جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
 
۰

آیت‌الله‌خوشوقت‌از‌حضرت‌رقیه چه‌گفت؟+فیلم

يکشنبه ۳ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۰۴
کد مطلب: 261955
آیت‌الله عزیزالله خوشوقت از علمای اخلاق تهران ضمن ایراد سخنانی در باب اهمیت عزاداری و مقتل‌خوانی گفت: حضرت رقیه(س) جزو عائله امام حسین(ع) بوده است و زیارت مرقدش برکات دارد.
به گزارش جهان به نقل از فارس، چندی پیش فیلمی از سخنرانی آیت‌الله عزیزالله خوشوقت از علمای اخلاق تهران در تلویزیون پخش شد که طی آن ضمن تأکید بر وجود حضرت رقیه(س)، آن حضرت دختر یکی از شهدای کربلا معرفی شد. این اظهار نظر با جنجال برخی رسانه‌ها و متحجران همراه شد و طی آن شخصیت آیت‌الله خوشوقت مورد هجمه قرار گرفت. این در حالی است که وی خردادماه سال گذشته و در دومین همایش نکوداشت پیشکسوتان حوزه علمیه تهران تجلیل شده بود.

آیت‌الله خوشوقت از بارزترین شاگردان اخلاقی و عرفانی علامه طباطبایی(ره) است و هشدار سه سال پیش وی درباره خطر وقوع زلزله تهران، بسیاری از مردم را به توبه و انابه رهنمون کرد.



به منظور سوء برداشت‌ها از سخنرانی آیت‌الله خوشوقت، نظرات این استاد اخلاق درباره حضرت رقیه(س)، عزاداری و سید بن طاووس در پی می‌آید:

*حضرت رقیه(س) جزو عائله امام حسین(ع) در کاروان اسرا حضور داشته است

آیت‌الله خوشوقت با بیان اینکه در تاریخ زندگانی بشر از ابتدا تا انتها هیچ حماسه‌ای مانند حادثه عاشورا بی‌همتا و بی‌نظیر نبوده است، هر یک از حاضران در رکاب امام حسین(ع) در حادثه عاشورا و حتی بعد از آن در کاروان اسرا را دارای امتیازات ویژه‌ای دانست و درباره حضور حضرت رقیه(س) در کاروان اسرا ابراز داشت: در مقاتل نوشته‌اند که حضرت رقیه(س) 3 یا 4 سال سن داشته و جزو اسرا بوده است که حتماً پدرش امام حسین بوده است یا پدرش سایر شهدای کربلا بوده است.

*وظیفه عزاداری برای حضرت رقیه(س)

وی با تأکید بر اینکه حضرت رقیه(س) جزو عائله امام حسین(ع) بوده است، افزود: چون بعضی از علما حضور ایشان را قید کرده‌اند، بنابراین همه کارهایی که در مورد سایر شهدای کربلا انجام می‌دهیم، برای ایشان هم انجام می‌دهیم، مانند عزاداری و به زیارت رفتن ایشان؛ پس چون علما گفته‌اند، ما وظیفه داریم اجرا کنیم و از برکاتش برخوردار شویم.

شنیدن صوت

*عزاداری برای امام حسین(ع) از زمان پیامبر(ص)

آیت‌الله خوشوقت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه عزاداری برای امام حسین(ع) از زمان جد بزرگوارش حضرت محمد مصطفی(ص) مرسوم بوده است،‌ بیان داشت: از زمان ولادت امام حسین(ع)، پیامبر(ص)،‌ حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) گریه می‌کردند، در آن زمان بهترین روش برای عزاداری گریه کردن بود، اما از زمانی که حکومت شیعه در ایران تشکیل شد، شبیه این عزاداری، در سینه‌زنی و زنجیر‌زنی وارد شد و همه این‌ها عزاداری است.

دیدن فیلم

نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *