پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۱
۲۵
گفتگو با دبیرکل جمعیت رهپویان:

رئیس دولت اصلاحات درباره انتخابات ۸۸ به سروری چه گفت؟

جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۱۰
کد مطلب: 629655
در شرایطی که مشکلات معیشتی مردم چندین برابر شده است و انتظار می‌رود دولت که همراهی مجلس و سایر ارکان مهم قدرت را دارد، به رفع این موضوع بپردازد اما طرح حواشی به عدم تحقق این مطالبه منجر شده است و همچنان برخی اطرافیان دولت مسائلی چون عدم ارتباط رییس دولت اصلاحات با حاکمیت را مطرح می کنند .
رئیس دولت اصلاحات درباره انتخابات ۸۸ به سروری چه گفت؟
گروه سیاسی جهان نيوز: «پرویز سروری» که در زمان فتنه 88 ماموریت گفتگو با رئیس دولت اصلاحات را داشته معتقد است که نه تنها عدم ارتباط جریان اصلاح طلب با رهبری صحت ندارد بلکه رئیس دولت اصلاحات خودش ارتباط با حاکمیت را قطع کرده است و اکنون نیز می‌تواند با شروطی زمینه بازگشت خود را فراهم کند.

به گزارش جهان نيوز، مشروح این گفتگو را که با خبرگزاری فارس انجام شده، را در ادامه از نظر می‌گذرانید:  

س: اخیراً از سوی برخی شخصیت های سیاسی این موضوع مطرح شده است که رابطه جریان اصلاحات با رهبری نظام عملاً قطع است و با وجود آنکه می‌توان از ظرفیت برخی شخصیت های اصلاح طلب در عرصه جهانی استفاده کرد اما به دلیل همین عدم ارتباط این امکان وجود ندارد! به نظر آیا به واقع این ارتباط قطع می‌باشد و اگر هم چنین است این انقطاع از سوی کدام طرف است؟

به طور کلی این تلقی اشتباهی است که رهبری نظام به یک جریان خاص تعلق دارد؛ رهبری در کشور ما به هیچ جریانی وابسته نبوده و حتی در نگاهی درست‌تر رهبری نظام متعلق به مسلمین جهان است. اینکه عده‌ای باید ارتباط خاصی داشته باشند را من متوجه نمیشوم. رهبری نظام متعلق به آحاد ملت ایران است و طبیعتاً نباید گروهی سهم خواهی خاصی داشته باشد.

مضاف بر اینکه رهبری زمینه لازم را برای برقراری ارتباط مباشر و مستقیم خود با آحاد ملت و مسئولین(از همه جریان‌ها) را فراهم می‌آورد و برای مثال در ماه مبارک رهبری با مسئولان نظام دیدار داشتند که طی همان دیدار بسیاری از اصلاح طلبان حضور داشتند. بنابر این، عدم ارتباط رهبری با یک جریان خاص تلقی غلطی است که عده‌ای به آن دامن می زنند.

نکته بعدی هم که باید در نظر داشته باشیم این است که اگر هم قطع ارتباطی صورت گرفته باشد، این انقطاع از طرف خود آقایان و رئیس دولت اصلاحات صورت گرفته است. وی کسی است که در جریان فتنه سال 88 بدترین عملکرد را از خودش نشان داد.

در آن زمان که ملت ایران در حال پرداخت سنگین‌ترین هزینه‌ها بود، این افراد می‌توانستند با اظهار نظرهایی مبتنی بر واقعیت جلوی مشتعل شدن شعله فتنه را بگیرند، اما نه تنها این کار را نکردند بلکه با سکوت خود عملاً به فروزان‌تر شدن آتش فتنه کمک کردند.

رئیس دولت اصلاحات در مقابل خود ما- چون من در آن زمان که با برخی نمایندگان از طرف مجلس به دیدار وی رفته و  جلساتی با او داشتم، گفت: «من به عنوان کسی که رئیس دو دولت بودم می‌گویم که امکان ندارد تقلب در چنین سطحی اتفاق بیفتد». اما او حاضر نشد همین اذعان خود را رسانه‌ای کند تا کسانی که فریب یک سری دروغ پردازی و شعارها را خورده و با اقدامات خود انسجام ملی را به عنوان یکی از مؤلفه‌های قدرت خدشه دار کرده بودند، آرام شوند.

بنابر این، ارتباط از سمت خودش قطع شد و کم‌ترین توقع از وی به عنوان کسی که دو دوره رئیس دولت بود، این بود که نقش خود را به درستی ایفا می‌کرد یا حداقل نقش منفی نمی‌داشت. اما او نه تنها این کارها را انجام نداد بلکه با آن اظهارات و سکوت خود بر تشدید اختلافات مؤثر بود.

به نظرم در شرایط کنونی نیز کم‌ترین توقع از  او این است که همان اظهارات و نظر شخصی خودش را به صورت عمومی اعلام کند اما اینکه با آن عملکرد در فتنه 88، امروز نظام و رهبری پا پیش بگذارند انتظار بسیار غلطی است.

این را هم بگویم که غیر از شخص رئیس دولت اصلاحات، دولت رابطه خود را با رهبری به صورت مستمر دارد و شخص معاون اول رئیس جمهور نیز مباشرتاً جلساتی با ایشان برگزار می کنند.

بنابر این، این قبیل اظهارات نوعی فرار به جلو است و دولت به جای آنکه در جهت انسجام ملی و حل مشکلات مردم برآید با طرح چنین موضوعات حاشیه‌ای برخلاف آن عمل می‌کند. امروز انتظار مردم این است که دولت با کار و تلاش مشکلات معیشتی آنها را حل کند.
این را هم از یاد نبریم که امروز همه ارکان قدرت در دست دولت است. دولت، شوراها و شهرداری در اختیار یک جریان سیاسی است و دیگر بهانه‌ای برای کار نکردن وجود ندارد. من فکر می‌کنم پرداختن به این حواشی صرفاً برای عدم توجه به کارنامه ناکارآمد دولت است.

س: پس چرا در چنین شرایطی پیگیری مطالبات معیشتی مردم از سوی اصلاح طلبان به عنوان «تضعیف حاکمیت» تلقی می‌شود؟ آیا انتقاد به دولت، به تضعیف حاکمیت منجر می‌شود؟
این هم تلقی غلطی که آقایان دارند و بهتر است از همان تعبیر «فرار به جلو» استفاده کنم. آقایان مدعی بودند که اگر دولت، مجلس، شوراها و شهرداری را بدست بیاورند، ایران را بهشت برین کرده و حتی اعتبار پاسپورت ایران را افزایش می‌دهند، چرخ سانتریفیوژها و اقتصاد می چرخد و... اما امروز بعد از 6 سال نه تنها هیچ‌کدام از این اتفاقات نیفتاد بلکه پول ملی به شدت تضعیف شده، اقتصاد به چنین روزی افتاده و حتی معیشت مردم نیز با تنگنا مواجه شده است.

پس برابر با چنین کارنامه لرزانی چاره‌ای جز ایجاد چنین جنگ روانی برای فرار به جلو ندارند تا زمینه طرح مطالبات مردمی به انحراف برود. اما باید دولت به فکر چاره جویی و پاسخ به مردم باشد و گام هایی را برای حل مشکلات معیشتی مردم بردارد.
البته ما موضع گیری‌های جدید ریاست محترم جمهور را مثبت تلقی می کنیم و منتظریم این رویکردهای جدید با عمل انقلابی و جهادی قرین شود تا فضای جدیدی برای مردم ایجاد شود.  
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
خاتمی با تهمت دروغ تقلب به نظام در سال 88 و... از چشم مردم افتاد .
Iran, Islamic Republic of
صندوقچه اسرار اتخابات 88 هنوز گشوده نشده و به نظر میرسد کسانی که در این حوادث دخیل بودند تا زنده اند هیچ وقت گشوده نشود ...
علی
Iran, Islamic Republic of
اتفاقا تعدادی ازصندوقها ی تهران بصورت رندمی شمارش شد ولی خبرتلخی که براشماها داشت این بود که تواون صندوقها هم آماراحمدی نزاد بالاترازشمارش اول بود (تقلب دروغ قرن بود)
یزدی زاده
Iran, Islamic Republic of
اسرار فتنه های سال 78 و 88 ریشه در همپالگی دولت اصلاحات با جورج سوروس صهیونیست دارد؛ پس برای هر کس که تاریخچه انقلابات مخملی را بداند، صندوقچه اسرار انتخابات 88 ، رازی جدیدی نداشته بلکه نحوه همکاری و اجرای کودتای مخملی توسط غربزدگان خائن و ایادی شیطان بزرگ را برملا میسازد.
یزدی زاده
Iran, Islamic Republic of
افتاده درختی که به خود می بالید
از داغ تبر به خاک غم می نالید
گفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا
آن کس که به زیر سایه ام می خوابید.
در دوران انقلاب بیشتر کسانی که به یمن انقلاب به نون و نوایی رسیدند، بیشترین ضربات را بر پیکره این نظام وارد کردند.
Iran, Islamic Republic of
خود خاتمی هم اعتراف کرده که در انتخابات 88 تقلب نشده بود.
Iran, Islamic Republic of
می تواند به دلیل فشارهای سرویس های خارجی به کسی باشد که از او آتو دارند.
Iran, Islamic Republic of
حرفت کاملا دو پهلوست لطفا نظرات خود را شفاف بیان کنید
Iran, Islamic Republic of
صندوقچه ی سر انتخابات 1388 ایران تا زمانی که جورج سوروس زنده است و شبکه ی نفوذ او در ایران قدرت دارند افشا نخواهد شد. همانگونه که صندوقچه ی سر پذیرش قطعنامه، و نوشیدن جام زهر توسط امام، و نوشاندن آن، افشا نخواهد شد تا زمانی که فایل صوتی ملاقات یکی از مسوولین وقت آن زمان (و این زمان) با امیرام نیر اسراییلی، در بحبوحه ی جنگ، افشا شود.
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
بهشت برین پنج ساله خاتمی هاشمی روحانی، عجب بهشت برینی از چرخ سانتریفوژ تا چرخ اقتصاد از اعتبار پاسپورت، تا دلار هزار تومنی، تا سکه ارزون تا، لغو بالمره تحریم ها و ............خدایا مردیم از بهشت برین جریان چپ، اینها را از ما نگیر
Iran, Islamic Republic of
الان شهرداری های اصلاحاتی دارن ملت رو با خاک یکسان میکنند
Iran, Islamic Republic of
این آقا ی چیزیش میشه ها الان بیکاری میری سراغ خاتمی کی خاتمی رو قبول داره یا به رسمیت میشناسه خیلی ناراحتی که سوت وکور افتاده ی جا امروز غیبت احمدی نژاد نکردی .
عبدالله
Iran, Islamic Republic of
الان نرفته سراغ خاتمی
متن را با دفت بخوان . گفته وقتی نماینده مجلس بودم با عده ای از نماینده ها رفتیم دیدن خاتمی یعنی در جریان فتنه سال 88 رفتند نه الان
یعنی 9 سال قبل را گفته
رضا
Iran, Islamic Republic of
كم حرف بزن بزرگوار ! هى سخنرانى ، هى مصاحبه ، هر روز ، هر هفته ، هنوز حرفهاى اين تموم نشده حرفهاى زاكانى شروع ميشه ، هى در حال پاسكارى و تخريب دولت و نق و ناله عليه اصلاحات ! چه خبره بابا ؟! تايم اشتراحت نداريد ؟! ...
اصلاح طلبان باید پاسخگو باشند.
Iran, Islamic Republic of
دولت روحانی اینقدر ضعیفه که نیازی به تخریب نداره .
Iran, Islamic Republic of
اصولا شما دولت میبینی؟ اگر دولت نباشه ملت بیشتر به هم رحم میکنن
Iran, Islamic Republic of
شما بیشتر دقت کن تا غلط تایپی نداشته باشی.
رضا
Iran, Islamic Republic of
عجيجم ! موش نخوره تو رو !
Iran, Islamic Republic of
بدرک که برنگرده. نیومدنش چی بوده که اومدنش چی باشه. کدومش واسه ما خیری داشته که این داشته باشه
United States
ُسروری اصلا کیه که جهان براش رپرتاژ خبری چاپ کرده؟
Iran, Islamic Republic of
اگر كسي دلسوز نظام باشد بايد براي اعتلا و پيشرفت آن از هيچ كوششي دربغ ننمايد نه اينكه به بهانه تقلب 8 ماه كشور را در آتش فتنه بسوزاند .
مگر رهبري يكي از سران فتنه را به حضور نپذيرفت و به وي اغلام كرد جنس تو از مخالفين نظام نيست اعتراضخود را از مجراي قانوني دنبال كن چرا بعد از ظهر رفت و اعلام تظاهرات و آشوب كرد آيا اينها دلسوز نظام هستند
Iran, Islamic Republic of
تمرين كنيد پيش خودتان
نظام = مردم
هر وقت ياد گرفتيد نظام يعني مردم اونوقت ميشه باهاتون موافق بود!
نظام جز مردم نيست
...
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
....