چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
 
۰
۱

میزان کمک‌های جمعیت‌های ملی به سیل‌ زدگان

سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۹
کد مطلب: 680791
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر، اسامی جمـعیت‌های ملی اهـداکننده کمک به سـیل‌زدگان ایران را اعلام کرد.
میزان کمک‌های جمعیت‌های ملی به سیل‌ زدگان
به گزارش جهان نيوز به نقل از مهر، مرتضی سلیمی  با اشاره به فهرست جمعیت‌های ملی اهدا کننده کمک به سیل زدگان کشورمان، اظهار داشت: تاکنون ۱۷ جمعیت کشور و یا نهاد بین المللی اقلام زیستی، بهداشتی، امدادی و غیره را به منظور کمک به سیل زدگان کشور برای ما ارسال کرده‌اند.

وی افزود: هلال احمر افغانستان، صلیب سرخ روسیه، آژانس همکاری‌های بین المللی ژاپن (جانیکا)، هلال احمر قطر، صلیب سرخ دانمارک، صلیب سرخ اتریش، صلیب سرخ هندوستان (ارسال فهرست اقلام مورد نیاز جمعیت)، سازمان غیر دولتی کمک‌های مردمی فرانسه، جمهوری اسلامی پاکستان تاکنون برای کمک به سیل زدگان ایران اعلام آمادگی کرده‌اند.

سلیمی با اشاره به کمک‌های ارسال شده از سوی هلال احمر ترکیه گفت: هلال احمر ترکیه اقلام زیستی و بهداشتی شامل ۳۲۰ دستگاه چادر، هزار عدد ملحفه، ۱۰۰ کیسه بهداشتی، ۱۶۲۵ تخته پتو، ۳۶۰ ست ظروف آشپزخانه و ۶۰ عدد والبر اهدا کرده است.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر افزود: فدراسیون بین المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر برای کمک به سیل زدگان کشور ۵۰۰ هزار دلار از محل صندوق اضطراری فدراسیون تصویب کرده است.

وی با اشاره به کمک‌های جمعیت صلیب سرخ آلمان خاطرنشان کرد: همچنین جمعیت صلیب سرخ آلمان، ۴۰ فروند قایق بادی موتوری با تجهیزات کامل و پک تجهیزات نجات در سیلاب (شامل ۸۱ توپ لباس سیلاب، ۸۰ کلاه ایمنی نجات، ۴۰ جلیقه نجات سیلاب، ۴۵ جفت چکمه ایمنی ضد آب، ۳۸ جفت چکمه قابل استفاده در آب و خشکی، ۷ جفت چکمه ایمنی لاستیکی و ۹ ست نجات سریع در آب) اهدا کرده است.

سلیمی تصریح کرد: ۴۰ دستگاه قایق بادی موتوری و تعدادی تجهیزات نجات در سیلاب از جمله دیگر کمک‌های جمعیت صلیب سرخ آلمان است.

وی در تشریح کمک‌های هلال احمر کویت گفت: ۳۰۰ هزار دلار آمریکا برای خرید اقلام غذایی و غیر غذایی در محل از جمله کمک‌های هلال احمر کویت به سیل زدگان کشور است.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر ادامه داد: هلال احمر کویت دو محموله نیز به صورت جداگانه برای سیل زدگان کشورمان ارسال کرده است که محموله اول شامل ۴۰ تن اقلام امدادی، غذایی، دارویی و تجهیزات پزشکی و ۴ دستگاه پمپ آب بوده است که وارد کشور شده است.

سلیمی یادآور شد: محموله امدادی دوم هلال احمر کویت شامل ۴۰ تن اقلام امدادی (هزار بسته غذایی خانوار به وزن هر بسته ۲۳ کیلوگرم، ۶۰۰ بسته غذایی خانوار به وزن هر بسته ۱۰ کیلوگرم و ۱۲۰۰ کیسه برنج برای خانوار به وزن هر کیسه ۵ کیلوگرم بوده است که وارد کشور شده است.

وی ادامه داد: وزارت وضعیت‌های اضطراری ارمنستان نیز به سیل زدگان کشورمان اقلامی چون محموله امدادی شامل ۲۵۰ تخته زیرانداز، ۴ هزار تخته پتو، ۲۰ دستگاه چادر (M۱۰) و ۲۰ دستگاه چادر (M۳۰) کمک کرده است.

سلیمی اظهار داشت: دولت سوئیس برای ارسال دو دستگاه تصفیه آب با همراهی تیم کارشناسی برای آموزش استفاده از دستگاه‌ها اعلام آمادگی کرده است.
رئیس سازمان امداد و نجات، در پایان گفت: هلال احمر فلسطین نیز برای کمک بهداشتی و کمک به پاسخگویی، اعلام آمادگی کرده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


United Arab Emirates
هیچ شکی نیست در اینکه:- آدمها نباید در شرایط سخت مثل سیل اخیر تسلیم شوند و -ضمنا باید به هم کمک کنند چون "بنی آدم اعضای یک پیکرند" اما من به عنوان یک آدم حق دارم که فکر کنم راجع به حداقل دو موضوع زیر:1- اول اینکه بنا به گفته مسئولین در دو هفته اخیر سیل بیش از 10 میلیارد متر مکعب با خود آب برای کشور اورده است. با توجه به قیمت آب در کشور و منطقه، ارزش این مقدار آب بیش از 20 هزار میلیارد تومان می شود. یعنی رقمی بالاتر از کل خساراتی که سیل به کشور وارد کرده است. 2- در حدود 5 درصد از بودجه کشور بعنوان بودجه برای حوادث غیر مترقبه در نظر گرفته شده است که رقمی در حدود 80 هزار میلیارد تومان می شود. سوال این است که چرا با وجود این شرایط ما باید دست گدایی به سمت مردم و کشورهای دیگر دراز کنیم و هی بگوییم ما نیازمند کمکهای شمائیم؟ البته باز هم میگویم که کمک در این شرایط وظیفه تمام انسانها ست ولی کاسه گدایی چرا و چرا اینقدر تبلیغ برای نداشتن و خواهش و التماس از مردم که ما فقط با کمک شما میتوانیم به مردم کمک کنیم؟