پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
 
۷
۲۴
رحمانی فضلی در گفت‌وگوی ویژه خبری:

شورای نگهبان صحت انتخابات را تأیید کند آمار آرای تفکیکی استان‌ها را اعلام می‌کنیم/ تخمینم این است یک میلیون نفر نتوانستند رأی بدهند/رای‌گیری ادامه می‌یافت آرای هر دو به نسبت افزایش می‌یافت

چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۰:۲۷
کد مطلب: 521181
وزیر کشور گفت:‌ تا شورای نگهبان صحت انتخابات را تأیید نکند ما هیچ آماری از تفکیک استانی در انتخابات را اعلام نمی‌کنیم.
شورای نگهبان صحت انتخابات را تأیید کند آمار آرای تفکیکی استان‌ها را اعلام می‌کنیم/ تخمینم این است یک میلیون نفر نتوانستند رأی بدهند/رای‌گیری ادامه می‌یافت آرای هر دو به نسبت افزایش می‌یافت
به گزارش جهان نيوز، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور امشب در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری درباره وجه تمایز این انتخابات با انتخابات‌های گذشته اظهار داشت: علی‌رغم همه هجمه‌های رسانه‌ای بیگانگان برای عدم مشارکت مردم شاهد حضور بیش از 73 درصدی در انتخابات بودیم که این خود بزرگترین توفیق به شمار می‌رود.

وزیر کشور در عین حال به الکترونیکی برگزار شدن انتخابات در 141 شهرستان برای اولین‌بار در انتخابات شوراها اشاره کرد و گفت:‌ امیدواریم در انتخابات‌های بعدی با هماهنگی شورای نگهبان بتوانیم این الگو را اجرا کنیم.

وی همچنین به موضوع احراز هویت اشاره و تصریح کرد: ما 96 درصد از مردمی که رأی دادند احراز هویت کردیم که این امر از تکرار رأی با استفاده از شناسنامه تقلبی و یا مردگان جلوگیری کرد.

رحمانی فضلی در ادامه به افزایش شعبه‌های اخذ رأی از 53 هزار شعبه به 64 هزار شعبه اشاره کرد و افزود: ما حدس زدیم که مشارکت بالاست از این‌رو تعداد شعب را افزایش دادیم.

وی در ادامه سخنان خود مهم‌ترین موضوع را امنیت و سلامت انتخابات عنوان کرد و یادآور شد: ما هیچ مورد امنیتی نداشتیم و در تمام تجمعات این یک ماه که تجمعات 100 هزار و 200 هزار نفری نیز بودند هیچ مورد امنیتی اتفاق نیفتاد؛ همچنین در بحث سلامت انتخابات با جرأت می‌گویم در فرایند اتخاذ آرا و اعلام نتیجه در هماهنگی کامل با شورای نگهبان بودیم و انتخابات در سلامت کامل، پاکیزه و امن و پرشکوه برگزار شد.

وزیر کشور در پاسخ به سؤال مجری برنامه مبنی براینکه چرا آمار تفکیکی استان‌ها اعلام نمی‌شود به ارائه توضیحاتی پرداخت و اظهار داشت: ما در شعبه‌ها حدود 20 تا 21 نفر از اعضای شورای نگهبان، مجریان، بازرس، نماینده کاندیداها، نماینده فرمانداران و نیروی انتظامی را داریم که نمایندگان شورای نگهبان برای خود شورا و همچنین مجریان برای ما شمارش آرا را ارسال می‌کنند از این‌رو امضا و تأیید اولین موردی است که باید صورت گیرد.

رحمانی فضلی برهمین اساس اضافه کرد: ابتدا نتایج آرا از شعبه‌ها به بخشداری می‌رود که در آنجا تجمیع و امضا صورت گرفته و سپس به فرمانداری ارسال می‌شود که در آنجا نیز تجمیع و در نهایت از فرمانداری‌ها به تهران می‌آید و ما هم در اینجا شعبه به شعبه جمع‌بندی کرده و در نهایت هیأت مرکزی اجرایی باید آن را تأیید کند و ما زیر نظر هیأت مرکزی نتایج را اعلام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه بالاخره این اعضا سؤالات و پرسش‌هایی دارند که ما براساس اطلاعاتی که داریم در اختیار آنها قرار می‌دهیم، گفت: شکایات و اعتراضات را باید بررسی و ما نیز پاسخ دهیم و در نهایت صورتجلسه تأیید شود سپس ما آن را به شورای نگهبان داده تا شورا آن را تأیید نماید.

وزیر کشور تأکید کرد: وقتی که شورای نگهبان جمع‌بندی خود را انجام داد و ما نیز جمع‌بندی خود را انجام دادیم باید هماهنگی صورت گیرد که اول صبح روز شنبه با آقای کدخدایی این هماهنگی‌ها صورت گرفت و سقف آمار و نسبت آمار را به صورت تدریجی اعلام کردیم؛ مردم در بیرون منتظر بودند و در فضای مجازی نیز مطرح می‌شد که چرا اعلام نمی‌شود؛ می‌گفتند شمردن کاری ندارد؛ درست است ولی باید فرایند صحت انتخابات و قانونی بودن آن طی شود و ما این ملاحظات را داشتیم و دقت و صحت را فدای سرعت نمی‌کنیم.

رحمانی فضلی در خصوص اینکه چرا آمار تفکیکی استان‌ها تاکنون اعلام نشده است، تصریح کرد: قطعاً تا انتخابات صحتش برای شورای نگهبان تأیید شود ما آمار را بیرون نمی‌دهیم؛ از استان‌های مختلف آمار گرفته شده ولی آمار ما نیست؛ نه اینکه ما نمی‌خواهیم بدهیم اما اگر فردا تأیید شود پس فردا اعلام خواهیم کرد.

وی همچنین آمار بیشترین شرکت‌کنندگان در استان‌ها را اینگونه عنوان کرد که استان یزد با بیش از 93 درصد مشارکت و استان مازندران با 91 درصد در صدر استان‌ها با مشارکت بالا بودند.

وزیر کشور همچنین گفت که استان خراسان جنوبی و به نظرم قم کمترین میزان مشارکت را داشتند.
رحمانی فضلی در پاسخ به این سؤال که مهم‌ترین ابهام‌ها در نحوه اجرای انتخابات چه بود، یادآور شد: بنده در این زمینه نیز پوزش خواستم چرا که با توجه به قانون زمان رأی‌گیری روز جمعه است از این‌رو در کل کشور حدود یک میلیون نفر پشت صف مانده بودند و چون از ساعت 24 گذشته بود نمی‌توانستیم رأی‌گیری کنیم.

مجری برنامه گفت که برخی این میزان را بیش از این عنوان کرده و 3 میلیون نفر هم مطرح شده بود که رحمانی فضلی در پاسخ گفت: اینکه گفته شده 3 یا 4 میلیون نفر پشت صف ماندند، یک تخمین است؛ تخمین ما و وزارت کشور به عنوان مسئول انتخابات یک میلیون نفر است.

وزیر کشور در پاسخ به سؤال مجری مبنی براینکه این انتقاد متوجه چه کسی است، یادآور شد:‌ بنده به عنوان وزیر کشور مجری برگزاری انتخابات هستم و پوزش هم طلبیدم اما این به معنی این نیست که پیش‌بینی  صورت نگرفته و اعلام کردم 53 هزار شعبه را به 64 هزار شعبه افزایش دادیم و در واقع فرایند رأی‌گیری را تسریع کردیم.

وی تأکید کرد: ما در تهران تقریباً هر 48 ثانیه و در کشور هر یک دقیقه از مردم یک رأی گرفتیم؛ بین ساعت 12 تا 13 و 19 تا 20 بیشترین حضور مردم برای رأی‌گیری بود که در این ساعات حدود 250 هزار رأی گرفتیم؛‌در ساعات پایانی رأی‌گیری هجوم و تراکم مردم به اندازه ساعات میانی نبود و بیشترین تراکم به مناطق شمالی شهر اختصاص داشت.

رحمانی فضلی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در انتخابات 29 اردیبهشت‌ماه براساس توافقی که با شورای نگهبان داشتیم به این توافق رسیدیم که افرادی که در شعب اخذ رأی حضور داشتند پس از 12 شب به بعد اخذ رأی صورت نگیرد، گفت: برای رفع این مشکل در تهران که در برخی از نقاط شاهد تراکم جمعیت بودیم صندوق سیار منتقل کردیم تا این تراکم را کاهش دهیم و همچنین در ساعات پایانی اخذ رأی نیز با شورای نگهبان توافق کردیم که در برگه تعرفه‌ها فقط کد ملی افراد یادداشت شود تا سرعت کار بالا برود.

وی در ادامه افزود: همچنین در تهران نیز 200 هزار نفر را در شعب مستقر کردیم تا سرعت اخذ رأی بیشتر شود و بتوانیم از افراد بیشتری رأی‌گیری داشته باشیم اما اینها دلیل براین نمی‌شود که از مردم پوزش نطلبیم چرا که آنها با شوق و ذوق به پای صندوق‌های رأی آمده بودند.

وزیر کشور تأکید کرد: مهم‌ترین مسئله‌آی که منجر می‌شود این اتفاقات نیفتد باید به این فکر باشیم که انتخابات الکترونیکی برگزار شود و ان‌شآئالله پس از این بتوانیم با تدابیری که اندیشه می‌شود و تأمین نظر شورای نگهبان انتخابات را الکترونیکی کنیم چرا که در این صورت معطلی مردم بسیار کمتر خواهد شد.؟؟

وی در پاسخ به این سؤال برخی معتقد بودند در هنگام اخذ رأی سیستم احراز هویت منجر به کند شدن فرایند رأی‌گیری شده بود، گفت: نه اینطور نیست چرا که در سیستم احراز هویت کلاً از بین 5 تا 8 ثانیه زمان می‌برد تا هویت افراد را شناسایی کند این کندی که اشاره داشتید مربوط به تراکم بسیار بالایی بود که در سیستم مشاهده می‌شد، در خود تهران نیز یک میلیون 150 هزار نفر نسبت به دوره قبل بیشتر پای صندوق رأی آمدند ما هم حدود 170 شعبه در تهران نسبت به دوره قبل بیشتر کردیم.

رحمانی فضلی در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شد در انتخابات اخیر با کمبود تعرفه مواجه بودییم‌ آیا این را تأیید می‌کنید، اظهار داشت:مبنای ارسال تعرفه برای هر شهر میزان مشارکت آنها در دوره‌های گذشته بوده است اما ما در این دوره براساس جمعیت واجدین شرایط رأی‌ دادن تعرفه فرستادیم یعنی برای 100 درصد جمعیت شهرها تعرفه چاپ کرده و ارسال کردیم و تعرفه‌ها را در فرمانداری‌ها توزیع کردیم که آنها براساس یافته‌ها و داده‌های قبلی خود نسبت به توزیع آنها در شعب اقدام کردند.

براساس گزارشی که ما داریم بیشترین معطلی که در یک شعبه برای این منظور مشاهده کردیم حدود یک ساعت بود بنابراین مجدداً تأکید می‌کنم هیچ کمبود تعرفه‌ای نداشتیم چرا که در هر شعبه بازرس و نماینده فرماندار و دیگر عوامل اجرایی حضور داشتند و این موضوع قابل پیش‌بینی و انجام فرایند مورد نظر بود و ما هیچ تعرفه جدیدی هم نفرستادیم چرا که امکانات لازم از قبل پیش‌بینی شده بود.

وی بیان کرد: برای تعرفه‌های انتخابات نیز 14 کد امنیتی پیش‌بینی شده بود و حمل، نگهداری و توزیع این تعرفه‌ها دارای پروتکل است و به جرأت می‌توانیم بگویم که یک تعرفه تقلبی هم نداشتیم.

وزیر کشور با بیان اینکه لایحه جامع انتخابات در دستور کار دولت قرار دارد و برگزاری ۱۰۰درصد الکترونیکی انتخابات را در نظر گرفته‌ایم، گفت: پس از اینکه این لایحه مورد تأیید دولت قرار گرفت به مجلس ارسال می‌شود.

رحمانی فضلی در پاسخ به این سؤال که گفته شده تجمیع آرای انتخابات شوراهای شهر در وزارت کشور انجام گرفته در حالی که این کار باید در فرمانداری‌ها صورت می‌گرفت، گفت: تجمیع آرا در انتخابات شوراها در فرمانداری‌ها بوده است نه در وزارت کشور، در تهران اعتراضاتی وجود داشت که رئیس مجلس تصمیم گرفتند آرای ۵۰ نفر اول بازشماری شود که براساس گزارشی که تا عصر امروز به بنده دادند ۵۰۰ هزار آرا شمارش شد و تفاوت معناداری هم ایجاد نشد.

وی تأکید کرد: همچنین در انتخابات میاندوره‌ای مجلس در اصفهان گفتند که ۱۷۰ هزار رأی باطل کردند که این مطلب درست نیست، در حالی که به افرادی رأی داده شده بود که نامزد نبودند و برخی آرا هم باطل بود بنابراین حدود ۱۷۰ هزار رأی در این شهر آرای باطله داشتیم.

وزیر کشور ادامه داد: نامزدی که ادعا دارد تخلفی شده سه روز بعد از اعلام نتیجه انتخابات می‌تواند شکایت خود را به شورای نگهبان اعلام کند و شورای نگهبان هم ۱۰ روز فرصت دارد رسیدگی کند بنابراین وقتی به صداقت و عملکرد شورای نگهبان اعتماد داریم برخی‌ کارها به‌ جز تخریب نتیجه‌ای ندارد شورای نگهبان هم تحت تأثیر تبلیغات قرار نمی‌گیرد.

رحمانی فضلی تأکید کرد: بسیاری از شکایت‌ها را هم همزمان برای ما فرستادند و در برخی موارد گفته شد که چون می‌دانستند فلان نامزد در یک شهری رأی زیاد دارد در آنجا تعرفه کم فرستادند که ما آمار جزیی شهرهای مورد نظر را درآوردیم و اعلام کردیم که تعرفه‌ها را برای این شهرها به میزان لازم ارسال کردیم.

وی در پاسخ به این سؤال که در فضای مجازی فیلم‌هایی منتشر شده که گفته می‌شود تعرفه‌ها جعل و یا مهر نخورده، آیا این مطلب صحت دارد، گفت: بنده کاملاً این موارد را تکذیب می‌کنم تمامی این فیلم‌ها و موارد را حراست، بازرسی و حتی وزارت اطلاعات بررسی کردند و اعلام شد که درست نیست و صحت ندارد.

وزیر گفت: اینکه در یک انتخابات بسیار بزرگ مانند شوراها بحث خرید و فروش رأی مطرح می‌شود که همواره تاکنون مطرح می‌شده و اینکه نامزدی طرفدارانش را دعوت می‌کند و پس از سخنرانی و مراسم به آنها شام و ناهار می‌دهد خلاف قانون نیست اما اینکه خرید و فروش رأی براساس پرداخت پولی باشد این موضوع خلاف قانون است اما تاکنون به ما گزارشی در این خصوص نیامده اما اگر مواردی باشد شورای نگهبان بررسی می‌کند.

رحمانی فضلی در پاسخ به این سؤال که آقای رئیس جمهور در نشست خبری گفتند اگر اجازه می‌دادند ۲-۳ میلیونی که در صف بودند می‌گذاشتند رأی بدهند و این تعداد به رأی من اضافه می‌شد خطاب سخنان رئیس جمهور به کیست، گفت: حتماً خطاب ایشان به ما بوده است که ایشان به بنده هم اشاراتی در این خصوص داشته‌اند که گفتم اخذ رأی بعد از ۱۲ شب خلاف بوده و این موضوع هم براساس توافق با شورای نگهبان صورت گرفته که ناظر بر انتخابات بوده است لذا آقای رئیس جمهور فردی قانون‌مدار هستند و آقای رئیس جمهوری که حقوق شهروندی را مطرح کردند حتماً با ما همراه هستند و براساس آرایی که آقای روحانی و آقای رئیسی کسب کردند در صورتی که از این افرادی که در صف بودند رأی اخذ می‌شد به همان نسبت به آرای‌شان افزوده می‌شد.


 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


عرفان
Iran, Islamic Republic of
یعنی چی که شورای نگهبان انتخابات را تأیید کنه، بعد لیست تفکیکی رو میدن؟! مگه بار اوله تو این مملکت انتخابات برگزار میشه؟!؟!

در صورت پذیرش کامل حرفای آقای وزیر، در خوش بینانه ترین حالت:
این دولت عرضه برگزاری یک انتخابات رو هم نداشت
والسلام
افشین
Iran, Islamic Republic of
متن صریح قانون اساسی
ریزبین
Germany
با سلام و صلواة برمحمدو آل محمد صلی الله علیه والهی وسلم و با تبریک پیشاپیش به واسطه ی نزول و امدن ماه خبروبرکت و ضیافت دادن خدای متعال و میهمان شدن برخوان پرنعمت و الهی اش .

جناب وزیرکشور اقای فضلی ! برادرمحترم این فرمایش شما که تا شورای محترم نگهبان اتنخابات را تائید نکند ما هم امار تفکیکی اعلام نخواهیم کرد اگر چنانچه و برفرض حتم براساس مَره قانون باشد وشما هم قانون را مو بمو اجرا کرده باشید و بکنید ؟؟؟؟؟ بیشتر به یک گروگانگیری سیاسی و حبس قانون شبیه است تا یک رعایت اصل قانون , چرا ؟ دلیل دارم . گیریم برفرض خدای ناکرده و زبانم لال شورای محترم نگهبان مثلا از خطی که قانون دران هیچ جائی ندارد و نداشته پیروری نمیکند و دلبخواه و از روی عشق و کِیف و ووووو اتنخاباتی که شده که خودش درجای خود هزاران حرفو حدیث های پنهانی دارد را با زیرپا گذاردن قانون تائید نکرده و نمیکند که درواقع خلاف قانون است و بایستی جوابگو باشد و دراین مورد مواخذه شود خب برادر شما که تابع قانون هستید و دراین وادی مشهورو پابرجا و کشته مرده ی قانون هستید به صرف اینکه شخصی و یا اداره ای و تشکیلاتی و وووو خلاف قانون عمل کرده پس منهم یعنی شما هم منطقتان میگوید چون فلان کس بی قانونی کرده منهم بی قانونی میکنم و فلانو بیسار ؟؟؟ بعد اسم این عملتان را چی میگذارید ؟؟ ایا اسمی غیراز این دو اسم میتوان برایش تصورو قائل شد ؟1/ بی قانونی درمقابل بی قانونی 2/ گرو کشیدن قانون و رعایت نکردن قانون درمقابل و مقابل به مثل . جناب وزیر شماراچه شده است ؟؟ واقعاَ این چندروز مسافربودن دراین دنیای فانی و درنظرنگرفتن خدای منان و اینکه هرنفسی که بیرون میاید تا فرونبردن نفسی دیگر یعنی اینکه من مرده ای بیش نیستم تا این اندازه برای فردی که همه ی اختیارو بودو نبودش به نفسی بند است مهم و ارزش دارد که نه با جنود خدا که با خدای خودش اینطور بی پروا و گستاخانه روبرو شود ؟؟؟ جناب وزیر گه لقبی بیش نیست و وزیرو وکیل و غنی و فقیر همه و همه درمقام پاسخگوئی و عدل خدای سبحان یکی هستند و سرموئی تفاوتی ندارند مگر بنده گی و فرمانبرداری و بخاک بنده گی سرو پیشانی را بخاک ناچیز سائیدن وهمواره عمل خودرا ترازوی نجات و یا هلاکت خویش درمقابل خشم و غضب الهی قراردادن بخود ائید و بدانید این دنیای درعین ارزشمندی و تقدس بینهایت بی ارزش و پست و دنی است برکسی باقی نماندو نخواهد ماند و این خاک خاکی رنگ چه فراعنی و شدادها و نمرود ها وووووو را دردل خویش با زبونی ترین شکل ممکن ارمیده دارد . واسلام /
سرور
Iran, Islamic Republic of
همه حرفهای وی بر اساس حدس و گمانی است که فقط خودش قبول دارد.
چهارملیون نبوده یک ملیون بوده! فیلمها اینطور نیست آنطور هست. ما خیلی خوبیم و از این حرفها.
کاش مستدل و با منطق جواب تخلفات صورت گرفته توسط عوامل اجرایی رابدهد و دنبال تضعیف شان شورای محترم نگهبان نباشد.وزیر فعلی کشور
Iran, Islamic Republic of
آقای قالیباف چه زیبا گفت: با پدیده ای روبرو هستیم که به دوربین زل میزند و... وزرای دولت هم گویا مانند رییس دولت اند. جناب وزیر کشور گویا قرار نیست اتفاق خاصی در خصوص تخلفات سازمان دهی شده شما بیفتد، حق الناسی را پایمال کردید که به بدترین شکل دامن شما را خواهد گرفت... ان شاءالله به قهر الهی گرفتار بشوید به همین زودی...
Iran, Islamic Republic of
آقای وزیر شما دوسال پیش پیشگویی کردید که روحانی دو دوره هستش دیگه نمی خواد افزایش رای رو پیشگویی کنی! تازه اگه شورای نگهبان تایید نکرده چطوریه که روحانی به عنوان منتخب نشست خبری می زاره!؟ ها؟ دم خروس یا قسم عباسی!؟
Iran, Islamic Republic of
دیگه وقتی تعرفه ساعت 11 ظهر یا 4 بعد ظهر تموم می شه یا اصلا صندوق نمیره یا 10 صبح هم صندوق نداره حق داری دیگه بگی اینارو
Iran, Islamic Republic of
پدیدن زل زدن تو دوربین ودروغ گفتن اصلا سنت جاری دولتی شده که دیگه حتی طرفداراش نه روحانی مچکریم رو میگن ونه اسمی از تدبیر وامیدش میارن.
Iran, Islamic Republic of
اقای محترم! همیشه امار حتی مجلس هم ،از طریق زیرنویس تلویزیون به صورت مداوم اعلام میشد.شهرهای کوچک وبزرگ هم نداشت ،چه برسه به استانها.کاسه زیر نیم کاسه رو تاابد نمیتونید قایم کنید .از این دنیا هم در برین اون دنیا هست وپل صراط وچشمان شهدامون.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
زمانی گفتم پرونده انتخابات 88 تا آخر دوره بسته نمی شود، اکنون میگویم پرونده انتخابات 96 هر روز مفتوح تر و بزرگتر و مشمئز کننده تر خواهد شد
Turkmenistan
احسنت به این بصیرتت مرد . خوشم آمد
Iran, Islamic Republic of
در مورد آرای باطله کل کشور هم هیچی نگفت یا شما آن قسمت را سانسور کردین؟
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
با سلام در سالهای گذشته از مخالفان نظام و برخی اصلاح طلبان می شنیدیم که در جمهوری اسلامی مهندسی انتخابات صورت می گیرد آن سالها گذشت تا در این دوره از انتخابات دیدیم که چگونه این جماعتی که هر انگی را به رقبای خود و نظام زدند با عدم ارسال تعرفه، تاخیر در انجام رای گیری، بستن زودتر از موعد شعبات رای گیری، عدم مهر زدن روی تعرفه های رای ،اخراج نماینده کاندیدای رقیب هنگام شمارش آرا، تهدید و تطمیع مردم به رای دادن به کاندیدای مورد نظرشان، عدم ارائه جزئیات آرا به تفکیک شهرها و ... انتخابات را این گونه مهندسی کردند اما بدانند نیرنگ و فریب و دروغ به زودی رسوا خواهد شد
Iran, Islamic Republic of
عجب! اینها نمیدونن در تمام این 40 سال بعد از هرانتخابات بلافاصله لیست تفکیکی اعلام شده؟!
نتایج هم که قرار بود تدریجی اعلام بشه!
حالا میخوان چشامونو ببندیم بگیم همه چی خوبه! شما خودتون دارید میگید به ما شک کنید!
این جمله دقیقا یعنی شورای نگهبان باید تایید کنه بعد اعلام میکنیم!
اما ما به شورای نگهبان اعتماد داریم نمیذاره حق مردم رو بخورید!
ابوذر
Iran, Islamic Republic of
اولا در استانهای قم و خراسان جنوبی که میزان رای آقای رییسی بیشتر از آقای روحانی بود، کمترین میزان مشارکت را داشتیم. زیرا تعرفه خیلی زود تمام شد و فرمانداریها به شعب تعرفه نرساندند. شورای محترم نگهبان پیگیری نمایند
دوما علت اصلی ترافیک در شعب اخذ رای برگزاری الکترونیکی انتخابات بود در حال . آقایان وزارت کشور چه اصراری به انتخابات الکترونیکی دارید؟ لازم به ذکر است که در کشور کدخدا با بالاترین تکنولوژی، تنها 30درصد ار انتخابات الکترونیکی است
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
ببینید با این وضعیت یا باید ریاست جمهوری 8 ساله شود با روش برخورد این دولت یا باید انتخابات از دولتها گرفته شود این آقا هر چی که دلش خواست گفت وهر چی هم که واقعیت داشت کتمان کرد و رفت
Turkmenistan
موضوع جالب شد صحبت گرو کشی است . این دولت علاوه بر 4 درصدی و محرمانه ها دولت بی حیا و پر رو هم باید نام گذاری شود .
Lao People
این دولت بدعتی تازه رو پایه گذاری کرده
رئیسی
Iran, Islamic Republic of
بدعت دولت 11بسیار مشهود است.در انتخابات گذشته کشور شاهد اعلام پایان رای گیری در ساعت 12 شب بوده ایم ولی ستاد انتخابات اعلام می داشت که تمامی مردمی که در صف بوده اند به داخل حوزه رای گیری هدایت و درب ها بسته و از این افراد اخذ رای شود.
2-متاسفانه شورای نگهبان هم همین ساز را نواخت این تخلف سازمان یافته بوده است
لصا تحلیل محتوای جدی صورت گیرد.
mm
Iran, Islamic Republic of
بعد تائید شورای نگهبان ان تفکیک به درد می خورد از حرفهای جناب وزیر میشود فهمید که تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها پس خواهشا این افراد را تا اخر ماجرا ول نکنید چرا که دم خروس پیداست
Iran, Islamic Republic of
نتوانست یک انتخابات درست برگزار کند حالا هم داره گرو کشی میکنه تخلفات آین دوره بسیار زیاد بود
حجت
Iran, Islamic Republic of
اقای رحمانی دنیا اینقدر ارزش نداره مخصوصا اگر برای دنیای دیگران باشه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
اینکه شورای نگهبان تایید کند ما لیست تفکیکی استان را می دهیم یک حرف غیر منطقی ونسنجیده است آنکه حساب پاک است از محاسبه چه باک است شرط وشروط گذاشتن برای ارائه لیست تفکیکی استانها نشانگر وجود یک شائبه است بعد از تایید شورای نگهبان دیگر ادعای اینکه تخلفاتی وجود دارد معنی ندارد.
حق شناس
Iran, Islamic Republic of
اگر به جای دولتها که یااصولگرا یااصلاح طلبند خودشورای نگهبان امور مربوط به انتخابات را به تنهائی عهده دار میشد وبرگزار میکردچقدر خوب بود دیگر تخلفی صورت نمیگرفت وانتخابات سالم داشتیم اگر به ازای خریدوفروش هر صد رای یک کاندید بااستناد ده هزار رای اورا باطل میکردند چقدر خوب بود