شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
 
۳
۹

نفوذی‌های تل آویو در خیابان‌های تهران +عکس

پنجشنبه ۲ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۹
کد مطلب: 567729
جایگاه اصلی مدیریت و برنامه‌ریزی نرم‌افزار ویز در سرزمین‌های اشغالی است و این مکان‌یاب آنلاین توسط یکی از سری‌ترین واحدهای ارتش رژیم صهیونیستی ساخته و پرداخته شده است.
نفوذی‌های تل آویو در خیابان‌های تهران +عکس
به گزارش جهان نيوز، اکانت فارسی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در توئیتر، به تازگی تایید کرده است که نرم افزار ویز در سرزمین های اشغالی طراحی شده و زیرساخت های آن را ایجاد کرده است.



طرح‌ریزی نرم‌افزار وِیز توسط سه صهیونیست
براساس این گزارش، در معرفی کلی برنامه مسیریابی وِیز اینگونه آمده که برنامه موبایلی وِیز را در سال 2006 سه شهروند رژیم اشغالگر قدس، به نام‌های، ایهود شبتای (Ehud Shabtai)، امیر شنعار (Amir Shinar) و یوری لوین (Uri Levine) طرح‌ریزی کردند که برای توسعه بیشتر آن از سوی دو شرکت سرمایه‌گذاری بزرگ اسرائیلی «ماگما» Magma و «ورتکس» Vertex و یک شرکت آمریکایی نوپا به نام «بلورون وِنچِرز» Bluerun Ventures حمایت مالی شد و در نهایت در سال 2013 با مبلغ یک میلیارد و 200 میلیون دلار توسط شرکت گوگل خریداری شد.

ایهود شبتای، طراح اصلی این برنامه درسال 2006 یک پروژه با پوششی به نام « FreeMap Israel» نیز راه‌اندازی کرد .



در سال 2009 ایهود شبتای مالک اصلی این پروژه تصمیم به ایجاد یک شرکت با پوشش جدید و با اهداف ظاهرا تجاری می‌کند و در وب‌سایت خود اعلام میکند از حالابه نام و نشانی مجازی ما به ویز (WAZE) تغییر می‌یابد که در همین سال 2009 این شرکت با نام «شرکت موبایلی ویز» Waze Mobile Ltd شروع به کار می‌کند.

در دسامبر سال 2011 این شرکت 80 کارمند متشکل از 70 نفر اسرائیلی در شهرک رعانا Raanaa و 10 نفر در شهر پائولوPALO ALTO آلتو ایالت کالیفرنیا استخدام می‌کند.

وِیز نرم‌افزاری در استخدام یگان 8200 ارتش رژیم صهیونیستی
در سال 2009 کتابی با عنوان «ملت نوپا » (Start-up Nation ) که به بررسی ساختار اقتصادی رژیم صهیونیستی در 60 ساله گذشته می‌پردازد، پرده از یکی از مخوف‌ترین یگانهای ارتش رژیم صهیونیستی به نام «یگان 8200» برداشت که نقش چشمگیری در ارائه نرم‌افزارهای رژیم صهیونیستی و جهان دارد که یکی از این نرم‌افزاها، نرم افزار مسیریابی وِیز waze است.

«گادی مایزر»» Gadi Mazor یکی از افسران ارشد این یگان فن‎آوری، یگان 8200 را «کارآفرینان هاروارد» می‌نامد.

«یگان 8200» که هم‌اکنون یکی از مهمترین بخش های ارتش رژیم صهیونیستی است در سال 1952 در ارتش این رژیم تشکیل شده و هم‌اکنون جایگاه ویژه‌ای در ساختار وزارت جنگ این کشور دارد؛ یگان 8200 از دو بخش امنیتی-اطلاعاتی و بخش تولید فن‌آوری تشکیل شده‌است؛ وظیفه اصلی این یگان مدیریت سیگنالهای اطلاعاتی ارتش است، به این معنی که حجمی از داده‌ها را از منابع مختلفی از قبیل تلفنهای همراه، ایمیل‌ها، مایکروویوها، و ماهواره‌ها دریافت و سپس تجزیه و تحلیل می‌کند.

تقدیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از  طراحان وِیز
ساخت برنامه مسیریابی waze و استفاده روزافزون آن در کشورهای هدف یکی از برنامه های این واحد امنیتی واطلاعات و مقامات رژیم صهیونیستی است به طوریکه پس از اتمام پروژه «waze» و فروش نسخه تجاری آن به شرکت گوگل در سال 2013 و افزایش کاربران آن «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به طراحان این برنامه تبریک گفت.



حضور مدیران وِیز در محافل آمریکایی-صهیونیستی
«نوآم باردین» Noam Bardin مدیر اجرایی شرکت موبایلی وِیز در سال 2015 یکی از مهمانان ویژه در گردهمایی سالانه «انجمن سابان» با عنوان «اسرائیل و آمریکا : دیروز، امروز و فردا» بود.

نشستی که سخنرانان اصلی آن موشه یعلون وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی، جان کری وزیر پیشین امور خارجه آمریکا، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و هیلاری کلینتون وزیر اسبق امور خارجه آمریکا و نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا بودند.
نشست سابان که هر سال در موسسه بروکینگز آمریکا برگزار میشود، بخش اعظمی از آن به اظهارات مقامات بلندپایه آمریکایی و صهیونیستی علیه ایران اختصاص دارد.



خطرات و تهدیدات نرم افزار وِیز از زبان متخصص آمریکایی
به گزارش میزان، وب‌سایت «هک‌رید» (hackread) در گزارشی با نام «آسیپ‌پذیری برنامه مسیریابی وِیز؛ امکان جاسوسی از کاربران» درباره خطرهای احتمالی کاربرد این برنامه می‌نویسد: تازه‌ترین پژوهشهای دانشگاه کالیفرنیا «سانتا باربارا» درباره برنامه waze نشان می‌دهد که وابستگی زیاد کاربران برای جهت‌یابی مسیرها در سطح شهرها موجب می‌شود که به راحتی توسط افراد دیگر ردیابی شوند.
 پروفسور«بِن زئو» استاد دانشگاه سانتا باربارا و سرپرست این پژوهش دراین باره می‌افزاید آزمایشهای عملی ما در خصوص این برنامه وِیز نشان می‌دهد با توجه به ساختار نرم‌افزاری این برنامه به راحتی می‌توان کارکرد معمولی این برنامه را مختل کرد و اطلاعات اشتباهی به رانندگان درباره میزان ترافیک شهری ارائه داد.


«بِن زئو» با استفاده از اصطلاح «اشباح راننده» (ghost drivers) توضیح می‌دهد که از آنجایی که سرورهای waze از طریق برنامه کاربردی ویز بر روی گوشی‌های هوشمند باهم در ارتباط هستند ما با سادگی توانستیم با نفوذ به این برنامه حجم زیادی از راننده‌ها (یا کاربران) مجازی و غیرواقعی ایجاد کنیم که از طریق آن یک ترافیک جعلی ایجاد شد که به همه کاربران پیغام ارسال شد که در نقطه خاصی ترافیک سنگینی وجود دارد درحالی که در واقعیت چنین نبود.

وی می‌افزاید که کاربرد این برنامه همچنین حریم خصوصی افراد را نیز در معرض خطر قرار می‌دهد چرا که برنامه ویز برنامه‌ای اجتماعی و شبکه ‌ای است که مکان‌یابی‌ها توسط رانندگان مشخص می‌شود بنابراین خود راننده‌ها نیز تحت نظارت قرار می‌گیرند و مسیر حرکت آنها نیز به صورت دقیق رصد می‌شود.

پس از فروش نسخه تجاری برنامه waze به شرکت آمریکایی «گوگل» در سال 2013 که هیچ‌گاه جزئیات این قرارداد منتشر نشد،رسانه‌های آمریکایی برخی از خطرات استفاده این برنامه را گزارش دادند و خواستار برخورد هرچه سریعتر دولت با این برنامه مسیریابی شدند.

همانطور که خود رژیم صهیونیستی اذعان دارد، جایگاه اصلی مدیریت و برنامه‌ریزی نرم‌افزار ویز در سرزمین‌های اشغالی است و این مکان‌یاب آنلاین توسط یکی از سری‌ترین واحدهای ارتش رژیم صهیونیستی ساخته و پرداخته شده است. رژیم صهیونیستی کینه و دشمنی عمیقی نسبت به مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی دارد و قطعا از هر موقعیتی برای ضربه زدن به کشورمان استفاده کامل را خواهد برد؛ نمونه آن را در به شهادت رساندن دانشمندان هسته‌ای و حمله‌های سایبری گسترده به زیرساخت‌های کشور شاهد بوده‌ایم.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


fdelec22@yahoo.com
Iran, Islamic Republic of
ما آمادگی داریم نرم افزار پادتن ووز را در مفابله با ویز طراحی کنیم
Iran, Islamic Republic of
این هایی که گفتید بیشتر از توهم توطئه بودن همه چیز خبر می دهد . اگر این طور است نرم افزارهای داخلی هم شاید به محض دانلود توسط کاربر کلیه اعمال وی را تحت کنترل در میاورد که اگر این طور باشد به شهروندان ایرانی حق دهید که ترجیح بدهند که توسط یک شبکه خارجی کمنرل شوند تا یک شبکه اطلاعاتی داخلی ، به مراتب ترسش کمتر است . اما واقعیت این طور که شما مالیخولیایی فرضش کردید نیست شاید شما سریال هایی مثل 24 را چند دفعه دیده اید و چشمتان ترسیده .
Iran, Islamic Republic of
برای سایتهایی مثل شما و دادستانی و قوه قضائیه و امثالهم به ثواب نزدیک تر است که بر علیه چیزی ، حالا هرچیز که هست حرف نزنند و اظهار نظر نکنند چون بلافاصله اقبال عمومی به همان موضوع چند هزار برابر می شود . مثل همین نرم افزار مسیر یاب ویز ، اگر سری به سایتش بزنید خواهید فهمید طی یک هفته گذشته تعداد دفعات دانلود و نصبش توسط کاربران ایرانی نسبت به گذشته چندین ده برار شده است .
حسین
Netherlands
فقط جمعیت ایران اسلامی حدود ده برابر آنهاست. دانشگاهی نیست که استاد ایرانی نداشته باشد. اگر لیاقت استفاده از این نیروها را در داخل ایجاد کنیم آنوقت آنها در مورد موفقیتهای ما می نویسند.
البته بخصوص در این کار های الکترونیکی تخصصی ندارم ، اما شکرد دشمن تبلیغ است و هر چیزی که می گویند نمی تواند که راست باشد.
جسارتا ، شخصا هرگز از دشمن خدا و خلق خدا تعریف نمی کنم..
Canada
سيستم مخابراتى و امنيتى ايرانم كه كلا خوابه
Iran, Islamic Republic of
کاش رفتار برخی از مردم ما مبتنی بر منافع ملی بود و نه حب و بغض‌های بی اساس سیاسی که نوعی لجبازی در استفاده از اینگونه نرم افزارها را به همراه دارد.
من یقین دارم روزی ضربه بدی بابت استفاده از این نرم افزارها... نظیر تلگرام و ویز و .... به مملکت وارد خواهد شد.
متأسفانه تحصیل کرده و عامی بدون هیچ منطی و صرفا به دلیل استفاده مجانی و راحت تن به استفاده از هر نرم فزاری میکنند.
حتی نرم افزارهایی نظیر اسنپ و .... میتوانند بسیار خطرناک باشند
Iran, Islamic Republic of
مخوف و خطرناك ... ترسناك و خفن ... كليد واژه هاي توهمات جهان نيوزي ... جهان نيوز دائي جان ناپلئون معاش در حقيقت
در ضمن ممنون فيلتر شكن كه داريم بريم دانلودش كنيم ببينيم چه خبره
پاسدار
Iran, Islamic Republic of
چرا تنها راه مقابله در ایران برای هر چیزی،پاک کردن صورت مسئله،فیلتر کردن و...هست،چرا از این همه جوان دانشجو،نخبه و...استفاده نمیشه و به آنها اعتماد نمیکنند و امکانات در اختیارشون نمیزارند تا برای مملکت موارد و احتیاجات را فراهم کنند،مگر در بحث موشکی به جوانان ایرانی اعتماد کردیم،متضرر شدیم؟چرا فقط عده ای دوست دارند جوانان بیکار،معتاد و...باشند،آیا مسؤلان ایرانی و ایران دوست هستند یا نه؟
ابوذر
Iran, Islamic Republic of
چون منافع برخی مدیران در خارج رفتن و حق ماموریت آن است، در کارخانه ما دستگاهی داریم که برای تعمیرات، به اتریش می فرستادیم و سالی یک دستگاه برای تعمیر فرستاده می شد و هزینه آن 300 میلیون تومان بود. هرمرتبه هم مدیر واحدفنی و مهندسی به خارج تشریف می بردند و تفریح می کردند و حق ماموریت می گرفتند. یکی از مهندسین ما دستگاه را تعمیر کرد و نه تنها تشویق نشد بلکه پستش را گرفتند و به کارشناس ساده تنزل دادند