جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
 
۷
۱۵
بیرانوند: این اتفاق در تاریخ انقلاب بی‌سابقه است

قداره‌كشی در دفتر یک امام جمعه!

چهارشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۵۵
کد مطلب: 551249
بیرانوند نماینده سابق مجلس گفت: در همان ساعتی كه ما در حال مذاكره بودیم توسط اعوان و انصار ایشان كه بعضا اصلا ارتباطی با نماز جمعه نداشتند و عده‌ای هم اهل نماز جمعه بودند، با چاقو و تبر و ابزار قتاله در جلسه در حضور خود ایشان و در مرتبه دوم كه خود ایشان حضور نداشتند، به اتاق محل جلسه ورود كردند و شیشه‌ها را شكستند و چند نفر از دوستان طلبه ما را مجروح كردند. البته ما اقدام به برخورد با آنان نكردیم.
نمایی از درگیری در دفتر امام جمعه معزول بروجرد
نمایی از درگیری در دفتر امام جمعه معزول بروجرد
گروه سیاست جهان نيوز: روزنامه افکار در گزارشی نوشت: مردم شهرستان بروجرد از شش ماه قبل به علت اقدامات نامتعارف امام جمعه این شهر دست به اعتراض علیه وی زدند. در همین راستا تعدادی از نمایندگان و بزرگان این شهر برای حل و فصل این ماجرا و منتقل كردن انتقادات مردم در جلسه‌ای در دفتر حجت‌الاسلام و المسلمین ترابی امام جمعه این شهر جمع شدند. در همین زمینه بهرام بیرانوند نماینده سابق مجلس كه یكی از افراد معترض به امام جمعه این شهر بوده به خبرنگار افكار گفت: بعد از ماه‌ها پیگیری حدودا دو هفته پیش از طریق شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به امام جمعه شهرستان بروجرد و امام جمعه شهرستان خمین ابلاغ می‌شود كه یك جا‌به‌جایی صورت خواهد گرفت. متعاقب آن حدودا چهل الی پنجاه نفر از شهرستان بروجرد كه از نزدیكان آقای ترابی امام جمعه بروجرد بودند، پیش آقای تقوی رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه رفته و خواستار تغییر این حكم می‌شوند.

مصادره راهپیمایی

اما ظاهرا امام جمعه شهرستان بروجرد و اطرافیان وی كه به گفته شاهدان عینی بعضا اهل نماز جمعه هم نبودند، این اقدام را تاب نیاورده و در راهپیمایی كه در حمایت از مردم میانمار توسط مردم این شهرستان انجام گرفته بود، دست به اقدامات خشونت‌آمیز ‌زده و فضای راهپیمایی را به حاشیه می‌كشانند. بیرانوند در همین زمینه با اشاره به اینكه امام جمعه در این مراسم خطبه خداحافظی خواند و در متن خطبه‌ها گفت كه به شورای سیاستگذاری ابلاغ كرده‌ام كه می‌روم، گفت: همزمان راهپیمایی حمایت از مردم میانمار به نوعی مصادره و حرف‌های ایشان با تیراژ بسیار بالایی میان راهپیمایان توزیع شد و عملا به نوعی شورای سیاستگذاری را به خطا انداختند و در تصمیم آن‌ها تأثیر گذاشتند.

بعد از این اقدام توسط امام جمعه و تیم وابسته به آن، روز عیدغدیر، در شهر شایعه پخش شده است كه حكم امام جمعه تغییر كرده است. در همین زمینه بیرانوند گفت: به همین علت قرار شد ما و تعدادی از دوستان ایشان را ببینیم و انتقادات را مطرح كنیم. به خاطر همین در یك جمعیت حدود هفت نفره با یك هماهنگی قبلی به آن جا رفتیم.

https://cdn.jahannews.com/images/docs/files/000551/nf00551249-1.jpg
بهرام بیرانوند نماینده سابق مجلس

جلسه‌ای برای دعوا

این نماینده سابق مجلس همچنین در خصوص جزییات اتفاق‌های این جلسه اضافه كرد: در همان ساعتی كه ما در حال مذاكره بودیم توسط اعوان و انصار ایشان كه بعضا اصلا ارتباطی با نماز جمعه نداشتند و عده‌ای هم اهل نماز جمعه بودند، با چاقو و تبر و ابزار قتاله در جلسه در حضور خود ایشان و در مرتبه دوم كه خود ایشان حضور نداشتند، به اتاق محل جلسه ورود كردند و شیشه‌ها را شكستند و چند نفر از دوستان طلبه ما را مجروح كردند. البته ما اقدام به برخورد با آنان نكردیم.

وی ادامه داد: در نهایت با ورود نیروی انتظامی مهاجمین از اتاق محل جلسه خارج شدند اما در محوطه حضور داشتند و شعار می‌دادند. نكته جالب توجه اینجا است كه این اتفاق در سی و چهار سال انقلاب تقریباً بی‌سابقه است. در این بین مسئولان امر باید پاسخگو باشند كه چرا وقتی كه نیروهای انقلابی و جمعی از ایثارگران شهرستانی در مورد موضوع مهمی مانند امام جمعه از شورای سیاست‌گذاری مطالبه‌گری می‌كنند، باید این بلا سر آنان بیاید؟

امام جمعه‌ای كه در عین عزل خطبه می‌خواند

این نماینده سابق مجلس در پاسخ به سوال افكار مبنی بر اینكه علی‌رغم مصوبه شورای تامین در جهت خطبه نخواندن چرا وی خطبه می‌خواند گفت: تصمیم گرفته شده بود ایشان امام جمعه نباشند، همچنان خطبه‌های نماز جمعه را می‌خوانند. اتفاقا دو روز بعد از این اتفاق ایشان دوباره با توجه به آن لشكر كشی كه قبل از آن كرده بود، در خیابان اقدام به قدرت نمایی كردند و شعار حسین حسین شعار ماست ترابی افتخار ماست را در سطح شهرستان سر دادند.

بدعتی به نام اردوكشی خیابانی

بیرانوند در ادامه ضمن ابراز نگرانی از این اردوكشی‌های خیابانی خاطرنشان كرد: نگرانی ما از این است كه تصمیم شورای سیاست‌گذاری با اردو‌كشی خیابانی تغییر كند و این مسئله جدیدی است كه سابقه ندارد. در واقع می‌شود اینطور گفت كه این موضوع بدعتی است كه با استفاده از اردوكشی خیابانی، آن هم كسانی كه اهل نماز جمعه نیستند، قانون نقض شده و دستگاه‌های منتسب به ولایت بخواهد تصمیمشان عوض شود. این بدعتی است كه باید به آن رسیدگی شود. وی همچنین با تاكید بر اینكه كمیته‌ای حقیقت‌یاب به شهرستان بروجرد برود و به این موضوع رسیدگی كند، بیان‌كرد: یك كمیته حقیقت‌یاب باید به شهرستان بیاید و قضیه را رسیدگی كند.

اینكه امام جمعه‌ای بیاید و برود وظیفه شورای سیاستگذاری است، اما اینكه امام‌جمعه بخواهد جایگاه نمازجمعه را تضعیف و اردوكشی خیابانی كند این موضوع جدیدی است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
حقیقتا جای تأسف داره. باید از جانبازان و ایثاگران و حزب الله همیشه در صحنه بروجرد بابت مبارزه با هر نوع از اشکال انحراف و رانت در هر سطحی تشکر کرد. هر وقت حزب الله خود در میدان باشد و با ریشه مفاسد برخورد کند دیگر ضد انقلاب نمی تواند صحنه گردانی کند و امور به شکلی کاملا صحیح اصلاح خواهد شد و کار به دست نااهلان و نامحرمان نخواهد افتاد.
Iran, Islamic Republic of
عجب؟
Iran, Islamic Republic of
بهتر است آقای ترابی از نماز جمعه کنار بکشد مگه سالها توصیه به تقوی و دوری از دنیا نکردن موقع عمل به سخنانش است
Iran, Islamic Republic of
بسیار زشت است برای شورای سیاست گذاری نماز جمعه که می گذارد کا ر به اینجا کشیده شود
که مردم بروجرد بصورت پیاده تا قم و تهران علیه امام جمعه راهپیمایی کنن و اینقدر دیر اقدام کنه
Iran, Islamic Republic of
وقت انه جناب تقوی هم بروند کنار یک جوان اداره امور را بعهده بگیرند مشکل از شورای سیاستگذاریه
علی
Iran, Islamic Republic of
سلام بردوستان ،معاونت بازرسی شورای سیاست گذاری بایک معاون ویک کارمند ،چطور میخواهد بر730نفر امام جمعه نظارت داشته باشد ، باید مشکل را ازریشه هم پیگیری کرد ، شورا کارمند داره با بیست سال سابقه خونه نداره وکارمندان قردادی که بعد از هفت سال هنوز رسمی نشده اند ، بعد به نظرتان خروجی این شورا باید چه باشد ،آن هم با رئیسی که نزدیک پانزده سال رئیس مانده وخیلی ها ازمدیریت ایشان شکایت دارن ،دوستان بعضا میگویند انتخاب حضرت آقا است ،مقام معظم رهبری برای خیلی ازنهاد ها مثل صدا وسیما رئیس انتخاب میکند اما دلیلی برنقد عملکرد آنها نمیشود ،موفق باشید
Iran, Islamic Republic of
به این اقایان خونه بدین تا اردوکشی نکنند
Iran, Islamic Republic of
کار امام جمعه بروجرد به شبکه های خارجی هم کشیده شده وقت آنه خود امام جمعه کنار بره یا کنارش بگذارند شده وسیله تفرقه
Iran, Islamic Republic of
خودسر امثال بیرانوند و طلبه های اخراجی هستنذ که سرخود رفتن بیت امام جمعه که از خونه خودش بیرون کنند دقیقا مثل صیهونیستا...حالا فریاد وای مصیبتا و وا مظلوما سر میدن...دست این اقا و دوستانش برای مردم بروجرد رو شده
۴سال که سمتی داشتی چه ....کردی
Iran, Islamic Republic of
واقعا این اتفاقات افتاد متاسفم برای هردو گروه.امام جنعه نسول دارد برای عزل ونصب این اقایان چرا رفتند وچرا اون طرفیها به خیابانها اومدن. شرمندتنین شهدا
United States
ببخشید عزیز،
واقعا جدی میگی یا شوخی میکنی؟!
Iran, Islamic Republic of
به هر حال در مناطقی که قومیت ها و فرهنگ های مختلفی وجوددارد، نقش مراکز مذهبی و فرهنگی در سر و سامان دادن به اوضاع و احوال مهم است ضمنا نهادهای امنیتی باید بدور از گرایش ها و دلبستگی ها مراقب باشند تا هر شخصی در هر مقامی ، اجازه بی ثبات کردن شهر را نداشته باشند
علی
Iran, Islamic Republic of
آیا تعدادی رفتند به منزل کسی ومذاکره کردن میشه بیرون کردن ؟در ضمن خانه متعلق است به امام جمعه وملک شخص نیست اگر کسی در جمهوری اسلامی هرجا پستی گرفت اینگونه عمل کند که دیگر سنگ روی سنگ بند نمیشود فرض کن خود آقای بیرانوند که این دفه مجلس نرفت بیاید و دفتر نماینده واتاق ووسایل نمایندگی را تحویل ندهدومقاومت کند چه میشود ؟
از عمل ترابی فقط اطرافیان او سود بردند
Iran, Islamic Republic of
شدیم مثل اعراب جاهلیت وآفت قومیت گرایی وقبیله محوری !! باید برخورد شدید بشود تا درس عبرت بشود واین فرهنگ زشت تکرارنگردد!!
Iran, Islamic Republic of
باسلام خدمت دوستانی که نظر دادند
قضاوت یکطرفه نفرمائید؛ باید دید این نسبت اردوکشی که به این امام جمعه میدهند صحیح هست یا خیر
فعلا از یک طرف صحبتها را شنیدید نه از دوطرف
لذا حق قضاوت فعلا نداریم
البته قبلا در شهرهای دیگر هم دیده ایم که شورای سیاستگذاری ائمه جمعه چقدر از نظر مردم فاصله دار ند و انتصابات تحریک آمیزی داشته اند و بسیار ضربه ها که از عملکرد نادرست شور ای سیاستگذاری به نظام و اعتماد مردم وارد شده است؛اما بااین حال حق قضاوت زودهنگام و یکطرفه برای هیچ مسلمانی جایز نیست