پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۳
۴

نتیجه‌ سیاست خارجی فعلی تشدید سایه جنگ است

جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۵۶
کد مطلب: 521781
نوع رویکرد حسن روحانی در تبلیغات ریاست جمهوری (زیر سوال بردن برنامه موشکی سپاه) و اعضای ستاد ایشان (زیر سوال بردن مقاومت در سوریه) اطمینان آمریکایی ها را برای پیگیری تحریم های جدید بالاتر برد.
نتیجه‌ سیاست خارجی فعلی تشدید سایه جنگ است
به گزارش جهان نيوز، کمیته روابط خارجی سنای آمریکا قانون تحریمی جامع جدیدی علیه ایران تصویب کرد با عنوان ‘‘Countering Iran’s Destabilizing Activities Act of 2017’’.
در مقدمه این طرح علت وضع تحریم های جدید "برنامه موشکی ایران"، "حمایت ایران از تروریسم بین المللی" و "مسائل حقوق بشری" دانسته شده و از رییس جمهور آمریکا خواسته شده اقداماتی علیه سپاه پاسداران و افراد مرتبط با این موارد انجام دهد، از جمله بلوکه کردن دارایی ها و ....
 
در ارتباط با برنامه تحریمی جدید چند نکته وجود دارد:
 
الف. این اقدام را آمریکایی ها از پیش مطرح کرده بودند. کافی است مقامات دیپلماتیک دولت به مردم بگویند در "مذاکرات عمان" که پیش از برجام اتفاق افتاد، درخواست آمریکایی ها چه بوده است!
 
ب. نقطه شروع درخواست های به ظاهر جدید آمریکا برجام است، همان برجامی که حتی نتوانست تحریم های هسته ای را رفع نماید؛
 
ج. نوع رویکرد حسن روحانی در تبلیغات ریاست جمهوری (زیر سوال بردن برنامه موشکی سپاه) و اعضای ستاد ایشان (زیر سوال بردن مقاومت در سوریه) اطمینان آمریکایی ها را برای پیگیری تحریم های جدید بالاتر برد؛
 
د. تاکید حسن روحانی بر رفع همه تحریم ها در چهار ساله دوم (به عنوان یک وعده جدید)، به عنوان مکملی دیگر، عزم آمریکا برای اعمال تحریم های بیشتر را افزایش داد؛
 
در چنین وضعیتی آینده چهار ساله کشور نمی تواند به جز یکی از این دو حالت باشد:
 
1) تحریم های سنگین و هنگفت جدید (فراتر و پرحجم تر از تحریم های هسته ای)؛
2) از دست دادن توانمندی موشکی کشور، ایجاد آزادی عمل بیشتر برای جریان های تروریستی منطقه و پذیرش دستورات حقوق بشری آمریکا و در نتیجه: افزایش خطر جنگ (به جهت کاهش قدرت دفاعی کشور) و یورش داعش به مرزهای کشور (و انتقال جبهه مقابله با تروریسم به داخل ایران ...)؛
 
متاسفانه سیاست خارجی حسن روحانی نتیجه ای جز تحریم های جدید و تشدید سایه شوم جنگ بر کشور ندارد ...
 
منبع: کانال تلگرامی دکتر حجت الله عبدالملکی
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
اگر بر روی موشکها بجای جمله "اسرائیل باید از بین برود" بنویسیم "صنعت پشمک سازی حاج عبدا... ؛ علی برکت ا... ، جنگ نمی شود.
Netherlands
پشمک خوب امدی
التماس دعا
Iran, Islamic Republic of
اقاي روحاني اصل كار را زير سوال نبرند ( چرا كه اقاي قاسمي سخنگوي وزارت خارجه هم اخيرا روي اين مطلب تاكيد داشتند ) بلكه از عدم هماهنگي در پيدا كردن فرصت مناسب جهت رونمايي از دستاوردها گله مند بودند ، چرا كه بسياري از اروپائيان كه مردد به حضور اقتصادي در ايران بودند ، پس از آن از اين حضور منصرف شدند و آن گشايشي كه از برجام انتظار ميرفت را دچار تاخير كرد . لذا ضمن قبول اينكه گذشته ها گذشته ، بايستي اميدوار بود كه اين هماهنگيها هرچه بيشتر تقويت شود تا سايه جنگ اقتصادي و فيزيكي از اين مملكت رخت بندد . بر همين اساس ادعاهاي نگارنده بسيار سست و بي پايه بنظر ميرسند چرا كه آمريكاييها از همان دوران مذاكرات برجام دنبال اعمال اينگونه تحريمها بودند و هميشه احتمال شيطنت جنگي را بعنوان تهديد چاشني مذاكرات ميكردند . هنر دولت ، جدا كردن دولتهاي امضاء كننده برجام و تابعين غربي و شرقي انها از مسيري كه امريكا در پيش داشت ميباشد كه با امدن توتال در يكماه اينده و حضور قبلي بسياري از كشورهاي اروپايي و چين و روسيه در اقتصاد نفتي و غير نفتي ايران ، اين سياست جواب داده است و مسلماً سايه جنگ را دورتر نموده است .
عرفان
Iran, Islamic Republic of
زمانی جنگ می شود که حاکمان ترسو بر سر کار باشند