شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
 
۶
۱۵
به بهانه مهر تائید بر پیروز حناچی؛

تکلیف مردم با تناقضات علنی در برخی سطوح عالی کشور چیست؟

يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۰
کد مطلب: 655602
گفته دادستان کل کشور مبنی بر دست داشتن برخی مقامات ارشد در سطح وزیر یا نماینده مجلس و یا فرزندانشان در رانت خواری، پرونده های قاچاق یا واردات انحصاری برخی محصولات با روان مردم چه می‌کند؟
تکلیف مردم با تناقضات علنی در برخی سطوح عالی کشور چیست؟
 گروه سیاسی جهان نيوز، حسین خان بابازاده: پیروز حناچی حکم شهرداری تهران را دریافت کرد. از رایزنی گرفته تا فشار، تحریک و تهدید سیاسی بخشی از اتفاقاتی بود که نهایتا منجر به این شد حناچی علی رغم شبهات امنیتی وارد بهشت شود و به سوالات پیش آمده در افکارعمومی یک شماره دیگر بیافزاید. همچنانکه سابقه فردی که مدت طولانی در قامت معاونت وزیر و معاونت شهردار مشغول به فعالیت بوده برای دستگاه های امنیتی خاصه وزرات اطلاعات به هیچ وجه گنگ نیست و کاملا هم شفاف است. بنابراین می توان گفت که نظرات کارشناسی برای پاسخ به استعلام از قبل مشخص بود و برای همین هم پاسخ استعلام در وقت مقرر به صورت رسمی اعلام نشد و نوبت به رایزنی ها رسید.

جدای از آنکه منتخب شورای شهر اصلاح طلب و گزینه خاتمی برای مدیریت تهران یعنی حناچیِ معتقد به واردات مدیر خارجی موفق بشود یا خیر؛ در ابتدا قهرمانی او در فینالی که علنا به نام لیبرال ها نامگذاری شد این شائبه را ایجاد می کند که هر مسئول ارشدی با هر اعتقادی ظاهرا می تواند سکان دار یک پست مهم در جمهوری اسلامی شود؛ حتی اگر آقای مسئول به مکتب امتحان داده و شکست خورده ای ماننند لیبرالیسم که در نقطه مقابل اسلام عزیز قرار گرفته دخیل بسته باشد.

نکته دیگر پیرامون حناچی؛ آیا وزارت اطلات به سکان داری رسمی او در شهرداری پایتخت ایران اسلامی علی رغم حضور نزدیک ترین بستگان وی در بین دشمنان رسمی این ملت و قاتلان حداقل 17 هزار ایرانی که نهال دومین سوال و شبهه را در ذهن مردم کاشت؛ پاسخ مثبت داده است؟ موضوعی که در ابتدا گمانه های ذهنی را به سمت صحیحی هدایت نمی کند چرا که رهبرانقلاب در دیدار اخیرشان با وزیر و کارکنان وزارات اطلاعات با صراحت جناح بازی در این دستگاه را گناه اعلام کردند که البته با حضور یک شخص مجتهد همچون حجت الاسلام علوی در راس این وزارتخانه اجازه فعل گناه داده نمی شود و قطعا مسائل دیگری در میان بوده که اعلام نشده است اما اینگونه برای بخشی از افکار عمومی به پای سربازان گمنام امام زمان(عج) نوشته شد.

حواشی طرح نام حناچی برای شهرداری و صدور حکم وی بهانه ای شد تا مشخص شود در پایان سال چهلم تاسیس جمهوری اسلامی، تکلیف افکار عمومی با برخی تناقضات صورت گرفته و قبح شکنی ها توسط برخی مسئولان چیست؟ وظیفه مقامات ارشد که به عنوان ملوک از آنها در روایات یاد شده، در برابر این گیاه مضر که غرس شده و توسط برخی مسئولان آبیاری می شود، چیست و آیا قرار است این سوال خطرناک به یک درخت تنومند تبدیل شود؟

تائید برخی افراد مسئله دار و یا سکوت در برابر سوابق منفی آنان در سالهای اخیر بدبینی مردم را به همراه ندارد؟ حضور نامعلوم پرونده های سنگین اقتصادی نزدیک ترین بستگان برخی مقامات ارشد مانند برادر رئیس جمهور یا معاون اول و یا حتی برخی از قوای دیگر که خبرنگاران به عنوان نمایندگان افکار عمومی هر هفته پیگیر آن از سخنگوی قوه قضاییه هستند، چه آواری بر سر اعتقادات مردم می آورد؟ گفته دادستان کل کشور مبنی بر دست داشتن برخی مقامات ارشد در سطح وزیر یا نماینده مجلس و یا فرزندانشان در رانت خواری، پرونده های قاچاق یا واردات انحصاری برخی محصولات با روان مردم چه می کند؟ ثروت های نجومی هزار میلیاردی یا کاخ نشنیی بعضی مسئولان، برای مستضعفین که صاحبان اصلی انقلاب هستند، قابل توضیح است؟ اقامت موقت فرزندان برخی مسئولین ارشد و یا تبعه شدن آنها در کشوری مانند آمریکا به عنوان راس بدخواهان ملت ایران با چه توجیهی برای مردم قابل گذشت است؟ تاخیر در محاکمه برخی از این صاحبان قدرت و ثروت اسباب دلزدگی مردم را فراهم نمی کند؟

اما در پایان باید این دو نکته را هم یادآور شد:

1. مردم به خوبی ریشه های تفکری و سیاسی صاحبان این خطاها -که عمدتا از منتخبان مردم هستند- را می شناسند و به این حقیقت اشراف پیدا کرده‌اند که به برکت فضای باز بعد از سال 57، حتی گرایش های مورد نهی علنی تفکر انقلاب، امکان آزمایش شانس خود برای اثبات توانمندی را پیدا کردند. اما نمی توان جلوی گسترده شدن این توقع در برخی اقشار جامعه را برای محق بودن در برخی فعالیت ها با استناد به نوع عملکرد مقامات ارشد گرفت.

2. خطاهای صورت گرفته از آن جهت بسیار حساس است که می تواند کمک شایانی به اهداف دشمن برای پوچ کردن جمهوری اسلامی از داخل و حفظ پوسته باشد. به این مهم را هم باید اشاره کرد که وجود نهاد ولایت فقیه و هوشیاری مردم نگذاشته است مسیر انقلاب منحرف شود هرچند که در ایجاد ناامیدی، رشد احساس منفی و کند شدن سرعت پیشرفت تا اندازه کمی موفق بوده اند.

روزهای پایانی سال چهلم انقلاب، بهترین ایام برای کشف پاسخ های اقناعی اذهان عمومی است تا ادامه مسیر پرقدرت تر و البته با آفات کمتر طی شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


علی
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
تناقص اصلی این ها نیست !!! تناقص آنجایی است که هزینه های دمکراسی را نظام ولایی می پردازد!!...
در حالی که واقعا منتخبان مردم مسبب اصلی هستند! !!!
Iran, Islamic Republic of
خیلی افراد شبیهبه یشون بودن وتا پایان عمر کاری اداری هیچ سمتی نگرفتن.....................توحکم حناچی حرف از اجرای عدالت بود
Iran, Islamic Republic of
واقعا کسی نیست برای مردم حل کنه این شبهات رو
Iran, Islamic Republic of
....
United States
برای ایشان که ۳۰ ماه سابقه جبهه و از خانواده معرز شهدا هیاند آرزوی موفقیت داریم
Iran, Islamic Republic of
لطفاً شایعه نکنید!!!!!
Iran, Islamic Republic of
مثبت زدم ولی عملکرد غیر سیاسی و کاری جایگاه را حفظ می کند.
Iran, Islamic Republic of
منظور لس انجلس است
Iran, Islamic Republic of
نه ويلا ها يا چه عرض كنم قصر هاي لواسانه
Iran, Islamic Republic of
خوب دیگه کسی اطراف احمدی نژاد نمونده تا بجای تخلف این اقایان بیندازید زندان.دیگه نوبتی هم باشد نوبت خودش است.البته با هشت و سی بگویید دودقیقه فیلم را بسازد برای پخش.دیگه بقیه اش حل است رسانه های چپ وراست هم درخدمت هستند.نه بابا فقط دولت نهم و دهم مشکل داشت.بقیه دولت ها درجمهوری اسلامی از برگ گل هم پاک تر بودند.بازم اشتباه کردم نمی دونم چرا هر دفعه فراموش می کنم شما اهل سانسور نیستید و همه مطالب را انعکاس می دهید حالا اگر کسی هم نظر مخالفی دارد.اصلا بی خود کرده.اینجا ایران همه باید یک نظر داشته باشند فقط حق دارند جمله بندی را عوض کنند اما مفهوم را نه.
Iran, Islamic Republic of
اخوندي رو معاون اول كن ميشود گل و بلبل
United States
نه آخوندی نه حسن عباسی یه کلام زاکانی
محمد
Iran, Islamic Republic of
آقای حناچی در گفته های خودش از کمک گرفتن. از مدیریت خارجی گفته بود. ومتاسفانه آن را با مربی گری فوتبال یا ورزشی کاملا اشتباه گرفته است. ورزشی مثل فدتبال که محبوبیت بسیار زیادی درکل جهان والخصوص کشورمان پیدا کرده. واین راهمه می دانند. واز یک طرف هم یک نوع ورزش وارداتی است که طی شاید 60 یا 50 سال پیش به کشور بطور رسمی وارد شده. تا اینجا اشکالی نیست خیلی هم ورزش جذابی است. ولی چیزی که هست ایران چون فوتبال ورزش پر هزینه ایی هم هست برای اینکه درحد حرفه ایی وفوتبال برتر دنیا خود را برساند باید هزینه کند واز تجربه مربیان حرفه ایی دنیا هم باید استفاده کند وعلمش را یاد بگیرد. که کار خوب وپسندیده ایی است. این خود یک نو تعامل با دنیا ست. حال اینجا این سؤال مطرح می شود که آیا می شود درمورد زیبا سازی، معماری، شهر سازی و حتی جاده سازی و اتوبان سازی با وجود، قدمت شهرسازی و معماری در ایران اسلامی آیا ممکن است از معماری غربی که هیچگونه هویتی ندارد الهام بگیریم و و معماری شهری را به سبک غربی بسازیم تاریخ نشان داده است که در دوره اسلامی. ایران مهد معماری و شهرسازی بوده است. آن وقت چگونه میشود که ما از معماری و شهرسازی غربی و کشورهای دیگر الهام بگیریم و از آنها کمک بگیریم در صورت اتفاق چنین مسئله ای به طور کامل برای همیشه معماری اسلامی ایرانی ما و شهرنشینی ما به طور کامل از بین خواهد رفت...
Iran, Islamic Republic of
پیروز حناچی در حساب توییتری خود نوشت: «به‌کارگیری افراد کاردان برای راهبری سازمان شهرداری تهران اصلی‌ترین راهبرد ساماندهی اوضاع شهر است. دیروز که توفیق دیدار رهبر معظم انقلاب حاصل شد و ایشان هم بر لزوم استفاده از نیروهای متخصص و جهادی و توجه به هویت فرهنگی و معماری اسلامی ایرانی تأکید فرمودند، در عزم خود راسخ تر شدم.»