جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
 
۸
۵۸
رحیم‌پور قبل از خطبه‌های نمازجمعه تهران:

امنیت ۹۰ درصد مسئولین در خطر نیست؛احتیاجی به محافظ و تشریفات ندارند/ توئیتر را از طرفی ممنوع کردند؛ از طرفی خود مسئولین آنجا عضو هستند؛ این توهین به مردم است/ امام گفت که مرجع، پاپ نیست و مرجعیت نمایشی و ارثی نیست/ آقایان برادران دو قوّه، کلاً در جلسات شورا شرکت نمی‌کنند و این خلاف قانون است

جمعه ۲۳ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۵۳
کد مطلب: 658642
رهبری هم باید پاسخگوی وظایف خود باشد نه وظایف بر زمین‌مانده صدها هزار مسئول در حوزه‌ها مختلف.
امنیت ۹۰ درصد مسئولین در خطر نیست؛احتیاجی به محافظ  و تشریفات ندارند/ توئیتر را از طرفی ممنوع کردند؛ از طرفی خود مسئولین آنجا عضو هستند؛ این توهین به مردم است/ امام گفت که مرجع، پاپ نیست و مرجعیت نمایشی و ارثی نیست/ آقایان برادران دو قوّه، کلاً در جلسات شورا شرکت نمی‌کنند و این خلاف قانون است
به گزارش جهان نيوز،حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران در سخنانی به نقش و جایگاه نماز جمعه اشاره کرد و گفت: در برابر دو قرائت از نماز جمعه این مقدمه را عرض کنم که، نماز جمعه محمدی و علوی نماز جمعه انقلاب اسلامی، با بقیه نماز جمعه‌ها متفاوت است، نماز جمعه تریبونی است که باید هم خدمات معنوی توضیح داده شود تا سوء‌ظن پیدا نکنند و هم مسئولین به جای پاسخ‌گویی به بعضی مفاسد و یا بی‌عرضه‌گی‌ها که 4 دزد و بی‌عرضه کاری نکنند که به کل سیستم و مسئولین تعمیم داده شود.

وی افزود: نماز جمعه باید طوری باشد که به جای پاسخ‌گویی، ناحیان از منکر و صاحبان حق و مظلومان، مستضعفین و ولی‌نعمتان را متهم به تشویش اذهان عمومی، تضعیف نظام و ضد انقلابی‌گری نکنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه رهبری را پاسخ‌گوی کارکرد چند میلیون کارمند، کارگزار و حکومت در سه قوه نکنیم، اظهار داشت: لازم است کارگزاران به نماز جمعه بیایند، رهبری باید پاسخگوی اختیارت  و وظایف خودش و نه پاسخگوی وظایف زمین مانده تک‌تک هزاران و ده‌ها هزار و صدها هزار مسئول در حوزه‌های مختلف، باشد، آنها خودشان باید پاسخگو باشند.

رحیم‌پور ازغدی ادامه داد: نماز جمعه‌ای که دهه به دهه مخاطبانش را نتواند تجدید کند، چه کمی و کیفی و با جامعه نتواند جوان شود، آن نماز جمعه نیست، این نماز جمعه‌ نیست که در متن مشکلات و مطالبات و بدهی‌های اجتماعی نباشد؛ نماز جمعه‌ای‌ها نباید به تریبون تکرار مکررات و کلی‌گویی‌های بی‌فایده و کم‌فایده تبدیل شوند، بعضی از نماز جمعه‌های ما این طور هستند و بعضی نیستند، بین دو قرائت از نماز جمعه مراقب باشیم که سراغ کدام طرف می‌رویم.

وی با تأکید بر اینکه نماز جمعه محل طرح مشکلات اجتماعی با راه‌حلی اسلامی و انقلابی است، اظهار داشت: نباید بگذاریم کارگر بیکاری که قربانی اقتصاد برجامی شده، بی‌جواب بماند، پناهگاهش باید نماز جمعه باشد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: خدمات مدیریت‌های حکومتی، خدمات حوزه و دانشگاه و هم صدماتی که اینها با کوتاهی‌هایشان وارد کردند، همه باید در نماز جمعه شفاف مطرح شود، البته باید به صورت منطقی و اخلاقی باشد.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه حوزه، دانشگاه و مدیریت‌ها همه باید شجاع و مسئولیت‌پذیر باشند و هرکدام تقصیرها و قصورهای خودشان را بپذیرند، افزود: حکومت باید شفاف باشد.

وی تأکید کرد: رهبری در درس و بحث‌های اخیر خود اعلام کردند که تابع منطق امیرالمؤمنین هستیم، تمام نهادهای حکومت در 3 قوه و نهادهایی که به‌طور خاص منصوب رهبری هستند، به لحاظ اقتصادی و مدیریتی، کاملا شفاف و مسئولیت‌پذیر باشند و بگویند که چقدر پول و قدرت و اختیارات دست‌شان است؛ بگویید که چه مسئولیتی برای شما تعریف شده و چه کرده‌اید؟

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، یکی از نهادهای پاسخگو را، شورای عالی انقلاب فرهنگی دانست و اظهار داشت: این شورا هم باید پاسخگو باشد، در رأس آن که رئیس شورا و رئیس‌جمهور قرار دارد، باید پاسخگوی عملکرد آن باشد؛ البته دبیرخانه شورا و اعضای حقوقی باید پاسخگوی مسئولیت‌ها و اختیاراتی که دارند باشند، اعضای حقیقی هم باید پاسخگوی مواضعی که گرفته‌اند و مواضعی که باید می‌گرفتند و نگرفتند هم باید باشند، همه ما باید پاسخگو باشیم.

رحیم‌پور ازغدی ادامه داد: همه باید جواب دهند که در دوره مسئولیت‌شان و در مسئولیت‌مان به خودمان، خودت و به خودتان و یا به مردم و محرومین رسیده‌اید؟ رهبری هم پاسخگوی اختیارات در حد خود باید باشد و هست، اما نباید کوتاهی‌های ما در رسانه‌ها، نماز جمعه‌ها و دیگر نهادهای حکومتی طوری باشد که رهبری مجبور شود، پاسخگوی کوتاهی‌های ما باشد، از جمله کوتاهی‌ها و تقصیرها و قصورهایی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی به خصوص از طرف سران 3 قوه و رئیس شورا که مسئولیت حقوقی دارند، صورت می‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه نماز جمعه انقلاب اسلامی، نماز جمعه امیرالمؤمنین است، به ذکر مثالی از نوع حکومت حضرت علی(ع) اشاره کرد و گفت: خانمی به نام سوده از شهرستان خودش سر نماز جمعه جلوی ایشان که امام جمعه هستند زانو می‌زند و قبل از اینکه نماز را شروع کنند، می‌گوید که اول به سؤال من جواب بده و بعد نماز بخوان، حضرت امیر(ع) می‌فرمایند که بگو، بعد می‌گوید که مسئول شما در شهر ما یک آدم احمق، خشن و بی‌ادبی است، حق‌الناس را رعایت نمی‌کند و پاسخگو نیست، جالب است که حضرت امیر قبل از اینکه نماز جمعه را بخوانند، از بعضی مسئولین توضیح می‌خواهند و بعد مطمئن می‌شوند که سخن او وارد است، همان جا کاغذ و قلم می‌خواهند، آن مسئول را عزل می‌کنند و نامه را به دست این خانم سوده می‌دهند و می‌گویند که با این نامه به شهر می‌روی و به آن مسئول می‌گویی که از پشت میزت بلند شو، این نماز جمعه علوی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: نماز جمعه بدون نهی از منکر مانند نماز شب با جنابت است، به این روح مقدسی که دارد در نسل سوم انقلاب و این جمهوری مظلوم جوانه می‌زند، احترام بگذارید، به نسل جدید و جوانان صبح بخیر بگوییم، انتقاد را سرکوب نکنیم، آزادی بیان، نهی از منکر، امر به معروف، حکم شرعی و حق‌الناس نیاز قطعی است.

رحیم‌پور ازغدی تصریح کرد: هزار سال غربت اسلام و مظلومیت شیعه را از یاد نبریم، با شتاب و بی‌فکر حرف نزنیم، اما حتما حرف بزنیم، یکدیگر را پیدا کنیم، با هم حرف بزنیم، حرف هم را بشنویم، نماز جمعه زنده، جریان خون را در رگ‌های جامعه زنده نگه می‌دارد.

وی اظهار داشت: بار سنگینی را از دهه‌های 50 و 60 به دوش کشیدیم، استخوان‌های ما درد می‌کند، این رسالت باید به شانه فرزندان‌‌مان و نسل جدید منتقل شود، همه ما برای مُردن به دنیا آمدیم، به جز اسلام و انقلاب، همه ما فرع هستیم و اسلام اصل است؛ همه ما ذلیل هستیم و اسلام عزیز است و باید عزیز بماند، ما می‌رویم و اسلام می‌ماند، ما باید فدا شویم و انقلاب بماند، نگذاریم کسانی از انقلاب و مسئولیت‌ها آویزان شوند و اسلام را فدای خودشان و موقعیت‌شان بکنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه باید مراقب باشیم نماز جمعه‌ها را عقیم، غیرمردمی و کلیشه‌ای نکنند، گفت: نمازهای جمعه باید حلقه وصل دولت و ملت باشند، باید تریبون دو طرفه باشد که ملت با دولت و دولت و حکومت با ملت حرف بزنند، اینجا اخلاقی، حق‌اللهی و حق‌ا‌لناسی است، اتفاقات هفته قبل، استقبال از هفته بعد در افکار عمومی، موعظه حاکمان، جامعه و موعظه خود ائمه جمعه است که اول باید بگویند، اوصیکم اوصی و نفسی.

رحیم‌پور ازغذی با بیان اینکه نماز جمعه جای لالایی خواندن و تکرار کلیات بی‌اثر نیست، گفت: نماز جمعه محل پاسخ به ابهامات و شبهات و اشکالات جدید است، اینجا تریبون پاسخگو کردن رؤسای سه قوه، معاونین آنها، دولتی‌ها و غیر دولتی‌هاست، محل شفاف‌سازی بین‌المال است که از کجا می‌آید و کجا صرف می‌شود؟

وی اضافه کرد: هر کس به اندازه پول و اختیاراتی که دارد، باید پاسخگو باشد، امام جمعه سلاح روز را برای امر به معروف و نهی از منکر و برای بازخوانی ارزش‌های توحیدی و عدالت اجتماعی و نیز رصد کردن ساده‌زیستی ملازمان بیت‌المال  در دست می‌گیرد که به بیت‌الحال تبدیل نشود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: نماز جمعه تریبون پاسخگو کردن دانشگا‌ه‌هاست که چقدر خرج کردید و چه فایده‌ای به حال این ملت دارید و کدام مشکلات این جامعه را به روش علمی حل می‌کنید؟ نماز جمعه محل پاسخگو کردن حوزه‌هاست، مدیریت‌های حوزه‌های علمیه، مدرسین تا مراجع تقلید، همه باید پاسخگوی مسئولیت‌های معرفتی خودشان باشند، دوره کلیات و مکررات گذشت، از این عصر باید عبور کنیم، در متن جامعه باشید، جامعه رفت و شما جا ماندید، دوران استثنایی تشیع است و شما در دنیا و آخرت مسئولید که چرا از دشمنان ملت عقب ماندید.

رحیم‌پور ازغدی ادامه داد: بسیاری از سنگرهای معرفتی و فقهی خالی مانده است، فیضیه مظلوم باید پرچم‌دار آگاهی، عدالت و فقاهت زنده باشد؛ امام(ره) گفت که مراقب خطر نفوذ در حوزه تا حد مرجع‌سازی باشید، گفت که مرجع پاک نیست، مرجعیت نمایشی و ارثی نیست، حوزه محافظه‌کار، روحانیت بی درد، روحانیت شیعه علوی نیست، تمایل به اشرافی‌گری خیانت به روحانیت شیعه است؛ امام به بعضی‌ها گفت که ضعیف هستید آقا.

وی تأکید کرد: عده معدودی دارند به جای کل حوزه و روحانیت پاسخ سؤالات و شبهات را می‌دهند و از 4 طرف می‌جنگند و از دو طرف فحش می‌خورند، شماها کجا هستید، در صحنه‌های خطر نیستید، آنجا که باید شفاف و منطقی سخن بگویید، تعدادتان خیلی کم است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: نماز جمعه باید قلب تپنده جامعه باشد که به مردم امید دهد و دشمنان مردم را مأیوس کند، مغز بیدار جامه باشد که برای مشکلات مادی، معنوی و اخلاقی و عملی مردم مدام راه‌حل بدهد؛ امام جمعه باید در کنار کارگر محرومی که قربانی اقتصاد برجامی و یا قربانی خصوصی‌سازی‌های بی حساب و کتاب و بی‌نظارت شد، بایستد؛ هیچ امام جمعه‌ای حق ندارد به کارگری که در اقتصاد برجامی بیکار شده و خانواده‌اش به خاطر نظارت غلط حکومت در مسئله خصوصی‌سازی گرسنه مانده، بگوید که اینها به نماز جمعه چه ربطی دارد و بروید حرف‌های‌تان را جای دیگری بزنید، آقا ربط دارد، این عین ربط است.

رحیم‌پور ازغدی، تشریفات نماز جمعه را حرام دانست و گفت: صف اول نماز جمعه و جلوی دوربین نشستن فضیلت نیست، امنیت 99 درصد مسئولین در خطر نیست و احتیاجی به محافظ و تشریفات ندارند، امنیت اسلام در خطر است، پاوین و "وی‌آی‌پی‌"نشینی‌ها در سراسر کشور، به حال جمهوری اسلامی مضر است.

وی در همین زمینه ادامه داد: برای دفاع از حیثیت جمهوری اسلامی چند مسئول فاسد و دزد و حقوق نجومی‌بگیر را به صف اول بیاورید و مثل حضرت امیر، گردن بزنید تا ببنید نماز جمعه علوی چگونه هم جوان‌تر و هم هزار برابر می‌شود؛ مسئولین سابق و خدمت‌گذار به نماز جمعه‌ها بیایند و به شایعا ت و انتقادات پاسخ دهند و تشویق شوند، آنها قربانی 4 مسئول فاسد نشوند؛ مدیرانی که دروغ گفتند و وعده دروغ دادند، امیدهای دروغ، ترس‌های دروغ در دل ملت پروراندند، صداقت، شفافیت، شجاعت و نه مسئولیت‌پذیری نداشتند، باید در این محفل مقدس به صراحت مورد خطاب و نهی از منکر قرار گیرند، نهضت امر به معروف و نهی از منکر را نه در فیضیه قم، نه در دانشگاه و نه در جامعه و نه در نماز جمعه سرکوب نکنید؛ عزل و نصب‌ها در هر سه قوه در نمازجمعه‌ها باید زیر ذره‌بین برود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در تشریح دلایل حضورش به عنوان سخنران پیش از خطبه‌‌های نماز جمعه این هفته تهران  غیبت در یک سال اخیر، گفت: حضور حقیر در اینجا از باب این است که در حد یک شخص حقیقی و نه حقوقی شورا در سالگرد تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی مهم و مظلوم، سخنرانی داشته باشم که دعوت را پذیرفتم تا به عنوان فردی که فقط بیش از یک رأی در این شورا ندارم، پاسخگو باشم.

رحیم‌پور ازغدی ادامه داد: در یک سال گذشته، سؤالات زیادی درباره تعطیلی بحث‌های ما در نماز جمعه شده و می‌پرسند، بنده عرض کرده‌‌ام که خودم هم متوجه نشده‌ام که چه شد؛ شخصی مسئول ستاد نماز جمعه بود که او را کنار گذاشتند، نزد بنده هم آمد، شفاف سخن نگفت و تناقض داشت، می‌گفت که تحت فشار هستم، پرسیدیم از طرف چه کسی و چرا، درست جواب نمی‌داد، می‌گفت که دیواری کوتاه‌تر از ما نبوده، بعضا هم می‌گفت که تصمیم شخص خودم بوده و از این قبیل حرف‌ها، در این فاصله یک سال و اندی هم بارها دوستان جدید نماز جمعه، هم در تهران و شهرستان‌ها دعوت کردند، بنده کوتاهی کردم و نیامدم، این بار هم برای مسئله مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی به نماز جمعه آمدم، این بار نه به عنوان منتقد شورا، بلکه به عنوان منادی مظلومیت این شورا آمدم، به دوستان هم گفتم که بنده به نماز جمعه نخواهم آمد، اگر خواستید مباحث و یا مباحث دیگری ادامه یابد، بنده همان آدم قبل هستم و به همان سبک حرف می‌زنم، دوستان قبول کردند، ما آمدیم تا ببنیم بعد چه می‌شود.

وی اضافه کرد: نقل قول‌ها و نسبت‌هایی مرتب از بنده راجع‌به مسائل مختلف درباره و یا خوِد بنده در فضای مجازی، تهمت، شایعه و دروغ می‌گویند و گفته‌اند، حتی در خبرگزاری‌های رسمی چیزهایی می‌گویند که بنده اصلا نه گفته‌ام و روحم هم خبر ندارد، چه برسد به اینکه خودم خبر داشته باشم، تکذیبیه هم می‌دهیم، منتشر نمی‌کنند، به همین دلیل، در رسانه‌‌ها و به خصوص فضای مجازی تا اطلاع ثانوی اصل را بر دروغ بودن و یا ناقص بودن همه خبرها بگذارید، مگر ثابت شود که راست است؛ بنده اصلا در اینستاگرام و توئیتر نیستم، از طرفی توئیتر را ممنوع کردند، اما مسئواین خودشان در آن هستند، این توهین به مردم است، یا آزاد کنید و یا به قانون احترام بگذارید؛ بنده نه وقت و نه پول و امکانات آن را ندارم، البته یکی دو  گروه اخیرا از دوستان به کمک آمده‌اند و در فضای مجازی فعال می‌شویم تا پاسخ بعضی از ابهامات و شبهات داده شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با انتقاد از عملکرد رؤسای قوا در حوزه مصوبات این شورا، گفت: دو نفر از سران سه قوه در کل در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی اصلا شرکت نمی‌کنند، آقایان برادران دو قوه در جلسات شورا نمی‌آیند که این خلاف قانون است، رئیس‌ شورا، همیشه رئیس‌جمهور است و رئیس‌جمهور فعلی ما هم بسیاری از جلسات شورا را لغو می‌کند و برگزار نمی‌کند.

رحیم‌پور ازغدی اضافه کرد: تعداد جلسات و مصوبات شورا در پایین‌‌ترین سطح خود در 40 سال گذشته پس از انقلاب است، رکورد پایین‌ترین مصوبات شورا مربوط به همین 3 سال اخیر است؛ جلساتی که باید ماهی دو بار تشکیل شود و کم است، حتی هفته‌ای یک بار هم کم است، گاهی یک بار و گاهی دو ماه یک بار تشکیل می‌دهند، یک یا نیم ساعت سخنرانی می‌کنند، تا مصوبه‌ای به نتیجه برسد، طول می‌کشد.

وی با بیان اینکه اسنادی در شورا داشتیم که تصویب شده که بعضی از آنها برای اینکه به جمع‌بندی و تصویب نهایی برسد، 30 یا 40 جلسه طول کشیده است، گفت: یعنی نزدیک به یک سال این مصوبات طول کشیده است، اما در مقام اجرا، رئیس‌جمهور آن را برای اجرا، ابلاغ و امضا نکرده است و اصلا دستور اجرا نمی‌دهد، حتی برای برخی مصوبات، یک جلسه اجرایی تشکلیل نمی‌دهند، بیش از 15 مصوبه مهم، همین الآن در دفتر رئیس‌جمهور موجود است که وی اصلا نه جواب می‌دهد و نه حتی آنها را رد می‌کند، این هم خلاف قانون است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: هیچ رئیس‌جمهوری در هیچ دوره‌ای حق ندارد، مصوبات شورا را امضا، ابلاغ و اجرا نکند، وظیفه دارد که امضا کند، نه اینکه ماه‌ها در دفتر تعطیل کند که به این بهانه که دارد کار مشاوره‌ای روی آن انجام می‌دهد، اصلا بعد از تصویب مصوبه‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی، هیچ کس دیگری حق ندارد نظر دهد، باید اجرا شود، اگر کسی حرفی دارد، اعم از رؤسای قوا، معاونین، وزرا و وکلا، مهم‌ترین مؤثرترین افراد در شورا هستند، همان‌جا حرف‌هایشان را بزنند، چکش‌کاری کنند، وقتی تصویب شده، معنی ندارد که اجرا نکنند.

رحیم‌پور ازغدی افزود: کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل را دولت دارد اجرا می‌کند، پول داده، تقسیم کار کرده‌اند، در حالی شورای نگهبان سال‌ها قبل چند اشکال به آن وارد کرده است، بعد سند ملی کودک و نوجوان را که سال گذشته در شورا با حضور رئیس شورا تصویب شده، ماه‌هاست که در دفتر رئیس‌جمهور مانده است، البته وی می‌گوید که در دفتر خودم نیست، در دفتر بغلی شوراست، این طور جواب می‌دهد، این سند به دفتر رئیس‌جمهور ارجاع شده که نه امضا، ابلاغ و نه اجرا می‌شود، این را که خودمان تصویب کردیم و خودش هم رئیس جلسه بوده، ابلاغ نمی‌شود، اما آن چیزی که سازمان ملل گفته دارد اجرا می‌شود، این فقط یک نمونه از مظلومیت شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

وی با تأکید بر اینکه وزیران، مدیران و نهادهایی که خودشان در شورا هستند و رأی می‌دهند، باید هر شش ماه و یا یک سال به شورا گزارش دهند، اما این کار را نمی‌کنند، گفت: نه گزارش می‌دهند و نه اجرا می‌کنند، آیا شورای عالی انقلاب فرهنگی با این وضعیت قرارگاه فرماندهی است؟

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: این شورا، قرارگاه فرماندهی بدون فرمان‌بر است، بعضی از دوستان اعضا هم کاملا شخصیت و رفتار دوگانه دارند و ملاحظات شخصی‌شان بر مسئولیت‌ شرعی‌شان و تکلیف قانونی‌شان می‌چربد، افکار اعضای شورا هم‌جهت و قرارگاهی نیست، همه شفاف نیستند، بعضی عضویت در شورا را یک موقعیت شخصی و نه یک رسالت انقلابی و سنگر مکتبی می‌بینند، در اظهار نظر کردن و یا نکردن، بعضی‌ها ملاحظات‌ شخصی‌شان قالب‌‌تر است؛ در این شورا از لیبرال مذهبی تا محافظه‌کار بله‌قربان‌گو و کسانی که مکتب و خط انقلاب و امام را شناختند و می‌خواهند اجرا کنند و عرضه ندارند، وجود دارد.

رحیم‌پور ازغدی تصریح کرد: اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی از هیچ مرجعی بازخواست نمی‌شوند که بگویند شما چه کاره هستید که 10، 20 ساله آنجا نشسته‌اید؛ مصوبات بسیار خوبی در این شورا داشتیم که بسیاری از آنها آرشیو شده‌اند، برنامه‌ها عملی نمی‌شوند و سه قوه ملزم به اجرای این مصوبات هستند، خودشان شریک تصمیم‌گیری  و تصویب آنها هستند، اما کار خودشان را می‌کنند، رؤسای سه قوه، وزیران و مدیران تقریبا در هیچ‌یک از بودجه‌بندی‌ها و عزل و نصب‌هایشان پاسخگوی مصوبات شورا نیستند.

وی با طرح این سؤال که آیا ما مشاور فرهنگی رئیس شورا و رئیس‌جمهور و یا منصوب او هستیم؟ اظهار داشت: خیر، این طور نیست، ما هم ردیف او هستیم، رئیس شورا، رئیس جلسه است و از طرفی، مأمور به اجرا است، رؤسای قوه هم همین‌طور هستند، چرا گفته‌اند که رؤسای قوه در این شورا باشند، برای اینکه هر سه قوه باید به مصوبات آن عمل کنند، زیرا خودشان در جریان تصویب مصوبات هستند و حق ندارند که عمل نکنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: اگر می‌خواهید شورای انقلاب فرهنگی قرارگاه فرهنگی کشور باشد، باید یک دادگاه عالی تشکیل شود که کل کسانی که مصوبات این شورا را در نهادهای حکومتی رعایت نمی‌کنند، در این دادگاه بازخواست شوند، هر چه ما در این سال‌ها فکر کردیم، راه دیگری وجود ندارد؛ باید دادگاه عالی تشکیل شود که اگر شورای انقلاب فرهنگی به عنوان عالی‌ترین شورای سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری و استراتژیست فرهنگ و علم در کشور است، هر کس کوتاهی کند، باید پاسخ دهد، اعم از اینکه بودجه‌اش را کم و یا قطع کنند، یا حتی عزل شود.

رحیم‌پور ازغدی ادامه داد: ما شرعا قرارگاه عالی مدیریت، نظارت و سیاست‌گذاری فرهنگی و علمی و ضامن اجرای آن، اما تفنگ بی‌گلوله هستیم، مصوبات خوب در آشیو است، اسناد بالادستی بدون اسناد پایین‌دستی؛ اسناد پایین‌دستی هم براساس آن عزل و نصب و بودجه‌ها تقسیم می‌شود که دست افراد و جاهای دیگری است و آنها هم پاسخگو نیستند.

وی افزود: رهبری چند وقت پیش گفتند که در پیشگاه خدا احتجاج کردم که بنده شما(اعضای شورای انقلاب فرهنگی) را برای این کار قرار دادم، اما شما کوتاهی کردید، اما پیشنهاد می‌کنیم که این وضعیت که بخواهیم با بی نظمی و عدم شفافیت، عدم پاسخگویی در عرصه موسیقی، تئاتر، نشر کتاب، سینما، فضای مجازی بی شناسنامه و غیره شده است، سران سه قوه به مسئولین نهادها، وزرا و وکلا و مسئولین نهادهایی مثل سازمان تبلیغات اسلامی که منصوب مستقیم رهبری هستند و معاون رئیس‌جمهور که مسئولیتش تنظیم بودجه است و اصلا مسئولیتش در شورا این است که اگر مصوبه‌ای بار مالی دارد، همان جا بگوید، یا باید بگویید که مصوبات شورا نادرست و خلاف قانون بوده و یا اینکه اجرا کنید، با حیثیت رهبری و جمهوری اسلامی و حقوق علمی، فرهنگی و آموزشی مردم بازی نکنید.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: نه 2030 به شورا آمد و نه موارد متعدد دیگری از کنوانسیون‌های بین‌المللی؛ حتی کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل را اجرا می‌کنند، اما نمی‌گویند که بار مالی دارد، سند شورای انقلاب فرهنگی در این رابطه را از پارسال نگه داشته‌اند و اجرا نمی‌کنند؛ این تفکر غرب‌زده و غرب‌پرست و تفکر ما نمی‌توانیم و آنها می‌توانند و این تفکر که بهانه به آنها ندهیم و رعیت‌شان باشیم، از میرزا ملکم‌خان تا امروز با شدت و ضعف وجود دارد، اما باور نمی‌کردیم پس از 40 سال در حکومت جمهوری اسلامی کسانی را در 3 قوه داریم که این طور فکر می‌کنند، باید فکری برای آن کرد.

رحیم‌پور گفت: از مسئول دبیرخانه شورا پرسیدم که به مردم می‌خواهم در حد خودم توضیح دهم، از من می‌پرسند که چرا عملکرد شورا این طور است، رئیس‌جمهور هم که اصلا جواب نمی‌دهد، رؤسای قوا هم صورت مسئله را پاک کرده‌اند، شما مهم‌ترین خدمات ارائه شده شورا را بگویید، یک کتابچه مهمی به بنده دادند؛ شورای عالی انقلاب فرهنگی ده‌ها و صدها مصوبه دارد که اگر اجرا می‌شد، بسیاری از مشکلات حل می‌شد، اما آثار آن را در بیرون یا نمی‌بینیم و یا ناقص می‌بینیم. 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


ب
Iran, Islamic Republic of
صحبت های شما همه حرف حساب کی باید جواب گو باشند ۴۰ سال شعار کافیه؟
کی وقت عمل می رسه؟
Iran, Islamic Republic of
دولت ها مسئولند و نظام بی تقصیره دوست من
میزان کتاب خدا
Netherlands
منظور شما بی تردید سه قوه هست و نه تنها دولت.
هاشمی
United States
وی با تأکید بر اینکه نماز جمعه محل طرح مشکلات اجتماعی با راه‌حلی اسلامی و انقلابی است، اظهار داشت: نباید بگذاریم کارگر بیکاری که قربانی اقتصاد برجامی شده، بی‌جواب بماند، پناهگاهش باید نماز جمعه باشد.
Iran, Islamic Republic of
حاكميت شامل تمام اقايون است
Iran, Islamic Republic of
درود بر استاد رحیم پور ازغدی که سلام خدا بر او باد ، او که فقیه مجاهد نستوه شجاع دلاور دانشمند کم نظیر روشنفکر بسیجی شهید زنده مخلص ، مالک اشتر و ابوذر و عمار دوران و در رکاب رهبری سیدنا امام الخامنه ای است ، کاش او و امثال او در راس امور اجرایی و فرهنگی و نماز جمعه های کشور بودند تا ببینیم چه تحولات عمیق و شگرف و فوری در جامعه ایجاد میشد ، وقت آن است که او و امثال او نقش بیشتری در امور اجرایی کشور داشته باشند.وقت آن است که ایشان رخت روحانیت بپوشد و در کسوت نماز جمعه هم امامت و نهی از منکر نماید.
Iran, Islamic Republic of
....مردم مسئول این وضعیت هستند نه هیچ کس دیگر ،آقای ازغدي خیلی جوش نزنید!!! مردم در انتخابات 1400 جبران می کنند!!
Iran, Islamic Republic of
...
Germany
دفعه بعد هم خبری نیست دلتو خوش نکن
محمد
Iran, Islamic Republic of
مطالب ايشان درست و منطقي و بسيار بجا است.
چون سخنان ايشان سخن همين ملت است.
البته اگر گوش شنوايي باشد...!!!
Iran, Islamic Republic of
خدا امثال رحیم پور ازغذی ها را در پناه خود حفظ کندکه حرف دل مردم را می زند.
م ع ف
Iran, Islamic Republic of
سلام. یادش بخیر نسیم شمال می نوشت :
آهااااااااای ، نسیم شمال ، اینقدر نکش فریاد
بپای شمع شنیدم ز قیچی فولاد
زبان سرخ سر سبز می دهد بر باد ؟!
Iran, Islamic Republic of
خدا حفظ کنه آقای رحیم پور را که داره جور حوزه علمیه و انقلابی نماهارا باهم میکشه خداقوت عمار انقلاب و رهبری
مجيد
Iran, Islamic Republic of
ايشون جور تمام روحانيت را تقريباً مي كشد .
مجيد
Iran, Islamic Republic of
يك جمله‌آقاي دكتر رحيم پور به تمام جملاتش مي ارزد:
رئيس جمهور كه اصلاً پاسخگو نيستند.
درست است چون ابداً رئيس جمهور نه انتقاد پذير است و نه مشورت كن!!
و وقتي كم مي آورد توهين وانگ به منتقدين مي زند.!!
Iran, Islamic Republic of
خداقوت عمار انقلاب ورهبری شجاعت در کلام زمانی است که زندگی پاکی داشته باشی مثل دکتر رحیم پور
Iran, Islamic Republic of
انصر و من رعب وحشت ايجاد كن حكومت كن بايد از سر گذشت تا ازاد شد جانم بهشت را به بها دهند نه به بهانه هرچي بيشتر بترسي به خفت و خواري بيشتري گرفتار خواهي شد
پوریا
Spain
کاش همه نماز جمعه ها همچنین سخنورانی داشت
آزاد
Iran, Islamic Republic of
آی زنده و پاینده باشی استاد
درد رو کاملا میدونی چیه و خوب اعلام میکنی
علیرضا
Romania
ایشون جزء معدود افرادیست که. جسارت داشته وشفاف وصریح. حرف خودرا میزند. انشاله. دربین کسانیکه تریبون دارند این تیپ اشخاص بیشتر دیده شوند. که قطعا د ر بهبود وصعیت کشور. موثر است
Iran, Islamic Republic of
نماز جمعه و منابر اگر مسائل روز را حتی تا مسائل جنسی را بیان نکنند و نظر اسلام را نگویند که فایده ندارند. امام حسین را که هزاران بار به قربانگاه برده اند.
Behrooz
Iran, Islamic Republic of
سلام
از دکتر ازغدی متشکرم بخاطر دردمندی و صداقتشان، بخاطر شجاعت و صراحتشان ایکاش در جمهموری اسلامی امثال ایشان زیادتر شود
خدا به نفس ایشون برکت بدهد و موفقتر از پیش باشد
Iran, Islamic Republic of
خدا پشت و پناهت دمه هر چی ازغدیه گرم ما شالله همه ازغدیها حامی شما هستند کمک خواستی بگو تا بیایم....
محمد
Iran, Islamic Republic of
ایشون بیرون گود ایستاده میگه لنگش کن جناب ازغدی با قیافه حق به جانب حرف زدن و یه طرفه همه رو محکوم کردن هیچ کاری نداره منم که بیسوادم میتونم بشینم و ساعتها در مزمت همه مسئولین حرف بزنم ولی چه سود که "دوصد گفته چون نیم کردار نیست "
Iran, Islamic Republic of
شما مذمت رو مزمت ننویس, سخنرانی ات پیشکش
۱۴:۱۹
Iran, Islamic Republic of
این خودِ هادی ه یا واقعا ممدشونه ؟!
United Kingdom
ای خدا پدرتو بیامرزه که راجع به توییتر بالاخره حرف ما رو زدی. قانون شکنی رسمی میکنن بعد میخان مردم قانون پذیر باشن. خب نمیخاید رفع فیلتر کنید خلاص
محمد
Iran, Islamic Republic of
یکی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی
سیاست های فرهنگی جمهوری اسلامی است
و مجریان آن آموزش عالی آموزش و پرورش آموزش پزشکی وزارت امور خارجه بنیاد شهید تربیت بدنی
و چند جای دیگر است
اما
چند سال قبل در جلسه روسای آموزش و پرورش یکی از استانها سئوال کردم هیچکدام از مسئولین حاضر در جلسه از آن خبر نداشتند
چند سال بعد جلسه ای با معاونین یکی از دانشگاه های بزرگ کشور داشتیم از معاون فرهنگی دانشگاه سئوال کردم او هم خبر نداشت
پیشنهاد
شاید در شرائط فعلی ساز و کار این شورا نیاز به تغییر دارد
تعداد مراکز تصمیم گیری در کشور زیاد است
بعضی باید در هم ادغام شوند
رضا
Iran, Islamic Republic of
فرار رو به جلو !
Iran, Islamic Republic of
دولت شما عقب گرد کرده و گرنه حرف جناب استاد حرف روز است نه اینده
Iran, Islamic Republic of
آفرین بر دکتر ازغدی که همیشه ریشه های مشکل کشور را دقیق بیان میکند.
محمد
Iran, Islamic Republic of
ریشه مشکل دقیقا افرادی مثل خودش هستند که فقط حرف میزنن!!!!
Iran, Islamic Republic of
هادی ! خودتی داداچ ؟!!!
علی
Iran, Islamic Republic of
....
علی
Iran, Islamic Republic of
وقتی خود اقایان به قانون بی اعتنا هستند باید هم دیگران به قانون بی اعتنا باشند
Iran, Islamic Republic of
حرفات ازغدی جان تکراری شده می دونیم اینها رو
United States
اصلا خوندی حرفهاشو ؟!!!
Iran, Islamic Republic of
درسته.لیبرالها خسته شدن از بس دکتر نتیجه کاراشونو بهشون نشون میده...
Iran, Islamic Republic of
میدونید چرا به دکتر اعتراض میکنن؟؟علتش اینه که دکتر واسه لیبرالها شده یه آینه.خودشونو که تو آیینه میبینن وحشت میکنن.
ع م
Iran, Islamic Republic of
من حداقل 15 ساله که سخنرانیهای حسن رحیم پور ازغدی رو دنبال می کنم و ایشون رو توی طرح مباحث ابدئولوزیک کم نظیر می دونم.
مباحثی که هم در مورد کارکرد نماز جمعه مطرح کردن کاملاً منطقی و اصولیه اون کسانی هم که می گن تکراری صحبت می کنه و اینا فقط حرفه و
عملی نمیشه بعید می دونم بتونن یه آلترناتیو برای ایشون پیدا کنن ضمناً برای رسیدن به تحول ابتدا باید حرف صحیح رو اونقدر بکی که تبدیل به بک جریان و یه مطالبه عمومبی بشه
هاشمی
United States
هیچ امام جمعه‌ای حق ندارد به کارگری که در اقتصاد برجامی بیکار شده و خانواده‌اش به خاطر نظارت غلط و یا عدم نظارت دولت در مسئله خصوصی‌سازی گرسنه مانده، بگوید که اینها به نماز جمعه چه ربطی دارد و بروید حرف‌های‌تان را جای دیگری بزنید، آقا ربط دارد، این عین ربط است.
United Kingdom
حرف کافیه . عمل . فقط عمل
Iran, Islamic Republic of
ازبنده خدا به همه سروران و مخاطبینی که علاقمندند مطالب اخیر این استاد عزیز را بخوانند عرض کنم همینطورکه مطالب را ازنظرمیگذرانیدم احساس وعواطف درونی خودم بی اختیاربا اشک چشم توام شد شاید بپرسید چرا؟پاسخی جزاین ندارم که بگویم قانون گذاران درمجموع کارگزاران نظام خصوصا"درماه های گذشته آنقدربد عملکردی ازخودبجای گذاشته اندکه حاجت بهیچ استخاره ای نیست ...!!!
عبدالله
Iran, Islamic Republic of
دوزارى تون دير اصابت فرموده حضرت استاد ! جنابعالى كه عضو شوراى عالى انقلاب فرهنگى، استاد دانشگاه ، عمار رهبرى و بنا به قول عده اى از اهل بصيرت ايدئولوگ انقلاب هم تشريف داريد، بايد خيلى جلوتر و زودتر از اينها به آسيب ها پرذاخته و زنگ هشدار را مى نواختيد ! نه الآن كه كارگران عزيز هفت تپه هم بهتر از من و شما و زاكانى و رائفى پور و قس عليهذا آسيب هاى انقلاب و نظام را شناسائى كرده و فرياد مى زنند ! گوش شنوا نداريم جناب استاد !
قبل از شما هم خيلى ها گفتند و نوشتند كه نماز جمعه ها ديگر وحدت آفرين نيست و فكر و ذكر امامان جمعه شده است كنسرت و استاديوم و دختران خ انقلاب …! يا تريبونى براى سركوب رقبا و دولت !
Iran, Islamic Republic of
شما هم باید سال ۹۲ موقع انتخابات ریاست جمهوری یه آسیب شناسی از رای دهی نیابتی و رحم اجاره ای تحقیر و امید درمانی البته در حد سواد خودت می کردی شاید به نتیجه بهتری می رسیدی . مشکل کارگران هلت تپه دو کی ایجاد کرده ؟!
انقدر این جریان رو مصادره به مطلوب نکنید
صدرا صدرایی
Iran, Islamic Republic of
درود بر استاد رحیم پور که حرف دل ملت را زد باید ضربه زنندگان به انقلاب را در همین تریبون رسوا کرد واز انقلاب دورشان کرد مردم پشتیبان تو اند محکم حرفهای انقلابیت را بزن
Iran, Islamic Republic of
از اين مردم ...كه بخاري بلند نميشه براي مسولين خطرناك باشند
Iran, Islamic Republic of
ويژگي يك مبارز را نداريد بلكه بيشتر شبيه انسان طوطي وار گونه اي داريد كه در يك چارچوب كه فكر ميكني الاف الوفي توشه حرف ميزني وگرنه مردي بزن به سيم اخر
Iran, Islamic Republic of
چند فاز استاد عقب هستيد خواسته ما الان اينست محاكمه عاملان فقر و فلاكت مردم و رفتن چهار الي پنچ هزار ارباب قدرت و ثروت كه ده سال از زمان بازنشستگي انها گذشته هنوز بر مسند رياست هستند
Iran, Islamic Republic of
مشكل يعني شما شما بريد تمام مشكلات را با خود ميبريد اساسا مشكل درست ميكنيد مردمو سركار بذاريد
...
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
نماز جمعه باید طوری باشد که به جای پاسخ‌گویی، ناحیان از منکر و صاحبان حق و مظلومان، مستضعفین و ولی‌نعمتان را متهم به تشویش اذهان عمومی، تضعیف نظام و ضد انقلابی‌گری نکنند.
عدالتخواهان انقلابی
حیدری
سالار
Iran, Islamic Republic of
اما باور نمی‌کردیم پس از 40 سال در حکومت جمهوری اسلامی، کسانی را در 3 قوه داریم که این طور (غربگرایی و ما نمی توانیم) فکر می‌کنند، باید فکری برای آن کرد.
تنها راهش بصیرت مردم در زمان انتخابات است و بس...
درود بر دکتر احمدی نژاد مردمی و استکبارستیز و نماد اشداء علی الکفار و رحماء بینهم
Iran, Islamic Republic of
احمدی نژاد کیلو چنده ؟ ایشان خیلی وقته که چپ کرده ، اگه احمدی نژاد الان رییس جمهور بود ، دکتر رحیم پور ازغدی برجک اون رو تو نماز جمعه هم میزد
عادل مطوری
Iran, Islamic Republic of
این حرفا باید زده بشه تا تو چند سال آینده تبدیل به مطالبه بشه.
یادتون باشه واحد زمان توی مسائلی مثل اقتصاد و فرهنگ (علوم اجتماعی) ثانیه و دقیقه نیست یلکه دهه هست .
Iran, Islamic Republic of
احسنت چند تا مسول ووزیر با این روحیه داشتیم کشور درست میشد
گ ا
Iran, Islamic Republic of
مردم بدبخت شده اند بیچاره شده اند تمام شد رفت
کسی به فکر مردم نیست مردم له شده اند
Iran, Islamic Republic of
....