پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۰
۵

روایت‌ سایت‌ حامی‌ دولت‌ ازمهندسی‌ گفت‌وگوی‌ روحانی

شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۵:۳۹
کد مطلب: 569712
یک سایت حامی دولت درباره گزارش صد روزه دولت نوشت: آقای رئیس‌جمهور! ذائقه مخاطب دیگر این گفت‌وگوها را برنمی‌تابد.
روایت‌ سایت‌ حامی‌ دولت‌ ازمهندسی‌ گفت‌وگوی‌ روحانی
به گزارش جهان نيوز؛ روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت:خرداد نیوز درباره مصاحبه تلویزیونی سه‌شنبه شب روحانی نوشت: برنامه‌های گفت‌وگوی رئیس‌جمهور از جنس تاک‌شوهایی است که ویژگی فرمی آن هر آنچه که باشد توسط تیم رسانه‌ای رئیس‌جمهور تأیید می‌شود. منتهی چیزی که در شرایط فعلی اتفاق می‌افتد، این است که سازمان صدا و سیما به عنوان یک رسانه از حق خودش تقریباً گذشته است. اینکه به هر حال از جانب مردم نماینده است که از رئیس جمهور سؤال کند و باید بتواند کارکرد نظارتی را دنبال کند.
 
سازمان صداوسیما در شرایط فعلی به دلایل مختلف سیاسی، بودجه‌ای و دلایل دیگر از این کارکرد تقریباً گذشته است و عمدتاً فرم کار را تیم رسانه‌ای رئیس‌جمهور تأیید می‌کند. حتی مجری مورد نظر را هم پیشنهاد می‌کند و یا تیم رسانه‌ای را سازمان صدا و سیما پیشنهاد می‌کند و رئیس‌جمهور آن را تأیید می‌کند. کمتر این اتفاق می‌افتد که چیزی مورد نظر رئیس‌جمهور نباشد و بخواهد در برنامه اتفاق بیفتد.

سؤالات برنامه و مجری از قبل با تیم رسانه‌ای رئیس‌جمهور هماهنگ می‌شود و میزان سؤالات بداهه هم در حدی اجازه داده می‌شود که نظم ذهنی رئیس‌جمهور به هم نخورد چرا که ایشان می‌خواهد گزارشی از عملکرد به مردم ارائه بدهد و قرار است که با مردم سخن بگوید. قرار نیست گفت‌وگوی چالشی صورت بگیرد. اینکه اینگونه برنامه‌های گفت‌وگو محور غیر جذاب شده به دلیل این است که قالب رسانه‌ای این برنامه‌ها بیشتر شبیه سخنرانی است.

بهتر این است که برنامه‌های چالشی هم وجود داشته باشند که رئیس‌جمهور خودش را در معرض سؤالات تعیین نشده‌ای قرار بدهد که مردم حس کنند مطالباتشان پرسیده می‌شود. این به نفع تیم دولت و قوای اجرایی کشور است.

صداوسیما مجری با تجربه زیادی دارد؛ به عنوان مثال مرتضی حیدری را اگر رها کنند فرد با تجربه‌ای در حوزه‌های مختلف به ویژه اقتصادی است. منتها اتفاقی که افتاده این است که این اجرا کاملاً باید کنترل شده باشد و خواهش شده که با حداقل بداهه برنامه را اجرا کند. برای اینکه رئیس‌جمهور می‌خواهد متکلم وحده باشد.

ذائقه مخاطب دیگر این گفت‌وگوها را برنمی‌تابد. این گفت‌وگوها بیشتر شبیه مونولوگ و متکلم وحده بودن است.
پیشنهاد این است که حتی این گفت‌وگو با ساعتی تأخیر پخش شود برای اینکه هر دو طرف هم از استرس کمتری برخوردار شوند. اگر هم مشکلی پیش بیاید تیم رسانه‌ای دولت می‌تواند بخش‌هایی را حذف کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
اصلا کلا هر کی که رییس‌جمهور میشه متلکم الوحده میشه اگر هم سوالی ازشون پرسیده بشه که در قالب برنامه نباشه خود سوال رو در قالب یک سوال دیگه از پرسش کننده میپرسه مثل آون رییس جمهور قبلی که مثل اینکه بست نشینیش جواب داده و برگشته سر خونه و زندگیش
Iran, Islamic Republic of
ضعیف ترین رییس جمهور تاریخ ایران که با فشار مخالفین از پا در آمد و عملا محو شده است بقول دوستان وقتی جات گرم و نرم باشه حس کار کردند و تدبیر به خرج دادن هم نداره فقط روز مره گی و گذاران عمر کاشکی ایشان هیچ وقت کاندید نمی شد واقعا ملت تا کی باید به کاندیداهای شورای نگهبان رای بدهند و خروجیش باشد امثال این آقایان
محمد
Iran, Islamic Republic of
گذشت آن زمانی که خبرنگاران هر چی دلشان می خواست از رئیس جمهور خودشان می پرسیدند و ایشان بدون هیچ استرسی پاسخگو بود چرا که حجم کار عمرانی و اقتصادی و کشاورزی و مسکن آن قدر زیاد بود که خبرنگاران و مجریان مانده بودند از کجا سوال کنند. دیگر ایران مثل احمدی نژاد را نخواهد دید. مردم فقط می توانند آرزو کنند ای کاش احمدی نژاد روز بیاید. او را هرگز نخواهند گذاشت که بیایید. اما تاریخ در آینده در این باره چه قضاوت خواهد کرد. فکر 50 سال آینده باشید.
Iran, Islamic Republic of
باید شورای نگهبان به ملت اجازه بده خودشان یک رییس جمهور لایق را انتخاب کنند
Iran, Islamic Republic of
اینکه ی رییس جمهور بیاد واسه مردم ایران دیکته بگه و سوال وجواب آماده جلوش قرار بدهند این نهایت بی انصافی بعد از فتحعلی شاه قاجار این ترسو ترین حاکم تاریخ ایرانه