جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۰
۳
برایان هوک خطاب به ژاپن:

منتظر تمدید معافیت از تحریم‌های ایران آمریکا نباشید

چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۳۶
کد مطلب: 670866
یک مقام بلندپایه وزارت خارجه آمریکا در سفر به ژاپن اظهار کرد مشتریان نفت ایران نباید انتظار معافیت‌های جدید از تحریم‌های آمریکا را داشته باشند.
منتظر تمدید معافیت از تحریم‌های ایران آمریکا نباشید
به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، با وجود جدیدترین اظهارات برایان هوک، نماینده ویژه امور ایران در وزارت خارجه آمریکا، بسیاری از تحلیلگران انتظار دارند آمریکا پس از منقضی شدن معافیت‌های فعلی در چهارم مه، معافیت‌های جدیدی صادر کند. آنها پیش بینی می‌کنند سیر قیمت‌های نفت نهایتاً در تمدید معافیت‌ها تعیین کننده باشد.

خریداران بزرگ نفت ایران شامل چین، هند، ژاپن، کره جنوبی و ترکیه در نوامبر معافیت شش ماهه‌ای برای ادامه خرید نفت از ایران دریافت کردند و در مقابل، قول دادند اتکای خود به نفت ایران را کمتر کنند.

شرکت "JXTG نیپون اویل اند انرژی" که بزرگترین پالایشگر ژاپن است پس از سه ماه وقفه پس از دریافت معافیت از تحریم‌های آمریکا، هفته جاری بارگیری نفت ایران را از سرگرفت.
طبق آمار پلاتس ، انتظار می‌رود این محموله در نفتکش Eneos Breeze از نوع VLCC بارگیری شود.

سخنگوی این شرکت روز دوشنبه ازسرگیری خرید نفت ایران در فوریه را تایید کرد اما درباره برنامه خرید اظهارنظر نکرد.برایان هوک در مصاحبه با شبکه تلویزیونی NHK ژاپن گفت: معافیت‌های نوامبر برای جلوگیری از جهش قیمت نفت طراحی شده‌اند و به نظر می‌رسد عرضه نفت به حد کافی برای تامین تقاضا در سال جاری وجود داشته باشد.

وی پیام وزارت خارجه آمریکا را که دوباره تکرار و اعلام کرد ما قصد دارد واردات نفت ایران را هر چه زودتر به صفر برسانیم.هوک گفت: ما قصد نداریم معافیت یا استثنایی برای تحریم‌ها علیه نفت یا بخش‌های دیگر قائل بشویم.

شرکت "JXTG نیپون اویل اند انرژی" چهارمین پالایشگر ژاپنی است که بارگیری نفت ایران را ازسرمی گیرد. شرکت‌های "شوآ شل"، "فوجی اویل" و "کاسمو اویل" بارگیری نفت ایران به میزان حدود ۴.۹ میلیون بشکه را پس از چهار ماه وقفه در ژانویه آغاز کردند.
طبق محاسبات پلاتس، با توجه به اینکه سایر پالایشگاه‌ها قصد دارند واردات نفت ایران را در فوریه از سر بگیرند، انتظار می‌رود ژاپن حدود ۱۴ میلیون بشکه نفت ایران را در فاصله ژانویه تا فوریه بارگیری کند.

به این ترتیب میانگین واردات نفت ژاپن از ایران در مدت معافیت ۱۸۰ روزه، به ۷۸ هزار بشکه در روز بالغ خواهد شد که ۴۹ درصد کمتر از ۱۵۳ هزار بشکه در فاصله مه تا اکتبر سال ۲۰۱۸ است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


بابائی
Iran, Islamic Republic of
روزنامه انگلیسی: بمباران یمن با بمبهای خوشهای آمریکا

دوشنبه 14 ارديبهشت 1394 - 11:07
سازمان دیده بان حقوق بشر فاش کرد که عربستان در تجاوز به یمن از بمب های خوشه ای ساخت آمریک، استفاده کرده است.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "آلیستر داوبر" روز دوشنبه در گزارشی در روزنامه "ایندیپندنت" نوشت: در سال 2008، صد و هشت کشورِ جهان، با امضای معاهده ای، استفاده از بمب های خوشه ای را به سبب پیامدهای وخیم آن بر غیرنظامیان، ممنوع کردند.
از میان کشورهایی که از امضای این معاهده سر باز زدند می توان به دو کشور آمریکا و عربستان سعودی اشاره کرد.
سرهنگ "عسیری" سخنگوی نظامی عربستان سعودی، چندی پس از آغاز تجاوز به یمن ادعا کرده بود که عربستان، در این تجاوز به هیچ وجه از بمب های خوشه ای استفاده نخواهد کرد.
اما بر خلاف این ادعا، سازمان دیده بان حقوق بشر با انتشار گزارشی اعلام کرد که در مناطق شمال غربی یمن، نزدیک مرزهای عربستان سعودی، بقایای بمب های خوشه ای ساختِ آمریکا را یافته است.
"استیو جووس" از اعضای سازمان دیده بان حقوق بشر نیز گفت: نیروی هوایی عربستان سعودی، با بمب های خوشه ای، مناطقی نزدیک روستاها را هدف قرار داد و این کار، زندگی ساکنان آن روستاها را تهدید می کند.
وی افزود: عربستان و دیگر کشورهای ائتلاف به اضافه صادر کنندۀ این سلاح ها که آمریکا است، همه ارزش های بین المللی را زیر پا نهاده اند و خطر استفاده از این بمب ها برای جان شهروندان را نادیده می گیرند.
به نوشته داوبر، بمب های خوشه ای پیدا شده توسط سازمان دیده بان حقوق بشر، ساخت شرکت تکترون سیستمز کورپوریشن است که شرکت سلاح سازی آمریکایی است و مقر آن در رود آیلند است.
26
بابائی
Iran, Islamic Republic of
...
کاربر گرامی با تشکر خواهشمند است نظرات خود را در 100 کلمه ارسال نمایید زحمت شما به این صورت قابل انتشار نیست. جهان نیوز
بابائی
Iran, Islamic Republic of
...