پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۰
رضایی:

انسانی که توکل داردسعادتمنددنیا و آخرت است

يکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۶
کد مطلب: 595993
کارشناس علوم قرآنی درباره توکل به خدا گفت: خداوند در آیه 3 سوره طلاق می فرمایند: "وَ مَنْ يَتَوَکَّلْ عَلَي اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ". "کسی که بر خدا توکل کند، خدا او را کفایت می کند". متاسفانه ما انسان ها از توکل غافل هستیم .
انسانی که توکل داردسعادتمنددنیا و آخرت است
به گزارش جهان نيوز، حجت السلام و المسلمین محمدعلی رضایی کارشناس علوم قرآنی و مولف کتاب توکل درباره توکل به خدا گفت: خداوند در آیه 3 سوره طلاق می فرمایند: "وَ مَنْ يَتَوَکَّلْ عَلَي اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ". "کسی که بر خدا توکل کند، خدا او را کفایت می کند". متاسفانه ما انسان ها از توکل غافل هستیم در حالی که آنچه در این عالم رخ می دهد از ذات اقدس پروردگار متعال است.

 توکل
وی در همین راستا افزود: اگر خداوند اراده کند موجودی باشد، هست و اگر نخواهد که باشد نیست می شود؛ همه چیز به ید قدرت اوست. درست است که بشر دارای اختیاراتی است اما زندگی بشریت همه در نزد خداست.
این کارشناس علوم قرآنی درباره توجه به توکل اظهار کرد: اگر انسان به توکل توجه عمیق داشته باشد و خود را به خداوند بسپارد هم سعادت دنیا و هم سعادت آخرت نصیبش می شود. انسان ها به جای خداوند دیگران را وکیل خود می دانند به همین دلیل نه تنها نتیجه مثبت نمی گیرند؛ بلکه نتیجه منفی عایدشان می شود. ما انسان ها به ثروت، قبیله، فامیل، قدرت و امکاناتی که داریم اعتماد می کنیم ولی هیچ نتیجه ای نمی گیریم.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی با اشاره به جایگاه متوکلان بیان کرد: چه بسا انسان هایی هستند که به دلیل توجه و اعتمادشان به پروردگار هم در دنیا به کمال و سعادت می رسند هم در آخرت جایگاه ویژه ای می یابند.
 توکل
حجت الاسلام والمسلمین رضایی علت توکل نکردن انسانها به خداوند را غفلت بیان و خاطر نشان کرد: اهمیت این موضوع لازم است تذکر داده شود. خداوند می فرماید: وقتی انسان می میرد از خواب بیدار می شود و متوجه غفلت خود می شود. در حالی که خداوند می میراند و زنده می کند و اوست که همه کارها را سرانجام می دهد اما ما از این موضوع غافلیم.

منبع:میزان
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *