کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

با توجه به احتمال جنگ بیولوژیک؛

از پزشکان بدون مرز در فضای حقیقی تا جاسوسان بدون مرز در فضای مجازی!/ ضرورت جلوگیری از خروج اطلاعات بیماران کرونایی

17 فروردين 1399 ساعت 15:25

اگر عقل انسان قبول می کند که در فضای حقیقی، نباید هیچگونه اطلاعاتی از بیماران ایرانی در دست آمریکایی ها باشد، همان عقل هم اقتضاء می کند که در فضای مجازی دچار این اشتباه راهبردی نشویم. زیرا سخن از سلامت و جان مردم است.


گروه جامعه جهان نیوز، رضا صفری: در روزهای گذشته و بعد از بررسی های صورت گرفته در نوع عملکرد ویروس کرونا، این احتمال داده شد که یک  نوع جنگ بیولوژیک و غیر انسانی رخ داده که دود آن حتی به چشم سازندگان آن هم رفته است. هر روز که می گذرد، نه تنها این احتمال رد نمی شود، بلکه اظهارات برخی شخصیت ها در چین، روسیه و حتی غرب، سؤالات زیادی در اذهان عمومی به وجود آورده است.

از طرفی مقام معظم رهبری ضمن رد کمک آمریکایی ها و تبیین پشت پرده پیشنهاد کمک آنها، در بخشی از سخنان خود فرمودند: « ... آمریکایی‌ها خودشان متهم به تولید این ویروس هستند. البته نمی‌دانیم این اتهام چقدر صحت دارد اما با وجود این اتهام، کدام انسان عاقلی، کمک از این کشور را قبول می کند.

ایشان گفتند: به آمریکایی‌ها هیچ اعتمادی نیست زیرا ممکن است داروهایی را ارسال کنند که ویروس را در ایران شایع‌تر و یا ماندگار کند و یا حتی ممکن است افرادی را به‌عنوان درمان‌کننده بفرستند تا ببینند اثرگذاری این ویروسی را که گفته می شود بخشی از آن فقط مخصوص ایران ساخته شده، چگونه بوده و اطلاعات خود را تکمیل و دشمنی خود را بیشتر کنند.... »

بنابراین با توجه به سابقه جاسوسی و نفوذ غربی ها در داخل کشور از طریق سازمان ها و نهاد های بین المللی، ممکن است هر گونه کمک از سوی صلیب سرخ یا پزشکان بدون مرز، بهداشت جهانی یا هر سازمان بین المللی دیگر، با برنامه و یا دخالت افراد نفوذی، مسیر و هدف دیگری را دنبال کند. از همین رو در کنار همه دلایلی که برای رد کمک پیش پا افتاده و مضحک پزشکان بدون مرز صورت می گیرد، این دلیل و یا صرفاً احتمال آن، با توجه به خطراتی که ممکن است برای جان و سلامتی مردم به همراه داشته باشد، به تنهایی می تواند مانعی برای فعالیت آنها در داخل کشور باشد.
 
اما از همه اینها گذشته، باید توجه داشت که این نوع تدابیر فقط مخصوص فضای حقیقی نیست. با در نظر گرفتن پروتکل های امنیت سایبری، ارائه هر نوع  آمار و اطلاعات سلامت مردم در سرویس های دشمن به  هیچ وجه قابل توجیه نیست. متأسفانه در حال حاضر بسیاری از پرستاران و پزشکان کشور برای  گزارش وضعیت بیماران کرونایی، مشاوره و تبادل نظر درباره آنها، از طریق شبکه های اجتماعی آمریکایی –  صهیونیستی با یکدیگر مرتبط هستند. قطعاً گزارشات بالینی بیماران، مقدار اثرپذیری آنها از ویروس، مقدار بهبودی و عدم بهبودی و اثرگذاری یا عدم اثر گذاری داروهای مورد استفاده و به طور کلی اطلاعات ریز و درشت بسیاری از بیماران ایرانی به همین راحتی در بستر جاسوس افزارهای خارجی رد و بدل می شود. با توجه به سوء سابقه این جاسوس افزارها که همواره نشان داده اند به عنوان ارتش مجازی دشمن فعالیت می کنند، این کار، منطقی به نظر نمی رسد. اگر در حال حاضر در مورد گروه ها و نهادهای بین المللی احتمال جاسوسی می دهیم، در مورد پیامرسان های خارجی یقین داریم که از اطلاعات مردم سوء استفاده کرده اند و می کنند.

بر اساس گزارش فارس، به تازگی پمپئو، وزیر خارجه آمریکا به بهانه ساخت دارو، واکسن و  جلوگیری از مرگ و میر، سخنانی گفته است که می تواند سرنخ هایی به دستمان بدهد؛ وی با اشاره به «آنتونی فوچی»، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا و «دیبورا برکس» هماهنگ‌کننده کارگروه ویژه کروناویروس در کاخ سفید گفت: «وقتی می‌شنوید پزشکانی چون فوچی و برکس درباره خطر حرف می‌زنند و درباره تلفات سخن به میان می‌آورند و تلاش می‌کنند درباره چگونگی مدلسازی فکر کنند، تمامی آنچه که نیاز دارند، اطلاعات است.»

همچنین می گوید: «آنها به داده‌های ایتالیا نیاز دارند، به داده‌های چین نیاز دارند، به داده‌های ایران نیاز دارند. ما نیاز داریم که تمامی‌ کشورها پاپیش بگذارند و اطلاعات دقیق و شفافی ارائه دهند و اگر ما این اطلاعات را نداشته باشیم و به جای آن اطلاعات نادرست داشته باشیم، نه تنها امروز بلکه در هفته‌های پیش رو در نبرد با این چالش عظیم، جان افراد بیشتری در معرض خطر قرار می‌گیرد.»
 
اگر عقل انسان قبول می کند که در فضای حقیقی، نباید هیچگونه اطلاعاتی از بیماران ایرانی در دست آمریکایی ها باشد، همان عقل هم اقتضاء می کند که در فضای مجازی دچار این اشتباه راهبردی نشویم. زیرا سخن از سلامت و جان مردم است.

در سال های گذشته دولت با انواع و اقسام ترفندها، زیر بار حمایت از پیامرسان های داخلی نرفت، اما امروز حداقل برای سلامت جسم و روح و روان مردم هم که شده، باید پا پیش بگذارد؛ با در نظر گرفتن شرایط موجود،کمترین کاری که در سر و سامان دادن به  فضای مجازی گاها بی ضابطه کشور باید صورت گیرد، حمایت از پیامرسان های داخلی است.

برخی پیامرسان های داخلی نشان داده اند که اگر از سوی برخی مسئولین، سیاسی بازی و عوام فریبی صورت نگیرد، از نظر فنی توانایی پوشش کاربران را دارند و مشکل اساسی آنها در امکاناتی نظیر پهنای باند و تعداد سرورها است که آماده کردن آن هم زمان زیادی نمی برد. هر چند که برخی از این پیامرسان ها با وجود بی مهری های صورت گرفته در سال های گذشته، همین الآن هم میلیون ها کاربر ایرانی را پوشش داده اند. در کنار آن،  ارائه هر گونه آمار و اطلاعات سلامت مردم و تبادل اطلاعات جهادگران عرصه سلامت در نرم افزارهای معلوم الحال خارجی باید ممنوع شود.

باید قبول کنیم که این اقدامات از بدیهی ترین اقدامات لازم در یک جنگ است. بنابراین حتی به صرف احتمال جنگ بیولوژیک هم که شده و با توجه به عواقبی که سهل انگاری در این قضیه ممکن است در پی داشته باشد، رعایت آن ضروری است.

نتیجه اینکه در وضعیت فعلی،عدم حمایت از پیامرسان های داخلی به منزله همکاری با دشمن محسوب می شود و هیچ عذری هم از سوی کسی پذیرفتنی نیست. از آنجایی که ممکن است مسئولین فضای مجازی و دولتی ها مانند گذشته باز هم  از انجام این تکلیف شانه خالی کنند، و  با توجه به اهیت موضوع، نهاد های نظارتی نیز مانند ماجرای پزشکان بدون مرز، باید به این موضوع ورود پیدا کنند.


کد مطلب: 723162

آدرس مطلب: https://www.jahannews.com/report/723162/پزشکان-بدون-مرز-فضای-حقیقی-جاسوسان-مجازی-ضرورت-جلوگیری-خروج-اطلاعات-بیماران-کرونایی

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com