جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
 
۰

رفاقتی که با شهادت شکل گرفت

سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۶
کد مطلب: 580412
پدر شهید محسن حججی با بیان اینکه شهید حججی و شهید کاظمی با هم رفیق بودند گفت: رفاقت این دو از طریق شهادت شکل گرفت و این خواسته خدا بود که یک شهید دهه ۶۰ با یک شهید دهه ۷۰ با هم رفاقت داشته باشند.
رفاقتی که با شهادت شکل گرفت
به گزارش جهان نيوز، محمدرضا حججی با بیان‌ اینکه علاقه و دوستی شهید حججی با شهید کاظمی لطف خداوند بود اظهار داشت: رفاقت شهید حججی با شهید کاظمی لطف خداوند است تا این رفاقت نقطه عطفی بین شهدای دفاع مقدس با شهدای مدافع حرم باشد.

وی با اشاره به زمان شکل‌گیری علاقه شهید حججی به شهید کاظمی بیان کرد: من در دهه 60 به جبهه می‌رفتم و عکس شهید کاظمی را همراه خود داشتم، کتاب‌هایی نیز از ایشان داشتم، محسن آن موقع ایشان را می‌شناخت اما آشنایی و علاقه اصلی او به شهید کاظمی از راهیان نور آغاز شد.

پدر شهید حججی ادامه داد: پس از شکل‌گیری این علاقه محسن در موسسه شهید کاظمی ثبت نام کرد و این شهید بزرگوار را به عنوان الگوی خود در زندگی و تمام امور دیگر انتخاب کرد.

وی با بیان اینکه محسن به وصیت‌نامه شهید کاظمی عمل می‌کرد، خاطرنشان کرد: محسن و همسرش هفته‌ای دو بار به مزار شهید کاظمی می‌رفتند. شهید حججی عکس‌ها، خاطره‌ها و وصیت‌نامه شهید کاظمی را در منزل داشت.
حججی گفت: محسن شهید کاظمی را به عنوان یک دوست انتخاب کرده بود و با ایشان زندگی می‌کرد.

وی ادامه داد: علاقه محسن به شهید کاظمی را همه متوجه شده بودند، از کارهایش مشخص بود. چرا که محسن با این شهید انس گرفته و ایشان را الگوی خود قرار داده بود.
پدر شهید حججی تصریح کرد: محسن با تمام شهدا به ویژه شهدای مدافع حرم انس داشت و سر مزار آنها می‌رفت اما شهید کاظمی به دلیل اینکه همشهری و از شهر ما بودند انس بیشتری با ایشان داشتند.
وی اظهار داشت: تمام شهدا خلوص و نیت پاکی برای دفاع از وطن، دین و ایمان داشتند و در این زمینه همه آنها مشترک و عزیز هستند.

حججی بیان کرد: لطف خداوند بود که شهید کاظمی و شهید حججی از طریق شهادت با هم دوست باشند تا نقطه عطفی بین شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم باشد.

منبع: تسنیم

 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *