پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
 
۳۰
۶۵
رهبر معظم انقلاب در دیدار وزیر امور خارجه، سفیران و مسئولان نمایندگی‌های ایران:

مذاکره‌ تأثیری در کم‌کردن دشمنی‌ امریکا نداشت/ تعامل با همه‌‌دنیا به‌‌استثنای رژیم‌صهیونیستی و امریکا

چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۳۷
کد مطلب: 374967
یک دیپلماسی هوشمندانه و فعال می تواند دستاوردهای بسیار مهم سیاسی، اقتصادی، انسانی و اجتماعی به همراه بیاورد که با هیچ حرکتی از جمله جنگهای پرهزینه و پرخطر نیز حاصل نمی شود و این واقعیت نشان دهنده وزن و جایگاه دستگاه دیپلماسی در مجموعه مدیریت یک کشور است.
مذاکره‌ تأثیری در کم‌کردن دشمنی‌ امریکا نداشت/ تعامل با همه‌‌دنیا به‌‌استثنای رژیم‌صهیونیستی و امریکا
به گزارش جهان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رهبر معظم انقلاب (Leader.ir)؛ حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار وزیر امور خارجه، سفیران و مسئولان نمایندگیهای ایران در خارج از کشور، دستگاه دیپلماسی کشور را مدافعان خط مقدم دفاع از اهداف، منافع ملی و سرمایه ملی ایرانیان خواندند و ضمن تبیین ویژگی های دیپلماسی ایرانی و ضرورت دیپلماسی فعال و هوشمند در دوران بسیار مهم گذر به نظم جدید جهانی سخنان مهمی را در بی فایده بودن تعامل با امریکا بیان کردند.

ایشان در تبیین اهمیت کار دیپلماسی افزودند: یک دیپلماسی هوشمندانه و فعال می تواند دستاوردهای بسیار مهم سیاسی، اقتصادی، انسانی و اجتماعی به همراه بیاورد که با هیچ حرکتی از جمله جنگهای پرهزینه و پرخطر نیز حاصل نمی شود و این واقعیت نشان دهنده وزن و جایگاه دستگاه دیپلماسی در مجموعه مدیریت یک کشور است.

حضرت آیت الله خامنه ای رویدادهای چندین سال اخیر در منطقه را نشان دهنده واقعیت یاد شده خواندند و خاطرنشان کردند: قدرتهایی تلاش کردند با زور و اسلحه منافع خود را تأمین کنند که ناکام ماندند اما کسانی با ظرافت، هوشمندی و تحرک، توانستند منافع خود را بخوبی تأمین کنند.

رهبر انقلاب، وزارت خارجه را ارتش منظم دیپلماسی کشور خواندند و افزودند: در مسئله سیاست خارجی، دستگاههای دیگری هم مؤثرند اما وزارت خارجه به عنوان یک سازمان موظف و ارتش منظم، مسئولیت اصلی را بر عهده دارد.

ایشان در تشریح شروط و لوازم یک دیپلماسی موفق، بر ضرورت تعیین دقیق و صریح هدفها تأکید کردند و افزودند: برخی اهداف آرمانهای بزرگ و ملی هستند، برخی راهبردی و منطقه ای به شمار می روند و بعضی دیگر مقطعی و موضعی هستند که این اهداف در همه سطوح باید دقیقاً مشخص باشد تا همه ی عناصر فعال در دیپلماسی در ستاد و صف، وظایف خود را بخوبی بدانند.

حضرت آیت الله خامنه ای «سازماندهی مناسب» را شرط دوم دیپلماسی موفق برشمردند و افزودند: این سازماندهی باید با نگاه به اهداف و با توجه به قابلیتها انجام شود.

رهبر انقلاب برخورداری از عناصر با صلاحیت را شرط دیگر یک دیپلماسی موفق دانستند.

ایشان در تبیین مفهوم «صلاحیت های دیپلماتیک»، عناصری همچون «هوش و مهارت دیپلماتیک»، «انعطاف در جای لازم»، «نفوذ ناپذیری در مواقع ضروری»، و «پایبندی صادقانه و عمیق به اهداف» را مورد اشاره قرار دادند.

رهبر انقلاب در تبیین هوش دیپلماتیک افزودند: این ویژگی انسان را قادر می سازد اهداف و حرکات طرفهای مقابل را در مذاکرات و تعاملات پیش بینی کند و حرکات خود را با توجه به آنها، برنامه ریزی و عملیاتی سازد.

حضرت آیت الله خامنه ای «مهارت دیپلماتیک» را استفاده به موقع و به جا از انعطاف و اقتدار معنا کردند و افزودند: معنای دیگر این ویژگی نرمش قهرمانانه است که صلح امام حسن مجتبی (ع) پرشکوه ترین نمونه تاریخی آن به شمار می رود.

ایشان افزودند: نرمش قهرمانانه برخلاف برخی تفاسیر، معنای واضحی دارد که نمونه ی آن در مسابقه کشتی نمایان است در این مسابقه که هدف آن شکست دادن حریف است اگر کسی قدرت داشته باشد اما انعطاف لازم را در جای خود بکار نگیرد قطعاً شکست می خورد اما اگر انعطاف و قدرت را به موقع مورد استفاده قرار دهد پشت حریف را بخاک می نشاند.

رهبر انقلاب همچنین در بیان «پایبندی عمیق و صادقانه به آرمانها و اهداف» خاطرنشان کردند: اگر کسی بدون ایمان و باور عمیق به اهداف، در عرصه دیپلماسی فعال باشد قطعاً نمی تواند موفق شود.

حضرت آیت الله خامنه ای با تشبیه عرصه دیپلماسی به میدان جنگ افزودند: واقعیت این است که میدان دیپلماسی عرصه پنجه انداختن است و اگر کسی بدون اعتقاد راسخ به هدف، به این کار اقدام کند یا در همان موقعیت و یا در نهایت شکست خواهد خورد.

تحرک فراوان و بی وقفه شرط دیگری بود که رهبر انقلاب در تشریح لوازم دیپلماسی موفق به آن پرداختند.

ایشان افزودند: تحرک بالا لازمه لاینفک دیپلماسی است و باید مورد توجه جدی قرار داشته باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه سخنانشان در جمع وزیر خارجه و فعالان عرصه دیپلماسی کشور، دوران فعلی را دوران گذر به یک نظم جدید جهانی ارزیابی و خاطرنشان کردند: در کنار بازیگران سنتی، بازیگران جدیدی در آسیا، افریقا و امریکای لاتین وارد عرصه شده اند و در تلاشند جایگاه خود را در نظم جدید پیش رو، تثبیت کنند.

رهبر انقلاب تأکید کردند: در این دوران، دیپلماسی قوی و کارآمد اهمیت مضاعفی می یابد و به همین علت، امروز کار وزارت خارجه از گذشته حساس تر است.

ایشان افزودند: اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود.

«شکار فرصتها و استفاده صحیح از آنها»، نکته دیگری بود که رهبر انقلاب به مسئولان دیپلماسی کشور خاطرنشان کردند.

ایشان افزودند: تحولات منطقه ای و جهانی، بسیار سریع است و باید بطور آنی، آنها را رصد کرد و با تحرک بالا، هر حادثه و رویدادی را بلافاصله تحلیل کرد و با درک نسبت آن با اهداف و آرمانها، موضع خود را در قبال آن مشخص نمود.

سخنان رهبر انقلاب در جمع مسئولان دستگاه دیپلماسی با تمرکز بر اهداف و سیاستهای کلانی ادامه یافت که باید بطور دائم مد نظر مسئولان سیاست خارجی باشد.

ایشان در همین زمینه، «به کرسی نشاندن منطق جمهوری اسلامی» یعنی مردمسالاری دینی را هدفی بزرگ برشمردند و تأکید کردند: در این مسئله بدون انفعال وارد شوید چرا که این هدف بخصوص در منطقه اسلامی، کاملاً قابل تحقق است.

رهبر انقلاب برجسته کردن ویژگی ها و ممیزات دیپلماسی ایرانی در جهان را از دیگر اهداف مهم دست اندرکاران سیاست خارجی برشمردند.
ایشان افزودند: پایبندی به موازین شرع در رفتارهای فردی و اجتماعی و در محافل دیپلماتیک، و نترسیدن از هیبت و تشر قدرتهای بزرگ از جمله امریکا، ویژگی خاص دیپلماسی ایرانی است و باید مورد توجه جدی باشد.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: نهراسیدن از قدرتهای سلطه گر، بعد از انقلاب، به خصوصیت بارز سیاست خارجی جمهوری اسلامی تبدیل شده که این ویژگی هم در دل ملتها جاذبه ایجاد کرده و هم سیاستمداران دنیا را چه بگویند و چه پنهان کنند به تعظیم و تجلیل وا داشته است.

حضرت آیت الله خامنه ای، «دفاع صریح، قاطع و واقعی از مظلوم» را از دیگر ویژگی های دیپلماسی ایرانی معرفی کردند و افزودند: این خصوصیت در تمام سالهای بعد از انقلاب، در دفاع از ملت و مبارزین فلسطینی و لبنانی و موارد مشابه دیگر، جلوه داشته است.

رهبر انقلاب، «مخالفت جدی با نظام سلطه» را از خصوصیات آشکار سیاست خارجی جمهوری اسلامی برشمردند و افزودند: مسئولان ما با شهامت و بدون رودربایستی با حضور سلطه گران و بویژه امریکا در هر جای جهان، مقتدرانه مخالفت کرده و می کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای «تأمین منافع ملی» را از اهداف مشترک همه دستگاههای دیپلماسی جهان خواندند و افزودند: در دیپلماسی ایرانی، علاوه بر تلاش برای تأمین منافع ملی، «حفظ سرمایه ملی»، بسیار مهم است، چرا که اگر سرمایه ملی از دست برود دستگاه دیپلماسی بدون پشتوانه می شود و منافع ملی نیز قابل تأمین نخواهد بود.

رهبر انقلاب «هویت ملی، اسلامی، انقلابی و تاریخی» را سرمایه ملی ایرانیان خواندند و خاطرنشان کردند: استقلال برآمده از انقلاب اسلامی، دین، ملت مؤمن، جوانان انقلابی، سخن قاطع در مقابل زیاده خواهان، دانشمندان، نخبگان و فعالیتهای علمی از جمله عناصر سرمایه ملی هستند که باید در عرصه دیپلماسی حفظ شوند تا منافع ملی هم تأمین شود.

حضرت آیت الله خامنه ای بخش پایانی سخنانشان را در این دیدار به موضوع تعامل با جهان اختصاص دادند.

ایشان با تأیید سخنان دو روز قبل رئیس جمهور در جمع سفیران و کارداران درخصوص تعامل با همه دنیا افزودند: در این میان دو استثنا وجود دارد رژیم صهیونیستی و امریکا.

حضرت آیت الله خامنه ای با بیان چند دلیل و استدلال درباره نفی تعامل با امریکا تأکید کردند: رابطه با امریکا و مذاکره با این کشور به جز در موارد خاصی برای جمهوری اسلامی نه تنها هیچ نفعی ندارد بلکه ضرر هم دارد و کدام عاقلی است که دنبال کار بی منفعت برود؟!

ایشان افزودند: عده ای اینجور وانمود می کردند که اگر با امریکایی ها دور میز مذاکره بنشینیم بسیاری از مشکلات حل می شود، البته ما می دانستیم اینجور نیست اما قضایای یک سال اخیر برای چندمین بار این واقعیت را اثبات کرد.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: در گذشته میان مسئولان ما و مسئولان امریکا هیچ ارتباطی نبود اما در یک سال اخیر بخاطر مسائل حساس هسته ای و تجربه ای که مطرح شد انجام بشود، بنا شد مسئولان تا سطح وزارت خارجه تماس‌ها، نشست‌ها و مذاکراتی داشته باشند اما از این ارتباطات نه تنها فایده‌ای عاید نشد بلکه لحن امریکایی‌ها تندتر و اهانت آمیزتر شد و توقعات طلبکارانه بیشتری را در جلسات مذاکرات و در تریبونهای عمومی بیان کردند.

رهبر انقلاب افزودند: البته مسئولان ما در نشست‌ها در جواب طلبکاری آنها، جواب‌های قوی تر و گاهی گزنده تر دادند، اما در مجموع معلوم شد مذاکره برخلاف تصورات برخی ها، به هیچ چیز کمک نمی کند.


رهبر انقلاب در همین زمینه، افزایش تحریم ها را مورد اشاره قرار دادند و گفتند: امریکایی ها نه تنها دشمنی ها را کم نکردند بلکه تحریم ها را هم افزایش دادند! البته می گویند این تحریم ها، جدید نیست اما در واقع جدید است و مذاکره در زمینه ی تحریم هم، فایده ای نداشته است.

ایشان افزودند: البته در زمینه ادامه مذاکرات هسته ای، منع نمی کنیم و کاری که دکتر ظریف و دوستانشان شروع کردند و تا امروز هم خوب پیش رفتند دنبال می شود اما این، یک تجربه ذیقیمت دیگر برای همه بود که متوجه شویم نشست و برخاست و حرف زدن با امریکایی ها، مطلقاً تأثیری در کم کردن دشمنی آنها ندارد و بدون فایده است.

رهبر انقلاب در تبیین ضررهای ناشی از مذاکره با امریکایی ها افزودند: این کار ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.

ایشان همچنین ضرر دیگر نشست و برخاست با امریکا را ایجاد زمینه برای طرح توقعات جدید از سوی آنها دانستند.

رهبر انقلاب در جمع بندی این بخش از سخنانشان، تعامل با رژیم صهیونیستی را موضوعاً منتفی خواندند و درباره امریکایی ها هم گفتند: تا وقتی وضع کنونی یعنی دشمنی امریکا و اظهارات خصمانه دولت و کنگره امریکا درباره ایران ادامه دارد تعامل با آنها نیز هیچ وجهی ندارد.

رهبر انقلاب به افزایش نفرت ملتها از امریکا بخاطر هم دستی با جنایات صهیونیستها در غزه اشاره کردند و افزودند: هیچ کس در دنیا نیست که امریکایی ها را از مشارکت با جنایات و نسل کشی رژیم «غاصب، گرگ صفت، قاتل، کافر و ظالم صهیونیست» در غزه مبرا بداند، بنابراین امریکایی ها اکنون در موضع ضعف بیشتری قرار دارند.

رهبر انقلاب در اشاره به اوضاع این روزهای مردم مظلوم غزه تأکید کردند: منطق فلسطینی ها در قضیه آتش بس درست است. آنها می گویند قبول آتش بس به معنای این است که رژیم خونخوار و درنده صهیونیست هر فاجعه ای خواست بیافریند و بعد بدون هیچ تاوانی، اوضاع به روز قبل از حمله یعنی محاصره شدید و ادامه فشارها برگردد.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: همانگونه که فلسطینی ها می گویند، برای این همه جنایت، باید تاوانی وجود داشته باشد که پایان محاصره غزه است و هیچ انسان منصفی نمی تواند این خواسته بر حق را نفی کند.

حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنانشان درباره اوضاع عراق هم گفتند: انشاءالله با تعیین نخست وزیر جدید عراق، گره کارها باز و دولت تشکیل می شود تا بتواند کار کند و به کسانی که قصد فتنه در عراق داشته و دارند درس خوبی بدهد.

ایشان همچنین با آرزوی توفیق برای مسئولان و فعالان دستگاه دیپلماسی افزودند: بطور دائم از خداوند متعال برای وزیر خارجه عزیز و همکارانشان طلب توفیق می کنم.

ظریف: تنظیم سیاست خارجی بر اساس اسناد بالادستی، و بهره جویی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب

پیش از سخنان رهبر انقلاب، دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با بیان گزارشی از همایش سفرا و روسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، هدف از برگزاری این همایش را تبادل نظر و همفکری، تنظیم سیاست خارجی بر اساس اسناد بالادستی، و بهره جویی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اعلام کرد.

وی با قدردانی از حمایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی، مقطع کنونی را پیچ ویژه تاریخی خواند و گفت: سیال بودن صحنه ی بین الملل، متکثر شدن منابع قدرت و امکان تاثیرگذاری بازیگران جدید از جمله ویژگی های کنونی جهان و منطقه است.

آقای ظریف، وظیفه دستگاه سیاست خارجی را استفاده از فرصت های استثنایی پیش آمده در داخل و خارج توصیف و تاکید کرد: قدرت معنایی جمهوری اسلامی در حال حاضر بر اساس گفتمان امام و رهبری، مردم سالاری دینی و آرمانگرایی واقع بینانه، ایران را به ثبات داخلی رسانده و با تبدیل جمهوری اسلامی به قدرت منطقه ای، از سرمایه مقاومت و گسترش اسلام خواهی در منطقه بهره مند کرده است.

وی با اشاره به وظیفه وزارت امور خارجه به عنوان دیده بان نظام، خاطرنشان کرد: ما مصمم هستیم سیاست خارجی طراحی شده از سوی رهبر معظم انقلاب را به بهترین وجه اجرا کنیم و در اجرای آن، به قدرت لایزال و برتر الهی اعتماد داریم، و هیچ قدرتی را ابرقدرت نمی دانیم.

آقای ظریف همچنین گفت: به قدرت ملی و توان کارشناسی خود باور داریم و بر اساس این باور در مقابل قدرتهای ظاهری مغلوب نخواهیم شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


متین
سخنان گهربار و هوشمندانه مقام معظم رهبری مرهمی بر دل اتش گرفته ام ، بعد از شنیدن افاضات جناب روحانی بود.خدا ایشان را برای ما حفظ کند.
مدعیان بخوانند ...
مقام معظم رهبری :

عده ای اینجور وانمود می کردند که اگر با امریکایی ها دور میز مذاکره بنشینیم بسیاری از مشکلات حل می شود، البته ما می دانستیم اینجور نیست اما قضایای یک سال اخیر برای چندمین بار این واقعیت را اثبات کرد.
منطغد
قابل توجه جناب رئیس جمهور مودب که فرمودند باید دم کدخدارا ببینیم تا مشکلات حل شود.آیا حل شد؟
sajjad
من نمیدونم تا کی حضرت آقا باید این حرفا رو تکرار کنن تا بعضی ها متوجه بشن هر چند کسانی که خود را به خواب زده اند هیچ گاه در مسیر بیانات امام خامنه ای گام برنخواهند داشت ....
Iran, Islamic Republic of
ببخشید اشتباهی منفی دادم
Iran, Islamic Republic of
فدای رهبر عزیزتر از جانم که تمام سخنانشان برخاسته از فرهنگ ناب قرآنی است .
اشتباه منفی دادم.
mhc
كي گفت؟
دل آرام ها بخوانند...
مقام معظم رهبری :
: امریکایی ها نه تنها دشمنی ها را کم نکردند بلکه تحریم ها را هم افزایش دادند!
چراغعلی
دل آرام ها از همین دل آرام هستند که فشار در این دولت از روی آمریکا کم شده
مقام معظم رهبری
یک تجربه ذیقیمت دیگر برای همه بود که متوجه شویم نشست و برخاست و حرف زدن با امریکایی ها، مطلقاً تأثیری در کم کردن دشمنی آنها ندارد و بدون فایده است.
Norway
این منفی زن های اقلیت چرا منفی زده اند ؟ یعنی مشکلات بسمت بهبود رفت ؟ بنده مرتبا مقالات مربوطه را که کشورهای غربیی چاپ می کنند می خوانم . بشدت مشغول سم پاشی هستند با همان ادبیات منفور و جهت درخودشان .عده ای هم بطرفداری مشغول توهین به مقدسات ما و بدو بیراه گفتن . نظرات یک اقلیتی از ایرانی ها ی مخالف نظام را نیز در پای مقالات می خوانم . واقعا تاسف اور است . قدر نمی دانیم که در بسیاری از کشورهای اسلامی بدلیل نبود رهبریت مقتدر امنیت هم ندارند چه برسد به چیزی دیگر
ارمیا
جهان جان جا داره در پی این فرمایشات صریح یک مطلب تحلیلی قوی در مورد همین موضوع که مذاکره با آمریکا تحریم ها و دشمنی ها رو بیشتر و شرایط رو بدتر کرد بنویسید...
تاکید میکنم مطلب تحلیلی و منطقی و مستند ...
موفق باشید...
حقیر هم حاضرم این کار رو انجام بدم...
بله کاملا درست است بعد از سخنان شیخ حسن ما هم آرام شدیم ولی ای کاش مسئولین وزارت خارجه درس بگیرند
خداروشکر
Iran, Islamic Republic of
و بدخواهان و دشمنانش را نابود
دقیقا... خداوکیلی جیگرم حال اومد... خدا رو شکر که آقا هستند...
United States
خدا هممونو کمک کنه انشاالله
Norway
ما مخلص دل اتش گرفته شما هم هستیم . فقط پیاده حال پباده را حس می کند
روح الله
امیدوارم دولتمردان گوش شنوا داشته باشن
اینقدر به آمریکا نچسبن
مهدي رحيمي
جانم سيد علي نايب بر حق حجه بن الحسن العسكري عليهما السلام
رهبر من طلايه دار لاله هايي
اميد قلب عاشقايي
خميني زمان مايي
آرزومه هميشه ياور تو باشم
ميون لشكر تو باشم
علي اكبر تو باشم
چشم ْآسمونيه تو
اهل روضه حسينه
توي دست زخمي تو
پرچم پير خمينه
رهگذر898
احسنت به رهبر با درایتم...
ماشاءالله به این رهبری...
نیکتا
United States
هر روز بهتر درک می کنیم که امام فرمودند: "پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی وارد نشود"
Iran, Islamic Republic of
رهبرا جانم فدایت
Norway
خدا منفی زن ها را هدایت کند . قدر نمی دانند
محمد
الحق والانصاف که یه دونه ای. خدا شما را حفظ کنه و دشمنان را ذلیل.
sajjad
چون تو را نوح است کشتی بان غم مخور.

ما همه سرباز تو ایم خامنه ای گوش به فرمان تو ایم خامنه ایی.
من قربون رهبرم برم ..... صحبت هایشان عین آبی بر روی آتش بود .... خداوند من را با ایشان محشور کند انشاءالله
United States
شرمنده اشتب منفی خورد.
بهار
خدا را برای داشتن رهبر فرزانه وشجاع وبابصیرت ودشمن شناس هزاران بار شکر میکنم.
منطغد
وبرای نداشتن یک رئیس جمهور با بصیرت افسوس میخوریم
با سلام به روح پر فتوح بنیانگذار انقلاب و سلام و خسته نباشید به یگانه جانشین آن امام راحل اینجاست که معلوم می شود چرا آن امام راحل بارها و بارها به موضوع رهبری آقای سید علی تاکید داشتند خدا شما رابرای ما و این کشور حفظ نماید هرچند که زهره دشنه و نیش کنایه ناآگاهان گاهی خسته را بر روح و روانمان می نشانند ولی این گفتار رهبری نسیم ملایمی یود بر این تن خسته واقعا خسته نباشی ماهمه سرباز تو یم خامنه ای گوش بفرمان توییم خامنه ای
بهت مثبت دادم ولی ادبیاتت خیلی کلیشه ای هست و تو ذوق میزنه . مثل رهبری خوش قریحه باش .
خدایا از عمر ما بکاه و بر عمر او بیفزای
زهیر
آمین
hosein
دوست عزیز همه ما رهبر رو دوست داریم اما فکر نمیکنی این طرز گفتار که خود حضرت آقا هم با اون مخالفت کرده باعث ایجاد شبهه در برخی از مردم میشه؟!!!
الهی آمین...
علی
از عمر من آنچه هست بر جای ......... بستان و بعمر سید افزای
مریم
Iran, Islamic Republic of
رهبرم فدایی داری آقا.
اینایی که منفی میزنند عجیب سوختند هاااا
متین
از منفی ها مشخص است که جیره خوران صهیونیست هم به این سایت سرک میکشند.!.!!!!!
دلمون با شنیدن سخنان عمیق ومستدل ومنطقی ومحکم ودر عین حال متین باز شد.
ایول آقاجون قربونت.
کاظم
جان تازه گرفتيم. لبيک يا خامنه اى
انشاالله خداوند عمری طولانی به حضرت آقا عنایت بفرماید ببینید آقا با این حالشون از مشهد بر گشته تا اشتباهات این آقایان به اصطلاح خودشون حقوق دان رو اصلاح کنند خدا دشمناش و نابود منه
قابل توجه جناب روحانی، پس دلواپسی منتقدان بی ربط و بی دلیل نبوده.
Saeid
خیلی دوست دارم نظر کسانی که منفی دادن هم بدونم. یعنی در مقابل این صحبتهای منطقی، قابل درک و با ادبانه چه دلیلی در منفی دادن بعضی ها هست!!!
دلیلش اینه که آقا با حرفاشون بر نگرانی های منتقدان مهر تایید جانانه ای زدند! اینه که آتیش گرفتن... به قول رئیس جمهور مودبشون به جهنم!
وای خدا حال کردم، فدات بشم رهبرم.
Iran, Islamic Republic of
درود بر سید علی
منطغد
ومرگ بر حامی فتنه
سکوت
عده ای همو رو محکوم میکنن به عدم صراحت و دو رویی و میگن ما همیشه از پشتیبانی رهبر برخوردار بودیم و "رهبر برای مذاکرات دعا میکنند"
و رهبری عزیز برای سلامتی و فهم مذاکره کنندگان دعا میکنند ونه برای به سرانجام رسیدن مذاکرات
از اول هم معلوم بود و رهبری هم دائم تاکید داشتند که این مذاکرات فایده ندارد و حالا ریس جمهور رگ گردن خود را بیرون می زند و فریاد میزند ما میخاهیم درست کنیم عده ای نم یگذارند .صحبتهای موسوی یادم میاد که میرفت شهر خمین و بیت امام خمینی و می گفت " ما پیرو امام خمینی و ارمانهای بزرگوار هستیم" ولی عملا ....................
محسن
Iran, Islamic Republic of
1- سخنان مقام معظم رهبری در دیدار مذکور حائز نکاتی ارزشمند و راهگشایی مانند موارد ذیل می باشد که باید با توجه به حساسیتهای حوزه سیاست خارجی کشور توسط آحاد مردم ، فعالان سیاسی ، گروهها ، رسانه ها و تمامی مسئولین بعنوان نقشه راه و فرمانی قانونی و شرعی به دقت مورد توجه و عمل قرار گیرد.
2- حوزه سیاست خارجی صحنه نبردی رویارو است که مجموعه وزارت خارجه ارتش منظم این جنگ تعریف می شود بنابراین این همچون تمامی نبردهای رویاروی تمامی آحاد مردم و جامعه موظف به حمایت تام از نیروی نظامی منظم درگیر در نبرد می باشند.
3- وزارتخارجه موظف است صمن تبین روشن اهداف و راهبردهای برگرفته از فرامین رهبری و سایر اسناد بالادستی کشور نسبت به استفاده از نیروهای هوشمند ، متعهد ، متبحر ، پایبند به ارزشهای برآمده از انقلاب اسلامی ، شجاع ، جسور و با نشاط و مسلط به ملزومات این صحنه نبرد رویاروی اقدام کنند.
4- توجه به دلایل اصولی و مبنایی عدم تمایل به ایجاد هر سطحی از رابطه و تعامل با دولت مفسد رژیم صهیونیستی و حاکمیت یاغی آمریکا قطعا برای تمامی فعالان این جبهه نبرد دائمی ضرورتی غیر قابل اغماض می باشد لذا با توجه به اهمیت حفظ حساسیت نیروهای مدیریتی و کارشناسی این عرصه باید به بازآموزی مستمر این باور تأکید و ممارست گردد.
5- مقامات آمریکایی خود را حامی تام اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی خونخوار علیه مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین می دانند همانطور که طی سی و پنج سال گذشته حاضر به پذیرش اشتباهات و اعمال جنایتکارانه علیه جمهوری اسلامی ایران نشدند لذا همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند این حکومت بدلیل اصرار بر ادامه رویه جنایتکارانه از قابلیت تعامل و مذاکره برخوردار نیست همانطور که هیچ منطقی تعامل با دشمنی که به قصد اعلامی نابودی وارد صحنه شده را نخواهد پذیرفت.
6- مقام معظم رهبری علی رغم اینکه طی سال گذشته ضمن موافقت با آغاز مذاکرات با 1+5 اعلام فرمودند به مذاکرات با آمریکا اعتماد و امیدی ندارند اما در عین حال در شرایط موجود بسیار هوشمندانه ضمن تقدیر از عملکرد سربازان این جنگ نابرابر بعنوان یک تجربه ذیقیمت اشاره فرمودند تا آحاد مردم تکالیف شرعی و قانونی خود را در برخورد با سربازان این جبهه بدانند.
7- رهبری معظم ضمن توضیح وزارت خارجه بعنوان ارتش منظم جبهه نبرد دیپلماسی احتمالا ما مخاطبین را به نکته ارزشمند دیگری نیز توجه دادند که ارتش ارزشمدار و توانمند غیر منظم جبهه دیپلماسی نیز باید مورد توجه و بهره گیری قرار گیرد. ارتشی که در اقداماتی غیر رسمی اما جدی و مستمر بتواند عناصر و سنگرهای جبهه مقابل را به آرامی یا شرایطی متفاوت در اختیار گیرد.
8- بنظر می رسد ضروری است با تکیه بر فرامین هوشمندانه ، صریح و راهگشای رهبری معظم دستگاههای ذی ربط می توانند از ظرفیتهای توانمند غیر رسمی کشورمان برای اثرگذاری و فتح سنگرهای جبهه مقابل بهره گیری کنند ظرفیتی که قطعا قادر است با سازماندهی و مدیریت مناسب بسیاری از قطعات پازل مدیریتی سیاست خارجی توسط ارتش منظم این جبهه را تکمیل و یاری کند.
Iran, Islamic Republic of
"رهبر انقلاب در همین زمینه، افزایش تحریم ها را مورد اشاره قرار دادند و گفتند: امریکایی ها نه تنها دشمنی ها را کم نکردند بلکه تحریم ها را هم افزایش دادند! البته می گویند این تحریم ها، جدید نیست اما در واقع جدید است و مذاکره در زمینه ی تحریم هم، فایده ای نداشته است..." اونايي كه گفتن ديوار تحريم ها شكست و تحريم ها كم اثر شد( پس از مذاكره) حالا چه حرفي براي گفتن دارن
وحید
خدا میدونه که با این سخنان رهبرم چقدر آرام شدم
و از داشتن چنین نعمتی اشک شوق ریختم.
خدایا از عمر من بکاه و به عمر رهبرم بیفزا
یاسر
اقای روحانی گمان میکرد که علت به نتیجه نرسیدن مذاکرات تیم هسته ای قبلی ایران است که به زعم ایشان با بافشاری زیاد بر حقوق هسته ایران "مذاکرات را به بن بست کشانده .اما بعد از این که وارد میدان شد "به عینه مشاهده کرد که این طرف امریکاییی است که نمیخواهد مذاکرات به نتیجه برسد.الان هم شهامت ندارد بگوید که مردم مذاکرات بی نتیجه بود ومحاسبات ما اشتباه "و تحریمها محکم تر از گذشته با برجاست.میخواهند با حاشیه سازی این گونه وانمود کنند که مذاکرات به نتیجه میرسید"اما منتقدان داخلی نگذاشتند.
دقیقا... شاید بتونن مردمو فریب بدن ولی خدا را نه!
قربون شکل ماهت بشم آقا... خدا عمرت رو زیاد کنه بر سلامتی شما بیفزاید...
منتظر ظهور
سلام و درود خدا بر مومنین با بصیرت
سخنان آقای خامنه ای رحمه اله علیه رهبر فرزانه کشورمان همانند آبی بود بر روی آتش....
امیدوارم که همگی گوش به فرمان رهبر عزیزمان باشیم و همانند ایشان ادب را رعایت کنیم و به جای انگشت اشاره گرفتن به سوی دیگران ابتدا هر کدام اطاعت از رهبری را از خودمان شروع کنیم....
آرزوی سربلندی برای تمام کشورهای اسلامی...
اللهم....وانصرنا علی القوم الکافرین
ایرانی منصف
ان شاء ا... جناب روحانی و دکتر ظریف مذاکرات هسته ای را به نتیجه رسانده و ملت را از این نکبت و بدبختی تحریم نجات می دهند.
سوفیا لوره
تو ایرانی منصف نیستی بلکه ایرانی خود کم بین هستی
ان شاءلله... ما هم امیدواریم...
منطغد
انشاالله.ولی از این آقایون این کارها بر نمی آید.
ایرانی
البته نه به قیمت از دست دادن داشته ها و نیاز هامون که دیگه اسمش میشه ذلت .
روح اله
مثال های رهبر عزیزمان خیلی دقیق و به جا است. دیشب تو درس اخلاق ایت اله قرهی ایشان فرمودند علت اینکه رهبر نرمش قهرمانانه و مذاکرات هسته ای رو به مانند مسابقه کشتی فرمودند این بود که در کشتی فقط یک طرف می بره و چیزی به نام برد برد نداریم این حرف اقا برای کسانی از مسوولین بود که میگفتند ما در مذاکرات برد برد داشتیم. خدایا از عمر ما بکاه و بر عمر رهبر افزای