سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
 
۳
۳۳
دکتر زاکانی در جمع دانشجویان امیرکبیر:

در ۸۴ هاشمی و در ۸۸ میرحسین دنبال ابطال انتخابات بودند/ اکثریت نمایندگان مجلس نخوانده به یک سند مهم رای دادند/ نزدیک‌ترین مسیر ما برای تغییر، مجلس آینده است/ تفاوت نگاه هاشمی با رهبرانقلاب درباره رای مردم

چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۴۷
کد مطلب: 656757
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در دانشگاه امیرکبیر گفت: مکتب امام خمینی (ره) یک مخالفینی دارد که ممکن است مسلمان هم باشند، اما آن‌ها دین را از سیاست جدا می‌دانند.
در ۸۴ هاشمی و در ۸۸ میرحسین دنبال ابطال انتخابات بودند/ اکثریت نمایندگان مجلس نخوانده به یک سند مهم رای دادند/ نزدیک‌ترین مسیر ما برای تغییر، مجلس آینده است/ تفاوت نگاه هاشمی با رهبرانقلاب درباره رای مردم
به گزارش جهان نيوز، علیرضا زاکانی، نماینده سابق مردم تهران در مجلس در جمع دانشجویان دانشگاه امیرکبیر و پیش از اکران مستند راه طی شده گفت: بنده چندی قبل یک تقسیم بندی انجام دادم که به موجب آن خیلی برآشفتند سر مقاله علیه من نوشتند و بزرگانی هم علیه بنده صحبت کردند در صورتی که حرف من منطقی بود. بنده گفتم منطق امام یک دشمنانی دارد که حتما اسرائیل، آمریکا، عربستان و سلطه گران عالم علیه این مکتب هستند. همچنین گفتم این مکتب یک مخالفینی دارد که ممکن است مسلمان هم باشند، اما آن‌ها دین را از سیاست جدا می‌دانند.

وی تصریح کرد: کسی که دین را از سیاست جدا می‌داند مخالف مکتب امام است و این طبیعی است.

زاکانی اظهار کرد: مکتب امام هم رقبایی دارد و هم پیروانی با این وجود هم رقیب و هم پیروان جفت شان مدعی پیروی از مکتب امام هستند، اما پنج فرق با هم دارند اول اینکه پیرو مکتب امام به سنت الهی پایبند است و با خدا کار دارد و نه با کدخدا دومین ویژگی پیروان مکتب امام این است که به جامعیت دین پایبند است و در حوزه فردی و اجتماعی دین حداقلی نمی‌خواهد. سومین ویژگی پیروان مکتب امام این است که به استمرار امامت و تبعیت از ولایت مطلقه فقیه و همچنین مردم سالاری دینی پایبند هستند.

نماینده سابق مردم تهران با بیان اینکه پیروان مکتب امام به زمینه ساز بودن ظهور توسط انقلاب اسلامی اعتقاد دارند، اظهار کرد: با این پنج ویژگی که به آن‌ها اشاره شده می‌توان گفت: آقای بازرگان و آقای بنی صدر مخالف مکتب امام بودند، چون دین را از سیاست جدا می‌دانستند البته آقای میرحسین موسوی، مرحوم هاشمی، خاتمی، احمدی نژاد و آقای روحانی هم این پنج ویژگی را ندارند و این خیلی طبیعی است یعنی پول و امکانات کشور برای ساختن جامعه اسلامی و برای ساختن یک نمونه و الگو بر مبنای مکتب امام دست کسانی بوده که اعتقادی به این مسیر نداشتند.

وی گفت: بیان آقای بازرگان در اول انقلاب این بود که مردم انقلاب تمام شد در خانه هایتان بنشینید و کار را دست ما بسپارید، اما امام فرمودند: انقلاب تمام نشده مردم در خیابان‌ها بایستند. انقلاب ادامه دارد.

زاکانی با بیان اینکه زمانی اقتصاد، فرهنگ و اجتماع آزاد، مستقل و آباد می‌شود که امور ما مردمی شود، تصریح کرد: تنها نباید به یک انتخابات دلخوش باشیم انتخابات صورت حداقلی ماجرا است. در نظام اسلامی حق و وظیفه مردم این است که آگاهانه رای دهند از طرفی وظیفه دیگر آن‌ها این است که بر فرد انتخاب شده نظارت کنند و او را مورد هدایت و بازخواست قرار دهند و آن مسئول نیز باید پاسخگو باشد با این وجود اگر مسئولان ما این کار را نمی‌کنند در واقع ریگ در کفش آن‌ها است و یا مشکل دارند و نمی‌توانند مردم سالاری دینی را تحمل کنند.

نماینده سابق مردم تهران تصریح کرد: مرحوم هاشمی دو بار در سال ۸۱ و ۸۰ گفت: من یک فرقی با رهبری انقلاب دارم فرق من این است که می‌گویم حداقل مردم در انتخابات شرکت کنند تا آن کسی که ما می‌خواهیم از صندوق رای دربیاید با این وجود وقتی که بنده این را گفتم دفتر ایشان این موضوع را تکذیب کرد، ولی آن دوگروهی که هاشمی نزد آن‌ها این حرف را زده بود بیانیه دادند و گفتند ما اسناد صحبت‌های آقای هاشمی را داریم.

وی تصریح کرد: به گفته مرحوم هاشمی نظر رهبر معظم انقلاب این است که اکثریت مردم در انتخابات شرکت کنند و هر کسی از صندوق درآمد ما با او کار می‌کنیم با این وجود می‌توان گفت: نگاه آقای هاشمی یک نگاه قیم مآبانه نسبت به مردم، یک نگاه از بالا به پایین و نگاه تعیین تکلیف کننده برای مردم بوده است و این با مردم سالاری دینی هم خوانی ندارد.

زاکانی تصریح کرد: نگاه مردم سالاری دینی همان نگاهی است که رهبری انقلاب دارند معظم له می‌گویند مردم حق دارند همه در انتخابات شرکت کنند و رای بدهند و آن کسی هم که انتخاب می‌شود ما با او کار می‌کنیم بنابراین وقتی که در سال ۷۶ ناطق نوری در انتخابات ناکام ماند و خاتمی پیروز شد عده‌ای خدمت رهبری رفتند تا انتخابات را ابطال کنند، اما ایشان جلوی آن‌ها ایستاد و گفت: این حق مردم است.

نماینده سابق مردم تهران اظهار کرد: وقتی که آقای خاتمی انتخاب شد با اینکه شرایط و پیشینه و تفکر او معلوم بود، ولی رهبر معظم انقلاب گفتند که من برای حضور گسترده مردم سجده شکر کردم.

وی تصریح کرد: در سال ۸۴ هم وقتی که آقای احمدی نژاد انتخاب شد آقای هاشمی دنبال ابطال انتخابات بود، ولی رهبر انقلاب جلوی او ایستاد و سال ۸۸ نیز موسوی برای ابطال انتخابات گام برداشت، ولی باز هم رهبر انقلاب مقابل این جریان ایستادند و این مسیر ادامه داشته و ادامه هم خواهد داشت، چون یک عده‌ای هستند که به مردم قیم مآبانه نگاه می‌کنند، اما از نگاه انقلاب اسلامی اراده ملت قیمت دارد.

زاکانی با بیان اینکه ما نسبت به گذشته افتخار می‌کنیم، اما نسبت به آنچه که نشدیم غبطه می‌خوریم گفت: ما اگر می‌توانستیم در این ۴۰ سال ۱۰۰ متر راه بیاییم ۱۰ متر راه آمده ایم که بخشی از این به دلیل بلد نبودن طی کردن مسیر بوده و بخشی هم به خاطر این بوده که مسئولان کشور درک درستی از مکتب امام نداشته اند، محقق شدن مکتب امام را در دستور کار خود قرار ندادند، به مردم سالاری دینی و تبعیت از، ولی دقت نداشتند و البته بخشی هم به حوزه و دانشگاه برمی گردد، چون ما نیازمند به نرم افزار‌های لازم برای تغییر بودیم، ولی امروز ما یک نظریه اساسی نداریم. در هر حال این نظریه باید در حوزه و دانشگاه تعریف می‌شد، ولی این اتفاق نیفتاده است. با این وجود می‌توان گفت: نخبگان علمی نیز مقصر هستند و به نوعی تقصیر آن‌ها بیش از مسئولان است.

نماینده سابق مردم تهران افزود: بنده ناظر به آینده معتقدم که ظرفیت تولید شده در نسل سوم و چهارم خواه ناخواه خود را جایگزین خواهد کرد از این رو نسل اول و دوم باید زمینه سازی این ظهور را مهیا کنند.

وی افزود: در کنار این ظهور و بروز باید تلاش شود سطح دانش و معرفت جامعه نیز بالا برود واقعیت این است که ما نسبت به اول انقلاب رشد معرفتی و بصیرتی در جامعه داشته ایم، اما نسبت به نیاز انقلاب اسلامی عقبیم از این رو این رشد باید در جامعه ایجاد شود تا مردم دست به انتخاب بزنند.

زاکانی تصریح کرد: نزدیکترین مسیر تغییر ما مجلس آینده است. معتقدم این مجلس، مجلس به معنای درست و مورد نظر انقلاب اسلامی و مجلس در راس امور نیست در هر حال ما که با هم تعارف نداریم.

نماینده سابق مردم تهران اظهار کرد: معتقدم باید تلاش شود پارامتر‌ها و الگو‌هایی ارائه و عناصری را به مردم معرفی شوند تا کسانی را انتخاب کنند که مجلس در راس امور قرار بگیرد و اگر این مجلس شکل بگیرد می‌تواند دستگاه اجرایی، قضائی و همه جای کشور را تنظیم کند.

وی گفت: این مجلس امروز آن مجلس بایسته و شایسته نیست به گونه‌ای که یک سند مهم در آن بررسی می‌شود، ولی وقتی که بررسی می‌کنیم می‌بینیم اکثریت نمایندگان آن را نخوانده اند، ولی به آن رای داده اند.

زاکانی تصریح کرد: سال ۷۱ و ۷۲ دولت آقای هاشمی به دنبال این بود که دانشجویان سیاسی نباشند به گونه‌ای که در آن موقع که ما دانشجو بودیم می‌گفتند کار سیاسی نکنید ما خودمان سیاسی هستیم کافی است با این وجود رهبری گفتند خدا لعنت کند کسانی را که می‌خواهند دانشگاه را غیرسیاسی کنند.

نماینده سابق مردم تهران با بیان اینکه رهبر انقلاب و امام قائل به مردم سالاری و حضور مردم در صحنه هستند، اما مسئولان کشور چنین درکی را ندارند، افزود: باید مسیری را برویم که ماحصل این مسیر هم اسلام در جامعه پدیدار شود و هم حق، عدالت، استقلال و پیشرفت مادی و معنوی به وجود بیاید و مردم سالار و آقای این کشور شوند و در نهایت نظام درست امت و امامت و پیوستگی در جهت رشد اجتماعی و فردی در جامعه شکل بگیرد.

وی افزود: دولت می‌گوید ما سه و نیم میلیون نفر بیکار داریم و برای ایجاد هر شغل برای آن‌ها باید ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان سرمایه گذاری کنیم با این وجود می‌گویند ما چنین پولی را در کشور نداریم و باید سرمایه گذاری خارجی جذب کنیم البته حرف آن‌ها دیگر این است که می‌گویند اقتضای کارآفرینی تکنولوژی هم است و ما تکنولوژی هم نداریم لذا برای پول و تکنولوژی نیازمند به خارج از کشور هستیم.

زاکانی بیان کرد: دولتی‌ها می‌گویند برای اینکه سرمایه و تکنولوژی خارجی‌ها را بیاوریم نیازمند این هستیم که به آن‌ها به تفاهم برسیم با این وجود این تفاهم یعنی اینکه ما توانمندی‌های خود را به فروش بگذاریم مثل بحث هسته‌ای یا برجام یک منطقه‌ای یا برجام دو، دفاعی یا برجام سه و حقوق بشر یا برجام پنج تا بتوانیم خواست آن‌ها را تامین کنیم در هر حال این یک نگاه و راه طی شده غلط است که تا به حال جواب نداده است.

نماینده سابق مردم تهران تصریح کرد: یک نگاه دیگر هم در کشور وجود دارد که می‌گوید باید به توانمندی‌های مردم و داشته‌های داخلی خود تکیه کنیم و این ظرفیت‌ها ظرفیت‌های بی نظیری هستند که می‌توانند در کشور جهش به وجود بیاورند، اما مسئولان به این ظرفیت‌ها توجه ندارند.

وی گفت: میزان قاچاق در کشور ۲۵ میلیارد دلار است با این وجود اگر دولت ۲۰ میلیارد دلار از این رقم محدود کنند هر یک میلیارد دلار منجر به ایجاد ۱۰۰ هزار شغل می‌شود. با این وجود از این طریق می‌توان برای دو میلیون نفر شغل ایجاد کرد.

زاکانی با بیان اینکه صنایع کشور نیازمند سرمایه گذاری نیستند بلکه نیاز به تدبیر دارند، افزود: اگر این صنایع فعال شوند هم پول ادامه رسیدن به افق‌های عالی کشور فراهم می‌شود و هم از فروش نفت بی نیاز می‌شویم و از طرفی اشتغال به وجود می‌آید.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه پلیمر پتروشیمی ظرفیت چهار و نیم میلیون شغل وجود دارد و اگر این ظرفیت به محصول نهایی برسد کشور‌های همسایه خریدار آن هستند.

نماینده سابق مردم تهران تصریح کرد: عدم خودباوری، توجه به خارج از کشور، نگاه به دست بیگانه و عدم اتکا به مردم از اشتباهاتی است که در بین مسئولان ما وجود دارد.

وی با بیان اینکه کشور در یک آستانه تغییر جدی است و ما باید این تغییر را تسریع ببخشیم تا کشور از دست کسانی که یا با انقلاب نسبت ندارند و یا نسبت حداقلی دارند، ولی مدعی اساس انقلاب اسلامی هستند خلاص شود، تصریح کرد: شنیدم که امروز ظهر در دانشگاه امیرکبیر عده‌ای شعار نان، مسکن و آزادی داده اند این حرف‌ها شعار‌های ارتجاعی گذشته هستند و کسانی که مبدع آن بوده کشورشان فروپاشیده است.

زاکانی افزود: در نظام اسلامی می‌گویند نان، مسکن، آزادی اشتغال و در قانون اساسی ما و در اصول مختلف بر این موارد تاکید شده است با این وجود هر کدام از اصول قانون اساسی یک ظرفیت است، ولی چرا مسئولان این اصول را سر دست نمی‌گیرند، ولی اگر مسئولان این اصول را سر دست نمی‌گیرند به خاطر این است که عرضه ندارند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


میزان رای ملت است
Iran, Islamic Republic of
مردم سالاری دینی یعنی میزان رای ملت است
Iran, Islamic Republic of
این که فرمودید: هر کدام از اصول قانون اساسی یک ظرفیت است، ولی چرا مسئولان این اصول را سر دست نمی‌گیرند، ... به خاطر این است که توان ندارند، ...
Germany
و نظر ملت هم در انتخاباتهای اخیر کاملا معلومه
سرور
Iran, Islamic Republic of
برادرهادی!
خود محترم ات خسته نشدی از این نمک پاشی سیاسی؟ نظر ملت در انتخابات آینده هم مشخص خواهد شد. موضوع این است که فراکسیون امید که شما دائم از پیروزی آن با جانفشانی ذوق زده می شوید هم مانند راستی ها گلی به سر مملکت نزده اند.حالا بنده نمی دانم دیگر دنبال چه چیزی هستید لطفا موضوع را مشخص کنید تا دیگران هم در صورت مهیج بودن حظ وافر ببرند وگرنه باش تا وقت دولتت بدمد.
هادی
Germany
برادر سرور شما سالهاست از این حرفا میزنی ولی هر بار شکست بعدی سنگینتره براتون. حالا چرا جند باره مشغول نمک پاشی هستی و به آینده نامعلوم دل خوش کردی بهتره خودت جواب بدی
حاجی اقا سرور از حوزه علمیه چرا ناراحت میشی ؟ چرا کسی حق نداره بر خلاف شما فکر کنه ؟ مگر جز ۱۴ معصوم معصوم دیگری داریم ؟
...
استخر فرح
Iran, Islamic Republic of
هاشمی و موسوی در سال 88 نشان دادند که قواعد دموکراسی و معنای رای مردم را نمی دانند .
Iran, Islamic Republic of
معلومه آنقدر کینه وحقد درونی دارید که نه امام را شناختید نه هاشمی رفسنجانی را
Netherlands Antilles
۱ رفراندوم بزارید تا بفهمید اون ۲ میلیونی هم که دورتون هستند فقط بخاطر پول و پست و ساندیس هست وگرنه کدوم انسان با شرفی می تونه از شما دفاع کنه ؟ هیچ فرقی هم نمی کنه اصلاح طلب یا اصولگرا . لگر شرف داری جهان سانسور نکن
علی
Iran, Islamic Republic of
شما هم که نکاینده بودی وضع ملت بهتر از الان نبود
هادی
Iran, Islamic Republic of
کم کم نزدیک انتخاباته و بوی کباب به مشامش رسیده...
Iran, Islamic Republic of
جغرافياي سياسي در ايران داره مرز بنديش از بين ميره چونكه اكثريت مردم يك درد دارند و ان اينست كه اعتماد كردند و بخاك سياه نشستند و الان شما بعد از حركت رو به جلو مردم ميايد و ميخواهيد مرز تعريف كنيد الان نجات و رهايي از دست ستمگران و مفسدان لولويت اول است جناب اقاي دكتر
Iran, Islamic Republic of
احسنت دكتر ميخواد بگه ولي يا معذوريت داره يا فاز فكريش حول يك دوره مانده و بالنده نشده وگرنه دلسوز كشوره
Iran, Islamic Republic of
معذوريت هاي اين بنده خدا زياد نميتواند حرف دل بزند
Iran, Islamic Republic of
در رابطه با ايراني نما ها بگو كه مملكتو تصرف كردند
بنده خدا
Iran, Islamic Republic of
بله،ایرانی نماهای افولگرا
Iran, Islamic Republic of
از اون ورش داري ميزني زاكانا ها، سرنا رو ميگم؟
Iran, Islamic Republic of
هاشمی ومیر حسین تا جایی که رای به نفعشون بود قبول داشتن .............
Iran, Islamic Republic of
یاد مناظره دکتر اطاعت تو تلویزیون بخیر
جواد
Iran, Islamic Republic of
دکتر جواد اطاعت بدجور فتیله پیچشون کرد و باعث شد مناظره های بعد از انتخاب تو صدا سیما درش تخته بشه
رضا
Iran, Islamic Republic of
شاهکار دکتر اطاعت فراموش شدنی نیست از اون شیرازیهای نترس و شجاعه
حسین
Iran, Islamic Republic of
زاكاني با اين حرفات توهم دنبال گرفتن پستي اينو مردم خوب ميفهمند
Iran, Islamic Republic of
جناب اقاي دكتر زاكاني برد موثر فكري شما متعلق به امروز نيست و مثل تفنگ سر پر ميمونه مال قرن گذشته است!!!!!!!!!!!!
سید نورالدین آل علی
United Kingdom
...
کاربر محترم با تشکر مطلب شما حسب خواسته به شخص درخواستی اعلام خواهد شد. جهان نیوز
Iran, Islamic Republic of
اقای زاکانی در مورد قائم مقام قالیباف هم حرفی می زدی تا ما مثبت بودن اظهاراتتان را قبول می کردیم
Iran, Islamic Republic of
دمت گرم
United States
زاکانی جان تا نظارت استصوابی هست مملکت همینه
امثال شما و سایر نمایندگان توان مدیریت یک نانوایی را هم ندارند چه برسد به یک کشور. اگر نظارت استصوابی نبود هرگز افرادی مثل شما نماینده نمی شد. برای اصلاح مملکت فقط انتخابات آزاد همین.
مردم
Iran, Islamic Republic of
آقای زاکانی حرف شما صحیح
اما چرا از اول انقلاب کشور بیشتر با تفکر اصلاح طلبی مدیریت می شده و میشه؟
چرا کشور در حال حاضر به دست جوانان اداره نمیشه؟
چرا تفکر اقتصادی لیبرالی در کشور حاکم است؟ و چرا های دیگر
پاسخ این است که اصلاح طلبان در هر دوره پشتیبان یکدیگر هستند و اختلافی اگر دارند بین خود حل می نمایند ولی اصولگرایان تا اختلاف پیدا می کنند یکدیگر را حذف می نمایند. و این سبب شده این تفکر اصلاح طلبی در همه زمینه ها اعم از سیاسی و اقتصادی در کشور حاکم باشد.
Iran, Islamic Republic of
عرضه خودت در این چهل سال چی بوده ، بازرگان نه ماه بود ، چهل ساله فقط دارین فحش میدین، خب یه مقدار از هنرمندی خودتون در مقایسه کره ، چین ، دو بی ، مالزی ، اندونزی و.... بگین
Iran, Islamic Republic of
جانا سخن از زبان ما میگویی / هر چه به مرحوم هاشمی توهین کنی ؛ در واقع خود را مدیون آن مرحوم کرده ای / جناب ذاکانی مجلسی بودن شما را هم دیدیم ؛ احمدی نژاد محبوب شما را هم دیدیم ...!!
Iran, Islamic Republic of
حامی سابق احمدی نژاد و منتقد الان او .
افرین افشا کن دکتر
Iran, Islamic Republic of
....