پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۱
۱

کاهش محدودیت‌های کرونایی در مکه و مدینه/ ماسک زدن زوار اختیاری شد

شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۵۰
کد مطلب: 779025
محدودیت‌های کرونایی در حرمین شریفین کاهش یافت؛ به طوری که فاصله‌گذاری اجتماعی حذف و استفاده از ماسک در فضاهای روباز مسجدالحرام و‌ مسجدالنبی (ص) اختیاری شد.
دلتان خواست ماسک بزنید نخواست نزنید!
به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، با توجه به واکسیناسیون عمومی در عربستان، مسؤولان سعودی از کاهش اعمال محدودیت‌ها در مسجدالحرام و‌ مسجدالنبی(ص) خبر دادند.

بر همین اساس، از امروز فاصله‌گذاری اجتماعی در حرمین شریفین برداشته می‌شود و زائران و‌نمازگزاران می‌توانند بدون محدودیت در کنار یکدیگر طواف کرده یا نماز جماعت اقامه کنند.

همچنین بنا بر دستور متولیان حرمین شریفین، زدن ماسک در فضاهای روباز اجباری نیست و افراد می‌توانند بدون ماسک هم در فضاهای روباز حضور یابند. البته استفاده از ماسک در فضاهای بسته مسجدالحرام و‌ مسجدالنبی (ص) همچنان اجباری است و حتی محدودیت‌هایی که در سامانه توکلنا اشاره شده است، باید توسط عمره‌گزاران رعایت شود.

علاوه بر این، ظرفیت پذیرش زائر در حرمین شریفین که با توجه به شیوع کرونا با محدودیت‌هایی همراه بود، از یکشنبه لغو شده و همه افرادی که دو دوز واکسن‌کرونا زده باشند، می‌توانند به زیارت حرم نبوی و خانه خدا مشرف شوند. این امر در حالی است که مدتی پس از آغاز شیوع کرونا، عمره مفرده تعطیل شد و بعد از آن هم درهای حرمین شریفین بسته شد و در ایام حج تمتع نیز عربستان زائر خارجی نپذیرفت و ۱۰ هزار نفر از افراد ساکن عربستان با رعایت نکات بهداشتی به حج تمتع مشرف شدند؛ تا اینکه بعد از حدود ۷ ماه درهای خانه خدا به روی عمره‌گزاران باز شد و حج تمتع امسال هم برای ۶۰ هزار ساکن عربستان باز شد. همچنین در ماه‌های اخیر افرادی که دو دوز واکسن کرونا تزریق کرده بودند، از برخی کشورها به عمره مفرده تشرف یافتند.

‌اکنون با کاهش اعمال محدودیت‌ها، به نظر می‌رسد که عربستان برای ایام حج تمتع نیز برنامه‌ریزی بهتری داشته باشد و زوار خارجی بتوانند به حج تمتع مشرف شوند.

با وجود کاهش محدودیت‌ها در حرمین شریفین، هنوز زمان باز شدن حصار اطراف کعبه مشخص نیست و زائران امکان لمس با بوسیدن خانه خدا را ندارند.
برچسب ها: ماسک مکه مدینه
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


حسین
Denmark
معجزه فایزر