جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
 
۰
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی:

یک ملت برای بقاء احتیاج به غرور دارد

چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۰:۱۰
کد مطلب: 435706
تولیت حرم بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران گفت: یک جامعه و ملت برای بقاء احتیاج به غرور دارد و حس افتخار باید به غرورملی منتهی شود.
به گزارش جهان به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی تولیت حرم رهبر کبیرانقلاب اسلامی در دیدار با مدیران و بازیکنان تیم فوتبال سایپا با اشاره به اهمیت موضوع افتخارآفرینی در جوامع، اظهار داشت: یک جامعه و ملت برای بقاء احتیاج به غرور دارد و حس افتخار باید به غرورملی منتهی شود. زیرا همانگونه که وقتی تیم محبوب یک فرد پیروز می شود او نشاط می یاید و وقتی شکست می خورد دچار ناراحتی می شود، در مسائل ملی هم این حالت ها شکل می گیرد.

وی یادآور شد: در تاریخ مواردی را سراغ داریم که با یک پیروزی ورزشی، یک شکست ملی در عرصه جنگ یا مسائل بین المللی جبران شده است. مثلا آلمانی ها در اولین جام جهانی فوتبال بعد از جنگ جهانی دوم، پیروزی خود را نقطه ای برای بازگرداندن غرور ملی به ملت آلمان می دانند. همانگونه که گل معروف مارادونا که آن را با دست به ثمر نشاند و تیم آن کشور را بر انگلستان پیروز کرد، در مقابل شکست در جنگ های جزیره فارکند شکل می گیرد.

حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی با بیان اینکه یکی از عوامل اصلی غرور ملی، قهرمانی در ورزش است، گفت: ورزش صرفا دارای بُعد قهرمانی نیست و همه مردم باید برای سلامت خود ورزش کنند؛ اما بخشی از انتشار و توسعه ورزش همگانی نیز ناشی از سرمایه گذاری در بُعد قهرمانی است. همانگونه که قهرمانی والیبالیست های تیم ملی ایران مانند یک سرمایه اجتماعی برای ایجاد نشاط بیشتر در مردم جهت پیگیری و انجام این ورزش است و پیش از این در وزنه برداری هم که همواره فراز و فرودهایی داشته است این موضوع مشاهده می شد.

وی با آرزوی موفقیت برای باشگاه سایپا، یکی از عوامل توفیق ملی در فوتبال را توجه به فوتبال باشگاهی دانست و افزود: هر وقت باشگاهها و آموزشگاه های فوتبال رقابت های عمیق، سنگین و منظمی داشته اند تیم های ملی قوی تری در نتیجه کار بیرون آمده است. البته ممکن است در دوره هایی کشورهایی نخبه گرایی کنند و برای چند نفر دوره آموزشی بگذارند اما دوره آن بازیکنان نیز بدون پشتوانه تمام می شود؛ همانگونه که کشورهای زیادی در دوره ای در ورزش مشخصی درخشیده اند و این توفیق بعد از مدتی تمام شده است، اما کشورهایی که مجموعه ای از باشگاههای زنده داشته باشند در بعد ملی هم توفیق پیدا می کند و حتی اگر در مقطعی بنا به عللی تیم های آنها شکست خورد، اما ظرفیت و بن مایه پیروزی در آنها وجود دارد.

یادگار امام با بیان اینکه فوتبال ما دارای بیماری هایی است که باید تلاش کرد برطرف شوند، تصریح کرد: اگر مجموعه باشگاه های فوتبال زنده، فعال و پویا باشند در حوزه افتخارات ملی هم نتایج درخشانی حاصل می شود.

وی با اشاره به تجربیات مربی تیم سایپا گفت: آقای جلالی جزو اولین مربیانی است که فعالیت علمی را وارد ورزش کرد؛ وی فردی بدون حاشیه و پرتوان است که درک خوبی از فوتبال داشته اند و حضور ایشان سرمایه ای برای تیم سایپاست.

حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی با اشاره به بی حاشیه بودن تیم سایپا گفت: باشگاههای بزرگ معمولا دارای حاشیه هایی هستند که توان آن باشگاه را به شدت کم می کند، اما ان شاء الله بی حاشیه بودن برای تیم سایپا تا پایان فصل باقی بماند، گرچه تاکنون در مورد سایپا حاشیه های سنگینی شنیده نشده است که این امر را باید به عنوان یک سرمایه حفظ کنید.

در ابتدای این دیدار، حمید سجادی عضو هیأت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی سایپا در سخنانی به موفقیت های این تیم باشگاهی در سالهای فعالیت خود اشاره کرد و با اشاره به ضرورت فرهنگ سازی برای حمایت از تیم های باشگاهی گفت: این یک وظیفه ملی است که دولت و دستگاههای مختلف از تیم های باشگاهی حمایت کنند تا بازیکنان آن در آینده بتوانند جای ملی پوشان را بگیرند.

مجید جلالی مربی تیم سایپا در سخنانی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص ترکیب این تیم بازیکنان آن را مجموعه ای از بازیکنان جوان و با تجربه در لیگ برتر توصیف کرد.

در پایان نیز جواد نکونام پیراهن شماره ۶ خود را به حجت الاسلام سید حسن خمینی هدیه کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *