جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۰
۲

آسیب پذیری آمریکا در برابر شیوع کرونا

يکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۴۵
کد مطلب: 721152
آمریکا به علت های مختلف از جمله پنهان کاری های اولیه به دلایل سیاسی در برابر شیوع کرونا بسیار آسیب پذیر است.
آسیب پذیری آمریکا در برابر شیوع کرونا
به گزارش جهان نيوز، آمریکا بنا به دلایل متعدد، از جمله تعداد بالای افراد بیمه نشده و لاپوشانی اولیه بنا به دلایل سیاسی، در برابر شیوع سریع ویروس کرونا بسیار آسیب پذیر شده است.

تعداد بالای افراد بیمه نشده در آمریکا به این معناست که ویروس کرونا ممکن است با سرعت بیشتری در آمریکا نسبت به سایر کشورها شیوع پیدا کند. با افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا، کارشناسان هشدار می‌دهند که این کشور به شکل غیرمعمولی در برابر انتشار ویروس کرونا آسیب پذیر است.

بر اساس تازه‌ترین گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها که در روز پنج شنبه منتشر شد و شرایط آمریکا در بعد از ظهر روز چهارشنبه را ترسیم کرد، در حال حاضر ۱۴۹ مورد مبتلا به کرونا در آمریکا وجود دارد و ده نفر هم به خاطر این بیماری جان خود را از دست داده اند.

مقامات حوزه سلامت عمومی و دانشگاهیان نگران این هستند که تعداد بالای افراد بیمه نشده، عدم مرخصی‌های استعلاجی با حقوق و وجود یک طبقه سیاسی که این تهدید را کوچک نمایی کرده اند می‌تواند به این معنا باشد که سرعت انتشار ویروس کرونا در آمریکا ممکن است بیش از هر کشور دیگری باشد.

در حالی که به نظر می‌رسد داروسازان آمریکایی در وضعیت خوبی برای یافتن درمان و واکسن این بیماری قرار دارند، برخی معتقدند آمریکا همچنان یکی از کشورهایی است که بیشترین تأثیر را از این بیماری همه گیر خواهد داشت.

لورنس گاستین، استاد حقوق سلامت عمومی در دانشگاه جورج استون در این باره گفت: «در بحث نوآوری و تخصص در مورد بیماری ها، آمریکا نقاط قوت خاصی دارد، اما آسیب پذیری‌های جدی هم دارد، بویژه در نظام سلامت.»

بر اساس اعلام «بنیاد خانواده کایسر» که از سازمان‌های تحقیقاتی در حوزه مراقبت‌های سلامت در آمریکاست، شیوع ویروس کرونا ممکن است به خاطر بی تمایلی بیماران برای مراجعه به مراکز درمانی به خاطر هزینه نظام مراقبت‌های حوزه سلامت در آمریکا، تشدید شود.

حتی آن دسته از بیمارانی که بیمه دارند ممکن است در پرداخت سهم شان - حق بیمه - مشکل داشته باشند. بر اساس نظرسنجی صندوق مشترک المنافع، در سال ۲۰۱۸، تقریباً ۲۸ درصد از مردم آمریکا بیمه کافی نداشتند.

انجمن تجاری بیمه گذاران با نام «طرح‌های بیمه سلامت آمریکا»، اعلام کرده است که موانع موجود بر سر راه آزمایش را برای اعضای خود بر طرف می‌کند، از جمله بیماران از پرداخت هزینه‌های بیمار یا ایجاد امکان برای بیماران به منظور درمان خود در جاهای دیگر و نه فقط در مراکز معرفی شده معاف شده اند.

بیش از ۸۰۰ کارشناس نیز طی نامه‌ای از سیاست گذاران آمریکایی درخواست کردند به کسانی که تحت پوشش بیمه قرار ندارند کمک کنند، اما تاکنون هیچ طرحی از طرف دولت فدرال برای کمک اعلام نشده است.

سوآمی ساها، مدیر ارشد برنامه مدافع فعالان در «ائتلاف پریمیر» که متشکل از ۴ هزار بیمارستان است نیز اعلام کرد پزشکان درمان بیماران بیمه شده را در اولویت قرار می‌دهند.

البته وی گفت: بسیاری از بیمارستان‌ها با اختلاف بسیار ناچیزی عمل می‌کنند. واقعیت این است که هیچ کس واقعاً نمی‌داند هزینه چقدر خواهند شد.

آمریکا همچنین با کمبود کیت تشخیص برای آزمایش افراد روبرو بود و این بدان معناست که موارد زیادی هستند که بیماری آن‌ها تشخیص داده نمی‌شود. در حالی که کره جنوبی بیش از ۱۳۰ هزار نفر را آزمایش کرده است، اما آژانس سلامت عمومی آمریکا تنها توانسته صدها نمونه را در روز آزمایش کند.

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها که مهم‌ترین مؤسسه سلامت عمومی آمریکاست، ابتدا اجازه داد آزمایش در آزمایشگاه‌های خود انجام شود. این تأخیر بدان معناست که فقط از بیماران بدحال، افرادی که به مناطق آلوده به ویروس سفر کرده اند یا با مبتلایان در تماس بوده اند آزمایش گرفته شده است. پزشکان می‌گویند این مسئله ممکن است باعث شده باشد این ویروس در برخی نواحی کشور انتشار یافته باشد بدون آنکه مشخص شود.

یک دلیل دیگر برای این تأخیر، مشکل مربوط به آزمایش اولیه است، یعنی آزمایش می‌بایست تکرار شود. پیتر کریاکوپولوس، افسر ارشد سیاستگذاری در انجمن آزمایشگاه‌های سلامت عمومی گفت در آزمایش اولیه تشخیص سایر ویروس‌ها نظیر سارس نیز مد نظر بود، ولی زمانی که تمرکز بر ویروس کرونا باشد، نتیجه آزمایش بهتر خواهد بود.

ابتدا، بیماران مجبور بودند منتظر نمونه‌هایی بمانند که به آزمایشگاه‌های مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها ارسال می‌شود، اما اکنون آن‌ها می‌توانند ظرف ۲۴ ساعت از آزمایشگاه‌های سلامت عمومی محلی‌تر نیز نتایج آزمایش خود را دریافت کنند. برآورد انجمن آزمایشگاه‌های سلامت عمومی این است که آزمایشگاه‌ها روزانه قادرند دست کم ۱۰ هزار آزمایش را انجام دهند.

بعد از آنکه انجمن آزمایشگاه‌های سلامت عمومی در پایان هفته گذشته اعلام کرد آزمایشگاه‌های خصوصی نیز می‌توانند وارد عمل شوند، ظرفیت آزمایش از افراد بالا رفت. هم آزمایشگاه «لب کورپ» و هم آزمایشگاه «کاست دایاگنوستیکس» که دو شرکت بزرگ آزمایشگاهی هستند کار آزمایش برای ویروس کرونا را آغاز کرده اند.

در حالی که یازده ایالت و ۲۵ شهر قوانینی را تصویب کرده اند که شرکت‌ها را مکلف می‌کند مرخصی استعلاجی با حقوق به کارمندان خود بدهند، تا کنون هیچ درخواستی از دولت فدرال برای این کار صادر نشده است و فعالان می‌گویند حدود ۳۰ درصد از کارگران آمریکایی هنوز فاقد چنین حقی هستند.

کارشناسان می‌گویند اگر کارگران مبتلا به خاطر نگرانی از دریافت نکردن دستمزد به سر کار بروند و همکاران خود را هم مبتلا کنند، آنگاه سرعت انتشار ویروس کرونا بیشتر خواهد شد.

بر اساس یک مطالعه علمی در سال ۲۰۱۲، نبود سیاست‌های مربوط به فضای کار مانند مرخصی استعلاجی با حقوق باعث شد در زمان شیوع ویروس آنفلوانزای خوکی نوع اچ ۱ ان ۱ در سال ۲۰۰۹ حدود ۵ میلیون نفر دیگر مبتلا شوند.

شری لیوانت، یکی از رؤسای کمپین «توازن بهتر» در این باره گفت: «مطالعات نشان می‌دهد بیماری‌های واگیر را می‌توان با اجازه مرخصی استعلاجی باحقوق کنترل کرد. مردم نمی‌توانند در خانه بمانند و خود را قرنطینه کنند اگر بدانند با این کار ممکن است شغل خود را از دست بدهند.»

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ابتدا فکر می‌کرد که کرونا صرفاً مشکل چین است، اما او بعداً این دیدگاه را رد کرد و آن را «حقه» سیاستمداران دموکرات خواند.

زمانی که موارد مبتلا به کرونا در آمریکا افزایش یافت و بازارها راکد شدند، آقای ترامپ فشار را احساس کرد و مجبور شد واکنش نشان دهد. او از مایک پنس که سابقه نصفه و نیمه‌ای در زمینه علم و دارو دارد خواست بحران را مدیریت کند. اما مردم آمریکا اعتماد اندکی به توانایی دولت ترامپ برای مهار این بیماری در بزرگترین اقتصاد دنیا دارند.

تأخیر در انجام آزمایشات گسترده باعث تشدید این نگرانی شد که ممکن است ترامپ و تیمش در مقابله با شیوع این ویروس، متکبرانه عمل کرده یا عامدانه شواهد شیوع این بیماری را بنا به دلایل سیاسی پنهان کنند.

بروس آیلوارد، دستیار رئیس سازمان بهداشت جهانی در این باره گفت: «هنوز از دولت ترامپ پیام‌های متفاوتی در مورد میزان جدیت این بیماری شنیده می‌شود، درست در زمانی که مردم باید تا حد امکان هوشیار باشند. جمعیت، بهترین سیستم نظارتی شماست و آن‌ها باید آگاه شوند که این مشکل چقدر جدی است.»

کارشناسان حوزه سلامت می‌گویند انتشار این بیماری در آمریکا به میزان زیادی به این مسئله بستگی دارد که آیا مقامات با سرعت کافی به شرایط متغیر پاسخ می‌دهند یا خیر، از جمله اینکه آیا سیاست‌های نامحبوبی نظیر منع گردهمائی‌هایی بیش از چند نفر اتخاذ می‌کنند یا خیر.

آیلوارد گفت: «در نهایت، آمریکا واقعاً به خاطر تهدیدات مشترک متحد خواهد شد، اما در حال حاضر آن‌ها فرصت و زمان بسیار کمی دارند.»
 
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


نیما راسخ
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
به ما وشما چه ربطی داره ؟
اگر زرنگ هستید کلاه خودتان را بچسبید .
زیاد ناراحت کشور امریکا هستید آقازادهایتان را به ایران بیاورید .