چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
 
۴
۱۳۸
یادداشت حسین شریعتمداری//

علل کاهش مشارکت/ بخوانید و کلاه خود را قاضی کنید!

يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۳۹
کد مطلب: 719505
نیم نگاهی به عملکرد دولت مدعی اصلاحات و تدبیر بیندازید. غیر از تحمیل ده‌ها و حتی صدها مشکل به مردم و کشاندن معیشت ملت به مرز فلج شدن چه دستاورد قابل‌توجهی داشته است؟!
علل کاهش مشارکت/ بخوانید و کلاه خود را قاضی کنید!
به گزارش جهان نيوز، «حسین شریعتمداری» در «روزنامه کیهان» طی یادداشتی نوشت:

علی‌رغم هیاهوی پر حجم آمریکا و متحدانش و عملیات روانی گسترده‌ای که از طریق صدها رسانه مکتوب، صوتی و تصویری برای پیشگیری از حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی تدارک دیده و به میدان آورده بودند، این انتخابات با حضور پرشمار مردم و در میان رقابت همه‌جانبه گروه‌ها و جریانات سیاسی صورت پذیرفت و مردم ایران در سراسر کشور نامزدهای مورد نظر و علاقه خود را برگزیدند.

و اما، اگرچه هنوز نتیجه نهایی اعلام نشده است ولی گزارش‌های رسیده از استان‌ها و نتایج به دست آمده از شمارش آراء در تهران نشان می‌دهد نامزدهایی که مقابله با فساد اقتصادی، ضدیت با آمریکا، حمایت از محرومان و تاکید بر عدالت اجتماعی اصلی‌ترین شاخصه آنهاست، اکثریت قاطع مجلس آینده را در اختیار دارند. این خبر نه فقط برای آمریکا و متحدانش و برخی از دنباله‌های داخلی آنها خبری ناگوار است بلکه خوابی که برای مجلس یازدهم دیده بودند را به کابوسی هولناک بدل کرده است. از این روی قابل پیش‌بینی بوده و هست که ریل جدیدی برای ماشین تبلیغاتی خود برگزینند و هجوم تبلیغاتی خود را از تقلا برای پیشگیری از حضور مردم در انتخابات و تلاش برای دوری از گزینه‌های ضدآمریکایی و طرفداران عدالت اقتصادی و اجتماعی، به تخطئه انتخاب مردم و آینده مجلس پیش‌روی تغییر دهند که از هم‌اکنون نیز حرکت در این مسیر را آغاز کرده‌اند و در این باره گفتنی‌هایی هست، بخوانید!

۱- ظاهراً و بر اساس شواهد و قرائن موجود، حدس‌زده می‌شود که میزان مشارکت مردم در انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی نسبت به دوره قبل، چند درصد کمتر باشد. درصد بیشتر مشارکت اگرچه اهمیت قابل توجهی دارد ولی نوسان در میزان مشارکت نیز طبیعی است و عوامل متعددی می‌تواند در افزایش یا کاهش مشارکت نقش داشته باشد که طی ۴۱ سال گذشته و در جریان برگزاری ۱۰ دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی شاهد این نوسانات بوده‌ایم.

و اما، دشمنان بیرونی و برخی از دنباله‌های داخلی آنها اصرار دارند این کاهش چند درصدی مشارکت را به حساب ناامیدی مردم از انقلاب و نظام بنویسند که باید گفت؛

۲- طی چند سال اخیر (از انتخابات دوره دهم مجلس در سال ۱۳۹۴‎ تاکنون) شاهد رخدادهای فراوانی بوده‌ایم که از آن میان چند رخداد از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و نقش تعیین‌کننده و مثال‌زدنی داشته‌اند.

مردم، سردار سلیمانی را فدایی اسلام و انقلاب می‌دانستند و از راه و روش و خصوصیات آن شهید بزرگوار با خبر بودند. حضور چند ده میلیونی و بی‌نظیر مردم از همه اقشار اجتماعی در تشییع پیکر پاک و مطهر سردار و مراسم یادبود آن عزیز، بدون کمترین تردید و شائبه‌ای نه فقط از اعتقاد قلبی، بلکه از دلباختگی مردم به اسلام و انقلاب و نظام و مقاومت و... حکایت می‌کرد. از این روی، بی‌آنکه پای شعار و اغراق در میان باشد به جرأت و با اطمینانی بدون کمترین خدشه، می‌توان نتیجه گرفت که مردم به اسلام و انقلاب و نظام وفادار بوده و هستند. بنابراین نسبت دادن کاهش چنددرصدی مشارکت به ناامیدی مردم از اسلام و انقلاب و نظام علاوه‌بر آنکه یک دروغ شاخدار است، اهانت به توده‌های چند ده میلیونی مردم نیز هست. آیا می‌تواند غیر از این باشد؟!

اکنون سؤال این است که اگر ناامیدی مردم از نظام! علت کاهش چند درصدی مشارکت نبوده است، پس این کاهش چه علتی داشته است؟!

۳- نیم نگاهی به عملکرد دولت مدعی اصلاحات و تدبیر بیندازید. غیر از تحمیل ده‌ها و حتی صدها مشکل به مردم و کشاندن معیشت ملت به مرز فلج شدن چه دستاورد قابل‌توجهی داشته است؟! گرانی لجام گسیخته کالا و خدمات به‌گونه‌ای که همه روزه شاهد افزایش نجومی و سرسام‌آور آن بوده‌اند، تورم بالای ۴۳ درصد، تعطیلی ده‌ها کارخانه بزرگ و صدها مرکز تولید، افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت مسکن فقط طی یک سال، افزایش نقدینگی از ۴۷۰ هزار میلیارد تومان -هنگام تحویل دولت- به ۲هزار هزار میلیارد تومان، افزایش نرخ بیکاری و اضافه شدن انبوهی از جوانان جویای کار به خیل بیکاران، فساد اقتصادی هزاران میلیارد تومانی و نه فقط بی‌توجهی دولت به آن بلکه در مواردی حمایت از مفسدان، کاهش غیرقابل تصور ارزش پول ملی، افزایش قیمت دلار از ۳۲۰۰ تومان به ۱۴ هزار تومان، برباد دادن تاسیسات هسته‌ای و خروج شماری از دانشمندان هسته‌ای از کشور، هزینه کردن امکانات و ظرفیت‌های ۶ ساله کشور در مذاکرات هسته‌ای با هدف اعلام شده لغو تحریم‌ها که نه فقط هیچ دستاوردی نداشت بلکه فاجعه برجام را به ملت و نظام تحمیل کرد، و ده‌ها تحریم دیگر نیز به بار آورد، درپیش گرفتن دیپلماسی التماسی و بازی با حیثیت ملی در عرصه بین‌المللی، دهن‌کجی به مردم با پرداخت حقوق‌های نجومی به نورچشمی‌ها و ذخیره نظام! نامیدن آنها و... باعث دلسردی مردم و پاشیدن بذر ناامیدی در میان آنها نبوده است؟!

۴- بی‌توجهی دولت به نقد خیرخواهانه و مستند دلسوزان نظام و سرازیر کردن انواع ناسزاها و تهمت‌ها به آنان نظیر «بی‌سواد، بی‌شناسنامه، مزدور، کاسب‌تحریم‌، کودک‌صفت، حسود، بزدل، ترسو، جیب‌بر، بی‌قانون، مستضعف‌فکری، بیکار، متوهم، غوطه‌ور در فساد، سوءاستفاده‌گر، خرابکار، عقب‌مانده، تازه به دوران رسیده، عصرحجری، هوچی‌باز، منفی‌باف، یأس‌آفرین، ناشکر، باید به جهنم بروند»! و... اخیرا انقلابیون نفهم!، یک مشت لات!... و ده‌ها نمونه دیگر که فقط شرم‌آور است.! و این همه در حالی است که تمامی پیش‌بینی‌های آنها به حقیقت پیوست ولی آقایان هنوز هم دنبال آب و صابون برای منتقدان هستند که صورت خود را بشویند! به این فهرست باید ‌ صدها وعده بر زمین مانده و خلاف‌گویی‌های آشکار را نیز اضافه کرد و از حضرات پرسید آیا جایی برای امیدواری مردم باقی گذاشته‌اید؟!

۵- رئیس‌جمهور محترم کشورمان که خود ۱۰ بار، با رای مردم و در همین ساز و کار انتخاباتی به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان راه یافته است، طی چند هفته نزدیک به انتخابات از انتخابات مهندسی شده و انتصابات به جای انتخابات سخن گفت! و -انشاءالله- بی‌آنکه متوجه باشد، به عملیات روانی دشمنان علیه انتخابات مجلس یازدهم دامن زد! آیا این اقدام ایشان را نمی‌توان در کاهش چنددرصدی مشارکت موثر دانست؟!

۶- مجلس دهم با حضور اکثریت مدعیان اصلاحات که حامیان سینه‌چاک دولت بوده‌اند اگرچه برخی از اقدامات شایسته و مفید نیز داشته است ولی در مجموع نه فقط خروجی قابل قبولی نداشته است بلکه با حمایت‌های بی‌چون و چرا از اقدامات خسارت‌آفرین دولت و رها کردن وظیفه نظارتی و تقنینی خود آسیب‌های بعضاً غیرقابل جبرانی هم به مردم تحمیل کرده است. تصویب برجام فاجعه‌بار آنهم بی‌اعتنا به ده‌ها روز بررسی دقیق و کارشناسانه کمیسیون ویژه با مدیریت برادر کارشناس و متعهدمان آقای دکتر زاکانی که بعدها معلوم شد بسیاری از انتقادات آن کمیسیون بجا بوده است، ظاهرشدن برخی از نمایندگان در نقش وکیل‌الدوله و بی‌توجه به سوگندی که برای حمایت از نظام و مردم یاد کرده بودند، که به عنوان یک نمونه -و فقط یک نمونه- می‌توان از استیضاح وزرای ناکارآمد از سوی نمایندگان متعهد و بازگرداندن آنها به پست وزارت با لابی‌های وکیل‌الدوله‌ها یاد کرد! ماجرای استیضاح وزیر مسکن سابق یکی از آن نمونه‌هاست! ایشان بعد از آنکه به میل خود -و نه وظیفه‌شناسی مجلس دهم- کنار رفت، با صراحت گفت افتخارم آن است که یک مسکن هم نساختم! و نمایندگان مدعی‌اصلاحات و تدبیر! نه برای تائید قبلی او توجیهی داشتند و نه به روی خود آوردند که با این بینش و منش چرا چند سال وزیر مسکن! بوده است؟! آیا تعجب‌آور است که عملکرد اکثریت مجلس کنونی باعث دلزدگی مردم و کاهش چند درصدی مشارکت آنان شده باشد؟!

۷- در جریان بررسی صلاحیت نمایندگان کنونی مجلس، معلوم شد که ۷۵ تن از آنها به علت آلودگی به فساد اقتصادی رد صلاحیت شده‌اند. یعنی ۲۵ درصد از ۲۹۰ نماینده مجلس. به آسانی می‌توان حدس زد که این ۷۵ نماینده می‌توانسته‌اند چه نقش مخربی در مواضع و عملکرد مجلس کنونی داشته باشند؟! این وضعیت پلشت نمی‌تواند در کاهش میزان مشارکت موثر بوده باشد؟!

 ۸- دقیقاً ۴۸ ساعت مانده به روز رای‌گیری به ناگاه برخی از مقامات مسئول درباره خطر شیوع ویروس کرونا سخن می‌گویند! و روزنامه‌های زنجیره‌ای و رسانه‌های بیرونی وابسته به دشمن که گویی منتظر صدور فرمان بوده‌اند، به جوسنگین و بزرگنمایی شده‌ای پیرامون خطر هولناک این ویروس دامن می‌زنند و ترجیع‌بند همه این فضاسازی‌ها به این نقطه ختم می‌شود که حضور مردم در پای صندوق‌های رای خطر ابتلای آنان به ویروس کرونا را در پی دارد!...
آیا این فضاسازی کاذب بی‌حساب بوده است؟!

۹- حالا کلاه خود را قاضی کنیم. حضور توده‌های چند ده میلیونی در شهادت سردار بزرگوارمان حاج قاسم سلیمانی به وضوح از اعتقاد راسخ مردم به اسلام و انقلاب و نظام که از ویژگی‌های بارز سردار سلیمانی بوده است خبر می‌دهد، بنابراین کاهش چند درصدی مشارکت اگرچه بسیار طبیعی و متداول است ولی چنانچه بخشی از آن را ناشی از دلسردی برخی از مردم بدانیم، با توجه به موارد یاد شده، این دلسردی! برخلاف اصرار دشمنان بیرونی و دنباله‌های داخلی آنها، از عملکرد ناهنجار، شماری از دولتیان و برخی از مجلس‌نشینان کنونی ریشه می‌گیرد که ترکیب مجلس آینده باطل‌السحر آن است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
همیشه کاهش مشارکت بعد از خرابکاریهای لیبرالها بوده ....
هشیار
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
آقای شریعتمداری با این وضعیت اقتصادی و بی خیالی نمایندگان مجلس و دولتمردان و تبلیغات همه جانبه دشمن برای شرکت نکردن مردم در انتخابات و شیوع بیماری کرونا باز مردم ایران بودند که پای صندوق رای آمدند وگرنه در کشورهای غربی با شرایط مشابه فکر نکنم به 10 % می رسیدند.
Iran, Islamic Republic of
اول برو تحقیق کن بعد منفی بزن

پایین‌ترین مشارکت در انتخابات مجلس در زمان کدام رؤسای جمهور بوده است؟!

🔸 حسن روحانی «حدود ۴۵ درصد»
🔸 بنی صدر «۵۲/۱۴»
🔸 خاتمی «۵۱/۲۱»

اینه حاصل تفکر لیبرال ..
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
البته بالاترین مشارکت مربوط به مجلس پنجم رفسنجانی و مجلس ششم خاتمیست ،اینم درنظر بگیرید لطفا
Iran, Islamic Republic of
دقت نکردی ،مجلس ششم حاصل عملکرد دولت قبله ،مجلس هفتم ثمره دولت خاتمی محسوب میشه
Iran, Islamic Republic of
پس با توجه به حرف شما نتیجه میگیریم بهترین عملکرد درکل تاریخ بعد انقلاب مربوط به دولت رفسنجانیه
Iran, Islamic Republic of
پس با این حساب انتخاب دولت روحانی هم نتیجه عملکرد منفی دولت قبلی اش باید باشه.
United Kingdom
حسین شریعتمداری استاد فرافکنی
France
..... حسین شریعتمداری هستی عزیزم
Iran, Islamic Republic of
ایشان دلسوز و استاد قلم زدن واقعیات هستند
Iran, Islamic Republic of
هرکسی واقعیت رو از دید خودش معنی میکنه
ب
Iran, Islamic Republic of
.....
ب
Iran, Islamic Republic of
تازه خیلی از کسانی که رای دادند خرابکاری های دولت ومجلس را بحساب نیا ورده اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی
Iran, Islamic Republic of
کاش یک نگاهی هم به عملکرد خودی ها می کردید.......
Iran, Islamic Republic of
اگر مشارکت بالا برود آنگاه اصولگرایان رای خواهند آورد؟..
Iran, Islamic Republic of
...
Sweden
.....
Iran, Islamic Republic of
شکست را بپذیر و اما و اگر نیار.
اصلاح طلبها شکست خوردند.
Iran, Islamic Republic of
اصلاح طلبی نبود که شکست بخوره ،چهارتا ازاون ناشناسها بودن اونم دم آخری که هیچکس نمیشناختشون ،اصل کاریا نبودن که
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
....
Korea, Republic of
اصلا مگه رقابت بین دوجناح بوده...
Iran, Islamic Republic of
بله
سال ۸۸ بالاترین مشارکت را داشت و احمدی نژاد رای آورد....
Korea, Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
قطعا رای میاورند
ریاست جمهوری 88
روند انتخابات در مجالس هم این مطلب رو تایید میکنه
United States
فقط آدم‌های خودتون رای دادن ، مردم را خسته کردید ، هیچ کسی حرف مردم را گوش نمی کنه
احسان
Iran, Islamic Republic of
.......
Iran, Islamic Republic of
خودتون رو با این توجیهات مشغول نکنید. اگر علت فقط خرابکاری دولت و مجلس بود که بر عکس مردم باید بیشتر شرکت می کردن و همه به مخالفین دولت و مجلس فعلی رای می دادن!
احسان
Iran, Islamic Republic of
عملکرد بسیار ضعیف دولت و مجلس اصلاح طلب باعث ناامیدی و یاس مردم و کاهش اندک مشارکت شده است .
Iran, Islamic Republic of
بخشی از مردمی که شرکت نکردند از عملکرد دولت و مجلس ناراضی بودند، اما روش درستی را انتخاب نکردند که در انتخابات شرکت نکردند.
میتوانستند بیایند و به افراد اصلح مد نظرشان رای دهند.
افراد باتقوا و توانمند.
Iran, Islamic Republic of
......
Korea, Republic of
......
Iran, Islamic Republic of
آرای شرکت نکننده ها را هم داره میریزه به نفع اصولگراها....
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
تقصیر کرونا!!!!!
Iran, Islamic Republic of
اونی که معتقده تحت هرشرایطی رای میده ،وکسانی که از هر دوگروه نا امیدن درهیچ شرایطی رای نمیدن ،بقیه حرفها بهانه است
Iran, Islamic Republic of
.....
سپاس سردار
Iran, Islamic Republic of
درود بر حاج حسین شریعتمداری سردار قلم.
جانباز
Iran, Islamic Republic of
...
سرباز
Iran, Islamic Republic of
درود بر کسی که حرف درست می زند.
بنظر بزرگترین علت کاهش مشارکت خرباکاری های دولت و مجلس فعلی است .
رضايي ع ر
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
....
هاشمی: به ۱۰:۳۴
Iran, Islamic Republic of
معلومه اصولگراها رای میارن
اگه بشه افرادی رو که رای ندادن قانع کنیم که اگر اصولگراها بیان به این وضع درب داغون سر و سامان میدن ، اونوقت اونها هم رای میدن بهشون
در اصل کسانی که رای ندادن تقصیر این دولت هست که اونها رو نا امید کرده ولی باورشون نمیشه رای دادن فایده ای داشته باشه
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
نه جانم ،رای ندادن فقط وفقط علتش اینه که مردم از هر دوگروه اصلاح طلب و اصولگرا نا امید بودن چون عملکرد هر دوشون رو دیدن!!!!
Iran, Islamic Republic of
....
سید هادی
Iran, Islamic Republic of
آقای شریعتمداری فرض کن برادر مردم یک کمی می فهمند لازم نیست این تحلیل های ابکی را بخورد ما بدهید . مردم به حق از شما سیاست بازها چه اصولگرا و چه اصلاح طلب خسته شده اند . .ن..
درود
Iran, Islamic Republic of
درود بر آقای شریعتمداری که قلمش طلاست.
Iran, Islamic Republic of
شریعتمداری برحق است و دلسوز
Sweden
آخه مگر رهبر نفرمود حضور در انتخابات تکلیف شرعیه؟ یعنی مشکلات اقتصادی مانع ادای تکلیف شرعی میشه؟!!!
شاکی
Iran, Islamic Republic of
......
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
.......
محسن
Iran, Islamic Republic of
...
Sweden
....
رضا
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
.م.م.
عنابستاني
Iran, Islamic Republic of
اقاي شريعتمداري اگر رئيس جمهور محبوبيت ندارد نبايد حرفايش تاثيري در راي مردم داشته باشد !!!!؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
کسانی که روزی طرفدار روحانی بودند ، به خاطر منافعشان بنام رای های خاکستری ! رای ندادند . همان بهتر که رای ندهند !!!! مردم انقلابی همیشه بوده و هستند و از آرمانهای شهدا دفاع میکنند . ......
Iran, Islamic Republic of
به هر حال آقای شریعتمداری چندین عامل را ذکر کرد
یکی هم حرف روحانی در مورد انتصابی بودن بود
به هر حال اون هم چند در صد تاثیر داشت
Iran, Islamic Republic of
حاج قاسم ، نماد 100درصدی مردم ایران بود نه 41 درصدی
اصغر
Iran, Islamic Republic of
خب!
Iran, Islamic Republic of
.....
یا علی مدد
Iran, Islamic Republic of
حاج قاسم نماد کسانی بوده و هست که در مکتب حسین علیه السلام در هر شرایطی میمانند...
یا علی مدد
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
....
رضا
Iran, Islamic Republic of
......
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
......
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
...م
سبزواري
Iran, Islamic Republic of
......
غضنفر
Iran, Islamic Republic of
چرا نوشته سبزواري را انتشار ندادي
Iran, Islamic Republic of
....
یامهدی ادرکنی
Iran, Islamic Republic of
ما به تکلیف خود عمل می کنیم وکاری به درصد واین چیزها نداریم همانطوری که امام امت فرمودند باید در صحنه حاضر بود.
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
.....
ح.ن
Iran, Islamic Republic of
خداراشکر فهمیدیم علت کاهش درصد مشارکت چی بود.مثل همیشه روحانی و دولتش.
محمد
Iran, Islamic Republic of
یکی از علتهای اصلی کاهش مشارکت وضعیت اسفبار اقتصادیه که حاصل سوء مدیریت و کار نکردن و بعضا بد کار کردن دولت روحانیه....
Iran, Islamic Republic of
شما که رای داده ای مشکل اقتصادی ومعیشتی نداشتی؟ مردم در 40 سال انقلاب ثابت کرده اند مشکلات اقتصادی نمی تواند آنها را از پای در آورد ،...
Iran, Islamic Republic of
خودتونو با این توجیهات و تقصیر این و اون انداختن گول بزنید،اونایی که رای ندادن یعنی به اصولگراها هم رای ندادن تمام
Iran, Islamic Republic of
اگه اینطوره که شما میگید روحانی مقصره ....
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
مدت زیادی است که نوشته های آقای شریعتمداری را مطالعه می کنم، انصافا همه آنها حقیقت محض است به دور از فرافکنی و سیاست کاری.البته همیشه گفتن حقیقت شیرین نیست ولی باید انصاف داشته باشیم و برای خدا بنویسیم. شاید زیاد فرصت نداشته باشیم؟ شاید زمان ایستادن در پیشگاه الهی نزدیک باشد، ما که تاریخ رفتن از این دنیا را از خدا نگرفته ایم.موفق و سلامت و سربلند باشید.
شهروند
Iran, Islamic Republic of
آقای شریعتمداری خیلی هوشمندانه تحلیل کرد..وای چقدر باهوش است
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
مردم خسته شدند از دولت از مجلس
Iran, Islamic Republic of
وسایرمسئولان
Iran, Islamic Republic of
خستگی بهانه است ،اگه رقابتیش میکردید وضع اقتصادی و معیشت و هیچی در رای دادن تاثیر نمیزاشت و مشارکت بالا میرفت
Iran, Islamic Republic of
....
امیر
Iran, Islamic Republic of
مشارکت بالابره که اصولگراها رای نمیارن...
حمید
Iran, Islamic Republic of
اصلاح طلبان اقتصاد کشور و معیشت مردم را نابود کردند و به همین علت با دست رد مردم مواجه شدند.
Iran, Islamic Republic of
پس چرا دست رد به سینه اصولگراها زدن
Korea, Republic of
....
Korea, Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
.......
Iran, Islamic Republic of
کرونا ویروس سیاسی نظامی است ملت هوشیار باشند
ماها
Iran, Islamic Republic of
......
Seyed
Iran, Islamic Republic of
مردم از هر دو حزب خسته شدن؛ فقط شعارشعار.
Iran, Islamic Republic of
بسیار عالی
Iran, Islamic Republic of
....
محمد
Iran, Islamic Republic of
.....
سغید نوری
Iran, Islamic Republic of
خوب انتخابات هم به حمدالله به خوبی وخوشی برگزارشد ببینم شماچه میکنید..
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
اصول گرا هاکلا برنامه ای جز شعار برای حل اقتصاد ندارند...
Iran, Islamic Republic of
....
علوی
Iran, Islamic Republic of
....
دانا
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
////...
Iran, Islamic Republic of
خدا وکیلی دلایلش منطقیه
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
البته سفسطه نه منطق
رسول مشهدي
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
......
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
.....
لطفا سفسطه نکن اقای شریعتمداری!!
Iran, Islamic Republic of
هر ساعت ادامه این دولت بی تدبیر و بی برنامه ، مایه ضرر می باشد
Switzerland
.....
Iran, Islamic Republic of
به نظرم ده درصد به دلیل احساس رقابتی نبودن ،ده درصد به دلیل نارضایتی از وضعیت موجود و گرانی ها و ده درصد هم به دلیل ترس از کرونا شرکت نکردن
Iran, Islamic Republic of
درود بر سردار اهل قلم آقای شریعتمداری عزیز و دلسوز نظام و انقلاب .
Iran, Islamic Republic of
تحلیل خوب و کاملی بود