جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
 
۵
۴۴

کیهان: آقای ظریف! برای دشمن پیام ضعف نفرستید

يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۲۲
کد مطلب: 683707
وزیر خارجه گفته بود که «پیشنهاد تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا را روی میز گذاشتم و از اختیار لازم نیز برخوردار هستم». این اظهارنظر ظریف با استقبال و ذوق‌زدگی رسانه‌های زنجیره‌ای همراه بود.
کیهان: آقای ظریف! برای دشمن پیام ضعف نفرستید
به گزارش جهان نيوز، «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه در روزهای گذشته در «نشست جامعه آسیا» در نیویورک گفته بود: «پیشنهاد تبادل زندانیان را بر روی میز گذاشتم. من آماده‌ام و از اختیار لازم نیز برخوردار هستم. شش ماه پیش نیز این پیشنهاد را دادیم اما پاسخی از سوی مقامات دولت دونالد ترامپ دریافت نکرده‌ایم».

این اظهارنظر تأمل‌برانگیز وزیر امور خارجه که از موضع ضعف و انفعال بیان شد، استقبال و ذوق زدگی رسانه‌های زنجیره‌ای را در پی داشت.

ذوق‌زدگی  مدعیان اصلاحات!
در همین رابطه روزنامه ایران- ارگان رسانه‌ای دولت- در گزارشی با عنوان «دیپلماسی تبادل زندانی» نوشت:«به نظر می‌رسد که این موضوع بار دیگر با چراغ سبز ایران روی میز مذاکره قرار گرفته است. اگرچه پیداست نامه ارسالی واشنگتن با پیشنهاد مذاکره دوسویه پیرامون چنین موضوعی متناسب نیست اما تأکید ظریف بر آمادگی ایران برای گفت‌وگو می‌تواند مقدمات چنین رویدادی را آن هم در بحبوحه تشدید تنش میان تهران و واشنگتن فراهم کند. شاید دیپلماسی تبادل زندانیان کانال جدیدی برای کاستن از روند تشدید تنش‌ها بین تهران و کاخ سفید شود».

روزنامه زنجیره‌ای شرق نیز که تیتر تاریخی «امضای کری تضمین است» را در کارنامه خود ثبت کرده، در تیتر اصلی صفحه اول خود نوشت: «ظریف خطاب به دولت آمریکا: زندانی‌هایمان را مبادله کنیم، اختیار این کار را دارم».

روزنامه زنجیره‌ای اعتماد نیز در گزارشی با عنوان «وزیر خارجه ایران همتای آمریکایی را آچمز کرد؛ دو بر صفر به نفع ایران در خاک آمریکا» از اظهارنظر ظریف مبنی بر تبادل زندانیان استقبال کرد.

همچنین روزنامه زنجیره‌ای همدلی در گزارشی با عنوان «مذاکره در سایه مبادله» نوشت:  ظریف... عنوان کرده که در این خصوص اختیار تام دارد که جای خوشوقتی است که رئیس ‌دستگاه دیپلماسی بالاخره اعلام کرد در حوزه‌ای اختیار تام دارد. با این همه و با توجه به گفته اخیر بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت که گفته بود: "تحریم‌های آمریکا بلوف سیاسی نیست”؛ شاید دیپلماسی مبادله مانند "دیپلماسی فوتبال” که در اواخر دهه 70 خورشیدی عقیم ماند، راهی برای کم شدن فشار تحریم‌ها بر ایران و فروپاشی اقتصادی کشور باشد... حل مناقشات و جنگ تمام‌عیار اقتصادی بین ایران و آمریکا تنها از راه دیپلماسی میسر است و ابتکار آن نیز باید در دست دستگاه سیاست خارجی کشور به رهبری ظریف باشد، به‌خصوص اکنون که به‌طور شفاف اعلام کرده در این خصوص تصمیم‌گیرنده نهایی خود اوست»

روزنامه زنجیره‌ای سازندگی نیز در گزارشی با عنوان «جنگ ظریف در زمین حریف» نوشت:«ناظران بر این باورند که محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان که بسیاری از تحلیلگران بین‌المللی چون رابین رایت او را دیپلماتی واقع‌گرا توصیف می‌کنند، با ارائه چنین پیشنهادی آن هم در شرایطی که به واسطه سیاست‌های خارج از عرف ایالات متحده، تنش میان تهران و واشنگتن به اوج رسیده، توپ را به میدان حریف(آمریکا) انداخته است»

هرچند که «عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرده است که «ادعای برخی رسانه‌های خارجی مبنی بر درخواست ایران برای مذاکره با آمریکا بی‌اساس و نادرست است»، اما اظهارات ظریف درخصوص «مذاکره با موضوع تبادل زندانیان» و تاکید بر «داشتن اختیار»، توجه ناظران را به خود جلب کرده است.

ردپای اندیشکده آمریکایی!
در ظاهر امر، وزیر خارجه کشورمان دست به یک ابتکار زده و به زعم خود، پیشنهادی برای «خروج رابطه تهران و واشنگتن از بن‌بست» ارائه داده است. اما برای اهل فن و کسانی که دستی در رصد تحولات بین‌الملل دارند و منابع خبری و تحلیلی خارجی را به صورت منظم مرور می‌کنند، این پیشنهاد ظریف، طنین آشنایی داشت.

به گزارش مشرق، حقیقت آن است که اندیشکده‌ای موسوم به «گروه بین‌المللی بحران»(International Crisis Group)  که به صورت مرتب از زمان شروع مذاکرات هسته‌ای ایران با 1+5 در سال ۹۲، درباره مذاکرات و توافقات ایران و ۶ کشور، گزارش‌های تحلیلی و راهکاری ارائه می‌دهد، در تاریخ ۱۶ ژانویه ۲۰۱۸ – 26 دی 96- گزارشی با عنوان «ایستاده بر غبار: سومین سال اجرای برجام» منتشر کرد، که سرفصل‌های پیشنهادی آن، به طرز عجیبی با مواضع و گفتارهای عمومی برخی مقامات دیپلماتیک، مسئولان دولتی و رسانه‌های حامی دولت مشابه است. مثلاً در صفحه ۲۵ این گزارش می‌خوانیم که یکی از مواردی که باید از کانال مخفی بین ایران و آمریکا انجام بگیرد تلاش برای» آزادی شهروندان آمریکایی بازداشتی در ایران است: «در ارتباط با دولت آمریکا، هرچند برخی مقام‌های ارشد ممکن است در واقع خواهان این باشند که ببینند ایران برجام را نقض می‌کند، یا توجیه دیگری برای واکنشی سخت‌تر به ایران بیابند، خود رئیس‌جمهور ظاهرا به صورت واقعی خواهان مذاکره است. همچنان‌که در بالا گفته شد، دلایلی برای تردید درباره اینکه ایران در آینده نزدیک با مذاکره موافقت کند، وجود دارد. ولی بهترین گزینه برای ایالات متحده این است که پیشنهاد مذاکرات محرمانه و خصوصی به ایران بدهد که تمرکز آن بر رهایی شهروندان آمریکایی زندانی در ایران- ولی نه محدود به این مسئله- باشد. در شرایط کنونی، ایران احتمالا مذاکرات علنی را تسلیم شدن غیرقابل قبول در برابر زورگویی آمریکا تلقی خواهد کرد؛ همچنان‌که در دولت اوباما اتفاق افتاد، دیپلماسی در سکوت(همراه با کاهش جنگ لفظی) بخت بیشتری برای موفقیت در ابتدای کار دارد»

جالب اینجاست که ظریف هم می‌گوید که «شش ماه» پیش این پیشنهاد را به آمریکایی‌ها داده است که قطعاً به صورت محرمانه بوده است، چرا که در ۶ ماه گذشته هیچ خبری درباره پیشنهاد ظریف به آمریکا در این موضوع خاص (نه در رسانه‌های خارجی و نه ایرانی) منتشر نشد.

FATF، دفتر اتحادیه اروپا در تهران!
در بخش دیگری از این گزارش (صفحات ۲۳ و ۲۴) درباره لزوم تصویب کامل برنامه اقدام FATF با این هدف که کانال بی‌خاصیت و اصطلاحاً «سرکاری» اروپا موسوم به SPV منفعتی هم برای ایران داشته باشد، آمده است:«اگر ایران می‌خواهد منافع خود را از SPV و دیگر ساز و کارهای بانکی به حداکثر برساند، باید قوانین مهمی- از جمله دو لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی منبع تأمین مالی سازمان‌های تروریستی و جنایات سازمان‌یافته فراملی- را تصویب و اجرا کند و به طور کامل ارزیابی بایسته، شفافیت، نظام‌مندی و دیگر نگرانی‌های ذکر شده در طرح اجرایی FATF برای ایران را پاسخ گوید».

همچنین در صفحه ۲۴ گزارش مذکور تاکید شده است که علی‌رغم مخالفت «تندروها»! باید دفتر حافظ منافع اروپا در ایران گشوده شود:«به رغم مقاومت تندروها در تهران، اتحادیه اروپا باید همچنین پیگیر گشایش یک دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در تهران باشد که بتواند به اتحادیه اروپا امکان بدهد که کارزار تبلیغاتی موثرتری را در ایران به راه اندازد»

لازم به ذکر است که پیش از این برخی مقامات ارشد دولت و همچنین برخی نمایندگان مجلس در کنار فعالین مدعی اصلاح‌طلبی بارها و بارها درخصوص گشایش دفتر اتحادیه اروپا در تهران و همچنین لزوم تصویب لوایح مرتبط با FATF تاکید کرده بودند.

در همین رابطه «محمود واعظی» رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور چندی پیش تاکید کرده بود که «گشایش دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا می‌تواند برای همکاری اقتصادی ایران با این اتحادیه مفید باشد». همچنین «حشمت‌الله فلاحت‌پیشه» رئیس ‌کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز چندی پیش به تاسیس دفتر اتحادیه اروپا در ایران تاکید کرده بود.
در گزارش اندیشکده «گروه بین‌المللی بحران» همچنین به مذاکرات موشکی، منطقه‌ای و حقوق بشری در مراحل بعدی نیز ‌اشاره شده است.

از علی واعظ تا جرج سوروس!
گرچه روی این گزارش، نام نویسنده ذکر نشده است، اما با توجه به سوابق گزارش‌های این اندیشکده در موضوع ایران و برجام و همچنین سوابق اعضای این اندیشکده، قطعاً نویسنده آن، جوانی به نام «علی واعظ» است.

پیش از این رسانه‌ها با ارائه برخی مستندات به نقش پررنگ «علی واعظ» در تنظیم متن برجام پرداخته بودند و حتی ماجرا در حدی بود که ظاهراً متن تنظیم شده توسط واعظ و «گروه بین‌المللی بحران» توسط تیم مذاکره‌کننده ایران امضا شد!

آنچه که احتمال وابستگی واعظ به سیا را بالا می‌برد، جدای از تحصیل او در دوره پست دکتری دانشگاه هاروارد، سابقه همکاری او با سیا در سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸ است. او در این بازه زمانی، خبرنگار «رادیو آزاد اروپا / رادیو آزادی» در سوئیس بود. رادیو آزاد اروپا در زمان جنگ سرد آمریکا با شوروی توسط سیا راه‌اندازی شد و بودجه آن تا سال ۱۹۷۲ اختصاصاً و البته مخفیانه توسط سیا تأمین می‌شد.

گروه بین‌المللی بحران(International Crisis Group)، یک سازمان ظاهراً غیردولتی و غیرانتفاعی است که در سال ۱۹۹۵ با هدف فعالیت در زمینه مطالعه مناقشات خشونت‌بار و تدوین راه‌حل برای آنها تشکیل شد. با این حال، افراد حاضر در هیئت امنای این سازمان که همه از سیاستمداران و سرمایه‌داران و چهره‌های آکادمیک متنفذ هستند، نفوذ بسیار عمیق و محکم آن در ساختار حکومتی ایالات متحده و سایر کشورهای غربی، دسترسی‌های گسترده آن به حلقه‌های تأثیرگذار سیاست و اقتصاد و منابع مالی تأمین‌کننده فعالیت آن، نشان می‌دهد که این سازمان که مقر اصلی آن در بروکسل بلژیک است، در همکاری تنگاتنگ با دولت ایالات متحده و متحدان غربی آن کار می‌کند.

چهره اصلی و تأمین‌کننده مالی اصلی این سازمان هم کسی نیست جز کسی که نام او با فتنه ۸۸ برای ایرانی‌ها هم به نامی آشنا تبدیل شد:«جرج سوروس»

پیام ضعف!
حال سؤال اینجاست که چرا دستگاه دیپلماسی کشور با تشکیلات و ساختار عظیم خود و ردیف بودجه مفصل و صدها کارشناس و دیپلمات و دانشکده و اتاق فکر و... این چنین ابتکار عمل خود را در حوزه دیپلماسی (آن هم در شرایط اعلام جنگ عملی نظام سلطه علیه کشور) به یک اندیشکده خارجی واگذار کرده است؟!

ظریف در روزهای گذشته گفته بود که «از توافقات قبلی سودی حاصل نشد، چرا وارد توافق جدیدی شویم». با این حال و علی‌رغم عهدشکنی‌های مستمر آمریکا- که آخرین نمونه آن برجام است- وزیر امور خارجه در اقدامی تأمل‌برانگیز، از موضع ضعف و انفعال، پیشنهاد مذاکره می‌دهد!

آقای ظریف! پیام ضعف، دشمن را گستاخ‌تر می‌کند. اکنون تجربه عبرت‌آموز برجام در مقابل دیدگان افکار عمومی است. دشمن در پی تعمیم مدل خسارت بار «اقدامات نقد ایران در مقابل وعده‌های نسیه» به دیگر مولفه‌های قدرت‌ساز کشورمان است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا صرف به میز مذاکره آوردن ایران را یک امتیاز برای خود می‌داند. استفاده تبلیغاتی که از این صحنه خواهد برد از هر چیز دیگر برای او ارزشمندتر می‌باشد. باید دشمن را در رسیدن به اهدافش ناکام گذاشت......!!!
Iran, Islamic Republic of
......
مرگ بر آمریکا
Iran, Islamic Republic of
......
سعید110
Iran, Islamic Republic of
آنقدر که ظریف با اندیشکده های آمریکا رابطه داره؛ با اندیشکده های خودمان رابطه ندارد! ....!!!
مرگ بر روسیه ، مرگ بر تندرو
United Kingdom
......
Iran, Islamic Republic of
ظریف ، رییس دستگاه دیپلماسی است ولی دیپلمات نیست.
سعید110
Iran, Islamic Republic of
...
France
روزنامه کیهان با خودش هم جنگ دارد.
Iran, Islamic Republic of
اولا آمریکا اگر می‌توانست ضربه‌ای به جمهوری اسلامی بزند زده بود و همچنان که تا به حال هیچ غلطی نتوانسته بکند من‌بعد هم نمی‌تواند. در ثانی کیفیت نفت جمهوری اسلامی با دیگر کشورهای حوزه خلیج ‌فارس قابل مقایسه نیست. در ضمن اگر جمهوری اسلامی بخواهد به راحتی می‌تواند معادلات عبور کشتی‌ها و نفت‌کش‌ها را در خلیج‌ فارس و تنگه ‌هرمز بر هم بزند تا پمپئو و دیگر احمق‌های آمریکا به حقارت خود پی ببرند. ضمنا جمهوری اسلامی هیچ نیازی به مذاکره با شیطان‌های احمقی چون ترامپ و امثالهم ندارد.
Iran, Islamic Republic of
نتیجه ندادن برجام و استمرار یافتن تحریم‌های جدید و پی‌درپی آمریکا علیه ایران به دلیل بی‌اعتمادی دولت به ایستادگی و مقاومت و برعکس اعتماد به غرب است.
Iran, Islamic Republic of
با توجه به یادداشت مدیر مسئول کیهان شایسته است کیهان هر روز گوشه‌ای ‌از ابعاد خسارت‌بار برجام و اقدامات کسانی را که طی این 5-6 سال اخیر به کشور و ملت آسیب جدی وارد کرده‌اند روشن کند.
هاشمی
Iran, Islamic Republic of
همینطور هم هست
کیهان هر از گاهی به مناسبت به خسارات برجام اشاره و تحلیل می کند
Iran, Islamic Republic of
تا زمانی که ایران در برجام بماند آمریکایی‌ها فشار خود را بر علیه ما بیشتر می‌کنند باقی ماندن ما در برجام برای آمریکا یک امتیاز است.
Iran, Islamic Republic of
در جواب تصمیم جدید ترامپ مبنی بر لغو معافیت از تحریم برخی از خریداران نفتی ایران باید گفت: دوره تحکم فرعونی تمام شده و دنیا در حال گذار از این دوران است. در این دوره هیچ کشوری به صورت مطلق زیر بار تحکم کشور دیگری نخواهد رفت. با این بیان در بیشتر زمینه‌ها شاهد مخالفت‌ها با آمریکا از سوی کشورهای دیگر خواهیم بود و این آغاز فروپاشی ابرقدرتی آمریکا می‌باشد.
Iran, Islamic Republic of
اینو باید کدخداپرست ها بفهمند که متاسفانه نبفهمند!
Iran, Islamic Republic of
دولتمردان گذشته آمریکا یک مشت جنایتکار حقه‌باز بودند و دولتمردان امروز این کشور عده‌ای دلقک هستند بی‌هویتی این کشور کاملا نمایان شده است.
Iran, Islamic Republic of
دفاع بی‌منطق آقای پزشکیان از پیوستن ایران به FATF را در روزنامه خواندم..... بنده به عنوان یک شهروند عادی کشور حاضرم روی موضع مقاومت و ایستادگی خود در برابر زیاده‌طلبی‌های آمریکا سرم را بدهم ولی می‌دانم که طرفداران پیوستن ایران به FATF مسئولیت هیچ هزینه‌ای را نمی‌پذیرند....
Iran, Islamic Republic of
امیدواریم اعضای مجمع محترم تشخیص مصلحت نظام از آزمون لوایح FATF سربلند بیرون بیایند و خدای ناکرده تحت تاثیر فشار شیاطین خارجی و مدعیان اصلاحات قرار نگیرد.
Iran, Islamic Republic of
مواضع تند امروز آقای ظریف علیه آمریکا فایده‌ای دربر ندارد آن روزی که ایشان باید محکم در مقابل آمریکا می‌ایستاد این کار را نکرد. رهبر معظم انقلاب فرمودند آمریکایی‌ها وقتی از پل بگذرند به ریش ما می‌خندند امروز راه چاره قطع امید از اروپایی‌ها و تکیه بر داخل است. امیدواریم دولت این اراده را داشته باشد.
Iran, Islamic Republic of
دولت ضعیف وزیر ضعیف عملکرد ضعیف پیام ضعیف ظریف ضعیف و .......
111
Russian Federation
تا تقدیم دو دستی ایران به آمریکا ؛ یک یا ظریف دیگر ...
Iran, Islamic Republic of
اعدام ۳۷ فرد درریاض اجرای، قانون جنگل حقوق بشرآمریکایی و اروپایی بوده است.
عربستان با حمایت مدعیان حقوق بشر دست از جنایت‌هایش نمی‌کشد.
عربستان سعودی باید رعایت حقوق بشر را از سگ وحشی کره شمالی یاد و درس بگیرد!
سگ وحشی کره شمالی با شرف تر ازاین سران حیوان وحشی عربستان سعودی هستن.
سعید
Iran, Islamic Republic of
اقای شریعتمداری
ترس از هیاهوی امثال شما است که ادمی مثل ظریف که چه خوشمان بیلید و جه نیاید همه او را متخصص دپیلماسی میدادند (منفی زن عزیز حواست باشه که از تخصص گفتم و نه تعهد) قادر نباشد منظورش را جوری بیان کند که احساس ضعف نشود و بقول عوام جای انکار و دبه بگذارد.
اگر ایشان نمی گفت که برای تبادل زندانیان دارای اختیار است موضوع به این درجه از اهمیت نمی رسید. ولی چرا گفت که دارای اختیار است و البته از طرف کسی تکذیب نشد چونکه از مقالات سردار قلم و معترضان کف خیابانها و مابقی ترسید و البته حامل پیام خوبی برای دنیای امروز نیست که وزیر خارجه کشوری باید اطمینان دهد که حامل اختیار است.
حالا شما تا دلت می خواهد بنویس و بگو هر کس دم از حاکمیت دوگانه می زند امریکایی و انگلیسی و ...است
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۴۸
بله!همین برجام ناقص الخلقه از شاهکارای تخصص جناب ظریفه.
Iran, Islamic Republic of
دمت گرم! گل گفتی! البته امثال آقای شریعتمداری اگر درد دین داشته باشند با پیام شما آقا سعید قبلا هم می بایست به صراط مستقیم می آمدند که نشد.
Iran, Islamic Republic of
.....‌
حشمت
United Kingdom
من فکر میکنم به یک دو گانه رسیدیم. دو راه بیشتر جلوی پای ما نیست.
اول. رفتن سر میز مذاکره و توافق با امریکا. امریکا سر میز مذاکره دنبال چیست و چی میخواد؟ . مساله اسراییل و فلسطین. توان موشکی ایران.لغو مساله غنی سازی چند سال بعد که در برجام پیش بینی شده بود.

دوم. عدم مذاکره با امریکا و استفاده از فضای محدود دیپلماسی عمومی و تحکیم روابط با شرق. اعمال تنش موقت و کنترل شده در بازار بین المللی نفت. مدیریت وارداتِ ارزبر. واگذاری بنگاهها و اموال در دست دولت و حاکمیت به مردم جهت کاهش کسری بودجه ریالی. انسجام داخلی و ملی . اصلاح بنیادی ساختار اقتصادی و نظام پولی و بانکی.

با شعار و کلی گویی حتی یه مساله هم حل نمیشود. امیدوارم بهترین تصمیم ها در همه حالت ها پیش بینی شده باشد
الصلح خیر
کیهان نشینان ظاهرا به صورت واقعی کیهان نشین هستند
به همین خاطره که فقط بر طبل جنگ می کوبتد و نه صلخ و آرامش..
Iran, Islamic Republic of
جناب صلح! اول باید بفهمی کی باید صلح کنی و کی باید بجنگی. بعد بیای ادای مصلح دربیاری!
Iran, Islamic Republic of
تو که فهمیدی بس است نمی خواد شعار بدی
عقیل
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
ساده انگاری آفت نگرش انسانی است.
چه رابطه ای بین صلح و دولت آمریکای خونخوار هست؟ چرا ادای آدم های روشنفکر رو درمیارین....
الان داخل جنگ هستیم برادر. جنگ از این بالاتر که اقتصاد کشور رو به فلاکت نشوندن؟
حاجی فیروز
Iran, Islamic Republic of
ما آماده ایم... آقایون اصلاح طلب و اصولگرا آقازاده هاو بستگانشونو از کشورهای اروپایی خوش آب و هوای اتریش،سوئیس و آلمان و…و ایالت های امریکا و کانادا سریعا برگردونن ،هرچه قدر در جبهه علم و دانش به هزینه و رنج جوانان مظلوم ، محروم،بیکار و مجرد کشور، تحصیل کردن و با این و اون خوش گذروندن دیگه کافیه، می بایستی خط مقدم جبهه ها رو پر کنند.
Iran, Islamic Republic of
هنوز خاطره تلخ استرداد "شاه جاسوس" آمریکا، جیسون رضائیان، بدون دریافت هیچ چیزی،از ذهنمان بیرون نرفته.
جناب زبان دنیا بلدان!
هاشمی
Iran, Islamic Republic of
این به ظاهر روشنفکران و در واقع نادانها
فقط عاشق انگلیسی صحبت کردن ظریف هستند
Iran, Islamic Republic of
برجام هسته ای اولین قدم موفق غربگرایان برای بردن ایران زیر چتر نظام سلطه جهانی بود.آنها از این راه دست برنخواهند داشت اما این بار هم بسیاری از مردم این حضرات و کدخدایشان را باور ندارند و هم نیروهای انقلاب بیش از پیش برای دفاع از دستاوردهای انقلاب آماده اند.اجازه امضاء ننگ نامه دیگری را به غربگرایان نمی دهیم.
Iran, Islamic Republic of
ظریف بیش از این نباید در مسند سیاست خارجی قرار گیرد...
سید رضا
Iran, Islamic Republic of
دیپلماسی التماس ! دیپلمات ملتمس !!
Iran, Islamic Republic of
کسانیکه خود را حد اعلای سیاست و اول شخص همه فن حریف حوزه دیپلماتیک کشور میدانند چطور ابتدایی ترین مسائل رو نادیده میگیرند ما در فرهنگ عمومی کشورمان مطالبی مانند از یه سوراخ دو بار گزیده نشدن و آزموده را آزمودن خطاست و از این دست تجارب را زیاد در اختیار داریم چطور میشود تجربه نافرجا برجام را به این زودی فراموش کنید در طول سالیان گذشته از این سوراخ چند بارگزیده شده اید چند بار دیگر باید دشمن غدار را بیازمائید بدانید کسی که از روزگار عبرت نگیرد خود عبرت دیگران خواهد شد .
Romania
لطفا توجه كن كه گفته است داراي اختيار براي معامله است انهم در حوزه اي كه مربوط به دولت و قوه مجريه نمي شود ولي كسي در قوه قضاييه و ساير جاها تكذيب نمي كند
خود را به غفلت زدن هم حدي داره عزيز
Iran, Islamic Republic of
برخی شما بخوانید افاضات کیهانیان:
1- آمریکا و ترامپ هیچکاه از برجام که تماما به نفع آمریکایی هاست بیرون نمی آیند.
2- محمد بن سلمان مدتهاست که نامرئی و دور از منظر است بر اساس گزارشهای واصله او در یک درگیری خانوادگی کشته شده است.
و ....
Czech Republic
...
Iran, Islamic Republic of
......
Iran, Islamic Republic of
تعجب نکنید!! اپوزوسیون موجود شامل، منافقین، چریک فدایی، کارگزاران، اصلاح طلبان، سلطنت طلبان، کدخداییان، ملی گرایان، جبهه مشارکت، جبهه آزادی میباشد و « اذا قیل لهم لا تفسدوا فی الارض ،قالوا انما نحن مصلحون »