنامه ای داری این مشکلات حل بشه چکار به دیگران داری . تو راهکار بده مثل بقیه که کسی رو هم تخریب نمی کنن . تازه سخنان رهبری رو در مورد مسائل هسته ای زمان دولت اصلاحات رو هیچ کس فراموش نکرده
Iran, Islamic Republic of
درود بر یاور رهبر دکتر روحانی
درود بر کسی که رهبر را زجر داد!!! اقای روحانی میفرمود برید تاریخ بخونید احتمالا فکر میکنه ما الزایمر داریم...
در ضمن من ماهی 500 تومن حقوقمه چطور بنده خدا میگفت نفری یک میلون تومن هر بیکار خیلی جالبه...
مریم
United Kingdom
جناب روحانی من 28 سال دارم با این حال عصبانیت رهبر از تعطیل شدن پروژه هسته ای را کاملا به یاد دارم که با اصرار ایشان این پروژه دوباره به راه افتاد مردم نه فراموشی گرفتند و نه احمقند
مجید
Iran, Islamic Republic of
چرا روحانی ساکت فتنه شد وبه نوعی فتنه گران را همراهی کرد.....
امیر
Iran, Islamic Republic of
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3416

من همان وقت هم در جلسه‌ى مسئولين - كه از تلويزيون پخش شد - گفتم اگر چنانچه بخواهند به اين روند مطالبه‌ى پى‌درپى ادامه بدهند، بنده خودم وارد ميدان ميشوم؛ همين كار را هم كردم. بنده گفتم كه بايستى اين روند عقب‌نشينى متوقف شود و تبديل بشود به روند پيشروى، و اولين قدمش هم بايد در همان دولتى انجام بگيرد كه اين عقب‌نشينى در آن دولت انجام گرفته بود؛ و همين كار هم شد. در زمان دولت قبل، اولين قدم به سمت پيشرفت برداشته شد؛ تصميم گرفته شد كه كارخانه‌ى يو.سى.اف اصفهان راه‌اندازى شود، و راه‌اندازى هم شد، و دنبالش هم بحمداللَّه اين پيشرفتهاى بعدى است تا امروز.


نمردیم و دیشب معنی ایستادگی رو فهمیدیم!!!!
کاری كه مسؤولان كردند، كار درستى بود. با تدبير و بدون پذيرش تسليم و قبول حرف زور انجام شد تا توطئه‌اى كه از طرف امريكاييها و صهيونيستها عليه جمهورى اسلامى طرّاحى شده بود، شكسته شود. البته اين آغازِ قضيه است و كار تمام نشده است. اگر ادامه اين كار به همين روالى كه تاكنون طرّاحى شده، ادامه پيدا كند، هيچ ايرادى ندارد؛ اما اگر قرار باشد دشمنان يا مراكز قدرت، فزون‌خواهى كنند و سنگر به سنگر جلو بيايند و ما هم عقب‌نشينى كنيم، اين مى‌شود تسليم، كه به هيچ‌وجه درست نيست و اجازه چنين كارى هم داده نخواهد شد.
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3202
کانون بشری
لابد این رو که آقای هاشمی گفته ما با اسرائیل سر جنگ نداریم رو ایستادگی می دونید؟!!!
متاسفم واسه مملکتی که رئیس تشخیص مصلحتش حتی مصلحت فرزندان و خانواده اش رو هم نمیدونه چه برسه به یک کشور!!!
Iran, Islamic Republic of
آقای روحانی مگر دروه هاشمی جانتان و خاتمی جانتان بیکاری ریشه کن شده بود؟؟؟ مگر در آن زمانها کار زیاد داشتیم ؟؟ آقای محترم برای دو روز قدرت دارید دروغ و کذب کامل را بیان می کنید
زرین قلم
واقعا برای آقای روحانی متاسفم که به این راحتی دروغ می گوید آقای روحانی زمان شما حتی در ازمایشگاهها را بستند وحتی اساتید دانشگاه ما پاسخ سوالات هسته ای را نمی دادند؟ واقعا جای تعجب است که به این راحتی آنهم در رسانه ملی دروغ بگویند
اگر رای بیاورید با مردم چه خواهید کرد خدا داند
Iran, Islamic Republic of
ایشون هم به درد نمی خوره چون اومده فقط کارهای قبلیشون رو توجیه کنه و الحمد الله هیچ برنامه ای نداره.
مهران
عالی بود دکتر روحانی. خوب حال صدا و سیما رو گرفتی!
Iran, Islamic Republic of
ايشون فکر کردن ملت ايران فراموش کردند که زماني که آقاي روحاني به دنبال فقط مذاکره در حد اون بالاها بودن چقدر امتياز به کشورهاي بيگانه دادند و تمام فعاليتهاي هسته اي ايران را تعطيل کردند و دانشمندان ايراني را خانه نشين
Iran, Islamic Republic of
یک پیشنهاد دارم : تمامی سخنان دیشب آقای روحانی به این و آن انتقاد کردن بود لطفا خوانندگان عزیز در میان متن فوق دنبال راه کارهای که ایشان ارائه داده اند بگردند!!
محمد
United States
سلام دوست عزیز. ببخشید توی گفتگویی ویژه خبری آخری جلیلی ، ایشون چه راهکار عملی بیان کردند؟ جز جرف های احمدی نژاد 84 در بیانی متفاوت تر؟ لطفا انصاف داشته باشید.
کلا شما بفرمایید کدوم یکی از کاندیداهای محترم برنامه و راه حل نشون دادند جز وعده مثلا تا 100روز یا دو سال فلان مشکلات حل میشه اما چه جوری؟!
دكتر ولايتي و آقاي قاليباف برنامه ارائه دادند انصاف داشته باش
فدایی
الحق والانصاف شعارهای قشنگی بود ولی این شعارها خیلی برام آشنا بود چون همه اینها را یک دوره قبل از ریاست جمهوری احمدی نژاد شنیده بودیم نمی دانم چرا آن موقع عملی نشد اگر قرار به اجرا بود اون موقع هم میشد اجرا کرد چه تضمینی داره که همان بی نظمی و بی تدبیری و عدم مدیرت و ترس که در زمان دبیری خودتان وجود داشت حال پس از ریاست جمهوری به صورت گسترده تری دیده نشود. دولت احمدی نژاد اگر معایبی داشت خیلی مزایایی هم داره که هیچ دوره ای قبل از اون نداشته،زمان شما که جرات اجرای یارانه ها را نداشتید و یا فعالیت انرژی هسته ای ایران که دچار مشکل شد وهمه ترس و بی تدبیری و عدم مدیریت شما را دیدند و موارد بسیار زیاد دیگری که در آن دوره مشاهده گردید در این دوره بر طرف گردید.حال سئوالم این است:

1- در زمان احمدی نژاد شما چه قدمی در جهت محقق شدن اهداف نظام جمهوری اسلامی برداشتید؟

2- در زمان فتنه شما کدام طرفی بودید و چرا برای دفاع از نظام پیدایتان نشد بماند که...

3- با این همه سوءمدیریت شما در گذشته و... چه تضمینی دارید که همه این شعارهای قشنگ و عوام پسند به اجرا درآید و چه تضمینی هست که همین چرخه اقتصادی که وجود دارد از کار نیافتد؟

4- لطفا فقط یک مورد از کارهای مثبتی که در جهت پیشرفت وتحقق اهداف این نظام انجام دادید را بگویید.

5- و البته یک خواهش لطفا منکر مشکلاتی که همه مردم ایران در زمان شما شاهد آن بودند نشوید ومردم ایران را (بلانسبت) بی شعور و نفهم فرض نکنید.
حسین
جالبه
ایشون اول میگه وقتی سه وزیر اروپایی رو دعوت کردیم فقط 10 سانتریفوژ در نطنز داشتیم (آن موقع هنوز فوردو هم نبود )
و بعد تر میگه وقتی پرونده را تحویل گرفتیم 150 تا سانتریفوژ داشتیم و وقتی تحویل دادیم 1500 تا
بالاخره دم خروس یا قسم حضرت عباس ...
حرف خاصی نزد بیشتر از خودش و هاشمی و کسانی که در فتنه 88 دست داشتند دفاع جانانه کرد و اکثر حرفهایش بجز متلک گویی چیز خاصی نبود.
Iran, Islamic Republic of
فقط کافیه حرف های رهبری رو کنار حرف های آقای روحانی قرار بدیم و قضاوت کنیم که در مساله هسته ای چه اتفاقاتی افتاده بود.
دیشب مردم مطلع شدند که ایشان نماینده ایت الله هاشمی هستند و رای ایت الله به سمت ایشان سرازیر می شود ا‌ن‌شاءالله
از اين كه ديشب مردم را احمق فرض كرديد نسبت به عملكرد و سبقه فكري شما الان ميخندید!!! متاسفم براي إصلاحات بي برنامه
seyed
فقط حرف زد و از خودش تعریف کرد و شعار داد! دریغ از برنامه که بگه من برا حل فلان مشکل فلان راهکار رو دارم!!!!
مهدیار
Iran, Islamic Republic of
اونقدر دروغ هاش برزگ و خنده دار بود خود مجری هم به زور داشت خودشو کنترل کرد . ....
رضا
دکتر حجت الاسلام روحانی درباره اقتصاد نئوکینزی که تنها نسخه نجات بخش اقتصاد ایران می دانید هم صحبت کنید لطفا(اقتصادی که الان تو انگلیس از هم پاشیده)
حسن
آقای روحانی حتما فراموش کرده اند که اینهمه تحریم و فشار برسر برنامه هسته ای نتیجه تلاشهای آقای خاتمی و دولت اصلاحات بین سالهای 81 تا 83 میباشد. امضای پروتکل الحاقی بدون اینکه حق کشور ما در استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای به رسمیت شناخته شود و بدتر از آن امضای قرارداد سعدآباد(ترکمنچای دو) و پلمپ تمام سایت های ایران به صورت ظاهرا داوطلبانه (زیرا وقتی ایران سایت نطنز را فک پلمپ کرد با قطعنامه مواجه شد!!) و بدون هیچ امتیاز گیری از طرف غربی از نمونه های این سیاست تدافعی و انفعالی دولت اصلاحات است که نتیجه ی آنها نه تنها منجر به بهبود روابط نشد بلکه منجر به گستاخی بیشتر غرب و صدور چندین قطعنامه شورای حکام علیه کشور در همان سالها بود. به قول رهبر انقلاب نباید ما سنگر به سنگر عفب بنشینیم و دشمن جلو بیاید. آقای روحانی فراموش نکنید چنانچه همان سیاست ادامه پیدا میکرد به جهت تسلیم کردن بیشتر ایران همین تحریمها بازهم وجود داشت با این فرق که امروز برنامه هسته ای که هیچ، ما منع شده در بسیاری از علوم راهبردی دیگر هم بودیم. اما امروز به لطف ایستادگی و مقاومتی که خواست رهبری بود ، غرب نه تنها درخواست تعطیلی سایت نطنز و غنی سازی 3.5 درصد رو ندارد بلکه از 20 درصد هم صحبت نمیکند و تنها درخواست کاهش آمادگی سایت فوردو را دارد.
دوستانی که منفی میدهید لطفا یه نظر بدهید تا ما هم بفهمیم آقای روحانی دیشب بجز توجیه سابقه پر از ایستادگی خود(!!) و شعارهای قشنگ چه راهکار و برنامه ای برای اداره کشور داشت شاید ما نفهمیدیم.
آقای عابدینی خیلی سعی کرد حرفی نزنه اما انقدر خالی بندی هاش ضایع بود که نتونست جلوی خودش را بگیره و بهترین اشاره را کرد اون هم اینکه دوبار کتاب خود ایشون را خونده...
قابل درکه که از مجری خواستن زیاد اظهار نظر نکنه تا آتو دست نامزدها نیاد اما این جوری هم نمیشه که هر کی هر دروغی که میخواد بیاد و بگه آقای عابدینی، مجری فقط سر تکون بده... این که آگاهی بخش نیست
علی
بنده خدانمی دانست سوال مطروحه سوال عامه مردم است نه مجری برنامه ، فکر می کرد مجری سوال های شخصی خودش را می پرسد که گفت از شما که تحصیلات بالادارید این سوالها بعید است
ستایش
شاید آقای روحانی از خاطرشان رفته باشد اما فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد گستاخی غربی ها در مقابل نرمش ایران در آن زمان تا حد قناعت تیم مذاکره کننده فقط به ۳ سانتریفیوژ یادمان است. هیچ نشانه ای از معیار مقاومت در برابر قدرتهای زورگو در صحبتهای جناب روحانی نبود. هیچ برنامه و اندیشه ای در مورد اقتصاد مقاومتی مطرح نکردند. البته تشکر میکنم که به فکر ۴۰۰هزار فارغ التحصیل (بیکار) کامپیوتر هستند هر چند خودمان به مشکلاتمان واقفیم منتها کو راه حل؟!
مهدی
روحانی بیشتر از خودنمایی خودش تعریف کرد تا اینکه یک راهکار درست و حسابی بده علاوه بر اینکه توهینی در صحبتهایش به صدا و سیما و عابدینی بود در ضمن هیچ وقت کلید گاوصندوق کلید تدبیر نمیشه!
این همان کلید تدبیری بود که ایشان 16 سال در دولتهای آقایان هاشمی و خاتمی در دستشان بود و هیچ کاری نتوانستند بکنند جز ذلیل نشان دادن مردم ایران در مقابل غربیها و پررو کردن دشمنان اسلام ولی ان شاء الله دوباره ایرانیان به موضع ذلت برنخواهند گشت .