جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
 
۱
۱۱
فعال اصلاح طلب:

اعتدالی که رهبرش حسن روحانی باشد طرفدار ندارد

دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۴۱
کد مطلب: 742138
ارزیابی من این نیست که جامعه به سمت اعتدال برود و نه تنها گرایشی به این سمت وجود ندارد بلکه حتی می‌توان گفت جامعه زده شده است. اعتدالی که طلایه‌دار آن آقای روحانی و آقای نوبخت هستند دیگر در جامعه مقبولیت لازم را ندارد.
اعتدالی که رهبرش حسن روحانی باشد طرفدار ندارد
به گزارش جهان نيوز، یدالله طاهرنژاد، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در گفت‌وگویی با روزنامه آرمان در مورد گزینه‌های رأی‌آور و قابل اعتماد برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری از میان اصلاح‌طلبان از محسن هاشمی و اسحاق جهانگیری نام می‌برد. گرچه تأکید می‌کند که فقط از جهت «قابلیت کاندیداتوری» می‌گوید و «ما هنوز کسی را معرفی نکرده‌ایم.»

او در ادامه به ضعف پایگاه اجتماعی اعتدالیون اشاره می‌کند: «ارزیابی من این نیست که جامعه به سمت اعتدال برود و نه تنها گرایشی به این سمت وجود ندارد بلکه حتی می‌توان گفت جامعه زده شده است. اعتدالی که طلایه‌دار آن آقای روحانی و آقای نوبخت هستند دیگر در جامعه مقبولیت لازم را ندارد. حجم مطالب انتقادی و استهزایی که علیه آقای روحانی در فضای مجازی و غیرمجازی منتشر می‌شود در تاریخ انقلاب بی‌سابقه است. چطور می‌توان جامعه را به دنبال این خط و مشی تصور کرد.»

جالب آنکه خود او در بخشی از صحبت‌هایش که مزیت‌های ریاست جمهوری زنان را بیان می‌کند، طعنه به روحانی می‌زند: «زنان مسئولیت‌پذیرتر هستند. زن اگر رئیس جمهور شود اینطور نیست که وقتی ۲۰۰ نفر کشته شدند صبح جمعه از خواب بیدار بشود و بگوید چه شده؟ چقدر مردند؟ مسئله‌ای نبود!...»

طاهرنژاد بدنه اجتماعی اصلاح‌طلبان را هم ناهمراه با جریان اصلاحات می‌داند، به دلیل عدم تحقق وعده‌های رئیس جمهوری که اصلاح‌طلبان بر سر کار آوردند و همین موضوع را در کنار احتمال رد صلاحیت کاندیداها، دغدغه اصلی اصلاح‌طلبان برای انتخابات ۱۴۰۰ می‌داند: «دغدغه اصلاح‌طلبان این است که به دلیل مجموعه‌ای از اتفاقاتی که بعد از دور دوم انتخاب آقای روحانی رخ داد و فشاری که امروز بر معیشت مردم وارد شده و وعده‌هایی که هیچ وقت به سمت تحقق پیش نرفت، بدنه اجتماعی اصلاح‌طلبی این جریان را همراهی نکند و این یعنی عدم موفقیت و این دو عدم موفقیت در دو انتخابات یعنی چالشی جدی در مسیر فعالیت اصلاح‌طلبانه در کشور.»

او در ادامه به روابط میان رهبری و رؤسای جمهور اشاره می‌کند و بخشی از وعده‌های انتخاباتی روحانی را فراتر از اختیارات او و «عوام‌فریبی» توصیف می‌کند: «رهبری که نمی‌خواهد مملکت خراب شود. ایشان می‌خواهند مملکت آباد شود اگر قوه‌ای عاقله در مسند اجرا باشد، معمولاً ایشان با رؤسای جمهور همراهی می‌کنند. اگر کسی بتواند با خردورزی و ابتکارات درست اعتماد رهبری را جلب کند و همراهی ایشان را داشته باشد، می‌تواند کار را به خوبی جلو ببرد ولی اینکه یک رئیس‌جمهور شعاری بدهد که نه قانون اساسی و نه رهبری به او اجازه ورود نمی‌دهد. در حقیقت عوام‌فریبی رخ داده و این رفتار بی‌اعتمادی می‌آفریند. آقای روحانی وعده‌هایی داده که در حیطه اختیارات او نبود.»
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
بعد از کنسرت و استادیوم الان نوبت بورس است ...
Iran, Islamic Republic of

اصلاح طلبان همان بدنه اصلی این دولت و پشت پرده فاجعه اقتصادی امروز هستند.. بنابراین نمیتوانند خود را از روحانی و دولتش جدا بدانند
Iran, Islamic Republic of
این دولت با همه طول وعرضش فقط بره ودیگرهیچ
Iran, Islamic Republic of
هرروزبدترازدیروز،گزارش عملکرددولت
Iran, Islamic Republic of
تااین دولت در قدرت حضوردارد مردم درفشار وتنگی معیشت خواهند بود وقطعا وضعیت بهبودی نخواهد یافت .
Iran, Islamic Republic of
اعتدالی که به اسم خصوصی سازی چوب حراج بر شرکت ها و بنگاهها و پالایشگاهها و کشت و صنعت های کشور زده شود و با زد و بند و تبانی با یکهزارم قیمت فروخته شود ...!!!
محمود
Iran, Islamic Republic of
اعتدال واقعی دین خداست...
مجید
Iran, Islamic Republic of
بازی با کلمات..
Iran, Islamic Republic of
داشتن اعتدال موضوع الکی نیست
اعتدال آن جایی وجود نداشت که مردم به ظاهر وطن دوست رأی دادن به حسن روحانی را اعتدال دانستند و همینان الان دم از اعتدال میزنند!!
رضا
Iran, Islamic Republic of


کارگزاران حامی مالی روحانی در انتخابات بود حالا ...
عبور از روحانی رو کلیک زدین که چه کنین؟
Iran, Islamic Republic of
دولت روحانی همان دولت میرحسین موسوی بود اما فقط رئیسش عوض شده بود