جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
 
۰
۱

علائم اصلی دیسک کمر را بشناسید

چهارشنبه ۵ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۴
کد مطلب: 377223
اگر دیسک از قسمت عقبی دچار بیرون‎زدگی شود سبب بروز درد در ناحیه کمر با انتشار به پاها می‌شود که این دردها معمولاً به صورت یک طرفه هستند و با علایمی همچون احساس خواب‌رفتگی، گزگز، مورمور و احساس ضعف و درد در ناحیه کمر، باسن، پشت یا جلوی ران همراه است.
به گزارش جهان به نقل از شبکه خبر، یک متخصص و جراح مغز و اعصاب در خصوص دیسک‎ کمر گفت: پیشگیری‎ها در زمینه دیسک کمر باید از سنین نوجوانی صورت گیرد و آداب صحیح نشستن، راه‌رفتن و خوابیدن رعایت شود.

"دکتر احمد ایروانی" اظهار کرد: بیماری دیسک کمر با افزایش سن بیشتر مشاهده می‌شود و از سن ۲۰ سالگی به بعد در ورزشکارانی که ورزش‎های سنگین انجام می‌دهند، افراد دارای مشاغل سنگین و کسانی که علل زمینه‎ای یا ارثی دارند دیده می‌شود.

وی در خصوص علایم این بیماری، تصریح کرد: اگر بنا به هر دلیلی دیسک از قسمت عقبی دچار بیرون‎زدگی شود سبب بروز درد در ناحیه کمر با انتشار به پاها می‌شود که این دردها معمولاً به صورت یک طرفه هستند و با علایمی همچون احساس خواب‌رفتگی، گزگز، مورمور و احساس ضعف و درد در ناحیه کمر، باسن، پشت یا جلوی ران همراه است.

این جراح با اشاره به نحوه تشخیص این بیماری، عنوان کرد: تشخیص به وسیله MRI صورت می‎گیرد اگر این بیماری در حد خفیف یا متوسط باشد درمان به صورت دارویی، انجام ورزش‌‏های خاص و توانبخشی خواهد بود اگر درمان‌‏های دارویی جواب ندهد که معمولاً در ۵ تا ۱۰ درصد افراد این گونه است که نیاز به جراحی به وجود می‌آید. ناگفته نماند که شیوع این بیماری در بین مردان و زنان یکسان است، ولی در مردان در کشور ما چون بیشتر به مشاغل و ورزش‏ های سنگین می‎پردازند بیشتر در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر ایروانی یادآور شد: از سنین نوجوانی پیشگیری‏‌ها باید لحاظ شود، از افزایش وزن جلوگیری و همچنین از انجام کارهای سنگین حتی‎الامکان پرهیز شود، قوانین احتیاطی در رانندگی و مشاغل رعایت شود و مراقبت‎های لازم صورت گیرد و نحوه صحیح نشستن، خوابیدن و راه‎رفتن فراموش نشود؛ چرا که در طولانی مدت باعث بروز دیسک‎های کمر می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
تشكر ازمطلب آموزنده تان