شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
 
۱
۱

احتمال برگزاری آزمون پایه هفتم مدارس سمپاد

سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۱۲
کد مطلب: 604509
عضو کمیسیون از احتمال برگزاری آزمون پایه هفتم مدارس سمپاد در سال جاری خبر دارند.​
احتمال برگزاری آزمون پایه هفتم مدارس سمپاد
به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم، درهفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور وزیر آموزش و پرورش موضوع حذف آزمون مدارس سمپاد در پایه هفتم را بررسی کرد.پس از پایان این جلسه عزت‌الله ضرغامی عضو شورا در پیامی از احتمال برگزاری آزمون دوره متوسط اول برای سال جاری خبر داد و اینکه اصلاحات انجام گرفته توسط شورای عالی آموزش و پرورش در بحث مدارس سمپاد برای سال‌های آینده به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه خواهد شد.

اعلام این خبر از سوی عضو شورای عالی فضای مجازی، محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در پیام توئیتری خود عنوان کرد: دوست عزیزی به خلاف جمع بندی شورای عالی انقلاب فرهنگی و با اطلاعات نادرست، مباحث جلسه را رسانه‌ای کرد. فضای آشفته امروز رسانه ها و نگرانی برخی خانواده ها دستپخت ایشان بود. همچنان بر وعده خود برای دور کردن اضطراب از دانش‌آموزان و جمع کردن بساط مافیایی آزمون‌ها پایبند هستیم.

البته در پیام وزیر آموزش و پرورش حرفی از مدارس سمپاد و وضعیت برگزاری آزمون پایه هفتم برای سال جاری مطرح نشد و نظرات متفاوت و گاه متناقضی که در این رابطه شنیده می‌شود موجب سرگردانی و بلاتکلیفی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها شده است تا جایی که حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات در نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور درخواست امضای هرچه سریعتر مصوبه لغو آزمون‌ها را مطرح کرد و عنوان کرده است: با توجه به حواشی پدید آمده در خصوص مصوبه حذف آزمون‌های ورودی مدارس خاص توسط شورای عالی آموزش و پرورش به استحضار می‌رساند؛ ادامه حواشی مذکور تحقق طرح‌های کارشناسی شده در حوزه های مختلف از جمله آموزش و پرورش را با چالش جدی مواجه می‌کند.

در همین رابطه سیدمحمدجواد ابطحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در خصوص وضعیت حذف آزمون ورودی مدارس سمپاد در پایه هفتم، اظهار کرد: مصوبه اخیر شورای عالی آموزش و  پرورش مبنی بر حذف تمامی آزمون‌ها در دوره ابتدایی و بالطبع حذف‌آزمون ورودی پایه هفتم مدارس سمپاد،  موجب ایجاد برخی اعتراضات شده است و با توجه به ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی به این موضوع در جلسه‌ای که اخیرا در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برگزار شد این مسئله مطرح شد که قرار است آزمون ورودی مدارس سمپاد در پایه هفتم برای امسال برگزار شود و از سال 98 آزمون برگزار نشود.

وی افزود: همه مخالف تنوع مدارس هستند و باید شرایطی ایجاد شود که در آموزش و پرورش شاهد دو نوع مدرسه دولتی و غیردولتی باشیم و با حذف انواع مدارس خاص برای افزایش کیفیت مدارس دولتی برنامه‌ریزی شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تأکید کرد: در سایر کشورها از جمله آلمان نیز تنوع مدارس حذف شده و دانش‌آموزان با استعدادهای مختلف در کنار هم تحصیل می‌کنند. باید توجه داشت که جدا کردن دانش‌آموزان از یکدیگر مسائل و مشکلات متعددی را به همراه دارد و حتی در برخی مواقع شاهد رقابت برای حضور در مدارس خاص بودیم.
ابطحی در پایان خاطرنشان کرد: تحصیل تمام دانش‌آموزان در کنار یکدیگر و حضور دانش‌آموزان تیزهوش در مدارس دولتی نیازمند افزایش کیفیت این مدارس و کاهش تراکم کلاس‌های درس است.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


ولی یک دانش آموز
Iran, Islamic Republic of
.......................... وزیر آموزش وپرورش دولت حسن روحانی پس از حذف آزمون از مدارس سمپاد و نمونه مردمی باعث هجوم بی سابقه اولیای دانش آموزان مقاطع هفتم ( نزدیک به 250000 نفر) به دامان مدارس غیر انتفاعی به منظور ثبت نام و بهره گیری از امکانات آموزشی به ظاهر مناسب این مدارس و گرم شدن بازار کساد آنها شد ................. به دلیل ضعف عمده سیستم آموزش و پرورش کشور از بهره گیری از معلمان " حق تدریسی " به جای " استخدام رسمی " و افت فاحش توان علمی و روحی این گروه و ضعف تخصیص منابع مالی کافی و مدیریتی کافی به منظور انجام حرکتهای کارشناسانه در ارتقای حق آموزش پرورش رایگان و با کیفیت جهت مردم ایران ، با حذف مدارس نمونه مردمی و تیز هوشان ، تیر خلاص به ساختار این پیکر نحیف 100 ساله ، شلیک شد و این حق مسلم از ملت شریف ایران گرفته شده ودر دامان گروه های مافیایی و سود جو در سیستمهای آموزشی غیر انفاعی قرار گرفت ......... و این دومینو طی 6 سال بعد به پایه دهم و نهایتا به دانشگا های نیمه جان کشور نیز خواهد رسید ................. به این ترتیب تحصیلات پولی و بی کیفیت ( به دلیل استفاده از آموزگاران کم دستمزد ) ، شیرازه رشد علم و تعلیم وترتیبت را به سیر قهقرایی کشانده و نهایتا دانشگاه ها ی کم جان دولتی و کساد غیر دولتی تبدیل به تجمعی از افراد کم سواد و بی تاثیر و با فاصله طبقاتی فاحش خواهد شد . ............سوال اینجاست که آیا تمام این لوگو از پیش طرح شده است ؟ .......... آیا مسولین رده بالای نظام به سکوت معنادار خود ادامه می دهند؟ .........آیا میتوان تصور کرد که روزی آموزش تخصصی امور مذهبی هم پولی و بی کیفیت شود ؟