پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۰

افزايش ضمانت شرکت هاي دانش بنيان

شنبه ۱ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۱۵
کد مطلب: 376533
تفاهم نامه ای بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون برای تضمین اجرایی شدن تسهیلات به شرکت های دانش بنیان امضا شد.
به گزارش جهان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر علی رضا دلیری، معاون توسعه و مدیریت منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم امضای تفاهم نامه بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون، افزود: این تفاهم نامه با هدف ضمانت شرکت های دانش بنیان حوزه تعاون یا شرکت های دانش بنیانی که به صورت تعاونی اداره می شود، امضا شد تا پرداخت تسهیلات به این شرکت ها تضمین شود.

وی تصریح کرد: بر اساس این که برای پرداخت تسهیلات شرکت های دانش بنیان با موانعی روبرو بودیم نیاز داشتیم که تکلیف ضمانت نامه این شرکت ها را مشخص کنیم با توجه به این که بانک ضمانت صندوق های دولتی را قبول دارد، به همین دلیل با سه صندوق ضمانت دولتی موجود در کشور یعنی صندوق ضمانت صادرات، صندوق ضمانت صنایع کوچک و صندوق ضمانت تعاون تفاهم نامه امضا کردیم.

به گفته دکتر دلیری، ارائه تسهیلات به شرکت های دانش بنیان قدم اول بود و در قدم بعدی باید پرداخت تسهیلات به آنها را تضمین می کردیم که این تفاهم نامه ها با همین هدف امضا شد.

وی خاطر نشان کرد: در هفته گذشته با صندوق های ضمانت صادرات و صندوق ضمانت صنایع کوچک تفاهم نامه امضا کردیم و امروز هم با صندوق ضمانت تعاون این تفاهم نامه امضا شد تا از این طریق، پرداخت تسهیلات به شرکت های دانش بنیان را تضمین کرده باشیم.

معاون توسعه و مدیریت منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درخصوص تسهیلات پرداختی به شرکت های دانش بنیان، بیان کرد: صندوق ضمانت تعاون تعهد داده است که تا سقف ۵ میلیارد تومان ضمانت نامه برای این شرکت ها صادر کند و مبلغ ضمانت نامه های خود را که برای دیگر شرکت ها ۷۰ درصد است برای شرکت های دانش بنیان تا ۸۰ درصد صادر کند.

همچنین، مهندس مهدی حسین زاده، مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون نیز در این مراسم، گفت: صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون ضمانت پرداخت تسهیلات به شرکت های دانش بنیان را از ۵ میلیارد تومان به ۷ میلیارد تومان افزایش می دهد.
وی افزود: طرح های دانش بنیان در کشور بسیار اهمیت دارند و نقش به سزایی در توسعه کشور ایفا می کنند به همین دلیل حمایت و ضمانت این طرح ها باید جزء اولویت ها قرار گیرد.

حسین زاده، با اشاره به اقدامات خوب در خصوص حمایت از این شرکت ها در کشور، تصریح کرد: پارک های علم و فناوری و شهرک های علمی عملکرد خوبی دارد و این موضوع نشاندهنده این است که حمایت از شرکت های دانش بنیان و مخترعان توسعه کشور را تضمین خواهد کرد.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون بیان کرد: پیشنهاد می دهیم که شرکت های دانش بنیان بیشتر به صورت تعاونی اداره شوند؛ زیرا معمولا این نوع شرکت ها در حوزه بازاریابی و حضور در بازارهای داخلی و خارجی تخصصی ندارند و به همین دلیل نیاز به حضور کارشناسانی در این زمینه دارند تا مشاوره هایی دریافت کنند.

وی خاطر نشان کرد: اگر شرکت های دانش بنیان از مشاوران مالیاتی، بازاریابی و حقوقی استفاده کنند بهتر می توانند کالای تولیدی خود را به فروش برسانند؛ البته باید فکری برای حفظ مالکیت فکری این مخترعان نیز داشت تا افراد و مشاوران نتوانند این مالکیت ها را سرقت کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *