کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

اصلاح طلبان در پشت‌صحنه: تلاش گسترده برای انتخابات/ جلوی‌صحنه: توصیه به انتخاباتی نکردن فضای کشور!

30 آبان 1397 ساعت 9:10

طی چند هفته گذشته بسیاری از شخصیت های اصلاح طلب منجمله خود سیدمحمدخاتمی و احزاب اصلاح طلب با صدور بیانیه های رسمی راهکارهای سیاسی و انتخاباتی برای برون رفت کشور از وضعیت فعلی اقتصادی که ماحصل عملکرد ائتلاف اعتدالیون و اصلاح طلبان است، مطرح کرده اند.


گروه سیاسی جهان نیوز: در حالیکه در پشت صحنه اصلاح طلبان با عطش عجیب در تدارک انتخابات مجلس و به خصوص ریاست جمهوری در سال 1400 هستند، ولی رسانه های اصلاح طلب در جلو صحنه ژست دیگری می گیرند و دیگران توصیه می کنند که فضای کشور را انتخاباتی نکنید.

به گزارش جهان نیوز، اصلاح طلبان که تا دیروز خود را شریک استراتژیک روحانی و اعتدالیون می دانستند، ولی با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری به صراحت عبور از روحانی را فریاد می زنند! همه فعالین اصلاح طلب شناخته شده دلیل اصلی جدایی خود از روحانی را نیز نگرانی از انتخابات 1400 و عدم رای آوری اصلاح طلبان بیان کرده اند.

در همین حال الیاس حضرتی قائم مقام حزب اعتماد ملی و نماینده اصلاح طلب تهران درباره حضور اصلاح طلبان در انتخابات 1400 گفته است: روند کلی این است که اصلاح‌طلبان کاندیدای خودشان را خواهند داشت. تا آنجایی که من خبردارم آقای عارف مصمم است در انتخابات 1400 کاندیدا شود، آقای جهانگیری قاعدتاً باید بیاید و علاوه بر اینها نفرات دیگری هم هستند.

اظهارات حضرتی نشان می دهد که اصلاح طلبان از مدت ها قبل از انتخابات حتی درباره گزینه های خود برای ریاست جمهوری تصمیم شان را هم گرفته اند.

اما در حالیکه اصلاح طلبان در پشت صحنه با عطش عجیبی در حال تدارک برای انتخابات آینده هستند، روزنامه شرق ژست دیگر گرفته و طی گزارشی پرداختن به بحث انتخابات بحث روز و اولويت کشور ندانسته است.

در این گزارش آمده است: اساسا پرداختن به بحث انتخابات رياست‌جمهوري و اينکه کدام جريان يا چه راهبردي وارد اين فضا خواهد شد، بحث روز و اولويت کشور است؟ يا اينکه طرح آن از سوي رسانه‌ها يا کنشگران سياسي، آيا خود، با اهداف انتخاباتي مطرح مي‌شود يا اينکه با استقبالي از سوي مردم در شرايط فعلي مواجه خواهد شد يا نه. محسن هاشمي، رئيس شوراي مرکزي حزب کارگزاران، مجيد انصاري، از اعضاي مجمع روحانيون مبارز و رسول منتجب‌نيا، از اعضاي سابق حزب اعتمادملي، متفق‌القول بر اين اعتقاد هستند که بحث انتخابات به‌طورکلي در شرايط فعلي کشور بلاموضوع است. به گفته اين چهره‌ها، مباحث و موضوعاتي که کشور و مردم با آن دست‌به‌گريبان هستند، آن‌قدر متعدد و مهم است که بهتر است به‌جاي طرح موضوعاتي که زمان و مکان آن هنوز نرسيده، فضاي کشور را به سمت اختلافات انتخاباتي سوق نداد.

محسن هاشمی که به نوعی زخم خورده هم حزبی های الیاس حضرتی در شورای شهر تهران است در واکنش به اظهارات وی گفته است: چه‌بسا آنها که در اين فضا برخي نام‌ها و مصاديق را مطرح مي‌کنند يا به نقدهاي تندوتيز عليه شرايط امروز کشور مي‌پردازند، هدف خودشان ورود زودهنگام به انتخابات باشد.

همچنین منتجب نیا نیز که با اقدامات حضرتی مجبور به رفتن از اعتماد ملی شده گفته است: هر اقدامي يک زمان و مکان مخصوص به خود دارد. انتخابات، چه رياست‌جمهوري و چه مجلس شوراي اسلامي وقت خاص خود را دارد. ما الان در سال 97 هستيم و پيش از انتخابات رياست‌جمهوري، انتخابات مجلس شوراي اسلامي را در پيش داريم. بنابراین هنوز حتي تا انتخابات مجلس هم زمان باقي است. بنابراين بحث انتخابات، يک بحث زودهنگام است.

وی همچنین گفته است: الان نه فصل انتخابات است و نه اين طرح گزينه‌ها و مصاديق. چه‌بسا طرح نام‌ها الان به اختلافات موجود هم دامن بزند؛ چراکه اگر في‌المثل نام حسن را مطرح کنيم، مي‌گويند چرا حسين را مطرح نکردي و قس‌عليهذا. براساس‌اين بهتر است که همه توجهات معطوف به حل مشکلات شده و از پرداختن به مسائل حاشيه‌اي که الان زمان طرح آن نيست و طرح آن دامن‌زدن به اختلافات است، بپرهيزيم.

این در حالیست که طی چند هفته گذشته بسیاری از شخصیت های اصلاح طلب منجمله خود سیدمحمدخاتمی و احزاب اصلاح طلب با صدور بیانیه های رسمی راهکارهای سیاسی و انتخاباتی برای برون رفت کشور از وضعیت فعلی اقتصادی که ماحصل عملکرد ائتلاف اعتدالیون و اصلاح طلبان است، مطرح کرده اند.

جالب تر آنکه گزاره تکراری همه بیانیه ها و راهکارهای پیشنهادی اصلاح طلبان برای وضعیت فعلی اقتصادی این است که شرایط انتخابات آتی باید بگونه ای باشد که چهره های اصلاح طلبان دست بازتری داشته باشند!


کد مطلب: 653752

آدرس مطلب: https://www.jahannews.com/news/653752/اصلاح-طلبان-پشت-صحنه-تلاش-گسترده-انتخابات-جلوی-صحنه-توصیه-انتخاباتی-نکردن-فضای-کشور

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com