شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
 
۱۲
۱۳
یکی از فعالین سابق دانشجویی دانشگاه امیرکبیر:

این وزیر پیشنهادی در تحصن فتنه ۸۸ حاضر بود/ توصیه به مجلس

سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۹
کد مطلب: 304379
یکی از فعالین سابق دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برخی از ویژگی های وزیر پیشنهادی رئیس جمهور جدید از برخی اقدامات وی در ایام فتنه در دانشگاه امیرکبیر یاد کرد.
این وزیر پیشنهادی در تحصن فتنه ۸۸ حاضر بود/ توصیه به مجلس
به گزارش جهان، مهدی رفیعی دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در گفت‌و گو با تسنیم با اشاره به معرفی یکی از اساتید دانشگاه امیرکبیر به عنوان گزینه وزارت علوم دولت یازدهم اظهار داشت: شناخت و ارتباط من از میلی منفرد فراتر از یک دانشجوی دانشگاه از یک عضو هیات علمی است، با توجه به اینکه وی استاد دانشکده برق دانشگاه امیرکبیر بودند و من هم دانشجوی این دانشکده، ارتباط من با میلی منفرد رابطه‌ای استاد و شاگردی و فراتر از یک فعال دانشجویی با یک استاد سیاسی است.

وی با اشاره به خصوصیات اخلاقی وی تصریح کرد: میلی منفرد از لحاظ اخلاقی فردی آرام، باوقار و متین محسوب می‌شود و از نظر سواد علمی و ابعاد کارهای علمی به خصوص در حوزه برق جایگاه خوبی در بین اساتید دانشگاه دارند.

این فعال دانشجویی سابق با بیان اینکه آشنایی من با وی به قبل از سال ۸۸ برمی‌گردد، تاکید کرد: با توجه به اینکه گزینه معرفی شده وزارت علوم قبل از دولت نهم و دهم در دولت هشتم مدتی سابقه سرپرستی وزارت علوم را داشتند و از بدنه وزات علوم بودند، از گذشته شناختی از سوابق اجرایی‌ وی داشتیم و حتی برخی مواقع در همین زمینه با او بحث و گفت‌وگو می کردیم.

رفیعی افزود: از نظر اندیشه فکری و خط مشی سیاسی انتقادات جدی به وی وارد است و از نظر سیاسی و فکری چیزی از معین وزیر علوم دوران اصلاحات کم ندارد.

شاگرد سابق وزیر علوم پیشنهادی رئیس جمهور خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد آنچه که ما در زمان صدارت معین در وزارت علوم شاهد بوده‌ایم بالقوه در دوران وزارت علوم گزینه احتمالی نیز وجود خواهد داشت.

وی با اشاره به برخی از اقدامات گزینه پیشنهادی وزارت علوم در فتنه ۸۸ در دانشگاه امیرکبیر گفت: وی در انتخابات سال ۸۸ از اعضای محوری تحصن اساتید مسجد دانشگاه امیرکبیر بود و از موافقان لغو امتحان و تعطیلی امتحانات بود.

رفیعی تاکید کرد: وی علاوه بر حضور در تحصن اساتید در هدایت دانشجویان برای ایجاد التهاب در دانشگاه نقش اساسی داشت.

فعال دانشجویی سابق دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: میلی منفرد همچنین در تحصن اساتید دانشگاههای تهران که در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد نقش محوری و فعال داشت و بر مواضع مدعیان تقلب تاکید می کرد.

وی در همین زمینه گفت: میلی منفرد از جمله اساتیدی بود که در آن ایام، امتحانات خود را برگزار نکرد و همراهی اش با مدعیان تقلب که دست به رفتارهای غیرقانونی زدند اگر نگوییم اقداماتی فتنه‌گرانه حداقل رفتاری غیرقانونی محسوب می‌شد.

دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه ما به عنوان دانشجوی دانشگاه امیرکبیر اقدامات قانون‌شکنانه‌ای را از گزینه فعلی وزارت علوم در سال ۸۸ دیده‌ایم، افزود: ایشان حامی ادعای تقلب بود و تحرکاتی را در همان زمان بر اساس این ادعا در دانشگاه انجام داد.

رفیعی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب مبنی بر اینکه چرا کسانی که ادعای تقلب داشته‌اند، تا این زمان عذرخواهی نکرده‌اند گفت: به نظر می‌رسد وزارت علوم به عنوان یکی از حساس‌ترین وزارتخانه‌های کشور بهتر بود به شخصی با سابقه علمی بیشتر و هماهنگ‌تر با گفتمان امام رهبری سپرده می‌شد و از نمایندگان مجلس انتظار داریم در این زمینه بررسی‌های بیشتری را انجام دهند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


فقط میلی نفرد نبود جناب زنگنه هم در اون زمان آتیشش تند بود و از طرفداران متوهم تقلب بود.
بیچاره مردم که باید این اوضاع را ببینند ودندان روی جگر بگذارند.
ربیعی و آخوندی هم در کنفرانس خبری موسوی در بعد از انتخابات حضور فعال داشتند.
سوابق حجتی هم که کاملا روشن است.
فقط با رای ندادن مجلس کاری درست نمی شود باید به دنبال فکر و مرهمی برای حوادث سال 88 و افرادی بود که در آن نقش داشتند.
حسینی
آقای دکتر میلی منفرد در دوران وزارت دکتر معین بعد از دوم خرداد 76 معاون دانشجویی و فرهنگی وزیر بود. وی در نشست مشترک معاونین دانشجویی دانشگاهها به آنها دستور داده بود که در ارتباط با حجاب اسلامی و روابط آزاد دانشجویان دختر و پسر سخت گیری نکنند و دانشجویان را کاملا آزاد بگذارند.
وی همچنین در جریان بازدید از دانشگاه بین المللی امام خمینی ره در قزوین وقتی با برقراری مقررات خاصی در مورد حجاب که از گذشته در این دانشگاه برقرار بود، مواجه شد، به مسئولین وقت تاکید کرد که مبادا دنبال بحثهایی مثل حجاب و چادر باشید. این کارها را بگذارید برای حزب اللهی ها!
Iran, Islamic Republic of
جالبه !
شما با مطالعه مطلب زير نشانه هاي عقب گرد و بازگشت به فتنه گري و فتنه افروزي را در آموزش عالي و جايگاه علمي كشور را مشاهده نمي كنيد؟ الان تكليف نمايندگان براي صيانت از انقلاب و نظام از همه مهم تر است.
محمدی
البته نا گفته نماند که در فضای پر التهاب بعد از استعفای مصطفی معین در سال 82، میلی منفرد با مدیریت خودش نقش بسزایی در ارام کردن فضای دانشگاه ها داشت، او عملا جلوی تعدادی از نمایندگان مجلس ششم ایستاد و از همین جهت هم رسانه های اصولگرا در آن زمان وی را تحسین کردند.
فضای انتخابات 88 بسیار ملتهب و متفاوت بود و به هیچ وجه شرایط طبیعی در محیط دانشگاه ها وجود نداشت، من دانشجوی دانشگاه تهران بودم، آن زمان بسیاری از اساتید متدین و حزب اللهی هم معتقد به تعویق امتحانات بودند، زیرا در آن شرایط اصلا امکان ارزیابی و برگزرای امتحان را مناسب نمی دانستند.
هرکس که حامی تعویق امتحانات بوده که دلیلی بر قانون شکنی اش نمی شود.
چه می گویئید، بیش از نیمی از اعضاء کابینه جزء نفرات ارشد ستاد موسوی بودند.
آخوندی، زنگنه، ربیعی، حجتی، نجفی و...
به نظرم به جای بحث بر روی تک تک این نفرات باید بر عذر خواهی جمعی این افراد به عنوان حداقل خواسته تاکید داشت.
خدا ازشون نگذره ،،، اونايي كه به مردم و نظام خيانت كردن و ميكنن...
Iran, Islamic Republic of
این ها انصاف این است که وزیر نشوند. نمایندگان مجلس به فکر قیامتنشان باشند:

نجفی: کسی که خودم با گوش خودم شنیدم در برنامه شبکه تهران گفت تکنوکراتم. بر سر پرورش در وزارت او چه خواهد آمد؟!
همچنین ظاهرا امضایش در نامه مرداد 88 سران اصلاحات و سازندگی در خصوص انتخابات، در کنار افرادی مثل فائزه هاشمی و مزروعی به چشم می خورد.

میلی منفرد: مایل به فتنه. (من فارغ التحصیل دانشگاه امیرکبیرم. امیرکبیری ها ایشان را می شناسند.)

علوی: تمجیدهای جالب ایشان از هاشمی را بخوانید!

زنگنه: که در خصوص قراداد کرسنت راجع به او حرف زیاد است. همچنین عضو ستاد موسوی بود.

آخوندی: مواضع سیاسی اش به راحتی قابل ملاحظه است.

ربیعی: نزدیک به فتنه. مشاور خاتمی.

این ها را من می دانم. شاید بیش از این هم باشد.

خدا شاهد است که سیاسی و حزبی ننوشتم. و گرنه اگر می خواستم حزبی بنویسم من از لاریجانی زیاد خوشم نمیاد و رحمانی نزدیک به لاریجانی است. یا از پورمحمدی هم خوشم نمیاد. اما این حق رییس جمهور است.

اعتراض من به افراد اصلا حزبی نبود.
Iran, Islamic Republic of
شما به جای آقای روحانی انتخاب کنید. تعارف نکنید یک وقت
مجلس باید بداند که در شرایط خاصی از تاریخ قرار دارد دفاع از اموال و آبروی نظام را با سهل انگاری و لابی و خدای ناکرده باند بازی و تطمیع زیر پا نگذارند
بسیار متاسفیم که شکست تاریخی در انتخابات را با چنین جنجالهایی پوشش می دهید
بسمه تعالی
هشدار جدی و تمام عیار، هرکس در فتنه 88 نقش داشته است باید حتما قبل از بررسی در مجلس انصراف بدهد.