پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۰

۱۰ علامت کمبود ویتامین D

يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۲۶
کد مطلب: 626993
ویتامین D برای عملکرد مناسب سیستم ایمنی بدن ضروری است.
۱۰ علامت کمبود ویتامین D
به گزارش جهان نيوز به نقل از جام جم، کمبود این ویتامین به مشکلات جدی‌تر سلامت منجر می‌شود. موارد زیر از علائم کمبود این ویتامین هستند:

درد استخوان‌ها: کمبود ویتامین D بدن می‌تواند به ناراحتی‌های مختصر استخوانی منجر شود. اما کمبود شدید، درست عمل نکردن فیبرهای ماهیچه‌ای و دردهای ران تحتانی و لگن را در پی خواهد داشت.

مشکلات تنفسی: ویتامین D به محافظت از سیستم تنفسی در مقابل بیماری‌ها و عفونت‌ها کمک می‌کند. اگر از آسم شدید رنج می‌برید، دریافتی ویتامین D خود را افزایش دهید. افزایش دریافتی این ویتامین، ریسک حمله‌های آسم را 50 درصد کاهش می‌دهد.

گرگرفتگی: گرگرفتگی می‌تواند از علائم اولیه کمبود ویتامین D باشد. در گذشته پزشکان از مادران در مورد عرق زیاد نوزاد در ناحیه سر سوال می‌کردند. دانستن این موضوع، راه خوبی برای تشخیص کمبود ویتامین D در نوزاد بوده است.

سردردهای مزمن: کمبود ویتامین D، ریسک سردردهای مزمن را افزایش می‌دهد. ابتلا به سردردهای مزمن در افرادی که کمبود ویتامین D دارند دوبرابر است.

مشکلات پوستی : دوزهای بالای ویتامین D به مبارزه با بیماری‌های پوست مانند پسوریازیس و ویتیلیگو کمک می‌کند.
ریزش مو: کمبود ویتامین D می‌تواند یکی از علل ریزش مو باشد. مطالعات، وجود ارتباط قطعی میان کمبود ویتامین D و ریزش مو را تائید می‌کند.

خستگی: ویتامین D برای تولید انرژی بدن ضروری است. کمبود ویتامین D خستگی در طول روز را بدون داشتن دلیل خاصی به دنبال دارد.

فشار خون بالا : ارتباط مستقیمی میان میزان ویتامین D موجود در خون و فشار خون بالا وجود دارد. هرچقدر میزان این ویتامین در بدن بیشتر باشد، فشار خون پایین‌تر است.

ضعف استخوان‌ها: از آنجا که بعد از 30 سالگی تشکیل توده استخوانی در بدن متوقف می‌شود کمبود ویتامین D در این سنین می‌تواند علائم شکنندگی استخوان‌ها را تسریع کند.

تغییرات خلق و خو: ویتامین D بر هورمون تنظیم‌کننده احساسات یعنی سروتونین، تاثیر مستقیم دارد. تحریک‌پذیری زیاد، اضطراب، افسردگی و بی‌خوابی می‌توانند از تاثیرات کمبود ویتامین D باشند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *