کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

دستپاچگی جهانگیری در جوابیه سطحی به روشنگری زاکانی

اسناد فعالیت های اقتصادی خاص و گسترده برادر جهانگیری+ تصاویر

15 ارديبهشت 1396 ساعت 11:40

ظاهرا ایشان گمان کرده است مردم از یک جستجوی ساده در اسناد عمومی شرکتها نیز عاجزند و اگر سهام خود را در چند مجموعه، چند دست بچرخاند و با عناوین حقوقی دست به دست کند و افراد دیگری را به نمایندگی از خود در سایر بانکها و شرکتها بگمارد، حقیقت پنهان می ماند.


گروه سیاسی جهان نیوز: اخیرا دکتر علیرضا زاکانی درباره اقدامات مشکوک اقتصادی آقای مهدی جهانگیری، برادر آقای اسحاق جهانگیری معاون اول دولت آقای روحانی در دو دولت اخیر نکاتی را بیان کرده و از وی خواسته بود به عنوان رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی دولت اول از برادر خود شروع نماید؛ به دنبال آن آقای جهانگیری جوابیه ای را تنظیم و منتشر ساخت که حاوی نکات عجیب و ادعاهای فریبنده ای است.

در بخشی از جوابیه عجولانه آقای جهانگیری کوهشاهی آمده است: «در عجبم شما که سالها در مسند نمایندگی مجلس شورای اسلامی وظیفه قانونگذاری را به عهده داشتید چطور نمی دانید که بر اساس مقررات موجود از جمله اصل ۴۴ قانون اساسی، تملک سهم یک بانک برای یک فرد امکان پذیر نمی باشد و لیست سهامداران بانک در گزارش های مجامع و از طریق سامانه سازمان بورس و اوراق بهادار برای عموم مردم عزیز قابل رویت است.»

با مراجعه به فهرست سهامداران بالای یک درصد بانک گردشگری مندرج در سایت رسمی این بانک، به جز شرکت سمگا که دارای بیشترین سهام در بانک گردشگری به نمایندگی آقای مهدی جهانگیری کوهشاهی است، نام 7 نفر شخص حقیقی به عنوان سهامدار بالای یک درصد در لیست سهامداران بانک گردشگری ذکر شده است: ابراهیم مناف زاده، 5 درصد/ محسن عامری، محسن کمالی و محمد مصباح، هرکدام 1.7 درصد/ رضا قربانی، 1.5 درصد/ داریوش توکلی، 1.1 درصد/ مجید ربانی نژاد، 1 درصد.

فهرست سهامداران بالای یک درصد بانک گردشگری




 

در بخش دیگری از جوابیه سطحی آقای مهدی جهانگیری، ارتباط وی با هیات مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی PCC نفی شده است. ظاهرا ایشان گمان کرده است مردم از یک جستجوی ساده در اسناد عمومی شرکتها نیز عاجزند و اگر سهام خود را در چند مجموعه، چند دست بچرخاند و با عناوین حقوقی دست به دست کند و افراد دیگری را به نمایندگی از خود در سایر بانکها و شرکتها بگمارد، حقیقت پنهان می ماند.


با مراجعه به فهرست سهامداران شرکت بازرگانی پتروشیمی معلوم می‌شود که  49.69% از سهام PCC (سهام عمده و دارای اکثریت در هیات مدیره) در اختیار شرکت سرمایه گذاری ایران است؛ از طرف دیگر بانک گردشگری مالک 10 درصد سهام شرکت سرمایه گذاری ایران است.
و همانطور که گفته شد بیشترین سهام را در بانک گردشگری، شرکت سمگا متعلق به آقای مهدی جهانگیری در اختیار دارد به طوریکه در سایت رسمی شرکت سمگا نیز از بانک گردشگری به عنوان یکی از شرکتهای زیرمجموعه یاد شده است.
 

حالا به این اسامی و سمتها دقت کنید:


مهدی جهانگیری، معاون سابق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور در زمان احمدی نژاد، مالک شرکت سمگا و دارای بیشترین سهم در بانک گردشگری است.

علی سنگینیان نایب رئیس هیات مدیره بانک گردشگری، با حکم جهانگیری مدیرعامل شرکت سمگا شد.


محمدصادق طاهری همزمان رئیس هیات مدیره بانک گردشگری و عضو هیات مدیره شرکت سمگا است.


رامین ادراکی، دبیر هیات موسس و مدیر سابق فناوری اطلاعات و منابع انسانی بانک گردشگری، معاون اجرایی شرکت سمگا شد.

عباس صمیمی عضو هیات مدیره شرکت سمگا همزمان عضو هیات مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی است.


به همه اینها اضافه کنید که اسحاق جهانگیری، فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی کشور، این برادر خود مهدی جهانگیری را معین منطقه 4 این ستاد در کشور تعیین کرده است تا اقتصاد مقاومتی را در استان کرمان و اطراف آن نهادینه نماید!
 
 
کسی که فقط در یک فقره کوچک در بانک گردشگری برای یک جلسه در ماه حضور اعضای هیات مدیره، یک میلیون تومان حق حضور در نظر گرفته است و همزمان معدنچیان گلستان بدون بیمه و با عدم دریافت 18 ماه حقوق زیر یک میلیون تومانی شان، جان خود را از دست دادند.

 


کد مطلب: 515634

آدرس مطلب: https://www.jahannews.com/report/515634/اسناد-فعالیت-های-اقتصادی-خاص-گسترده-برادر-جهانگیری-تصاویر

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com