سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
 
۰

مصرف قرص ژلوفن برای چه افراد کشنده است؟

دوشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۱۱
کد مطلب: 602578
مصرف قرص های ژلوفن برای همه افراد مجاز و آزاد نیست.مصرف خودسرانه ی قرص ژلوفن می تواند عوارض جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.
مصرف قرص ژلوفن برای چه افراد کشنده است؟
 
به گزارش جهان نيوز، مصرف قرص های ژلوفن برای همه افراد مجاز و آزاد نیست.مصرف خودسرانه ی قرص ژلوفن می تواند عوارض جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

 قرص ژلوفن
ژلوفن صورت کپسول های ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی گرمی در بازار موجود است. در تکنولوژی جدید داروسازی تولید داروها به صورت ژله‌ای بسیار جا باز کرده است زیرا تولید داروها به صورت ژله‌ای عوارض قرص را به حداقل می‌رساند و جذب دارو را سریع‌تر می‌کند. مصرف ژلوفن در بالغین در امراضی چون آرتریت، نقرس، دردهای شدید قاعدگی و درد دندان صورت می گیرد.آیا مصرف ژلوفن در بارداری مجاز است؟

به طور کلی توصیه می‌شود تمامی داروها در سه ماهه اول بارداری استفاده نشود؛ ژلوفن در دوران بارداری جز گروه B است یعنی برای جنین ضرری ندارد اما باید طبق دستور پزشک مصرف شود. 
اما در ۳ ماهه سوم بارداری این دارو جزء گروه D قرار می گیرد که نباید استفاده شود و مصرف آن باعث بروز اختلالات جنینی می شود.

این افراد نباید ژلوفن مصرف کنند:

 موارد منع مصرف ژلوفن :
– افراد مبتلا به آسم نباید از ژلوفن استفاده کنند. 
– مبتلایان به فشار خون نیز نمی توانند از ژلوفن استفاده کنند چرا که حجم خونشان بالا می‌رود.

– افراد مبتلا به ناراحتی های خونی مثل هموفیلی و افرادی که مشکلات انعقادی دارند نیز باید از خوردن داروی ژلوفن پرهیز کنند. 

– این دارو بر روی معده اثر می گذارد بنابراین اگر افرادی مبتلا به زخم معده باشند و یا کولیت داشته باشند نیز مصرف ژلوفن برایشان مضر است.

هشدار مصرف قرص ژلوفن در افرادی که مشکل کلیوی دارند:
– چون دفع این دارو از طریق کلیه و به صورت ادرار است مبتلایان به ناراحتی‌های خیلی شدید کلیه نیز نباید از این دارو استفاده کنند همچنین کسانی که به ترکیبات آسپیرین حساسیت دارند نیز جزء موارد منع مصرف ژلوفن هستند. 
– ژلوفن استامینوفن و همچنین داروهای ضد انعقادی تداخل دارویی دارد و نباید همراه این داروها استفاده شود.

– افرادی که داروهای آنتی دیابتیک استفاده می کنند نباید ژلوفن بخورند چرا که مصرف ژلوفن باعث افزایش اثر ضد قند داروهایشان می‌شود و افت ناگهانی قند و به دنبال آن بروز شوک را به همراه دارد. 
– ژلوفن نباید همراه با داروهای ادرار آور استفاده شود چرا که کاهش اثر داور می‌شود. 
– لازم است که مصرف ژلوفن به حداقل رسانده شود و حتماً زیر نظر پزشک تهیه شود و به صورت خود سرانه مصرف نشود تا مشکلات ناشی از مصرف خودسرانه این دارو از بین برود. 

منبع: فارس
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *