۹ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۲۲
دانشجویان مسلمان در تونس در اعتراض به ممنوعیت نقاب در دانشگاه های این کشور در دانشکده ادبیات و هنرهای انسانی وابسته به دانشگاه تونس تحصن کردند و خواستار ورود دانشجویان با نقاب به دانشگاه شدند.
حبیب کزدغلی، رئیس دانشکده تونس در گفتگو با خبرگزاری تونس و فرانس پرس گفت: دهها نفراز کسانی که نقاب داشتند، او را در دفترش بازداشت کردند و گفتند که بهتر است که دفتر را ترک کنی.
اما یکی از دانشجویان معترض به الجزیره گفت: هیچ مسئول دانشگاهی یا استادی دستگیر نشده است و همه از راه صلح آمیز و حقوقی حرکت کردند وهیچ فرد نقابداری بین معترضان نبوده است.
برهمین اساس، معترضان از رئیس دانشگاه می خواهند که به دانشجویان با نقاب اجازه تحصیل بدهد و مسجدی غیر مختلط را برای برپایی نماز در دانشکده اختصاص دهند.
بنابر گزارش الجزیره، شورای علمی دانشکده در دوم ماه جاری تصمیم گرفت تا پوشش نقاب را به دلیل قوانین دانشگاه ممنوع کند.
منبع: شبستان