پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
 
۰

چگونه مرغ فاسد را از مرغ سالم تشخیص دهیم؟

جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۲۰
کد مطلب: 755911
معروف است که رنگ مرغ صورتی مایل به قرمز است و به هیچ وجه آبی نیست، بنابراین در صورتی که مشاهده کردید رنگ مرغی که خریدید آبی است
چگونه مرغ فاسد را از مرغ سالم تشخیص دهیم؟
به گزارش جهان نيوز،ممکن است برخی فروشندگان بخواهند مرغ فاسد را به مشتری خود بفروشند اما دانستن روش های شناخت مرغ فاسد از سالم آنها را ناکام می‌کند.
 ممکن است برخی فروشندگان گوشت و مرغ  باشند که استاندارهای لازم را رعایت نکنند و گوشت و مرغ فاسد را به مشتریان خود بدهند؛

از این رو تشخیص گوشت سالم از فاسد امری ضروری است. در این گزارش ما به شما چند روش ارائه می‌دهیم که می‌توانید از طریق آن مرغ فاسد را از مرغ سالم تشخیص دهید:

۱ - رنگ آبی روی پوست:
معروف است که رنگ مرغ صورتی مایل به قرمز است و به هیچ وجه آبی نیست، بنابراین در صورتی که مشاهده کردید رنگ مرغی که خریدید آبی است، یعنی که مشکلی وجود دارد و باید فوراً برطرف شود؛ در واقع این گوشت فاسد بوده و باید بازگردانده شود. این حق شماست که آن را به صاحبش برگردانید و دوباره پول خود را پس بگیرید، اما اگر آن را خرید نکرده اید، باید به فروشنده هشدار دهید که این گوشت فاسد است.

۲ - بوی عجیب غیر معمول:
گوشت‌ها بوی مشخصی دارند، به همین دلیل گوشت گاو با گوشت مرغ و انواع دیگر گوشت‌ها متفاوت هستند؛ از طریق بوی گوشت می‌توانیم بفهمیم که چه نوع گوشتی می‌خوریم؛ اگر بوی آن غیرمعمول  یا بوی تعفن داشته باشد، یعنی این گوشت فاسد است.

۳ - لزج و صاف بودن بیش از حد پوست مرغ:
اگر پوست مرغی که خریده اید لزج و بسیار صاف است، یعنی شما یک مرغ فاسد را دارید؛ بنابراین باید آن را دور بریزید، اما اگر در این مورد شک دارید، با شروع پختن گوشت، فاسد بودن آن مشخص می‌شود.

۴- شکستگی استخوان مرغ
کسانی هستند که برایشان مهم نیست مرغی که خریده اند تازه ذبح شده یا مدتی طولانی از ذبح آن می‌گذرد، اما یک نشانه وجود دارد که تعیین می‌کند این مرغ مانده است یا تازه؛ به گونه‌ای که اگر استخوان مرغ شکسته باشد یا به محض دست زدن می‌شکند، این مرغ فاسد بوده و زمان زیادی از ذبح آن می‌گذرد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *