کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نامه خواندنی شهید بهشتی در باره ماهیت آمریکا

14 آبان 1398 ساعت 9:19

علی‌اصغر صمیمی گفت: اواخر تابستان ۵۸ نامه‌ای از طرف شهید بهشتی به تعدادی از افراد و رابط‌های خاص در استان‌ها ارسال می‌شود که یکی از این نامه‌ها هم به دست حجت الاسلام سید موسی موسوی می‌رسد. طی آن نامه من و شهید سلحشور به شهید بهشتی معرفی شدیم.


به گزارش جهان نیوز، علی‌اصغر صمیمی از دوستان و همکلاسی‌های شهید «فرخزاد سلحشور» از دانشجویان پیروی خط امام (ره) اظهار داشت: حوزه اصلی فعالیت‌های شهید فرخزاد سلحشور غرب کشور و شهر کرمانشاه بود. ورود وی به دانشگاه رازی مصادف با حضورش در انجمن اسلامی این دانشگاه شد که به صورت مخفیانه خارج از دانشگاه تشکیل می‌شد.

وی افزود: این انجمن زیر نظر مکتب الصادق (ع) (محل تجمع انقلابیون شهر کرمانشاه) بود که روحانی مبارزی به نام حجت‌الاسلام سید موسی موسوی آن را اداره می‌کرد. حجت‌الاسلام موسوی مکتب الصادق (ع) را اداره می‌کرد و جوان‌ترین عضو مجلس خبرگان قانون اساسی بود و از این طریق با شهید بهشتی (ره) به عنوان رئیس مجلس خبرگان ارتباط‌ داشت.

صمیمی خاطرنشان کرد: اواخر تابستان ۵۸ نامه‌ای از طرف شهید بهشتی به تعدادی از افراد و رابط‌های خاص در استان‌ها ارسال می‌شود که یکی از این نامه‌ها هم به دست حجت الاسلام سید موسی موسوی می‌رسد. محتوای نامه این بود که دو دانشجوی قابل اعتماد و امین را جهت حضور برای جلساتی در تهران معرفی کنند. حاج آقا موسوی هم شهید سلحشور و بنده را معرفی کردند.

وی عنوان کرد: بعد از اینکه توسط حجت الاسلام موسوی توجیه شدیم، به تهران آمدیم. محل جلسات، خارج از تهران بود. اوایل خود شهید بهشتی در جلسات حضور نداشت و جلسات با محوریت آقای موسوی‌ خوئینی‌ها و برخی دیگر از دانشجو‌ها اداره و برگزار می‌شد. محور صحبت‌ها و جان کلام هم این بود که منشأ یک سری اتفاق‌هایی که در کشور رخ می‌دهد سفارت آمریکا و ایادی وابسته به آنهاست. با جدی‌تر شدن بحث‌ها و جلسات، ریزش افراد در جلسه هم بیشتر می‌شد.

به تدریج که جمع‌مان محدودتر و جلسه‌ها به روز‌های پایانی خودش نزدیک می‌شدند؛ مسأله مقابله با آمریکا در آن جلسات مطرح شد و اینگونه بود که شهید سلحشور وارد جریانات منتهی به تصرف سفارتخانه شدند. صبح‌ها به جلسه گروه خودمان می‌رفتیم و مابقی وقتمان هم پای درس بزرگان انقلاب می‌گذشت و حتی گاهی به جلسات مسعود رجوی هم می‌رفتیم تا ببینیم چه می‌گویند. من ۱۰ روز قبل از تسخیر لانه جاسوسی بنا به دلایلی از این جلسه‌ها جدا شدم، اما شهید سلحشور در تسخیر لانه جاسوسی حضور داشت.

وی گفت: شهید فرخزاد سلحشور متولد سال ۱۳۳۲ در استان فارس و دانشجوی سال سوم رشته شیمی دانشگاه رازی کرمانشاه و عضو دانشجویان پیرو خط امام (ره) و حاضر در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بود. سلحشور در ۱۶ دی ۱۳۵۹ در هویزه به شهادت رسید و محل خاکسپاری او در زیارتگاه شهدای هویزه است.

منبع: دفاع پرس


کد مطلب: 706209

آدرس مطلب: https://www.jahannews.com/news/706209/نامه-خواندنی-شهید-بهشتی-باره-ماهیت-آمریکا

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com