پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۴
۳۳

بزرگترین مفاسد اقتصادی در دولت روحانی رخ داده

دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۱۳
کد مطلب: 682751
نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: در دیداری که با آیت‌الله رئیسی داشتیم، وی با درخواست انتشار علنی احکام قضایی موافق است.
بزرگترین مفاسد اقتصادی در دولت روحانی  رخ داده
به گزارش جهان نيوز، محمد دهقان نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با اشاره به دیدار کمیسیون قضائی مجلس با آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه گفت: انتشار علنی احکام قضائی یکی از درخواست‌های مهمی بود که آقای رئیسی نیز اعلام کرد با این موضوع موافق است.

نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس ادامه داد: من معتقدم اگر قوه قضائیه بخواهد نسبت به سالم سازی فضای قوه قضائیه و بالا رفتن اعتماد مردم به این قوه با سرعت مناسبی اقدام کند باید احکام قضائی قضات منتشر شود. اگر ملاحظه‌ای مبنی بر عدم انتشار اسامی طرفین دعوا وجود دارد، قوه قضائیه می‌تواند اسامی افراد را حذف کرده و احکام را منتشر کند تا مشخص شود قاضی فرد با سوادی است و آیا احکام متقنی صادر می‌کند یا خیر؟

وی با بیان اینکه آقای رئیسی موافقت خود را با این درخواست اعلام کرد گفت: اگر لازم باشد طرحی نیز در این خصوص آماده می‌شود تا قوه قضائیه موظف شود تمامی احکام دادگاه‌ها را منتشر کند.

دهقان ادامه داد: در این صورت قضات در صدور رأی دقت بیشتری می‌کنند و رأی‌شان مورد نقد مردم و بویژه حقوقدان‌ها قرار می‌گیرد، این موضوع موجب می‌شود از برخی زد و بندهای احتمالی جلوگیری و با آن مقابله شود.

نماینده مردم طرقبه و چناران اظهار داشت: در این دولت بزرگترین مفاسد اقتصادی در طول تاریخ انقلاب در سه زمینه اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: سازمان خصوصی سازی در روند واگذاری‌ها ده‌ها هزار میلیارد تومان ثروت مردم را به افراد متخلف واگذار کرد، ابهامات زیادی در این زمینه وجود دارد و نهادهای نظارتی در این زمینه گزارش‌های دقیقی دارند. نمایندگان مجلس نیز متوجه تخلفات وسیعی که در زمینه خصوصی سازی رخ داده است، شده اند.

دهقان واگذاری نیشکر هفت تپه خوزستان، ماشین سازی تبریز، پالایشگاه نفت کرمانشاه، آلومینیوم المهدی، هپکو و کشت و صنعت مغان را از مصادیق بارز تخلفات در خصوصی سازی‌ها خواند و گفت: گزارش تخلفات سازمان خصوصی سازی در واگذاری این شرکت‌ها هر کدام به صورت مستقل بر اساس ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی در صحن مجلس مطرح شده و به قوه قضائیه ارسال خواهد شد.

وی تأکید کرد: قوه قضائیه به عنوان مسئول احیای حقوق عامه و تحقق عدالت باید پرچم دار مقابله با فساد و ضایع شدن اموال ملت باشد.

عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: در دیدار با آقای رئیسی بر این موضوع تأکید و اصرار شد و ما منتظر گام‌های عملی قوه قضائیه در مبارزه با مفاسد هستیم.

دهقان افزود: اگر همه مفاسد اقتصادی در کشور از ابتدای انقلاب تا امروز را جمع کنیم، شاید به اندازه مفاسد سازمان خصوصی سازی در واگذاری‌ها در چند سال اخیر نباشد.
دهقان اظهار داشت: برداشت من از دو جلسه‌ای که تا امروز با رئیس قوه قضائیه داشتیم، این است که ایشان اراده ورود به این عرصه را دارد و تلاش دارد با چشم باز، وارد این حوزه شود.

نماینده مردم طرقبه و چناران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تردیدی وجود ندارد که ساختارهای موجود قوه قضائیه برای مبارزه با مفاسد اقتصادی، پاسخگو نیست، گفت: با توجه به امیدی که ملت ایران به حضور آقای رئیسی در قوه قضائیه دارند و با توجه به بی‌اعتمادی که بین مردم به واسطه این حجم از فساد ایجاد شده است، قوه قضائیه باید وارد شود و اعتماد عمومی را بازسازی کند.

دهقان با اشاره به برخی توجیهات مبنی بر اینکه با فساد باید برخورد کرد و نباید فساد را برای عموم بیان کرد، افزود: این نکته در صورتی که با فساد برخورد شود و اراده جدی و تشکیلات ویژه برای مبارزه با فساد وجود داشته باشد، درست است اما پنهان کردن مسائل مربوط به فساد در داخل کشور، مقدور و مطلوب نیست.

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک جامعه شفاف، مردم و رسانه‌ها متوجه فساد می‌شوند. از منظر امر به معروف و نهی از منکر نیز افرادی که اعتقاد به مبارزه با فساد دارند، فساد را فریاد می‌کشند.

وی تأکید کرد: در کشور ما ثابت شده است که پرونده‌های مبارزه با فساد در صورتی به نتیجه رسیده است که افکار عمومی پای کار بیایند. مطالبه افکار عمومی، مهم و به نفع قوه قضائیه است.

عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خاطرنشان کرد: مطرح شدن پرونده‌های فساد در افکار عمومی برای قوه قضائیه فرصت است. قوه قضائیه بدون پشتیبانی افکار عمومی، نمی‌تواند در مبارزه با فساد اقتصادی موفق شود بنابراین طرح فساد در رسانه‌ها، فرصتی برای قوه قضائیه ایجاد می‌کند که با پشتیبانی افکار عمومی، به جنگ با فساد بروند زیرا در فساد پای افراد قدرتمند در میان است.

عضو کمیسیون قضائی مجلس اظهار داشت: در جلسه با رئیس قوه قضائیه برخی اعضای کمیسیون، با توجه به طرح ۵۱ ماده‌ای مبارزه با فساد که قبلاً در کمیسیون قضائی تصویب شده بود بر ضرورت وجود متولی مشخص جهت مبارزه با فساد اقتصادی در حوزه‌های مختلف تأکید داشتند و خواستار اهتمام جدی در این زمینه بودند و رئیس دستگاه قضا نیز عنوان کرد که چنانچه سازوکار فعلی قوه قضائیه پاسخگوی نیاز برای مبارزه با فساد نباشد، قوه قضائیه در اولین فرصت چه از طریق حمایت از طرح مذکور چه با اتخاذ تصمیم درون قوه‌ای سازوکار جدیدی را برای این موضوع در نظر خواهد گرفت.

دهقان خاطرنشان کرد: آیت‌الله رئیسی عنوان کرد که کار تدوین آئین‌نامه قانون رسیدگی به اموال مسئولان (از کجا آورده‌ای؟) در حال انجام است و تدوین آن به زودی به پایان خواهد رسید و ابلاغ خواهد شد و اگر نقصی در قانون وجود دارد، دلیلی بر عدم اجرای آن نیست.

رئیس قوه تاکید داشت: تدوین و تصویب ۶۰ آئین نامه از قوانین مصوب در دستور کار است که امیدوار بودند حداکثر ظرف ۴ ماه آینده آنها را نهایی و ابلاغ کنند.

منبع:مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
....
سعید110
Iran, Islamic Republic of
...
شاکی
Iran, Islamic Republic of
ان شاء الله که قوه قضاییه به مفاسد خصوصی سازی اخیر با قاطعیت رسیدگی نماید.
Iran, Islamic Republic of
...
هاشمی
Romania
اگر قرار است احکام دادگاهها منتشر شود تا قضات دقت بیشتری در صدور احکام بنمایند
پس به طریق اولی لازم است رای نمایندگان مجلس به طرحها و لوایح نیز شفاف باشد تا مردم بدانند نماینده شان به هر طرح و لایحه ای رای مثبت داده یا منفی ...
میثم
Iran, Islamic Republic of
اژدهای هفت سر فساد را باید گردن زد و این مجاهده عظیمی است که جناح و گروه و شخص نمی شناسد ، ان شا الله ... یا علی
علی
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
زمینه سازی برای فساد از دوران احمدی نژاد آغاز شد که خیال میکرد کشور داری کاری آسان و سهل است و میتوان بدون پشتوانه علمی و جذب نخبگان و دانشمندان کشور را مدیریت کرد ولی متاسفانه آن نوع مدیریت بلایی سر کشور آورده که فعلا تا سالهای سال گریزی از آثار زیانبارش نداریم
مطلع
Iran, Islamic Republic of
مفاسد عظیم کرسنت و استات اویل و توتال و صنعت فولادی و پتروپارس و اختلاس فاضل خداداد و شهرام جزایری و غیره مربوط به دولت های هاشمی و خاتمی بود.
نا مطلع
Germany
سه هزار میلیارد هم مربوط به هاشمی و خاتمی بود؟
مطلع
Iran, Islamic Republic of
خاوری در سال 84 در ستاد انتخابات هاشمی فعالیت می کرد و جزو کارگزارانی ها بود.
M.sh
Romania
۱۶ هزار میلیارد دلار چی!؟
Iran, Islamic Republic of
بودجه فرهنگی بوذ مثل سایر بودجه های فرهنگی
سید
Iran, Islamic Republic of
عزیزم میدونی 16 هزار میلیارد دلار یعنی چی؟؟ همینقدر را بدان که در امد سالانه حاصل از فروش نفت ایران (یک کشور نفتی) در این سالها کمتر از 50 میلیارد دلار بوده!!
محمد
Iran, Islamic Republic of
سه هزار ملیارد که دزدی نبود چرا شما و دوستانتان اینقدر به احمدی نژاد پاکدست تهمت میزنید من پاکدست تر از احمدی نژاد تو کره خاکی سراغ ندارم بهتره شما هم خودتو خسته نکنی چون کسی رو پیدا نخواهی کرد ....
محمد
Iran, Islamic Republic of
جهان برای چی ادامه کامنت منو سانسور کردی که نظر من وارونه جلوه کنه فقط اینو بگم که احمدی نژاد رو با اب زمزم هم نمیشه پاک کرد
به محمد
Romania
ولی شما که خوبی !
حمام خونه تون چشمه زمزم هستش !
همیشه پاک پاکید !
Iran, Islamic Republic of
فساد 12000میلیارد تومانی صندوق ذخیره فرهنگیان در دولت تدبیر و ...
محمد
Iran, Islamic Republic of
...
عقیل
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
آب بریز اونجات که میسوزه
ب
Iran, Islamic Republic of
جناب دهقان خدا کنه همه آرزوهای این مردم دارند این آقای ریئسی به سرانجام برساند قانون از کجا آورده اید کلید همه فساد ها از 40سال پیش که تا کنون فقط شعار آن را از همه شنیدیم
Iran, Islamic Republic of
در ايين نامه از كجا اورده اي علاوه بر مسئولان بخش دولتي ميبايست افراد ثروتمند بخش خصوصي كه مباشر و شريك دولتي ها در رانت و فساد اقتصادي بوده اند بررسي شود و منشا ثروت افراد جامعه بررسي و مشخص شود ...از طرفي خيلي از افراد با فرار مالياتي ثروتمند شده اند اينها نيز بايد در ايين نامه لحاظ و بيت المال از حلقومشان بيرون كشده شود ...در ايين نامه بايد سازوكاري با تشكيل كميته ملي و كميته هاي استاني از كجا اورده اي با مسئوليت قوه قضاييه و عضويت وزارت اطلاعات،سپاه پاسداران،نيروي انتظامي،وزارت اقتصاد و دارايي تشكيل و با حضور يك قاضي در جلسه مصوبات و احكام قضايي براي اعاده حقوق مردم صادر گردد .
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
الان بزرگترین نیاز در زمینه مبارزه با فساد تعریف کامل فساد است. هنوز که هنوز است ما تعریفی کامل و دقیق از فساد نداریم. ....
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
چرا به پرونده های : حسین فریدون - مهدی جهانگیری -فاضل لاریجانی به ..... رسیدگی نمی شود ؟؟؟
نادر
United Kingdom
نقش قوه قضائيه چيست ؟...
Iran, Islamic Republic of
...
محمد
Iran, Islamic Republic of
این حرفها چه فایده ای دارد...
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
چه میکنه کلید