جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
 
۵
۱۴

ماجرای معاون وزیر شدن برادر دست راست لاریجانی / نعمتی: اگر اصولگرایان معتدل نبودند روحانی رای نمی آورد/ به گذشته رئیس مجلس کاری ندارم، الان معتدل است!

يکشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۰۲
کد مطلب: 571850
لاريجاني از ٩٠ به بعد فردي معتدل است. كسي كه واقعا دلسوز مملكت است و دوست دارد با همه تفكرها كار كند. شايد يكي از دلايلي كه ايشان را با مهر و لنگه‌كفش زده‌اند، به همين خاطر بوده است.
ماجرای معاون وزیر شدن برادر دست راست لاریجانی / نعمتی: اگر اصولگرایان معتدل نبودند روحانی رای نمی آورد/ به گذشته رئیس مجلس کاری ندارم، الان معتدل است!
گروه سیاسی جهان نيوز: بهروز نعمتي از نمایندگان نزدیک به رئیس مجلس می باشد که رسانه ها از او به عنوان دست راست لاریجانی یاد می کنند.

به گزارش جهان نيوز، وی طی گفتگوی نکات قابل تاملی درباره نحوه معاون وزیر شدن برادرش، فراکسیون امید و همکاری با اصلاح طلبان و نوع رابطه اش با رئیس دفتر رئیس جمهور مطرح کرده است.

در ذیل بخشی از گفتگویی بهروز نعمتی با روزنامه اصلاح طلب شرق که این روزنامه نیز از وی به عنوان دست راست لاریجانی نام می برد، را مشاهده می کنید:

با تسنيم گفت‌وگو كرده بوديد كه اگر ما نبوديم، ليست اميدي وجود نداشت. اگر ليست اميد يا پايه رأي اميدي‌ها و در رأس آن تكرار نبود هم شما { به‌عنوان نماينده مجلس} وجود نداشتيد. آيا قبول داريد؟
چند اتفاق افتاده است؛ انتخاب آقاي روحاني، انتخاب نمايندگان مجلس و انتخاب مجدد آقاي روحاني؛ اين را به صورت يك تفكر مي‌دانم. اگر در فضايي كه در كشور وجود دارد، مجموعه‌هاي اعتدالي، معتدل و اصلاح‌طلبان كنار هم نباشند، در هيچ زمينه‌ای موفق نمي‌شديم. اعتقادم بر اين است كه در اين تفكر و فهرستی كه تشكيل شد، من به‌عنوان بهروز نعمتي يك قدم برنداشتم كه در ليست باشم. من سازوكار اصلاح‌طلبانه را ترجيح مي‌دهم به افراد اصلاح‌طلب. اگر مجموعه برايند گروه‌هاي سياسي باعث رئيس‌جمهورشدن حسن روحاني شده، او نمي‌تواند به مطالبات اصلاح‌طلبانه جامعه كه بخش بزرگي از رأي ايشان را تشكيل مي‌دهد، بي‌تفاوت باشد.

‌يعني شما اصلا نمي‌خواستيد و آمدند از شما دعوت کردند؟
آقاي واعظي به‌عنوان متولي موضوع از من خواسته بودند.

‌با آقاي واعظي چطور آشنا شديد؟
در مجلس نهم با هم بوديم. ايشان وزير بودند. ايشان مدير سياسي حزب اعتدال و توسعه است.

‌اما حزب اعتدال و توسعه نسبت به اصولگرايان و اصلاح‌طلبان - تا قبل از آقاي روحاني - حزبي كم‌رونق بود؛ در مقايسه با ديگر احزاب اصلاح‌طلب آن زمان مي‌گويم.
بله؛ بالاخره از ما دعوت شد و قرار بر اين بود ليست ١٠-١٠-١٠ باشد. ١٠ اصلاح‌طلب، ١٠ مجموعه اصولگرايان معتدل و ١٠ صداي ملت.

‌بالاخره نام شما در ليست اميد بوده.
گفتم که ائتلاف اميد.

‌جلسه‌هاي متعدد پيش از انتخابات- ٦٠ جلسه معروف- كجاها برگزار مي‌شد؟
از سال ٩٢ اين جلسه‌ها برگزار مي‌شد. آقايان واعظي، جنتي، دكتر جلالي و آقاي بانك بودند.

‌در مركز پژوهش‌ها يا منازل بود؟
جاهاي مختلف. دفاتر شخصي مختلف بود.

ايده اين جلسه‌ها از كجا شروع شد؟
بيشتر دكتر جلالي و واعظي دنبال اين موضوع بودند. در آن ليست قرار بود آقاي رجايي و عوض حيدرپور باشند. حتي آقاي ابوترابي و مظفر باشند كه خودشان نيامدند. آن تركيب تشكيل نشد. آقاي رجايي (رئيس كميسيون كشاورزي) ردصلاحيت شد. آقاي ابوترابي ترجيح دادند در ليست اصولگراها باشد. بعدا كه اين اتفاقات افتاد، در نهايت به آن جمع‌بندي رسيديم.
‌شما دو نفر و آقاي مطهري بودند؛ در واقع آن ١٠-١٠ محقق نشدند.
دوستان ديگري كه در ليست هستند، خيلي اصلاح‌طلب نيستند.

‌بر چه اساسي مي‌فرماييد اصلاح‌طلب نيستند؟
سوابق و تجربيات.

‌يعني چه؟
منظورم سوابق سياسي است كه خيلي اصلاح‌طلبانه نبوده.

‌قبول داريد كارنامه خيلي از‌ آنها از نظر گفتماني اصلاح‌طلبانه‌تر از شما و آقاي جلالي است؟
خير؛ چون در خيلي از مواقع كه بايد تصميم گرفته شود، اتفاقي نمي‌افتد. شما به اصلاح‌طلب‌ها اين‌طور نگاه مي‌كنيد كه حتما بايد به يك مجموعه فحش بدهد. اين‌طور نيست. اثربخشي آدم‌ها خيلي مهم است.

‌براي اينکه اسمتان در لیست اميد بيايد، هيچ ميثاق‌نامه‌اي در کار نبود؟
اصلا بحثي از تعهد و امضا نبود. حتي زماني كه در دفتر دوستان بودم، گفتم من امضا نمي‌كنم. به آقاي واعظي گفتم اصلا تفاهم ما اين نبود و من امضا نمي‌کنم. والا تا روزي كه ليست بيرون آمد، فقط يك جلسه با دوستان مشترک در ليست اميد داشتيم.

‌جلسه‌هاي آقاي واعظي كماكان براي من شفاف نشده است. فرموديد آقاي كاظم جلالي و واعظي دنبال اين ايده بودند. چه چيز شما را به اين سمت برد كه با آقاي واعظي يا دوستان ديگر گعده سياسي داشته باشيد كه در نهايت به ائتلاف منجر شود؟
نخستين جلسه را مرداد ٩٣ گذاشتيم. برجام در كشور موضوع بسیار مهمي بود و اگر وفاق و همدلي بين مجموعه‌ها نبود، به ثمر نمي‌رسيد. آنجا مبنايي شد كه ارتباطات بيشتر شود و به نوعي كنار هم باشيم تا جلوي تندروي‌ها گرفته شود.

‌خب جايگاه شما به‌عنوان نماينده‌اي كه نامش در ليست اميد بوده، چيست؟ نمي‌توانيد که منكر تأثير «تكرار» شويد...
اگر نعمتي به حساب خودش روي سيستم مي‌آمد، حتما رأي نمي‌آورد. اينكه مجموعه‌اي با هم تشكيلاتي پايه‌گذاري مي‌کنند، خيلي فرق مي‌كند. در انتخابات رياست‌جمهوري نمي‌گويم شق‌القمر كردم؛ اما اگر ستاد اصولگرايان حامي روحاني نبود، قطعا آقاي رئيس‌جمهور هم نبود.

‌فکر نمي‌کنيد درباره نقشتان غلو مي‌کنيد؟
خير؛ اگر ما كنار هم باشيم، مجموعه معتدلان، مستقلان، اصولگراهاي معتدل و اصلاح‌طلب‌ها مي‌توانند بر جمعيت تندروها پيروز شوند. اگر كنار هم نباشند، اين اتفاق نمي‌افتد.
‌اما اين كار جبهه‌اي است نه حزبي.
زماني است كه ما مجموعه‌اي هستيم و توانمندي‌مان صد است و نيازي نداريم كنار كسي ديگر باشيم؛ اما اين‌طور نبود.

‌اينكه مي‌گوييد اگر اصولگرايان و معتدلان نبودند، لیست اميدي هم نبود، به نظرتان عجيب نيست؟
حتما اين‌طور است. هر دو موضوع مهم است. اگر در انتخابات سال ٩٢ پيروز شديم، ائتلاف نانوشته‌اي داشتيم كه موفق شديم. اگر در انتخابات ٩٤ كنار هم نبوديم، حتما آن اتفاق نمي‌افتاد. اگر براي انتخابات آينده مجلس و رياست‌جمهوري كنار هم نباشيم، حتما توفيقي نداريم.

‌آقاي لاريجاني برنامه‌اي براي رياست‌جمهوري دارند؟
فرقي نمي‌كند. يك عده تصور مي‌كنند تمام تفكر ما براي رياست‌جمهوري آينده آقاي لاريجاني است؛ اما اين‌طور نيست.

‌اما گويا همه تلاش‌ها به اين سمت است.
ايشان ممكن است به‌عنوان گزينه بيايد؛ اما چندباری كه با ايشان صحبت كرديم، يك كلمه از ايشان نشنيده‌ايم.

‌بالاخره آقاي لاريجاني براي انتخابات آينده رياست‌جمهوري برنامه‌اي دارد يا ندارد؟
 به گذشته و سبقه آقاي لاريجاني کاري ندارم، درباره شرايط كنوني صحبت مي‌كنم. آقاي لاريجاني هم مي‌تواند در دوره‌اي مطالبات اصلاح‌طلب‌ها را نمايندگي كند.

‌چطور به آقاي لاريجاني نزديك شديد؟
از قديم شناختي از هم داشتيم. از قبل از مجلس نهم يكديگر را مي‌شناختيم. هيچ‌گاه اين‌طور نبود كه اصولگراي تندرو باشم. در مجلس نهم بحث رياست دكتر لاريجاني و حداد بود. ديدم تفكر دکتر لاريجاني را بيشتر مي‌پسندم. بنابراين با آقاي لاريجاني هماهنگ كرديم و به‌عنوان نماينده دور اولي، بيش از صد نفر از نمايندگان را به منزلمان در تهران دعوت كرديم. يكي، دو نفر از دوستان كه دوست من بودند، راضي نبودند در جلسه باشند؛ اما بالاخره حضور يافتند و به خاطر من به آقاي لاريجاني رأي دادند. اين رابطه از قبل بود و ادامه داشت. آقاي لاريجاني معناي واقعي اعتدال را دارد. با گذشته ايشان كاري ندارم.

‌منظورتان لاريجاني دهه ٩٠ است؟
لاريجاني از ٩٠ به بعد فردي معتدل است. كسي كه واقعا دلسوز مملكت است و دوست دارد با همه تفكرها كار كند. شايد يكي از دلايلي كه ايشان را با مهر و لنگه‌كفش زده‌اند، به همين خاطر بوده است.

 ‌ پس ماجراي برنامه هويت در دوره رياست صداوسيما و حالا چرخش‌هاي بعدي چه بود؟
بالاخره تجربه خيلي مهم است. ايشان تجربيات خوبي را كسب كردند و شايد يكي از نقاط ضعف كشور اين باشد كه نمي‌توانيم ازهمه توانمندي‌ها استفاده كنيم. ايشان به اين نتيجه رسيده كه بايد از پتانسيل‌هاي مختلف كشور استفاده كند.

‌چطور شد بين نمايندگاني كه به آقاي لاريجاني رأي دادند، شما اين‌قدر به ايشان نزديك شديد؟
قبلا هم با هم آشنايي داشتيم.

‌تلاشي كه براي رأي‌آوردن آقاي لاريجاني كرديد، باعث شد سخنگوي هيئت‌رئيسه شويد؟
در بحث انتخابات هيئت‌رئيسه، خودم تلاش كردم.

‌بر چه اساسي تلاش كرديد؟
هركسي در خودش پتانسيلي مي‌بيند كه براي جايگاهي تلاش كند و بعد از آن است كه نمايندگان رأي مي‌دهند.

‌اما لابي مهم است.
اصلا اين‌طور نيست. برداشت دوستان خبرنگار گاهي مناسب نيست. در موضوع انتخابات حتما و حتما بايد ارتباط دلي برقرار شود.

شما اصلاح‌طلب هستيد يا اصولگرا؟
من اصولگراي معتدل هستم.

‌گاهي گفته مي‌شود اصولگراهايي كه خودشان را ميانه معرفی مي‌كنند، شكل چندنبشي پيدا مي‌كنند و مي‌توانند به هر سمتي بچرخند.
اينها حرف‌هايي است كه شما در توييت‌ها و سايت‌هايتان مي‌گوييد. من بر يك‌سري اصول اعتقاد راسخ دارم؛ اينكه كشور نيازمند استفاده از همه تفكرات است.

‌اما قبول داريد اعتدالي‌بودن هم با چندنبش‌بودن فرق دارد؟
 هرگز به‌دنبال دو نبش و سه‌نبش نبوديم و نيستيم. هيچ‌وقت هم دنبال تحميل خودمان به كسي نبوده‌ايم. بنابراين در اين زمينه اعتقاد جدي داريم كه اگر دست‌به‌دست هم دهيم، قطعا موفق خواهيم بود. هرگاه به اين سمت رفتيم كه يك مجموعه، كشور را اداره كند، حتما با شكست مواجه شديم. آقاي احمدي‌نژاد همه طيف اصلاح‌طلب‌ها را كنار گذاشت و نتيجه‌اش خسراني بود كه عايد كشور شد. قبل از آن هم آقاي خاتمي در دولتش اصولگراها را داشت، اما باز هم همين است. همه مصيبت‌هاي ما از جايي شروع شده كه فقط و فقط دنبال يك تفكر هستيم. اشكالي ندارد كه تفكرهاي گوناگون وجود داشته باشد، اما اينكه بگوييم من خوبم و اصولگراها بد هستند، درست نيست.

‌بحث خوب‌بودن من و بدبودن ديگري نيست. مثلا براي آقاي مطهري كه شايد از خيلي از اصولگراها، اصولگراتر باشند، اين تعبير استفاده نمي‌شود چون ايشان در حركت‌هايش خيلي محكم هستند.
چون در فراكسيون اميد آمدند.

‌شما چرا نيامديد؟
نمي‌توانم برخلاف تفكرم حركت كنم.

‌اصلاح‌طلبي برخلاف تفكر شماست؟
روز اول به آقاي عارف گفتم فراكسيوني تشكيل دهيم كه ٢٤٠ نفري باشد، اما نشد.
‌بحث ديگری كه مطرح مي‌شود، ماجراي برادرتان است. در زمان رأي اعتمادها، شما در صحن جنب‌و‌جوش زيادي براي رأي‌آوردن آقاي جهرمي داشتيد كه انكار‌شدنی نيست.

به آقاي جهرمي معتقد هستم.
‌خيلي‌ها هم نقد دارند. برادر شما معاون وزير شدند که باعث مي‌شود در افكار عمومي ماجراي ژن خوب مطرح شود. چه صحبتي در اين مورد داريد؟ نوابغ زيادي در ايران داريم كه به جايي نمي‌رسند؛ چطور برادر شمايي كه براي رأي‌آوري آقاي جهرمي خيلي تلاش كرديد، معاون همان وزير شدند؟
با اينكه برادرم مديرعامل پست شود، صددرصد مخالف بودم.

‌آقاي لاهوتي هم گفتند نمي‌خواستم پسرم شهردار شود؛ ولي شد.
من مستنداتم را نشان دادم كه مخالف بوده و هستم.

‌به برادر شما اصرار كردند؟
بيشترين تجربه را در هيئت‌مديره پست، برادر من دارد. ايشان قائم‌مقام آن مجموعه هم بوده و اين‌طور نبوده كه يكباره مديرعامل شود. پس ژن خوب هم مطرح نيست.

‌اما پدافند غيرعامل تا شرکت پست فاصله زيادي با هم دارند.
برادرم دكتراي پدافند غيرعامل دارند.

‌در ايلنا ذكر كارشناسي ارشد پدافند غيرعامل شده بود.
نمي‌دانم كارشناسي‌اش چيست اما مي‌‌دانم كه دانشجوي رشته دكترا هستند.

‌براي اينكه برادرتان معاون وزير شود، هيچ لابي‌اي نكرده‌ايد؟
براي هيچ‌كدام از برادرهايم لابي نكرده‌ام.

‌پس چطور شما را به‌عنوان چهره لابي‌گر در مجلس مي‌شناسند؟
اين برداشت شماهاست.

‌اما در صحن خيلي جنب‌وجوش داريد و انرژي زيادي داريد. روز قبل از رأي اعتماد با نمايندگان خوزستان گعده‌اي كرده بوديد و در اينستاگرام هم پست گذاشته بوديد. حالا به‌هر‌حال از برادرتان نخواستيد كه اين پست را قبول نكند؟
گفتم حسين جان حتما قبول نکن. ايشان گفتند من سرباز هستم، هر جا به من بگويند، مي‌روم. برادر من ژن خوب نيست. پدر من كشاورز است و مادرم خانه‌دار است.

‌اما برادرشان نماينده مجلس است.
حداقل سه سال قبل از اينكه بهروز نعمتي نماينده مجلس باشد، حسين نعمتي هيئت‌مديره پست بوده. ايشان ١١ سال سابقه مدیریت در آن مجموعه دارد. خواهش مي‌كنم از دوستانتان پرس‌و‌جو كنيد كه اين آقايي كه گفته مي‌شود يك‌شبه معاون وزير شد، توانمندي دارد يا نه.

‌اما توانمندي تا معاونت وزير شائبه ايجاد مي‌كند.
اينكه بنده يك قدم مثبت در انتخاب ايشان برداشته باشم؛ ولله اين كار را نكرده‌ام. اينكه مخالفت كرده باشم، ولله مخالفت كردم حتي با خودش و با وزير.

‌با اين روند كه در مجلس اتفاق افتاده كه مردم مي‌شنوند پسر يا برادر فلاني کاره‌اي شده، به نظرتان به اعتماد مردم لطمه نمي‌زند؟
به‌هرحال شما به عنوان خبرنگاران و آينه تمام‌نما بايد اين مسائل را منعكس كنيد.

 خب، برادر شما چرا بايد معاون وزير شود؛ آن هم با کارشناسي ارشد پدافند غيرعامل.
حسين نعمتي اگر اخوي من نبود، واقعا جايگاه بالاتري داشت.

بالاتر از اين يعني وزير مي‌شدند؟
توانمندي‌اش بسيار بالاتر است.

‌شما جلوي اين كار را گرفته‌ايد؟
هميشه خودم و اسمم مانع رشد ايشان شده است.

‌روايت غريبي است.
اصلا غريب نيست. آقاي كرباسيان وزير اقتصاد است و آقاي مهدي كرباسيان هم معاون وزيرند. جايگاه يکديگر را اشغال نكرده‌اند. هر دويشان افراد توانمندي هستند.

‌افراد توانمند در جامعه ما فراوان است اما گويي پست‌هاي مديريتي بناست بين تعدادي خواص بچرخد. بهتر نيست جا به بقيه هم برسد؟
خدا مي‌داند كه درباره برادرم اين‌طور نبودم. برادر ديگرم در وزارت بازرگاني است.

‌ايشان قرار است چه سمتي بگيرند؟
هيچ سمتي نمي‌گيرد. كارمند است اما اگر برادر من نبود حتما مسئوليت داشت.

‌نگاهتان نسبت به برادرانتان خيلي مثبت است.
پسر من در موضوع «آي‌تي» واقعا فرد توانمندي است اما هرگز اين اجازه را به خودم ندادم او را به يكي از دوستان كه جاي خالي داشته باشد معرفي كنم. الان در مغازه‌اي كارهاي آي‌تي انجام مي‌دهد. عروس من ليسانسيه است اما شاغل نيست به خودم اين اجازه را ندادم كه برايش كاري انجام دهم. فاطمه دخترم هم همين‌طور. شماها گاهي بهتر است سوزن را به خودتان بزنيد تا بيدار شويد.

‌سوزني به خودمان بزنيم كه پست و مقام نگيريم يا لابي نكنيم؟
اين حرف‌ها از طرف شما خوب نيست. خودتان بهتر مي‌دانيد كه لابي در مملكت ما معني بدي مي‌دهد.

‌روز رأي‌گيري آقاي جهرمي شما ازجمله نمايندگاني بوديد که در لابي براي ايشان سنگ‌تمام گذاشتيد. اين‌طور روايت شده كه رأي چند نفر را به‌زور برگردانديد. واقعا چقدر به آقاي جهرمي اعتقاد داريد که اين ميزان براي ايشان لابي مي‌کنيد؟
ايشان را مديري توانمند مي‌دانم.

‌با ايشان همكار بوديد؟
سابقه همكاري نداشتيم. چون من در دوره قبل در كميسيون صنايع بودم، ايشان معاونت زيرساخت بود و واقعا در كارهايش بابرنامه و خوش‌فكر است.

اينكه جواني در اين سن به سمت وزارت برسد خوب است، اما نقدهايي به پيشينه ايشان بود.
اينكه كسي در وزارت اطلاعات بوده يعني پيشينه‌اش خوب نيست؟ مورد ديگر اينكه محال ممكن است كسي بتواند از نماينده‌اي يك رأي را به‌زور بگيرد.

‌اما وقتي گفت‌وگو كنيد تحت تأثير قرار مي‌گيرند.
بله گفت‌وگو حتما انجام مي‌شود.

‌آن روز با گفت‌وگو توانستيد رأي چند نفر را جلب كنيد؟
نمي‌دانم چند نفر اما گفت‌وگو حتما اثرگذار است اما اينكه بخواهيم به‌زور رأي كسي را برگردانيم اين‌طور نيست.

‌اسم همين كار لابي نيست؟
لابي به معناي بد نه.

‌هرچه كه شما نامش را مي‌گذاريد.
من مي‌گويم گفت‌وگو، مذاكره كه مثبت است.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


سرابی
Iran, Islamic Republic of
90 به بعد؟؟
یعنی بعد تسخیر مشکوک و تحریم ساز سفارت انگلیس توسط دوستان؟
یعنی بعد همون کودتای ارزی و اقتصادی بانکها و صرافی دوستان علیه احمدی نژاد؟؟
خوب لو دادی
Iran, Islamic Republic of
اصولگرایان معتدل مگه چقد رای دارن؟
صادق
Iran, Islamic Republic of
سلام سیاستمداران باید اول بیاموزند سیاست در کشورما همراه با دیانت است .ماسیاستمدار با تقوانیازداریم نه سیاستمداری که الگویش غرب و فلسفه غرب است.این آقا و دیگر دوستان هم فکر ایشان بهتر است اول در مکتب تقوای سیاسی زانو بزنند بعد مردم می توانند روی آنها حسابی بازکنند. نه اینکه یک روز اصولگرا روزی دیگر درلیست اصلاح طلب و بعد هم تغییر نام داده معتدل نامگذاری کنند. بالاخره این تفکرها با هم دارای تفاوت های اساسی و مبنایی دارند و یک نفر یا حزب باد است یا دارای مرام و مسلک . این آقا بهتر است دنبال خدمت باشد نه دنباله رو این فرد و آن گروه.... .
کاظم
Iran, Islamic Republic of
تمام این حرف ها یعنی مردم سرکارند.!
Iran, Islamic Republic of
اين بابا قبل از هر چيز بند باز خوبيه ! بند بازى سياسى در دوره روحانى متاسفانه بدجورى رايج شده
حسن
Iran, Islamic Republic of
ادمهای بی نام و نشان و غیر موثر اینگونه به طرز مضحکی بزرگ می شوند و بعدها هم متوهم !!!!!!
Iran, Islamic Republic of
درود بر شما حسن آقا ! من این بابا رو از نزدیک می شناسم،دوست دوران نوجوانی من بوده ، خدا میدونه همونطور که جنابعالی گفتی این شخص هیچ گونه خصوصیت برجسته یا صفات ممتازی نداره ،برادرهاش هم همینطور ! جمهوری اسلامی فقط برای این جماعت به بار نشسته !
Malaysia
تمام این حرف ها یعنی توهین به مردم !
Malaysia
...
ali
Iran, Islamic Republic of
برادر دیگر ایشان با سن و سابقع کم در شرکت ملی نفتکش ایران مدیر عامل شرکت دریانورد کیش یک شرکت تخصصی دریایی شده. اینهم سوغات مدیر عامل غیر مرتبط نفتکش به اقای نعمتی برای حفظ پستش.
چه مملکتی داریم به خدا ...........................
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Iran, Islamic Republic of
لیست امید
اه اه حالم بد میشه از این لیست امید
کاش من برادر یک نماینده
یا بردار وزیر
یا دختر وزیر
یا دختر نماینده
یا ژن خوب داشتیم
ولی خوب هیچکدومش را نداریم
سرور
Iran, Islamic Republic of
دیدگاه التقاطی و خود برتربین طرفداران لاریجانی به مراتب بدتر از اصلاح طلبها می باشد.
برآورد بنده از سخنان نعمتی این است که اینها با جمع آوری افراد دورو و منافق-یا همان اعتدالی-در گرد خود به دنبال به دست آوردن اکثریت مطلق در مجلس و رییس جمهور کردن لاریجانی هستند.
به نظر بنده اینها می خواهند در مجلس بعدی با کمک وزیر کشور که از خودشان است حتی زیرآب افراد جاخوش کرده در لیست امید امثال دکتر عارف را هم برنند و اصلاح طلبان هم در عین اینکه این موضوع را می دانند اما مثل کبک سر خود را زیر برف کرده اند.
این طایفه خوشحال انقلاب گری را دقیقا معادل افراط می دانند و به بچه مسلمانها و مسجدی ها انگ افراطی گری می زنند و از گفتن آن هم شرم ندارند چیزی که فقط در قاموس اصلاح طلبان رادیکال یافت می شود.
اما مطمئنا علی لاریجانی رییس جمهور نخواهد شد. اما لزوما اقبال عمومی با کارهای وی هم مدار نخواهد شد.
لاریجانی یک روحانی دوم است و مثل روحانی کشور را اداره می کند
لاریجانی چرا در مقابل این همه رکود و بیکاری و حقوق نجومی و .... دولت ساکت است
Iran, Islamic Republic of
شهید مدرس :سیاست ما عین دیانت ماست ودیانت ما عین سیاست ....
ظاهرا تو مملکت ما هردو را برباد دادندویه چیز های دیگه جاش اومده .رانت زدوبند.ژن برتر ....سرکاری مردم ....وعده های الکی وتوهمی ....نفوذ وجاده بازکنی ووو