جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
 
۰
۱۰

ربیعی: دستگاه‌های اجرایی مکلف به مقررات زدایی شدند

دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۱۷
کد مطلب: 705423
سخنگوی دولت گفت: همه وزرا و رؤسای دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند که مقررات زدایی لازم را به صورت بخشنامه با هماهنگی مرکز ملی پایش ابلاغ کنند.
ربیعی: دستگاه‌های اجرایی مکلف به مقررات زدایی شدند
به گزارش جهان نيوز، علی ربیعی، سخنگوی دولت در حاشیه جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و در تشریح جزئیات نشست این ستاد، اظهار کرد: نخستین تصمیم در این جلسه در مورد سامانه سام در وزارت اقتصاد بود که هم اکنون با آدرس g ۴ b.ir در دسترس است. در این سامانه چند زیر سامانه پیش‌بینی شده که شکایات را دریافت و داوری می‌کند، مرکز مشاوره با نام سامانه یاور دارد و همچنین تمام اطلاعات مورد نیاز برای مجوز‌ها و استعلامات کشور در این سامانه پیش بینی شده است.

او افزود: اولین مصوبه این جلسه تکلیفی بود که به همه دستگاه‌ها ابلاغ شد تا تمام اقدامات مرتبط با کسب و کار خودشان را به صورت الکترونیکی در این سامانه پیش بینی کنند.

ربیعی گفت: برای اینکه این امر رصد شود، تصمیم گرفته شد به طور فصلی مدیرانی که مکلف هستند، در هیئت وزیران وضعیت دستگاه‌های زیر نظر خود را گزارش دهند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه تصمیم دیگر جلسه ستاد در خصوص مقررات زدایی در دستگاه‌های اجرایی بود، تصریح کرد: مقرر شد که هر وزراتخانه تا مدت مشخصی بخشنامه چگونگی مقررات زدایی را دنبال کند و گزارش خود را اعلام کند. همه وزرا و روسای دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند که مقررات زدایی لازم را به صورت بخشنامه با هماهنگی مرکز ملی پایش ابلاغ کنند.

او گفت: قرار شد مرکز ملی پایش رصد کند تا اگر دستگاه‌ها مقررات جدید وضع کردند، آن را به هیئت دولت اعلام کند و آن مقررات به سرعت لغو شود. دستگاه هم مکلف شدند که اگر مقررات زایی جدید خواستند انجام دهند با مرکز هماهنگ باشند چراکه در صورت عدم هماهنگی آن مقررات لغو خواهد شد.

ربیعی با اشاره به دیگر مصوبات امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تأکید کرد: در تصمیم دیگرمان سازمان اداری و استخدامی و وزارت اقتصاد قرار شد در زمینه فرآیند‌ها با هم کار کنند؛ همچنین اختیارات و اعضای مرکز ملی پایش هم برای تقویت این مرکز مورد بحث قرار گرفت، پیشنهاد اصلاحی به مجلس رفته و قرار شد این پیشنهاد اصلاحی در مجلس برای تسریع پیگیری شود.

سخنگوی دولت تأکید کرد: بحث دیگر جلسه پیشنهادی برای دخیل کردن سایر قوا و همکاری بین قوا، نهاد‌های عمومی و بخش خصوصی برای مقررات زدایی است.

منبع:باشگاه خبرنگاران
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
همه وزرا و رؤسای دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند ناتوانی و ناکامی دولت روحانی را جبران کنند
Iran, Islamic Republic of
مدیران دولت روحانی ثابت کردند که درباره حل مشکلات اقتصادی مردم و کشور کاری از دستشان برنمیآید
Iran, Islamic Republic of
صدور مجوز فروش کالای قاچاق درکشورغیرقانونی است.
Iran, Islamic Republic of
قانون مبارزه با قاچاق کالا نقش تماشاگر دارد.
Iran, Islamic Republic of
یک محموله پارچه خارجی قاچاق به ارزش 20 میلیارد ریال وارد کشور شده است
قانون مبارزه با قاچاق کالا نقش تماشاگر دارد.
اعتراض
Iran, Islamic Republic of
هر کیلو گوشت در بهارستان نسیم شهر جاده ساوه 115هزارتومان شده است نظارت و مدیریت هم ندارد.
Iran, Islamic Republic of
کشف بیش از 12 تن روغن خوراکی احتکار شده در زابل
جانشین فرمانده انتظامي سیستان وبلوچستان از كشف بیش از 12 تن روغن خوراکی احتكار شده در زابل خبر داد.

تاریخ: ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۵
Iran, Islamic Republic of
آقای سخنگو! لطفا آدرس غلط ندهید
سخنگوی دولت امروز پیش شرط مذاکره روحانی با آمریکا را ۲ شرط "لغو همه تحریم ها" و "حل مشکلات مردم" اعلام کرد؛ این همان آدرس غلطی است که حسن روحانی ۶ سال پیش به مردم داد و تجربه شکست خورده اش امروز پیش روی همه است.
Iran, Islamic Republic of
آمریکا با رب و روغن ما چه کار دارد؟!
برخی دولتمردان علت گرانی‌ها را به تحریم‌های آمریکا ربط می‌دهند که باید از این آقایان پرسید، آمریکا با رب و روغن ما چه کار دارد؟!
Iran, Islamic Republic of
چرا دولت روحانی برای مردم کاری نمی‌کند؟
چرا دولت روحانی برقیمت کالاها و اجناس نظارت ندارد قیمتها پایین نیامده است؟
مگر دلار ارزان نشد؟
دولت روحانی مسوول معیشت مردم است.
دولت روحانی از ابتدا تمام مشکلات اقتصادی مردم را رها کرده است فقط به دنبال مذاکره با آمریکا، کشورهای اروپایی و... است و همچنان نیزادامه می دهد.