سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
 
۰
۶

اژه‌ای: رئیس جدید قوه به طور قطعی مشخص نشده

پنجشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۰۱
کد مطلب: 666202
هنوز تا جایی که بنده خبر دارم به صورت قطعی کسی مشخص نشده است، طبیعتا وقتی ریاست قوه قضائیه تعیین شد همه در جریان قرار می‌گیرند.
اژه‌ای: رئیس جدید قوه به طور قطعی مشخص نشده
به گزارش جهان نيوز، سخنگوی قوه قضائیه در برنامه بدون توقف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه معمولا رئیس بعدی قوه قضائیه از شورای نگهبان انتخاب شده و بعد از اینکه دوره ریاست قوه قضائیه به اتمام می‌رسد مجددا عرفی شده که به شورای نگهبان بر می‌گردد، آیا علت خاصی دارد؟ گفت: خیر علت خاصی ندارد که حتما رئیس قوه قضائیه از شورای نگهبان بیاید یا احیانا بعد از ریاست قوه حتما به شورای نگهبان برود. این موضوع تقریبا شاید تصادفی بوده و شخصیت‌هایی که در شورای نگهبان و یا در قوه قضائیه بوده‌اند واجد شرایط بودند و به این دلیل انتخاب شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای درباره سازوکار تعیین رئیس قوه قضائیه، اظهار کرد: طبق قانون اساسی، رئیس قوه قضائیه توسط مقام معظم رهبری به مدت ۵ سال منصوب می‌شود و در طول سنوات گذشته و تصدی این سمت توسط آیت‌ا... آملی لاریجانی، دو دوره ۵ ساله شد و الان ۵ سال دوم تقریبا رو به اتمام است و با توجه به تشخیصی که داده شد، آیت‌ا... آملی لاریجانی به سمت ریاست مجمع تشخیص نظام و همچنین عضو فقهای شورای نگهبان منصوب شدند و طبیعتا دوره بعدی شخص دیگری مسئولیت قوه قضائیه را به عهده خواهد گرفت.

او درباره اینکه آیا رئیس بعدی قوه قضائیه مشخص شده است، گفت: هنوز تا جایی که بنده خبر دارم به صورت قطعی کسی مشخص نشده است، طبیعتا وقتی ریاست قوه قضائیه تعیین شد همه در جریان قرار می‌گیرند. سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا شما خودتان جزو گزینه‌های ریاست قوه هستید، گفت: خیر بنده قطعا جزو گزینه‌ها نیستم. محسنی اژه‌ای افزود: یکی از اهداف مهم نظام جمهوری اسلامی ایران تحقق عدالت در ابعاد مختلف مخصوصا عدالت اجتماعی است. قدم‌های بسیار خوبی در این ۴۰سال در رابطه با عدالت اجتماعی برداشته شده است.

او ادامه داد: البته معتقدم هنوز جا دارد که در دوره ریاست بعدی قوه قضائیه نسبت به تحقق عدالت اجتماعی به صورت بالاتر و کامل‌تر برنامه‌ریزی شود. البته این اظهاراتم به این معنا نیست که عدالت نداریم، بلکه باید این عدالت ارتقا یابد و این مساله یکی از مواردی است که باید ‌سازوکار آن دیده شود و اگر نیازی به قانون است لایحه ارائه دهند و اگر نیازی به تغییر ساختار است، ساختار دهند و اگر نیاز به تربیت نیروی انسانی است مورد توجه قرار دهند و هر اقدامی که می‌شود انجام داد که برای مردم تحقق یکی از اهداف نظام که عدالت در همه ابعاد به خصوص عدالت اجتماعی است، محسوس و ملموس باشد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


محمد بهرامی
Iran, Islamic Republic of
رو من حساب نکنید فعلا وقت ندارم
Iran, Islamic Republic of
از ریاست جدید قوه قضائیه درخواست می کنم به دادگاه های خانواده رسیدگی نماید متاسفانه این رویه که پیش گرفتن و هر قاضی نظر شخصی خود را اعمال می کند باعث فرو پاشی بیشتر خانواده ها شده
کجای منطق می گه بابت مهریه تمام اموال مرد را بگیری بدی زن بعد مرد باید خانه و اثاثیه و نفقه زن را بدهد
زنی که بخواهد تمکین کند اثاثیه و جهیزیه دارد
تا چند سال باید خانه بگیری که زن هر وقت دلش خواست بیاد
چرا عدم تمکین قابلیت اجرا ندارد زن می آید و بلافاصله خانه را ترک می کند
مهریه بشرط زندگی باشد
م ب
Iran, Islamic Republic of
مورد داریم خانم برای گرفتن طلاق تا کنون بیش از 200 رای گرفته تازه ناشزه نیست
پس کی می خواد رسیدگی کنه
Iran, Islamic Republic of
دادگاه خانواده نیاز مبرم به رسیدگی و بازنگری دارد
قطعا و تحقیقآ قاضی خانم توانایی رسیدگی ندارد
کلا دردادگاه هایی که زن قاضی است مردها مقصرن
Iran, Islamic Republic of
اگه سریعا فکری به حال دادگاه های خانواده نشه میزان تجرد از 13 میلیون نفر تا مرز 20 میلیون نفر می رسه و اسیب های مردان و زنان مطلقه به جامعه به شدت زیاد می شه یه سر به داد گاهای خانواده بزنید ببینید چطور در حال فروپاشی خانواده ها هستیم
غالبا خانم ها برای گرفتن مهریه دادخواست طلاق می دن
Iran, Islamic Republic of
دادگاه های خانواده و حل اختلاف نیاز به رسیدگی عاجل دارد
هرکسی ریاست را بدست گرفت مدیون مردم است